24.10.13

Fenn: Marraskuun auringonpimennys

MARRASKUUN AURINGONPIMENNYS - RAKENTEEN UUDISTUMINEN VALOKSI JA AFRIKKA NOUSEE!

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Lokakuu 2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme nyt siirtymässä kuunpimennyksestä (18.10.) auringonpimennykseen (3.11.). Tämä on luonut hyvin intensiivisen energiasäätilan, tullessaan heinä-elokuun voimakkaan energia-aallon kantapäillä. Lokakuun kuunpimennys oli Oinaassa ja siihen vaikutti Uranus Oinaassa eli paljon ennakoimatonta energiaa päästettiin verkkoihin. Kuten ehkä tiedät, pimennykset ovat aina aikaa, jolloin maan verkot uudelleenkalibroidaan uusilla valokoodeilla ja vaikka tämä saattaa olla myrskyisää toisinaan, lopputulos on aina positiivinen.

Näin on myös näiden kahden pimennyksen osalta. Kuunpimennys salli muutoksen syvällä sisäisessä tietoisuudessa ja kuunpimennys Oinaassa, Uranus-yhteyden kera, ravistaa taatusti irti monia vanhoja ajatuksiamme johtajuudesta ja soturienergiasta ja tekee tietä jollekin uudelle. Siksi ei ole mikään yllätys, että tänä aikana USA:n kongressi päätti hallinnon sulkemisesta, mikä aiheutti kysymyksiä hallituksesta ja maailmantaloudesta. On asetettu näyttämö jonkin uuden esiintulemiselle syvällä kollektiivitietoisuudessa.

Merkuriuksen ajankohtaisen perääntymisen on tarkoitus myös hidastaa meitä ja antaa meille tilaa integroida nämä energiat ja sallia uuden ilmestyä esiin, kun siirrymme marraskuun pimennystä kohti. Tämä auringonpimennys on Skorpionissa. Auringonpimennykset sallivat verkkojen uudelleenkalibroinnin valokoodeihin, jotka tuovat uusia ideoita ja informaatiota ulkoisesta maailmasta ja siitä, miten hahmotamme tämän maailman. Kuun- ja auringonpimennys toimivat siis yhdessä ja puhdistavat pois vanhoja ajatuksia, tuovat uusia ja aktivoivat ne verkoissa tai planeetan kollektiivitietoisuudessa. Tässä tapauksessa kuunpimennys Oinaassa (tulimerkki) ja auringonpimennys Skorpionissa (vesimerkki) luo luovaa jännitettä ja synergiaa, mikä liikuttaa energiaa hyvin syvällä tasolla sekä yksilöissä että kollektiivissa.

Tämän kirjoituksen fokuksena on tarkastella, miten tämä tuleva pimennys vaikuttaa meihin yksilöinä ja myös kollektiivistasolla.

Ensin vähän informaatiota pimennyksen luonteesta. Pimennys on Skorpionissa, huoneessa mikä käsittelee hyvin syviä sisäisiä asioita, intuitiota ja myös bisnes- ja rahoituskysymyksiä julkisessa maailmassa (perinteisen astrologian mukaan). Taaskaan ei ole mikään yllätys, että rahoitusasiat ovat maailman avainongelma tällä hetkellä ja myös monilla teistä, jotka lukevat tätä. Pimennyksen aikaan 3.11. uusikuu on 16 asteessa Skorpionia, Merkurius 7 Skorpionia, Saturnus 13 Skorpionia ja Venus 28 Jousimiestä. Tuo viimeinen informaatio on tärkeä, koska Venus on linjassa Galaktisen keskuksen kanssa suhteessa pimennysenergioihin. Avainenergiat ovat uusikuu, mikä tuo uuden siemeniä, Merkurius mikä keskittyy ideoihin ja mentaalienergiaan ja Saturnus mikä aktivoi rakenneuudistumisvoimat. Bonuksena meillä on myös kuun pohjoissolmu 7 Skorpionia, mikä lisää ripauksen syvää karmavapautusta sekoitukseen.

Voit siis nähdä, että hyvin syvällisiä energioita hautuu liittyen rahaan, johtajuuteen, muutokseen sekä hyvin syviin tunteisiin yksilöissä ja kollektiivissa. Mutta Venuksen linjautuminen Galaktisen keskuksen kanssa esittelee valokoodit Galaktiselta keskuksesta Venuksen kautta, mikä vaikuttaa Venus-energioihin eli kauneuteen, harmoniaan ja kyllä, rahaan!

Niinpä katsottaessa tätä voimakasta sekoitusta näyttää hyvin todennäköiseltä, että tapahtuva uudelleenkäynnistyminen tai uudelleenkalibroituminen liittyy talouteen, raha-asioihin ja siihen, miten me yksilöinä suhtaudumme yltäkylläisyyteen ja miten hankimme sen yhteiskunnassamme.

Yksilötasolla tämä merkitsee, että tarkastelemme syvällisesti vanhoja uskomuksiamme rahasta ja taloudesta ja sallimme itsemme ajatella eri tavalla. Kun hyväksymme uudet valokoodit Galaktisesta keskuksesta, meitä opastetaan myötätuntoisempaan ymmärrykseen yltäkylläisyydestä ja siitä, miten sitä voidaan luota elämässämme yksilöinä. Tässä prosessissa pyyhimme pois vanhat ajatukset ja sallimme uudet. Meidän on ehkä luovuttava juurtuneista "kova työ ja palkkio" -ajatuksista, joiden kanssa kasvoimme, kun oivallamme, etteivät ne enää päde. 2000-luvulla niillä jotka tekevät kovimmin työtä, on usein elämässä vähiten. On siis aika miettiä uudelleen sitä tapaa, millä ilmennämme yltäkylläisyyttä yksilöinä, mutta myös sitä, miten jaamme tuota yltäkylläisyyttä yhteiskunnan kanssa, sillä nämä kaksi ovat yhteydessä.

Viidennessä ulottuvuudessa olemme kaikki yhdistyneitä elämänkehässä ja näin talous- ja rahoituskysymykset vaikuttavat meihin kaikkiin jossain määrin. Vaikka meillä olisikin mukavasti, emme ole yhdistyneen elämänperheen ulkopuolella maaplaneetalla. Asia vaikuttaa meihin kaikkiin. Voimme siis odottaa, että kohtaamme merkittäviä ongelmia raha-asioissa ja siinä, miten suhtaudumme suurempaan maailman yhteisöön. Muutos on vääjäämätön, kuten arkkienkeli Mikael sanoo.

Pimennyspolku - Afrikka nousee


Tätä pimennystä kutsutaan "hybridiksi". Se on osittain täydellinen pimennys ja osittain rengasmainen, mikä on tavallaan osittainen pimennys. Täydellinen pimennys kulkee Keski-Afrikan ylittävää reittiä - Gabonin sademetsistä Kongon ja Kongon demokraattisen tasavallan läpi Ugandaan, Keniaan ja sitten Afrikan sarveen, Etiopiaan ja Somaliaan. Osittainen pimennys kattaa suurimman osan Afrikkaa. Tämä on afrikkalainen pimennys ja se on heräävä Afrikka!

Ensinnäkin, täydellisen pimennyksen alue on pääasiassa syvällä Afrikan sademetsissä, jotka ovat planeetan koskemattomimpia alueita. On aika, jolloin uuden maan metsäkoodit aktivoidaan voimallisesti Afrikassa. Mutta toisella tasolla nämä valokoodit vapauttavat Afrikan siitä syvästä pimeydestä, mikä sille sysättiin 1900-luvun loppupuolella ja 2000-luvun alussa, ja tämä sallii sen nousta taas valoon.

Afrikka on luultavasti planeetan vähiten huomiota saanut manner. Yhden suurimman mantereen historiasta ei tiedetä paljonkaan, paitsi että sen on sanottu olevan ihmiselämän alkupiste. Se oli alkuperäinen Mu - ensimmäinen manner joka laajeni ensin Lemuriaan ja sitten Atlantikselle. Se sisältää voimakkaita alkuperäisiä luomiskoodeja, joita pitivät Luomisen vartijat, Afrikan Elohim-suojelijat. Nämä luomiskoodit ovat valmiita vapautettavaksi takaisin verkkoihin tämän pimennyksen aikana. Tämä vapautus sallii niiden Maanhoitajien ja -luojien, jotka työskentelevät Elohimin kanssa, päästä taas kerran käsiksi hologrammikirjastoon planeetan keskuksessa.

Mutta katsottaessa aikaa taaksepäin, 1900-luvun jälkipuoliskolla, anglo-eurooppalais-amerikkalaisen imperiumin laajentuessa, tapahtui ns. "kamppailu Afrikasta", jolloin Euroopan valloittajat kahmivat mahdollisimman suuren osan mantereesta. Etelä-Afrikka siirrettiin portugalilaisten tutkimisen jälkeen Hollannilta Iso-Britannialle ja siitä tuli brittiläinen siirtomaa, kun tuli myös Swazimaasta, Botswanasta, Lesothosta, Zimbabwesta ja Sambiasta. Portugalilaiset tyytyivät Mosambikiin ja Angolaan. Saksalaiset ottivat Namibian. Belgialaiset ottivat Kongon, kun taas britit ottivat Kenian, Ugandan ja Tansanian. Tämän kaiken tapahtuessa Elohim-vartijat yhdessä Afrikan verkonsuojelijoiden kanssa, sulkivat verkot ja estivät pääsyn alkuperäisiin luomiskoodeihin. Ja näin oltuaan alkuperäisen valon paikka ja Äiti, Afrikasta tuli pimeä sydän ja tätä on jatkunut siitä lähtien.

Nyt Afrikan sydämen on aika aktivoitua ja valon palata.

Kun olin nuorempi ja mukana antiapartheidpolitiikassa, meillä oli sanonta: "Afrikka Mayibuye!" Se merkitsee: "Afrikka … tulkoon!" Se oli tapa sanoa, että Afrikka nousisi takaisin valoon. Luulen, että tämä on se hetki, jolloin Afrikka alkaa nousta valoon!

Auringonpimennyskoodit hävittävät Afrikkaan heijastetut pimeät varjot ja se alkaa herätä siihen, mikä se todellisuudessa on mantereena. Uudet valokoodit tuovat uusia ideoita sademetsistä, planeetan alkuperäisestä puutarhasta, Äidistä ja yhteiskunnan tukemisesta ja yltäkylläisyyden jakamisesta.