22.8.13

Varcas: Sinisen kuun pohjavirtaukset


SINISEN KUUN POHJAVIRTAUKSET - SE EI OLE VALKOHAI*, SE ON SUURI VALO!

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
21.8.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sinisen kuun loppuvirtauksissa tunnemme ehkä, että meitä vedetään vääjäämättä tuntemattomaan suuntaan vauhdilla, mitä emme tunne mukavaksi. Tämän päivän kartat muistuttivat minua usein haielokuvissa toistuvasta kohtauksesta, missä joku polskuttelee onnellisena vedessä, ja sitten hän yhtäkkiä syöksyy pinnan alle hain vetämänä ja hänen avuttomat ja kauhistuneet ystävänsä katselevat rannalla. He luulivat nauttivansa vain olostaan ja havaitsevatkin vaanivan vaaran, mikä on paljon suurempi, mitä he olivat kuvitelleet, ja havainto tapahtuu aivan liian myöhään voidakseen välttää sitä mitenkään.

Kuulostaa synkältä, eikö? Ja näissä elokuvissa se onkin. Tuo vedessä oleva henkilö ei pääse koskaan pois kokonaisena. Mutta me emme ole hän eikä tämä ole hain hyökkäys riippumatta siitä, miten paljon se saattaa tuntua sellaiselta. Jos meitä raahaa jokin, mikä on tarttunut meihin tiukasti syvältä, niin tämä johtuu siitä, että meidän on oltava jossain muualla ja tähän mennessä olemme olleet piittaamatta kohteliaammista kutsuista, joita aiemmin esitettiin. Yleisesti ottaen universumilla on hyvät tavat. Se antaa tavallisesti meille runsaasti varoituksia siitä, minkä tarvitsee muuttua, mitä meidän tarvitsee tehdä ja mihin meidän tarvitsee mennä - jopa kuka meidän tarvitsee olla! Vihjeitä ja opasteita on joka paikassa, jos olemme samaa mieltä ja etsimme niitä. Mutta jos olemme sivuuttaneet tai heittäneet sivuun ne liian pitkään, lopulta ryhdytään dramaattisempiin toimiin ja kosmos ottaa isot aseet käyttöön saadakseen viestinsä läpi.

Tätä tapahtuu nyt. Meillä oli kuukausi aikaa ennen sinistä kuuta kasata "toimintasuunnitelma" ja … no, toimia … mutta jos emme käyttäneet tuota tilaisuutta, saatamme kohdata suuremman pakon käsitellä ne jutut, mitä olemme vältelleet. Emme voi enää ajatella, että hoidamme sen sitten joku toinen kerta tai tartumme siihen, sitten kun meistä tuntuu paremmalta tai otamme tuon kysymyksen esiin terapiassa ensi kuussa. Se on tässä ja nyt nenämme edessä. Emme voi ohittaa sitä, meidän on mentävä sen läpi - ja juuri tähän meitä tämä valloittamaton voima vie valonnopeudella.

Mutta ei ole tarvetta pelätä. Muista, ettei se ole hai, vaan sisältämme kuohahtava energia ja tunne, mikä kohtaa ulkoisen ympäristömme energian ja sytyttää räjähdyksen, ja tämä aiheuttaa nyt kokemaamme liikettä. Emme voi hillitä tai tukahduttaa näitä reaktioita, joten voimme aivan hyvin käyttää niitä antamaan matkallemme polttoainetta ja viemään sinne, missä meidän tarvitsee olla - mitä nopeammin sitä parempi!

Jos siis tunnet noiden hain hampaiden lähestyvän jalkaasi juuri, kun ajattelit pitäväsi hauskaa, niin älä joudu paniikkiin. Se ei ole valkohai, mutta sitä tarvitsee silti kunnioittaa sinä voimakkaana ja elämää muuttavana voimana, mikä se on. Ja näin ei ole mitään itua kamppailla - on paljon parempi mennä virran mukana ja katsoa aikanaan, minne se vie sinua.

Rakkaudella kaikille,

Sarah Varcas

* Suom. huom. valkohai on englanniksi "Great White" (= suuri valkoinen)

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.