26.11.13

Kaskimäki: Mayapäivitystä


Aurinkotervehdys!

Tänään alkaa Tzolkin kalenterissa jälleen uusi 13:n päivän aaltojakso. Jakson nimi on Sininen Käsi, sen kesto on 26.11-8.12.

Jakson valoisina mahdollisuus-teemoina ovat:
-Parantuminen, eheytyminen
-Kosketuksen ja läheisyyden parantava voima
-Vapaus, oman energian vapaa kierto
-Itsenäisyys, oman identiteetin uudelleen määrittely
-Itsen hyväksyminen
-Viimeistely ja loppuunsaattaminen
-Synkronismi
-Erillisyydestä ykseyteen.

Jakson varjona, opinkappaleina ovat nämä teemat:
-Riittämättömyys
-Saamattomuus, lamaantuminen
-Keskittymiskyvyttömyys
-Keskeneräisyys
-Irtipäästämisen, loppumisen teemat
-Indentiteetti ongelmat, omat rajat
-Liika vastuullisuus ja liialliset sitoumukset.

Mottona jaksolla:

Vain tyhjiin käsiin voi tulla uutta.

Nämä ovat kaikki suuria asioita. Siksi laitoin ranskalaisilla viivoilla, kaikesta edellämainitusta kun voisi kirjoittaa vaikka kirjan.

On aika eheytyä, on parantumisen aika. Saattamalla loppuun keskeneräiset asiat, voi jatkaa vapautuneesti eteenpäin. Seuraamalla synkronismia, elämällä hetkessä, pysymällä vapaana, luottamalla sisäiseen taikuriinsa. Siinä on kultaisen ajan kultainen tie.

On itsen ja oman persoonallisuuden, omien rajojen määrittelyn aika. Hyväksyn itseni juuri tässä ja nyt, valoni ja varjoni rakastan eheäksi. Keskeneräisyyden ja osaamattomuuden annan olla. Opin kyllä kun aika on.

Voidakseen eheytyä, on joistakin asioista elämässä luovuttava tai päästettävä irti. Tällä jaksolla kaikki se tulee esiin, minkä on aika mennä tai loppua.

On aika irrottautua tunnesuojauksista, jotka ovat estäneet vapautuneen sydänyhteyden syntymisen. Tyhjään tilaan virtaa jotakin uutta, herkkää ja koskettavaa. Läheisyys, kosketus iholla, läheisyyteen antautuminen. Miten uudistavasti voinkaan avautua vastaanottamaan rakkautta. Kuinka parantavasti kosketus toimiikaan.

Käsi on myös vihkiytyneen papin tai papittaren merkki. Se edustaa mystisten voimien hallintaa ja pääsyoikeutta kaikkiin maailmoihin. Akaasiset aikakirjat ja tietopankit ovat käytettävissä.

Jaksolla voi siis olla odotettavissa herkistymistä kolmannensilmän ja selkärangan alueella. Aistit, näkö ja kuulo erityisesti, saattavat toimia entistä herkemmin. Erityisiä portti- ja energeettisiä pölytyspäiviä seurattavaksi: 29.11, 30.11, 6.12 ja 8.12, 9.12.

On suotuisaa seurata omia tuntemuksia ja sisäisen maailman, sekä intuition ailahduksia. Elämän tapahtumat, kipeätkin, viittaavat omaan parantumiseen ja eheytymiseen. Se mikä ei enää ole itselle tarpeen tai hyväksi poistuu.

Vaikka ollaan sinisellä alueella, joka on yleensä toimeliaisuutta, niin nyt tuntuu, että energia vie enemmänkin sisäiseen olemiseen. Latenttiin tai passiivisen oloiseen makusteluun, itsen syvyyksiin. Pysähtymisen tarkoitus on havahtua näkemään, tuntemaan ja erityisesti eheytymään.

Meistä on tulossa valonportaaleita, valon työkaluja. Käsi kädessä, kanssaluoden. Yksilöinä yhteisössä.

Onnellisinta eheytymistä meille kaikille. :)


* * *

MAAGINEN MAYA-MATKA 13.4 -29.4.2014
Meksiko, Guatemala, Honduras

Tuleva matka jo mukavasti kutkuttaa ja kutsuvat energiat voimistuvat. Muinaisten pyhien paikkojen ja pyramidien laulu tuntuu herkemmältä. Se resonoi entistä korkeammilla värähtelytaajuuksilla. Uudistuvan ajan tiheysaallot ja galaktisen säteen virta, saa planeettamme, luonnon, meidät ja kaiken elollisen, soimaan parantavilla taajuuksilla.

Pyramidit on muinoin rakennettu korkealla tietoisuudella, keräämään kosmisia ja galaktisia energioita.
Esimerkiksi Uxmalin, Chizen Itzan tai Tikalin pyramidi tuntuivat olevan kukin kuin voimalaitoksia.
Energiat keskittyvät niihin jälleen, kuten kaikkiin tuon ajan temppeleihin ja pyhiin paikkoihin.

Niiden vaikutus ja merkitys on mitä ilmeisimmin hyvin erilainen, kuin miten ne virallisen historian kirjoituksen mukaan mielletään. Huikea on jälleen olla kokemassa, miten ne tällä kertaa vaikuttavat ja toimivat. Parantaen, avaten tietoisuutta, herättäen uinuvaa sisäistä viisautta. Muistamista, todellisen itsen voimista ja kyvyistä.

Paikalliset oppaamme kertovat asiantuntevasti ja tietoisesta perspektiivistä, kunkin paikan historiasta ja syvemmästä merkityksestä. Itse kerron tähtitietosuuden kautta modernia mayaa, tähtiyhteyksiä ja tilanteen tullen kanavoin kunkin paikan viisautta tähän hetkeen. Toimin myös tulkkina. Jokaiseen kohteeseen menemme niin, että kaikilla on mahdollisuus tunnustella energiaa tai paikkaa omassa rauhassa.

Käytössämme on ilmastoitu yksityisbussi, jolla matka kulkee mukavasti paikasta toiseen. Rajajoki ylitetään veneellä. Historiallisten nähtävyyksien lisäksi käymme uimassa meressä, cenoteksillä ja vesiputouksilla. Rehevä luonto ja sen värikylläisyys, sekä upeat linnut ovat tärkeä osa matkaa.

Sivuillani tai allaolevassa linkissä löydät matkakertomuksen viime kevään matkaltamme maya-maailmaan. Maya-matkakertomus / Ultra 7/2013

Tässä linkissä muutamia kuvia viime matkalta. http://www.paivikaskimaki.com/artikkeleita.htm (sivun alaosassa)

Viimeinen ilmoittautumispäivä 18.12

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:

Päivi Kaskimäki, 040-500 0050 tai paivikaskimaki@gmail.com
tai Uniquetour, 09-881 71371 tai info@uniquetour.fi

Ihanasti tervetuloa tutkimusmatkalle maya-maailmoihin!

Matkan koko ohjelma tässä linkissä: MaaginenMayamatka

Matkan vastuullinen järjestäjä:
Uniquetour www.uniquetour.fi

____________________________________


TULKINTAPÄIVÄT ERI KAUPUNGEISSA

28.11 HEINOLA Luonnontähti, Kaivokatu 3
03.12 PORI Porin Henkinen Keskus, Vanha Koivistontie 12 
13.12 KOUVOLA Kallioniementie 17
18.12 HELSINKI Stenbeckinkatu 3, Töölö

Kiinteä vastaanotto Tampereella Auringonpaikassa.
Puhelin tulkinnat ajanvarauksella.
Tulkintojen esittelyt, hinnat ja ajanvaraustiedot sivuillani www.paivikaskimaki.com

__________________________________


30.11 - 1.12 KURSSI - KOSMINEN ELÄMÄNTEHTÄVÄ
Viikonloppu kurssi Tampereella, Auringonpaikassa. ( 10.00 - 18.00/ 2 pv )
Vetäjinä Riitta-Marja Gauffin ja Päivi Kaskimäki

Mikä on sinun kosmis-galaktinen elämäntehtäväsi ja sielunperheesi. Maya-merkkisi on galaktinen allekirjoituksesi, siihen on koodattu henkilökohtainen ja kollektiivinen elämäntehtäväsi. Käsittelemme intuitiivista älykkyyttä ja sydäntietoisuutta, teemme tähtimatkailua meditaatiossa, tutkimme tähtijuuriamme ja paljon muuta.

Lämpimästi tervetuloa!

Kurssin esittely tai www.paivikaskimaki.com

------------------------------

Päivi Kaskimäki
www.paivikaskimaki.com
paivikaskimaki@gmail.com
040-500 0050
AURINGON PAIKKA
Näsilinnankatu 25 B, 3. krs.
Tampere