25.10.13

Hoffman: Miten voin oppia olemaan onnellinen?


MITEN VOIN OPPIA OLEMAAN ONNELLINEN?


Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 23.10.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:
Rakas Jennifer, olen äskettäin tiedostanut, miten onneton olen ja että olen antanut voimani pois kunnioittamatta omaa polkuani, käyttämättä lahjojani ja rajoittaen elämääni monin tavoin. Oltuani hyvin kriittinen ja tuomittuani itseni kyvyttömyydestä kontrolloida energiaani ja olla elämäni hallinnassa, päätin ottaa asian kerrallaan ja muuttaa sen, mitä voin luullakseni kontrolloida. Olen valmistautunut siihen, miten toiset eivät ehkä pidä toiminnastani eivätkä enää halua puhua kanssani, ja se on ok. Miten tiedän, mitä voin muuttaa ja mitä en ja miten voin oppia olemaan onnellinen?

Jenniferin vastaus:
Tämä on sinulle voimallinen askel ja kaikkien voimallisten askelien tapaan se vie sinut mukavuusalueelta epämukavuusalueelle, paikasta missä elämäsi on tavallista, tuttua ja ennustettavaa, paikkaan mikä on vähemmän ennustettava, ei ole tavallinen eikä tuttu ja missä hyväksyt vastuun elämästäsi, olet kontrollissa ja puolustat omaa voimaasi. Olet oikeassa, kaikki eivät pidä siitä, mutta se on tärkeää, että sinä pidät siitä ja olet onnellinen. Onnellisuutta ei saavuteta, silloin kun kontrolloit elämääsi. Se saavutetaan, kun olet valmis vastaanottamaan sen, sallit itsesi olla onnellinen ja tiedät, että ansaitset olla onnellinen.

Aloitetaanpa siitä, mitä voit kontrolloida, koska se on helpointa ja siitä saa tuloksia nopeasti. Riippumatta siitä, mitä luulet ehkä tapahtuvan tai miten pois kontrollista tunnet olevasi, niin olet kaiken kontrollissa omassa elämässäsi, muttet ole minkään kontrollissa jonkun toisen elämässä. Tämä merkitsee, että vaikka hallitset energiaa niin, että se luo asioita elämässäsi, niin sinulla ei ole mitään vaikutusta siihen, mitä toiset tekevät, ja se miten he reagoivat sinuun, on heidän valintansa. Voi tuntua siltä, ettet ole kontrollissa, kun yrität arvata heidän reaktioitaan ja valita toimiasi sen mukaisesti. Tässä kohtaa annat voimasi pois. Kun ilmaiset voimakkaat aikomukset elämästäsi, voit muuttaa tämän toimintamallin.

Tämä ei merkitse, että sinun on lakattava tekemästä kaikkea ja hankkiuduttava eroon kaikista ystävistäsi ja yhteyksistäsi. Se merkitsee, että sinun on lakattava yrittämästä miellyttää kaikkia, keskityttävä omaan iloosi ja alettava olla itsekäs, jos aiot olla onnellinen. Tällä hetkellä kaikki "onnellinen energiasi" menee kaikille muille elämässäsi, kun yrität luoda onnellisuutta heille. Tässä on ajateltava kahta asiaa. Ensinnäkin, yrittämällä tehdä toisista onnellisia, yrität kontrolloida heidän elämäänsä, vaikka teetkin se hyvästä syystä. Toinen asia on, että koska olet keskittynyt heidän onnellisuuteensa, sinulla ei ole yhtään energiaa keskittyä omaasi.

Onnellisuutta luodaan, silloin kun meillä on aikomus iloon, kun olemme sitoutuneet olemaan iloenergiassa polullamme ja luomaan tämän mahdollisuuden todellisuudeksi itsellemme. Joskus olet tietoinen toisten tyytymättömyydestä ja yrität korjata heidän tilanteensa. Parempi vaihtoehto on olla esimerkki onnellisuudesta ja onnellisesta ja iloisesta elämisestä, mistä he voivat oppia. Siihen saakka kunnes joku päättää olla onnellinen, kaikki onnellisuus mitä yrität luoda hänelle, on erittäin lyhytaikaista. Pidä mielessä, että kaikki luovat sen elämän, minkä he haluavat ja uskovat ansaitsevansa. Sinun näkemisesi omassa onnellisessa energiassasi saattaa auttaa heitä tekemään tuon valinnan omasta puolestaan tavalla, mihin sinun yrityksesi tehdä heistä onnellisia ei pysty.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.