19.12.13

Kaskimäki: Mayapäivityksiä

Hei ja ihaninta joulunodotusta,

Vietämme juhlaa joulunpunaisissa Taivaanvaeltajan energioissa, maya-kalenteri Tzolkinin tahdistamana. Punainen Taivaanvaeltajan aaltojakso kestää 22.12.13 - 3.1.14. Näillä tunnelmilla myös vaihtuu vuosi.

Tämän jaksot suotuisat ja leppoisat energiat mahdollistavat unelmien joulun! Taivaanvaeltajan avarakatseisuudella ja suvaitsevaisuuden höysteillä, juhlasta voi tulla mitä parhain. On kykyä suhtautua ihmisiin ja elämään yleensä, lempeällä ja hyväksyvällä tavalla. Nyt on oivallista olla määrittelemätön ja elää sisäisessä rytmissä, nyt-hetken virrassa. Unohtaen kellot ja kalenterit.

Alitajuinen tieto virtaa Keltaisen Tähden taajuudella. Tähti edustaa rauhaa ja harmoniaa. Tähti johdattakoon meitäkin, kuin muinoin itämaan tietäjiä, löytämään sisäinen onnen ja tasapainon keskus.

Olemme näillä laaduilla avaruuden ja ajattomuuden äärellä. Sydämen kautta, voimme linjautua korkeimpien tietoisuuden taajuuksien suoraan yhteyteen. Erityisiä linjaus ja energia päiviä ovat 26.12 ja 27.12 sekä 29.12. Nämä ovat portaalipäiviä, joissa uinuva tähtiperimä ja galaktinen muistipankki kehoissamme aktivoituu. Näitä päiviä kannattaa havainnoida herkällä intuitiolla.

Nyt on aika antaa itselle lepoa ja rauhaa. Latautumisaikaa ja huolenpitoa. Tulevan vuoden energiat alkavat jo heti alkuvuonna viedä melkoiseen muodonmuutokseen. Siispä nyt on hyvä viettää näissä rauhan ja rakkauden tunnelmissa, lempeän lämmin, rakkauden joulu.

Suuret kiitokseni teille kaikille upeille ihmisille, ihanasta palautteestanne tämän vuoden aikana. Olen saanut kauniita kirjeitä, viestejä ja kannustusta. Näillä eväillä tuntuu huikean hyvältä jatkaa uuteen vuoteen. Suuri kiitos myös kaikille asiakkailleni ja kurssilaisille kuluneesta vuodesta.

Toivotan lämmintä valonjuhlaa meille kaikille. Syttyköön tietoisuuden tähti sydämiimme ja valaiskoon tietämme, matkalla vanhasta uuteen.


________________________________________________________________________


Uuden vuoden maya-tunnelmiin pääsee tutustumaan innovatiivisessa workshopissa:

Jooga & Maya -workshop: aika ja sinä
Lauantaina 11.1.2014 klo 15.00-19.00


Maya-kalenteri Tzolkinin tahdistamana aloitamme vuoden 2014 intuitiota ja sisäistä tietämystä aktivoivissa tunnelmissa, kundaliinijoogan ja maya-astrologian parissa.

Selvänäkijä ja maya-astrologi Päivi Kaskimäki kertoo mayojen kalenterista ja sen energioista, sekä kuinka nämä energiat vaikuttavat meissä ja maailmassamme. Opit laskemaan oman maya-merkkisi, sekä vuosienergian, joka sinulla on menossa henkilökohtaisesti.

KRI-sertifioitu kundaliinijoogaopettaja ja intuitiivinen energiahoitaja Sach Amrit Singh ohjaa syvällisen joogaharjoituksen ja meditaation, jotka auttavat sinua ymmärtämään ajan uudistuvaa luonnetta ja pysymään entistä tietoisemmin läsnä käsillä olevassa hetkessä. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta.

Saat myös oman, henkilökohtaisen mantran, joka on synkronoitu juuri sinun sieluenergiasi kanssa.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu 8.1. mennessä maksamalla osallistumismaksu 60€ joko Ong Namon kassalla tai verkkokaupassa. Hinta sisältää alv:n, opetuksen, materiaalit sekä pienen iltapalan.
Nopean ilmoittautujan etu: maksa 31.12.2013 mennessä, maksat vain 55€. 

ongnamo.fi-lisätiedot ja ilmoittautuminen


Lämpimästi tervetuloa mukaan :)
------------------------------------------------------
Päivi Kaskimäki
www.paivikaskimaki.com
paivikaskimaki@gmail.com
040-500 0050
AURINGON PAIKKA
Näsilinnankatu 25 B, 3. krs.
Tampere