23.10.13

Mrkich: Milloin ylösnousemus tapahtuu? --- MUST MUST READ!!MILLOIN YLÖSNOUSEMUS TAPAHTUU?

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
21.10.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä ylösnousemusta koskeva kysymys tuli Richardilta (nimi muutettu). Jaan sen tässä kaikille, joilla on sama huoli.

Kysymys:
Olen lukenut useampia ylösnousemusblogeja. Useimmilla niistä on informaatiota, että ihmiskunta ylösnousisi 21.12.2012, ja siitä lähtien päivämäärät ovat jatkuvasti vain muuttuneet ja myös ns. kanavoitu informaatio korkeampien ulottuvuuksien olennoilta ja ylösnousseilta mestareilta on ollut hyvin usein väärää.

En enää tiedä, mitä uskoa, ja monien muiden lukijoiden tapaan olen enemmän kuin turhautunut vain odottamaan jotain päivämäärää, ja kun mitään ei tapahdu, niin mukavasti ilmestyy taas uusia päivämääriä ja tätä on jatkunut hyvin pitkään. Kysymykseni on, että jos ylipäätään ylösnousemme, milloin se tapahtuu. Jos on vaikea antaa päivämäärää, onko sitten mahdollista antaa ainakin jokin aikakehys? Hyvin monia ihmisiä toimii kanavoijina ja valotyöntekijöinä - miten vaikea voi olla saada päivämäärää?


Vastaus:
Omasta perspektiivistäni - ja olen sanonut sitä kirjoituksissani yli 10 vuotta - 21.12.2012 oli yhden evoluutiosyklin loppu ja sitten alkoi uusi evoluutiosykli. Monien alkuperäiskulttuurien mukaan, erityisesti Mayojen, olemme juuri saaneet loppuun noin 25000 vuoden pitkän syklin ja myös noin 125000 vuoden pääsyklin, joka muodostuu viidestä pitkästä syklistä.

Olen nähnyt asian aina niin, että maapallo on tänä aikana tullut - ja kulkee siihen syvemmälle nyt - paikkaan avaruudessa, missä siihen tulvii korkeammalla värähteleviä energia-aaltoja, jotka ovat korkeampaa taajuutta kuin ne aallot, joille altistuimme viime syklissämme. Sen mukaan mitä olen vastaanottanut, nähnyt ja tuntenut, näitä aaltoja tulee meille galaktisesta keskuksesta, samalla kun maapallo kulkee galaktisen päiväntasaajan yli, mikä tarjoaa meille hyvin harvinaisen ikkunan harmonisoitua keskusenergian kanssa - vaikka tämä voi olla vain osa paljon suurempaa kuvaa. Saamani viestit indikoivat, että aaltoja tulee keskuksesta meille myös auringon kautta, ja näin olemme nykyään paljon herkempiä sellaisille suhteellisen tavallisille auringonaktiivisuustapahtumille, kuten auringonpurkaukset.

Yleinen viesti mikä on tullut kauttani uudestaan ja uudestaan, on, että maapallo ja kaikki sen pinnalla siirtyvät tähän korkeampaan energiataajuuteen ja kaikki mikä ei ole harmoniassa sen kanssa (sisällämme, henkilökohtaisessa elämässämme, yhteiskunnassa, yrityksissä, hallituksissa, mediassa jne.), käy läpi romahtamis- tai transformoitumisprosessin. Voimme nähdä sitä tapahtuvan nyt. Kun siirrymme tähän korkeampaan taajuuteen, suurempi, tähti- ja kollektiivimuistimme herää enemmän, avaudumme luontaisille lahjoillemme, tulemme tietoisemmaksi ja pyrimme ruumiillistamaan ja ilmaisemaan tuota tietoisuutta elämän joka alueella. Taas kerran, näemme tätä enemmän ja enemmän nyt ihmisissä.

Olen viettänyt aikaa sekä Maya- että muiden Amerikan alkuperäiskansojen vanhimpien kanssa ja he ovat kaikki vahvistaneet, että hekin näkevät Siirtymän yllä kuvatulla tavalla. En resonoi ylösnousemusteoriaan, missä kaikki heränneet ihmiset sädetetään jonnekin ylös. Siirrymme ylöspäin, kyllä, mutta siirrymme värähtelyssä, kehossa ja täällä maan päällä. En ole myöskään koskaan resonoinut sen ajatuksen kanssa, että me kaikki ylösnousisimme taianomaisesti yhtenä päivänä. Jos tiedät jotain astrologiasta, niin hitaasti liikkuvien planeettojen transiitit voivat vaikuttaa meihin kuukausien tai vuosien ajan, ei vain yhtenä päivänä, joten kun tämä kerrotaan tuhannella evoluutiosyklivaihdoksessa, niin Siirtymä on prosessi ja olemme sen keskellä juuri nyt. Ja varmasti on vaihdettu suuremmalle vaihteelle "tuon päivämäärän" jälkeen.

Syklin loppumisen lisäksi olen aina nähnyt 21.12.2012 eräänlaisena risteyksenä, aikarajana jolloin meidän täytyi kollektiivina oikeasti päättää, siirtyisimmekö ylöspäin vai ulos. Nämä olivat todella vaihtoehdot: siirtyminen ylöspäin maapallon kanssa, kun se siirtyi korkeampaan värähtelyyn (eli herääminen ja tietoisuutemme mukaan toimiminen) tai siirtyminen ulos - ihmiskunnan pelin loppu. Meitä on kutsuttu muuttamaan tapojamme ja niiden massiivisten ihmismäärien perusteella, joiden olemme nähneet yksin tänä vuonna allekirjoittavan kansalaisadresseja ja marssivan kadulla protestoimassa hallituksia vastaan jne., olemme uskoakseni kuulleet tuon kutsun. Mielenkiintoista kyllä, muinaisihmiset viittasivat risteyksenä siihen kohtaan avaruudessa, minkä läpi maapallo kulkee nyt ja minkä läpi he tiesivät sen kulkevan jokaisessa syklinmuutosjaksossa.

Kyllä, tämä on antikliimaksi kenelle tahansa, joka odottaa kirjaimellisesti valon tulevan taivaalta tai avaruusalusten laskeutuvan viimeinkin. Elämä on mysteeri ja rehellisesti sanottuna, kukaan ei tiedä, tapahtuvatko nuo asiat jonain päivänä! Mutta ei ole mitään uuden päivän odottamista. Olemme tässä, olemme käyneet raskauden läpi, synnytys tapahtuu nyt ja meidän täytyy työskennellä vastasyntyneen energioiden kanssa samaan aikaan, kun monet kamppailevat päästääkseen irti vanhoista rooleistaan ja olemistavoistaan, mitkä eivät enää sovi tai toimi. Monilla muilla tavoilla on kliimaksi toisensa jälkeen viikoittain (ja toisinaan päivittäin), jos katsomme nyt tapahtuvaa heräämistä - miten se ilmentyy fyysisesti yhteiskunnassamme ja miltä meistä tuntuu ja miten meihin vaikuttavat korkeammat energiat, joita on nyt läsnä ja joita tulvii jatkuvasti lisääntyvässä määrin planeetalle. Monet kokevat myös eräänlaista syntymän jälkeistä masennusta. Heidän vanhat roolinsa ovat ohi, päivämäärä johon monet ovat keskittyneet hyvin pitkään, on tullut ja mennyt ja mitä meillä on nyt jäljellä … mitä tarkkaan ottaen?

Meillä on jäljellä nyt se todellisuus, että olemme vastuussa omasta todellisuudestamme. Päätämme, miten tämä tarina kehittyy. Valitsemme, miltä tämä uusi luku näyttää. Meille annetaan lopultakin kaikki resurssit ja työkalut, joita tarvitsemme uudentyyppisen maapallon luomiseen uudentyyppisellä ihmiskunnalla. Meille annetaan lahjaksi herääminen, tietoisuus ja sen suurempi tiedostaminen, kuka oikeasti olemme ja mitä olemme täällä tekemässä. Pieni ihmisryhmä on ollut avoin noille lahjoille tähän saakka, mutta nyt se tapahtuu miljoonille ja miljoonille ihmisille. Nämä lahjat eivät ole täällä, jotta voimme meditoida pidempään. Ne ovat täällä, jotta voimme ruumiillistaa ne ja käyttää niitä.

Toiminta ilman tietoisuutta on johtanut meidät epävakaisiin risteyksiin. Tietoisuus ilman toimintaa jättää meidät turhautuneeksi ja voimaantumattomaksi. Tietoisuus ja toiminta yhdessä ovat tämän uuden ajan merkki - toiminnan tarkoittaessa mitä tahansa, mitä päätät tietoisesti tehdä ruumiillistaaksesi sen, kuka todellisuudessa olet. Keskittynyt visualisointi tai rukous voi olla aktiivista tietoisuuden ilmaisemista. Toiminta ei merkitse, että meidän kaikkien täytyy olla kaduilla protestoimassa.

Loppuhuomautuksena - sana "apokalypsi" mikä liitetään kovasti näihin aikoihin, tulee kreikan- ja latinankielisestä sanasta, mikä merkitsee "verhon nostamista", "piilossa olleen paljastumista". Näemme tätä jatkuvasti nyt itsessämme ja ulkoisessa maailmassamme. Sitä ei ole aina helppoa katsoa, mitä näemme. Itse asiassa se voi olla haastavaa, epämiellyttävää ja suorastaan järkyttävää ja häiritsevää. Kuitenkin tämän prosessin paljastusosuus on oleellinen, voimaannuttava ja vapauttava. Meidät herätetään unesta ja kohtaamme sen, mikä on pidätellyt ja rajoittanut meitä sekä henkilökohtaisesti että ihmiskuntana.

Paljon rakkautta,

Dana

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.