19.12.13

Hoffman: Liittykää mukaan säihkymisbileisiin

LIITTYKÄÄ MUKAAN SÄIHKYMISBILEISIIN
Kanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
17.12.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Olette kulkeneet monien energioiden läpi muutamana viime päivänä, mukaan luettuna energiat joita generoi rakastava, joskus surullinen joulunhenki. Vaikka kalenterissa on päivänseisaus ja täysikuu, noista voimista huokuvat energiat ovat vähemmän dramaattisia, mihin olette tottuneet. Tämä ei tarkoita, että te ette muuta osia olemuksestanne noiden tapahtumien aikana, mutta kyse on enemmän säihkymisbileistä kuin traumaattisesta tapahtumasta.

Monet kyseenalaistavat sanan "säihkymisbileet", sillä jatkatte niiden muutosten ilmaisemista, joita nuo siirtymäaallot aiheuttavat fyysisinä tai tunneoireina. Huomaatte kokevanne tunnevuoristorataa, unirytminne muuttuvan, ruuansulatusongelmia tai muita oireita. Kaikki asioita joita olette kokeneet aiemmin. Erona on, että oireet ovat vähemmän selviä ja tulokset täsmällisempiä.

Ajatelkaa itseänne rosoisena timanttina, silloin kun aloititte uuden maan siirtymänne. Tiesitte, mitä halusitte, mutta ette välttämättä, miten siihen päästään. Ensimmäisten viisteidenne leikkaaminen oli tuskallista ja äärimmäisen pelottavaa useimmille. Jokainen muutos siisti tai kiillotti viisteitä.

Huomatkaa ero. Silloin kun olitte hiomaton ja puhdistamaton timantti, pyysitte apua keneltä tahansa, joka näytti luultavasti vähentävän pelkoanne. Nyt kun olette kiillotettu jalokivi, päätätte, miten paljon haluatte viisteidenne säihkyvän.

Vasta muutama päivä sitten olitte huolissanne suunnastanne ja suhteistanne. Olitte varovainen joulunajan vaikutuksista hyvin epävarmalta näyttävään paikkaanne uudella maapallolla.

Onko teidän mahdollista muuttua niin dramaattisesti muutamassa päivässä?

Eivätkö hyvin monet kanavat ole kertoneet, että kaikki voi tapahtua silmänräpäyksessä? Ja näin on teillä - vaikka luultavasti luulittekin tuon lauseen liittyvän maailmanlaajuisiin ja rakennemuutoksiin eikä henkilökohtaiseen muutokseenne.

Kaikki on sama asia. Kokonaisuutenne yhden solun muuttuminen muuttaa universumeita.

Fyysisyytenne on muuttunut vedestä kristallipohjaiseksi. Monet näkevät tällä viikolla sen, miten tämä vaikuttaa reagointiinne täysikuuhun ja muihin vesipohjaisiin tapahtumiin.

Te ja kaikki olennot maan päällä muututte vesipohjaisesta kristallipohjaiseen solurakenteeseen, joten vanhan ajan astrologiset indikaattorinne muuttuvat myös. Astrologia ja kaikki olemuksenne ja rakenteellisen elämänne osat muuttuvat.

Mutta tuo ajatus ei ole yhtä tärkeä teille kuin sen tietäminen, että olette saavuttaneet selkeyden, mikä ylittää kaiken sen, mitä kuvittelitte vielä vuosi sitten. Arvonne tietäminen on hyvin erilaista. Koette ja ilmaisette elämää eri tavalla. Tunnette uusia tunteita ja uskomuksia. Tiedätte epäilemättä, että olette tähtisädetikku.

Monet ovat eri mieltä. Toteatte itsellenne ja muille, että te ette tunne mitään erilaista, että olette arvoton. Elämä on yhtä harmaata, kuin se on ollut suurimman osan elämäänne - kenties vielä vähän harmaampaa, kun sivuutatte perheen ja ystävät, jotka eivät enää sovi yhteen uuden olemuksenne kanssa. Saanemme olla eri mieltä.

Teidän jotka tunnette itsenne vähäisemmäksi ulkopuolella, täytyy vain tarkastella sisäistä toimintaanne.

Vaikka kaipaattekin ehkä joitain, jotka olivat osa elämäänne, teidän ei tarvitse palata tuohon elämään, koska olette hyväksyneet roolinne sisäisesti. Se ei ole suuri huoli, ilmaistaanko sitä vielä ulkoisesti, sillä pian ilmaistaan. On ilon ja sädehtimisen tunnetta uudesta olemuksestanne - aivan kuin ostaessanne uuden asun, mikä saa päät kääntymään kauneudestanne.

Olette hyväksyneet uuden asunne/olemuksenne sisäisesti. Niinpä huolimatta tarpeestanne tuntea vähempiarvoisuutta, alatte loistaa monitahoista säteilyänne muutaman päivän kuluttua.

Te jotka jo säihkytte ulkopuolelle, tiedätte, että teillä on kerrassaan upea elämä. Olette hohtava ja hyvin kiillotettu, mutta olette päättäneet lisätä vähän kiiltoa ja säihkettä säteilyynne, mitä saatte tällä viikolla täydenkuun ja päivänseisauksen myötä.

Nämä astrologiset tapahtumat parantelevat, kiillottavat ja muuttavat sisäistä kristallirakennettanne.

Monet uskovat, ettei sellainen ole mahdollista, sillä lääkärinne eivät huomaa muutosta. Mutta toisaalta, he eivät etsi. Paljon samaan tapaan kuin Amerikan alkuperäisasukkaat eivät nähneet ensimmäisiä eurooppalaisia tutkimusmatkailijalaivoja, koska ne eivät olleet osa heidän ymmärrystään.

Kristallirakenteenne on soluissa. Lääketieteellinen maailmanne ymmärtää solut, mutta sillä on vähän tarvetta katsoa solujen koostumusta. Heidän laitteensa on suunniteltu suurempia kohteita varten. Lopulta lääketieteellinen maailmanne pääsee uuden fyysisen olemuksenne tasalle - ei vain tänään tai huomenna.

Te jotka epäilette omaa arvoanne, etsikää sisältä vahvistusta - ja sitten hyväksykää ne sädehtivät viestit, joita seuraa. Ettekö tunne oloanne kevyemmäksi ja energisemmäksi, kun luette tai näette, miten pitkälle olette kehittyneet? Nuo hetket ovat vahvistuksia teille, että kaikki on hyvin ja tulee vielä paremmaksi.

Te jotka tiedätte oman arvonne, tarttukaa lisäkiillotukseen, mitä on saatavilla muutamana seuraavana päivänä. Katsokaa ympärille. Toiset alkavat sädehtiä, nauraa ja leikkiä enemmän - ja tietää, että kaikki on upean hyvin heidän maailmassaan.

Olette kaikki siirtyneet 3D:n yli, vaikka edelleen jatkattekin sen osana. Juuri sen halusitte saada aikaan ennen tulemistanne maan päälle tässä elämässä - melkein mahdottoman kahdessa maailmassa elämisen, antaen toisen hallita ajatteluanne ja prosessointianne huolimatta jatkuvasta toiminnasta toisessa.

Uuden maan energiat hallitsevat nyt olemustanne. Sisäinen maailmanne on kristallinen. Uskotte tai ette, niin rosoinen timanttinne on hiottu ja kiillotettu loistoon, mistä ette voineet uneksia muutama kuukausi sitten.

Teiltä vaaditaan vain, että sallitte tuon loiston säteillä olemuksestanne, uskotte itseenne ja tiedätte, että olette laajentuneet yli aiemmasta 3D-olemassaolosta.

Olette tosiaan se uusi olento, joka halusitte olla vetäessänne ensimmäisen kerran maahenkeä. Juhlikaa sitä. Säteilkää sitä. Olette tehneet siirtymänne uuteen maahan täysin onnistuneesti. Hyväksykää nyt säteilynne ja sallikaa sen loistaa. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.