5.11.13

Hoffman: Marraskuun energiat

MARRASKUUN ENERGIAT

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 4.11.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Marraskuu antaa energiansa viimeistelemiseen, tunne-, mentaali- ja henkikaappiemme siivoamisen ja sen tarkastelemiseen, mitä haluamme muuttaa elämässämme. Tämä ei merkitse, ettemme voi aloittaa uusia asioita, mutta energia ei juuri nyt ehkä tue uusia alkuja helposti tai vaivattomasti, osittain ärsyttävän Merkuriuksen perääntymisen vuoksi, mikä pitää meidät asioidemme siivoamisen polulla koko kuukauden. Teemme paljon muutoksia tässä kuussa, mutta ne eivät ehkä näy ulospäin ennen joulukuuta. Muista, että tiheys (3D) on viimeinen paikka, missä muutokset näkyvät, ei ensimmäinen. Siihen mennessä kun ne tihkuvat 3D:hen niin, että voimme nähdä ne, ne ovat levinneet kaikkialle muualle energeettisesti. Vuoden 2013 alkuosasta saakka olemme olleet yksilöinä ja kollektiivisesti syvällisessä transformaatioprosessissa ja jos olemme välttäneet tiettyjä asioita, huomaamme kohtaavamme ne ja meidän on valittava polkumme. Nyt on vain kaksi vaihtoehtoa - menneisyys tai nykyisyys - joista toinen pitää meidät siinä, missä olemme, ja toinen sinkoaa meidät tuntemattomaan tulevaisuuteen.

Marraskuu alkaa neljännellä seitsemästä Uranuksen ja Pluton neliöstä, Merkuriuksen perääntymisellä Skorpionissa ja uuden kuun auringonpimennyksellä Skorpionissa (Saturnus vaikuttaa näihin kaikkiin ja sekin on Skorpionissa). Transformaatiovoimat koputtavat kollektiiviovellemme - aiommeko avata? Jos marraskuun energiat osaisivat puhua, ne sanoisivat: "On aika tehdä siirtosi" tai ainakin harkitse sitä, koska sillä ei ole merkitystä, mitä valitsemme, kunhan valitsemme jotain. Päätämme pysyä menneisyytemme mukavuusalueella, kun pelkäämme liikaa kohdata tuntemattoman potentiaalin epämukavuusalueen. Ja kuitenkin silloin kun tuo potentiaali huutaa riittävän kovaa, meidän on siirrettävä pelkomme sivuun ja päätettävä katsoa, mitä muuta ulottuvillamme on. Tiedämme olevan muutoksen aika, kun mikään ei toimi ja tunnemme olevamme jumissa, mutta se olemmeko valmis tuohon muutokseen vai emmekö halua ryhtyä toimeen siinä, on toinen asia.

Jos tarkastelemme seitsemän Uranuksen ja Pluton neliön vastaavuutta seitsemän chakran kanssa, kuten Carol Ciocco kirjoittaa, niin tämä vastaa sydänchakraa, mikä on neljäs. Ajattele sydämen avaamista, oppimista vastaanottamaan, itsemme arvostamista, rakkauteen liittyvien ongelmien selvittämistä - sekä energia- että tunnepuolen - särkyneen sydänenergiamme korjaamista, rakkausenergiamme takaisinsaamista ja itsemme rakastamisen oppimista. Resonoiko tämä yhtään niihin muutoksiin, joita kohtaat nyt? Kaikki siunaukset alkavat itsensä rakastamisesta, joten jos et tunne olevasi siunattu, on aika tehdä itserakkausinventaari ja työstää rakkauteen kehittymistä.

Marraskuun avainsana on "kaivaa syvältä" ja sitten saada rohkeutta kaivaa vielä vähän syvemmältä. Hyvin paljon siitä, mitä estää meitä, odottaa irtipäästämistämme, mutta meidän on kaivettava se ensin esiin. Monet elämämme kokemukset auttavat meitä nyt paikantamaan nuo alueet, missä uskomukset, kokemukset, asenteet, pelot, tuomitseminen ja muistot lukitsevat meidät paikoilleen. Mutta niistä irtipäästäminen on vasta aloituspiste. Meillä on oltava myös aikomus seuraavista askelistamme tai muuten luomme tyhjiön, mitä emme osaa täyttää.

Kuten kaikki muukin elämässämme, kyse on prosessista - etsi ja löydä, päästä irti ja ota avosylin vastaan, supistu ja laajene, mikä siirtää meidät menneisyydestä nykyisyyteen, kun valitsemme energiatilamme joka hetki. Kuten kirjoitin marraskuusta vuoden 2013 ennusteissa:

"Marraskuu - Kuukausi alkaa Merkuriuksen perääntymisellä, Uranuksen ja Pluton neljännellä neliöllä ja pimennyksellä, joten siitä tulee mielenkiintoinen. Ne jotka ovat tiukasti maadoittuneet muutoksiin, joita he ovat tehneet koko vuoden (ja myös kaikkeen työhön, mitä he ovat tehneet kuluneen vuosikymmenen), eivät tunne tämän kuun painetta. Itse asiassa se tuntuu enemmän vahvistukselta sille työlle, mitä he ovat tehneet. On voimakas tunne maailman ihmisten yhdistymisestä luomaan kestävämpää, rakastavampaa ja tukevampaa maailmaa. "Ei ole mitään paikkaa minne juosta, minne piiloutua" tulee mieleen, kun ajattelen marraskuuta - niillä joilla ei ole mitään piilotettavaa, ei ole mitään pelättävää. Älä anna kaaoksen harhauttaa itseäsi. Muista, että muutos on vääjäämätöntä, mutta kaaos valinnaista."

Kun siirrymme tämän kuukauden läpi, kiinnitä siis huomiota ajatuksiisi menneisyydestä, loukkauksista, katumuksista, asioista joita et ole tehnyt ja haluat tehdä, asioista joita olet vältellyt tai joihin tunnet nyt olevasi valmis, erityisesti asioihin menneisyydestä, joiden esiinkaivamisessa perääntyvä Merkurius on hyvä ja se tapahtuu paremmalla tasolla, kun se on Skorpionissa. Olemme lopettamassa 19 vuoden pimennyssyklin, mikä tuo esiin tapahtumia vuosilta 1992-1994. Mitä teit silloin ja mitä erilaista, tukevampaa ja tyydyttävämpää voit tehdä nyt, keskittyen itsesi ja elämäsi siunaamiseen? Merkuriuksen perääntyminen loppuu 10.11. ja se on täysin ohi 27.11., joten sinusta voi tuntua, että totuuksiesi paljastaminen on koko kuukauden vähän pakottavampaa, sitoutuneempaa tai raskaampaa.

Älä lannistu, jatka painamista eteenpäin ja edistyt. Meillä on vielä yksi kuukausi jäljellä vuotta 2013 ja selvitämme tätä viime hetkeen saakka. 2014 antaa hyvin erilaisia vaihtoehtoja ja tilaisuuksia. Vuoden 2014 ennusteet julkaistaan joulukuun lopussa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.