8.10.13

Gorgo: Viides vihkimys - Monadin yhteensulautuminen

VIIDES VIHKIMYS - MONADIN YHTEENSULAUTUMINEN

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
5.10.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Päiväntasauksen jälkeiset vaikutukset

Olemme syntyneet. (Todella) kova työ on ohi ja raskaus alkaa hävitä.

Olosi on ehkä edelleen epämukava itsesi synnyttämisestä, mutta jos olet tehnyt sisäisen työn, luultavasti huomaat, että tämän loputtoman prosessin haasteet ovat olleet joka päivä helpompia käsitellä. Jos et, niin pysy kurssissa. Jos jatkat keskittymistä itseesi, sinulle näytetään ehdottomasti, mikä on vielä täysivaltaisuutesi tiellä.

Vaikka asiat tulevat kevyemmiksi, meidän on pysyttävä edelleen tiukan määrätietoisena täysin uuden OLEMIStapamme säilyttämisessä - enimmäkseen siksi, että se on lapsuusvaiheessaan - mutta Lähteideni mukaan tuo tarve vähenee oleellisesti, kun jatkamme omistautuen jalkojemme kiinnittämistä uuteen maahan ja taiallamme luomista. Kun teemme sen, kun päästämme irti kaikista uhrienergioista (ajatuksista) ja korvaamme ne jumalaisella määräysvallallamme, vapaudumme ja samanaikaisesti siivoamme sitä laajaa ja luovaa taivastilaa, mikä on olemuksemme joka solussa.

Menneisyydestämme irtipäästäminen, uudet järjestelmäparannuksemme ja ne hurjan luovat energiat, joihin nyt yhdistymme, merkitsevät, että kaikki maailmassamme ja kehossamme muuttuu dramaattisesti. Kun paljastamme uuden todellisen itsemme monet moniulotteiset kerrokset, voimme nähdä nyt mahdollisuuksia kaikessa ja sen seurauksena haluamme luoda elämämme alusta - isosti.

Rakkaus on uusi mallimme. Kaiken se on mentävä, mikä ei ole rakkautta elämässämme. Ei ole poikkeuksia. Kaikki rakkaudettomat asiat, myös ajatuksemme, eivät ainoastaan tunnu kurjilta, vaan niitä korostetaan herkeämättä kuin jumalaisella korostuskynällä ja meille näytetään, mikä on kohdattava ja/tai poistettava - ilman armonaikaa. Mitään ei koskaan tehdä MEILLE, vaan me luomme, väärinluomme ja poisluomme kaiken. Omaan voimaamme astuminen merkitsee täyden vastuun ottamista siitä, mitä ajattelemme ja mitä tunnemme - myös ja erityisesti itsestämme - ja noiden ajatusten ja tunteiden toteuttamista. Tämä on ainoa tie vapauteen.

Melkein kaikki alemman egon luomukset (astuen täysivaltaisen itsemme ulkopuolelle) joita kohtaamme (lue: heijastamme), vaativat sisäisen erillisyyden parantamiseksi jompaakumpaa kahdesta vaihtoehdosta: vahvistaminen tai irtipäästäminen … asettaen paremmat rajat ja/tai ollen ylittämättä niitä. Toisiin heijastaminen (maskuliini-ilmaisu) tai itseemme heijastamisen salliminen (feminiini-ilmaisu) eivät ole tervetulleita (polariteetti)energioita 5D:ssä ja teemme kaikki kumpaakin, kunnes toteutamme itseämme.

Me olemme Lähde, joten joka kerta kun laitamme jonkun ihmisen tai asian itsemme edelle ja/tai syytämme toista ihmistä tai ulkoista asiaa, annamme voimamme pois luomalla sisäistä erillisyyttä (Lähteestä). Oikeasti se on näin yksinkertaista - on aina ollut. Nyt on erona, että tuntuu niin kamalalta astua itsemme ulkopuolelle, että meidän on pakko pysyä yhteenkuuluvuuden tiukoissa rajoissa - muuten koemme vastaiskun ja pyörähdämme nopeasti pois kontrollista. Olemme siirtyneet kaksinaisuuden yli, mutta osallistumistamme vaaditaan edelleen pysyäksemme ykseydessä. Käännös: joka kerta kun meillä on tavanomaisia kaksinaisia ajatuksia ja käyttäytymistapoja, "kärvennymme". Universumi ei tee myönnytyksiä tinkimättömyydessä emmekä mekään saa tehdä … Perimmiltään me OLEMME universumi.

Paradoksi on, että voimme oikeasti nähdä itsemme ulkopuolelle vain, silloin kun olemme nuhteettoman itsekeskeinen … vastaavasti vain silloin kun ME olemme universumimme keskipiste, voimme oikeasti palvella universumia. Ja kyllä, tämä on vastoin koko ehdollistettua olemustamme, alempaa egoamme, kasvatustamme, yhteiskuntaamme, uskonnollista taustaamme jne., jne. … ja kyllä, jatkuva itsemme laittaminen useimmiten etusijalle saa meidät näyttämään täydelliseltä idiootilta niistä, jotka hyväksyvät edelleen karmalain, kaksinaisuuden ja erillisyyden. Siitä huolimatta muutaman epämiellyttävän piston jälkeen sinusta on joka tapauksessa parempi olla idiootti kuin ovimatto.

Pysyminen poissa erillisyystietoisuudesta on kokopäiväistä työtämme tällä hetkellä ja tämä merkitsee näiden kahden polarisoituneen (maskuliini- ja feminiini)energian (sinä versus minä) pitämistä tasapainossa KAIKISSA suhteissamme. Tämä kapea ja suora polku vaaditaan ylösnousemiseen, mikä merkitsee, ettemme voi olla liian passiivinen emmekä liian aggressiivinen, liian antava tai liian ottava, liian avoin tai liian sulkeutunut, liian tiukka tai liian joustava, liian hyväksyvä tai liian torjuva, liian luova tai liian jäsentynyt jne. Emme vain voi olla "liian mitään".

Maskuliini- ja feminiini-ilmaisumme tasapainottaminen on se suuri johdotusasia, johon viittasin viime blogissani - se mikä vaatii valtavan määrän kurinalaisuutta, itsensä rakastamista ja tunnevastuuta - mutta tämä neutraalisuus (oivaltaen, että kumpikin energiailmaisu ovat saman kolikon kääntöpuolia) on ainoa avain noiden helmiporttien avaamiseen, joilla jonotamme kaikki omaa sisäänpääsyvuoroamme. Se missä kohtaa olemme jonossa (edessä, takana vai keskellä), riippuu vain siitä, missä määrin pystymme olemaan horjumatta Jumalavoimassamme - mikä tulee itsemme rakastamisesta täysin.

Selvitämme KAIKKI tätä jollain tavalla ja jollain elämämme alueella - ja luultavasti jatkamme sitä tulevan Merkuriuksen perääntymisen ja pimennysjakson ajan - mutta onneksi päiväntasauksen jälkeiset puhtaan potentiaalin tunteet suostuttelevat meitä olemaan tyrmistymättä tästä. Meitä tukevat rauha ja ymmärrys, mitkä tällä kertaa osoittautuvat hyvin arvokkaiksi meille kaikille, koska tiedämme syvällä, että meillä on PALJON tajuttavaa uudesta/vanhasta "meistä". Emme opettele ainoastaan todellista kapasiteettiamme täysivaltaisena Jumalaolentona, vaan selvitämme myös, mitä sillä TEHDÄÄN. Muistatko vielä "tekemisen"? Annan sinulle vinkin: se EI ole nukkumista.

[Tämä osa on suojattu. Koko artikkelin ostamiseksi katso ohjeet nettisivuilta.]

Viides vihkimys


Meistä jotka johdamme ihmiskuntaa täällä kohtaloonsa, on useina viime vuosina tuntunut siltä, että meiltä on ns. "pysäytetty liike" ja olemme talvehtineet hiljaisuuden suojakotelossa, kun kävimme peräkkäin läpi viisi erityislaatuista ja laajaa inhimillis-henkistä vihkimystasoa Kristus-tietoisuuteen.

Tämä vihkimyspolku - tai ylösnousemusvihkimys, kuten se selitettiin minulle 2005 - laajentaa vähitellen tietoisuutta, minkä aikana jatkuvat yhdistymisvaiheet johtavat lopulta

1. fyysisen kehon
2. tunnekehon
3. mentaalikehon
4. henkikehon
5. aineen

mestaruuteen/hallintaan … tässä järjestyksessä, muttei välttämättä lineaarisesti.

Koska useimmat näistä vihkimyksistä ovat/olivat äärimmäisen tiiviitä, hyvin hienovaraisia ja enimmäkseen keskenään sekaisin ja ne olivat yleensä luonteeltaan syklisiä, samanaikaisia ja jatkuvia, minulle ei ollut koskaan oikein selvää, mikä niistä kulloinkin tapahtui. Paitsi aivan ensimmäinen.

Useimmilla teistä ensimmäinen vihkimys alkoi vuoden 1999 paikkeilla galaktisen tietoisuussyklin "ensimmäisen päivän" alkaessa (Maya-kalenterin mukaan). Minulle tämä aikajakso edusti INTENSIIVISEN (lue: painajaismaisen) biologisen puhdistumisjakson alkua - enkä ole varma, onko se oikein koskaan loppunut - ja se leimahti spontaanista kundaliini-aktivoitumisesta ja puhdistava tuli valtasi hitaasti elämäni ja kehoni joka osan aalto toisensa jälkeen.

Ja nyt, 14 vuoden jälkeen (kutakuinkin 12000+ lisää) tuota tiettyä keskittynyttä galaktista sykliä, minulle kerrotaan, että käynnistimme juuri viidennen vihkimyksen päiväntasauksessa 22.9.

Neuvosto kutsuu tätä vihkimystä "monadin yhteensulautumiseksi", mikä johtaa aineen hallintaan.

[Tämä osa on suojattu. Koko artikkelin ostamiseksi katso ohjeet nettisivuilta.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.