21.12.13

Hoffman: Synnyinkö onnekkaana tai siunattuna, ja miksi?

SYNNYINKÖ ONNEKKAANA TAI SIUNATTUNA, JA MIKSI?
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 18.12.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jennifer:

Jotain tärkeää tapahtui tällä viikolla, tärkeä loppuminen mikä uudelleenkalibroi paljon energiaa ja oli tienpää monille meistä - ei kirjaimellisesti (mutta jollekin teistä se on), vaan siinä mielessä, että asiat saatettiin loppuun, saivat päätöksen ja ollaan valmiina aloittamaan jotain uutta.

Mitä tahansa tapahtuikin, meillä on voimakkaita muutoksia seuraavat kaksi viikkoa, jotka ovat myös vuoden 2013 viimeiset viikot. Jos olet miettinyt, milloin tämä kaikki loppuu sinulla, luulen sen loppuvan nyt. Tulemme tiehaaraan ja voidaan valita monia eri polkuja. Valitse ne, jotka ovat oikeita sinulle - voit valita useamman.

Olemme nyt voimakkaiden astrologisten energioiden keskellä ja meillä on päivänseisaus 21.12. Tyypillisesti se on voimakas energiapäivä ja vielä enemmän sitä tänä vuonna. Jos olet sattunut huomaamaan, 12.12. saakka olemme kokeneet mielenkiintoisia energian sisään- ja ulosvirtauksia. Oletko ollut väsyneempi, levottomampi, tietoisempi tai tuntenut enemmän "En välitä" kuin koskaan ennen?

12.12. saakka olemme kokeneet uudelleenkalibrointia tasolla, mitä emme ole koskaan ennen kokeneet. Te jotka olette selvittäneet oppituntinne ydintasolle saakka, voitte huomata olevanne epätietoinen siinä, miksi elämänne kulkee yhtäkkiä hyvin ja teillä on lopultakin sitä yltäkylläisyyttä ja niitä asioita, joita olette pyytäneet hyvin pitkään. Ja huomaatte ehkä puolustelevanne siunauksianne, kun toiset ihmiset kritisoivat tai tuomitsevat teidät, tai tuntevanne syyllisyyttä, kun teillä on paljon enemmän kuin muilla. Miksi tätä tapahtuu? Se on tämän viikon kysymyksen aihe.

Kysymys:

Rakas Jennifer, minua melkein nolottaa esittää tämä kysymys, koska siinä ei ole kyse ongelmasta, mitä useimmat ihmiset pitäisivät ongelmana. Ongelmani on, ettei minulla ole ongelmia. Itse asiassa elämäni menee oikein hyvin. Minulla on rakastava perhe, upea avioliitto, mahtava työ, paljon rahaa, hyvä terveys ja kaikki on täydellistä elämässäni. En tiedä, olenko vain onnekas vai olenko jollain tavalla siunattu (ja minua nolottaa edes sanoa se). Minusta on epämukavaa kuulla ongelmista, joita perheelläni, ystävilläni ja tutuillani on, kun en voi jakaa ongelmia, koska minulla ei ole niitä. Valitsinko todella helpon elämän ja miten päädyin elämään, missä kaikki näyttää siunatulta, olen hyvin onnellinen eikä minulla näytä olevan mitään ongelmia elämässäni?

Jenniferin vastaus:

Eri elämissä valitsemme erilaiset elinolosuhteet. Joskus meillä on vaikea ja haastava elämä ja toisilla kerroilla helppo elämä, missä meidän ei tarvitse kamppailla. Olet tässä elämässä päättänyt tuntea yltäkylläisen, armollisen ja helpon elämän. Siksi sinulla on hyvin paljon, mistä olla kiitollinen ja mitä arvostaa. Sinulla on luultavasti ollut elämiä, jotka olivat hyvin vaikeita, joissa sinulla ei ollut mitään - ei rahaa, ei ruokaa, ei ystäviä tai perhettä - ja joissa jokainen päivä oli kamppailua ja sinulla oli erittäin vähän mukavuutta tai tilaisuuksia. Niinpä valitsit tähän elämään yltäkylläisyyden. Ja kuten olet huomannut, myös yltäkylläisessä elämässä on haasteensa.

Elämämme olosuhteet kehittyvät tavoilla, jotka näyttävät meille elämän kaikki puolet monina erilaisina toistoina. Valitsemamme olosuhteet heijastavat oppitunteja, jotka meidän tarvitsee oppia. Haasteellisissa elämissä meidän täytyy oppia voittamaan haasteet, kehittämään kiitollisuutta ja arvostusta, saamaan nöyryyttä ja joskus oppimaan antautumaan. Myös suuren yltäkylläisyyden elämissä on edelleen ongelmia ja haasteita, jotka meidän on voitettava. Kuten opit tässä elämässä, yltäkylläisyys tekee sinut tietoisemmaksi niistä, joilla on hyvin vähän. Ja tämä saa tuntemaan syyllisyyttä, koska sinulla on paljon enemmän kuin muilla, mikä heijastaa yhtä elämänoppituntiasi.

Yksi oppituntisi on ymmärtää, että jokainen ihminen valitsee elämänolosuhteensa riippumatta siitä, miten köyhä, haasteellinen tai vaatimaton luulet hänen olevan. Olemme kaikki oman todellisuutemme arkkitehtejä. Vaikka tuntuukin ehkä oudolta kuulla, että paras lahja minkä voit antaa muille, on olla paras esimerkki upean yltäkylläisyytesi arvostamisesta, niin se juuri sinun on tehtävä. Sinun on myös ymmärrettävä, ettei sinulla ole ollut tätä yltäkylläisyyttä joka elämässä. Niinpä nautit tässä elämässä siitä, mitä sinulla ei ole ehkä lähellekään ollut monissa, monissa muissa elämissä.

Sinua ei ole siunattu tavoilla, millä muut eivät voi olla siunattuja, joten vastaus "noloon" kysymykseesi on: siunauksissasi ei ole mitään erityistä. Luulen, että kysymyksesi oikeastaan on, onko sinulla jotenkin Jumalan käsi pääsi päällä eikä toisilla ihmisillä ole. Tilanne ei ole niin. Tämä on elämä, minkä valitsit itsellesi, ja näissä olosuhteissa päätit elää. Olet ehkä aiemmassa elämässä sanonut itsellesi, että jos olisit rikas ja onnellinen, sinulla ei olisi ongelmia eikä huolta maailmassa. Itse asiassa kuulen sinun sanovan, ettet välittäisi, mitä toiset ihmiset ajattelevat sinusta.

Nyt sinulla on haluamaasi yltäkylläisyyttä ja huomasit, että välitätkin siitä, mitä muut ajattelevat, ja yltäkylläisyys on huolenaihe, ei puute. Olet kuitenkin havainnut, että yltäkylläisyydessä olet myös tietoinen siitä, että muilla ihmisillä ei ole samaa yltäkylläisyyttä - koska olet ollut siinä itse. Muista vain, että he voivat valita yltäkylläisyyden koska tahansa elämässään - heillä on kyky valita, mitä haluavat itselleen ja elämälleen.

Parasta mitä voit tehdä heidän hyväkseen, on olla esimerkki parantuneesta ja eheästä elämisestä. Kyllä, tämä elämä on palkkio, mutta olet palkinnut itsesi valitsemalla sen, mitä luulit puuttuvan muissa elämissä. Tiedät myös, että olisit voinut valita jotain muuta - olla varakas tai köyhä, saada yltäkylläisyyttä tai puutetta, terveyttä tai sairautta, surua tai iloa, rauhaa tai tuskaa. Kaikki nämä ovat valintoja eivätkä mitään muuta. Tuomitsemme ne helpoiksi tai vaikeiksi sen perusteella, miten paljon rahaa on mukana, mutta oikeasti kyse on vain oman elämämme valitsemisesta ja toimimisesta aikomuksen mukaan. Kun elät, nauti siitä, mitä sinulla on. Muistuta itsellesi, että olet antanut lahjaksi itsellesi tämän elämän ja elämäntyylin ja ole tämän elämäntyylin paras mahdollinen pilotti, jotta toiset voivat katsoa sinua ja nähdä, mitä sinulla on ja miten paljon arvostat sitä ja nautit siitä, ja tämä antaa heille kiihokkeen pyytää samaa myös itselleen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.