28.2.13

Deepthi: Kehoni on temppelini



Kaunista iltaa rakkaat,

Olen ollut jo monta kertaa teille kirjoittamassa, mutta olen ollut niin ihanasti uppoutuneena muihin tehtäviini, että kirjoittaminen ei ole tullut mahdolliseksi. Tänä iltana aion kuitenkin yrittää.

Itselleni mennyt kuukausi on ollut varsin mielenkiintoinen ja opettavainen. Olen astunut alueelle, jossa olen saanut nähdä yhä selvemmin oman mieleni toiminnan. Enkelit rakkaat alkoivat pyytää minua jo kauan aikaa sitten kiinnittämään huomiota fyysiseen kuntooni. Onnistuin kuitenkin mainiosti keksimään tekosyitä kuntoni aktiiviseen kohottamiseen monta monta kuukautta. Kunnes tuli se päivä, jolloin tiedostin jotakin olennaista.

Itse asiassa, koodia tästä alkoi tulla jo viime syksynä. Muistan eräänkin metsälenkin, kun enkelit määräsivät minut juoksemaan! :D Ja minä pistän vastaan, että höpöhöpö, ettekö nyt muista että minä olen niitä tyyppejä, jotka eivät todellakaan juokse!! Kelaa nyt, tällä 174cm:ä varrella ja "varustuksella" pistät juoksuksi, niin johan nauraa naurismaan aidatkin! :D Mutta he vain yllyttivät ja yllyttivät, ja lopulta suostuin ja pistin juoksuksi. En jaksanut kovinkaan pitkään, koska fysiikkani oli niin onneton, mutta sen verran, että he ehtivät syöttää minuun elintärkeän koodin: 

"Separate your body from your mind.
It's just your mind saying "I don't like sports".
But your Body Loves it!"



Tämä oli todella tervetullut oivallus, ja vain nauroin, kun tunsin joka solullani, miten oikeassa tuo totuuden ääni sisälläni jälleen oli. Arkinen minäni on suurinpiirtein kaikkea hikoiluun viittaavaakin vastaan, mutta Korkeampi minäni tiesi, että se on juuri se, mitä tarvitsisin.

Maallisella tasolla oli mennyt yhtäkkiä nelisen vuotta niin, etten ollut tehnyt kunnon lihaskuntoharjoituksia keholleni ollenkaan. Minulla oli vain täysi työ selvittää, että mitä minulle oli henkisen aukeamisen myötä tapahtunut. Aukeamisessa menetin tyystin mm.kehotietoisuuteni, joka sai aikaan sen, että minua ei olisi voinut vähempää kiinnostaa, mitä fyysiselle keholleni tapahtuu. Elin vain valosta ja valolle. Ja paradoksaalisesti kuitenkin keho oli juuri se, joka mahdollisti valon ankkuroimisen maan päälle. Toisaalta samalla myös tajuan, että yhtään ennemmin en olisi ollut tähän nyt heränneeseen oivallukseen valmis. Kaikki edeltävät oivallukset piti antaa rauhassa tulla, että ymmärtäisin tämän nyt.

Tähän mennessä olin oppinut luomaan elämääni valoisammaksi mm.meditaatiolla, vapauttamalla turhia syyllisyyksiä aivan tietoisesti ja työskentelemällä enkeleiden kanssa. Nyt astuin sen sijaan johonkin aivan uuteen aikakauteen: sen sijaan että "ulkoistaisin mieleni", niin valjastin sen nyt tiukasti hyötykäyttöön. Olen huomannut, että henkisellä polulla halutaan usein vain jäädä lillumaan autuaalliseen virtaan ja luottamaan universumin ohjaukseen. Mutta mitä hyötyä on lillumisesta ja luottamisesta, jos se jää vain kuuntelun tasolle? Ei riitä, että vain kuunnellaan, vaan täytyy myös toimia sen mukaan, mitä ohjataan, eli toimia sen mukaan, mitä totuus meissä jokaisessa yksilöllisesti viestittää ja kehottaa tekemään. Ja itse asiassa juuri tätä enkelitkin pointtaavat jatkuvasti: listen and act accordingly! Henkisyys on henkisyyttä vasta sitten, kun se ei jää pelkiksi ideologioiksi vaan se tuodaan käytännön arkeen - lähtien omasta elämästä.

Käytän treenatessani meidän AYUDH-paitaa, jossa on ihana Amma-tsemppienergia! 

Tuli sitten se kaunis aamu, jolloin kerta kaikkiaan kyllästyin kuuntelemaan sitä jatkuvaa kehotusta, jota minulle oli lakkaamatta toistettu jo monta kuukautta: lähde salille. Ja usko minua, sali on viimeinen paikka, jonne koskaan olisin halunnut lähteä.  MUTTA TIEDOSTIN, ETTÄ KOSKA KERRAN TIEDÄN MITÄ MINUN TULEE TEHDÄ, NIIN MINUN TULEE SILLOIN TEHDÄ SE. Herännyt ei voi enää teeskennellä nukkuvaa. Hyvin yksinkertaista. Tiesin, että se mitä tämä kehoni tarvitsee, on nimenomaan lihaskunto. Olen istunut viime vuodet vuorotellen autossa ja tietokoneen äärellä, joten kuntoni on sen mukainen: pelkät metsälenkit ja rauhalliset joogat eivät enää riittäisi, vaan on otettava järeämmät aseet käyttöön, sanokoon mieli sitten mitä lystää.

Nyt olen käynyt salilla kuukauden päivät kolme kertaa viikossa. Joka käynnillä olen oivaltanut syvemmin, mistä tässä on nyt oikeasti kyse:

henkinen hyvinvointi kulkee käsikädessä 
fyysisen hyvinvoinnin kanssa.


Sen lisäksi - tai tekisi mieleni sanoa "sijaan" - että treenaan lihaskuntoa, treenaan siis henkistä kuntoa. Huomaan että nimenomaan henkinen skarppius, vahvuus ja periksiantamattomuus ovat ne suurimmat muutokset, jotka treenistä on seuranneet. En ole ymmärtänyt sitä aiemmin. Plus että sisäinen salitreenioppaani on nyt vihdoin sulkenut suunsa ja olen saanut häneltä rauhan. :D

Viime kesän AYUDH-nuortenleirin
hyväntekeväisyyskulkueessa
Usein ne asiat, jotka jotenkin tuntuu vastenmieliseltä, ovat juuri niitä asioita, jotka meidän on hyvä kohdata ja joissa piilee suurin mahdollisuus kasvaa. Olen kuolettavan kyllästynyt ilmaisuun "poistua mukavuusalueelta", mutta juuri tästä on ollut nyt kyse minun salille lähtemisen kanssa.

Nyt ajattelen, että en harrasta liikuntaa, vaan harrastan kehoni liikuttamista. Ja voin kertoa, että kehoni aivan itkee onnesta. Se on odottanut tätä niiiin kauan. Niiiin paljon asioita ja energiaa alkaa virrata fyysisen kehon liikuttamisen myötä. On se sitten tanssia, juoksemista, kahvakuulailua, mitä vain, jossa liikut kunnolla!! Kehomme on temppelimme.

Myös enkelini ovat hyrisseet niin polleana vierelläni tästä uudesta suunnastani johtuen! He ovat mukana salilla, ja kertovat mihin laitteisiin mennä ja kuinka paljon on vielä treeniä jäljellä. Hauskasti he myös järjestävät niin, että usein sali on rauhallinen juuri siihen aikaan, kun sinne saavun. Kiitos, kiitos, kiitos!

Paljon tsemppivaloenergiaa ja iloa kevääseesi!

Halihalein,
Deepthi

ps.nyt pystyn juoksemaan jo koko lenkin, eikä tee tiukkaakaan, hihi! 




27.2.13

Crimi: Ikääntymisprosessi ei ole välttämätön

IKÄÄNTYMISPROSESSI EI OLE VÄLTTÄMÄTÖN

Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi ( angelicguides.wordpress.com)
29.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tänään haluaisimme keskittää huomionne ikääntymisprosessiin. Siihen liittyy monia syvään juurtuneita uskomuksia ja haluaisimme valaista vähän aihetta. Maailmassanne on monia, jotka uskovat, että ikääntyminen on vääjäämätöntä, että se on taattu ja itsestään selvä asia. Haluaisimme kuitenkin informoida teille, ettei tilanne ole itse asiassa näin.

Nimittäin ihmiskeho tarkoitettiin uudistumaan jatkuvasti eikä sen ollut siksi koskaan tarkoitus rapistua. Tämä uskomus ja ymmärrys on kuitenkin kauan sitten kadotettu Lemurian ja Atlantiksen sivilisaation tuhoutumisen myötä. Ihmiskeho korjaantuu ja uudistuu edelleen sairauksista, kuitenkin uskomuksenne määräävät aina sen, mitä koette. On monia, jotka etsivät vastalääkettä ikääntymisprosessiin, koskaan todellisuudessa oivaltamatta, ettei sitä voi löytää pullosta tai pilleristä - sen voi löytää sisältä. Haluaisimme auttaa teitä ymmärtämään tätä paremmin.

Tiesittekö, että generoitte täysin uuden fyysisen kehon joka 10. vuosi? Ne solut jotka muodostivat luunne, lihaksenne, elimenne ja kudoksenne 10 vuotta sitten, on kaikki korvattu. Miksi ihmiskeho silti ikääntyy? Koska uskomuksenne sanovat niin tapahtuvan. Otetaanpa yksinkertaiseksi esimerkiksi arpi, mikä teillä on ollut niin kauan, kuin voitte muistaa. Solut uudistuvat jatkuvasti ja lopulta ne kaikki on korvattu, miksi ihmisillä silti on arpia? Siksi että jatkatte niiden luomista! Uskomuksenne sanovat, että teillä on arpi tietystä tapahtumasta lapsena. Uusia soluja luodaan muodostamaan tuo arpi. Tietäkää, että on täysin vallassanne luoda soluja, joissa ei ole tätä muodostelmaa - päätös riippuu aina täysin teistä.

Sekä Atlantiksen että Lemurian sivilisaatio tiesi hyvin, että keho oli tarkoitettu kestämään erittäin pitkään. Elinkaari oli noin 500 vuotta, ennen kuin keho alkoi rappeutua. Heidän kehonsa oli rakennettu samalla tavalla kuin teidän, heillä ei kuitenkaan ollut sitä uskomusta, että keho vanhenee. Sanoisimme, että tällä hetkellä terveen ihmisen keskimääräinen elinkaari on noin 75 vuotta. Tämä on huomattavasti pidempi kuin vain muutama sata vuotta sitten planeetallanne, se on kuitenkin kaukana useista sadoista vuosista.

Myös kollektiiviuskomuksenne siitä muuttuu, miten kauan ihmisen "pitäisi" elää. Nyt teistä on hyväksyttävää elää tuplasti se, mitä ihminen eli muutama sata vuotta sitten, ja elinkaarenne pitenee jokaisen uuden sukupolven myötä. Monet väittävät, että teknologia ja terveydenhuolto sallivat nyt ihmisen elää pidempään. Kerromme kuitenkin teille, että muuttuneet havaintotapanne ja uskomuksenne ovat sallineet sellaisen teknologian ja terveydenhuollon luomisen.

Maailmassanne tulee aika, jolloin te ette enää vanhene. Sanoisimme tällä erää, että useammat ja useammat teistä elävät paljon pidempään kuin ihmiset tallennetussa historiassanne. Eläminen 150-vuotiaaksi on normi melko lähitulevaisuudessa. Nyt teknologia ja tiede jatkavat yhteistyötä ikääntymisprosessin hidastamiseksi. Tietäkää kuitenkin, että kollektiivinen uskomusjärjestelmä työntää näitä tieteellisiä edistysaskelia - ei toisinpäin. Tietäkää, että tulee varmasti aika, jolloin pystytte itse estämään vanhenemisprosessin pelkästään omilla uskomuksillanne.

Ihmettelette varmaan, miksi ihmisen pitäisi kuolla ollenkaan, jos keho jatkuvasti uudistuu. Tämä on upea kysymys ja sanoisimme, että sen tarkoitus on antaa teidän "nollata", poistua tästä todellisuudesta ja reinkarnoitua toiseen kokemukseen eri järjestelyn kera, mikä antaa uusia haasteita, uusia kokemuksia ja uusia suhteita.

Tietäkää, että korkeammissa ulottuvuuksissa emme ole ainoastaan ikääntymättä, vaan emme koe myöskään kuolemaa niin kuin te täällä kolmannessa ja neljännessä ulottuvuudessa. Fyysisen kehon kuolemisen sijasta poistamme vain fokuksemme tai energiamme tuosta todellisuudesta, sitten kun olemme käyneet läpi kaiken, mitä haluamme kokea. Vaihdamme vain fokuksemme yhteen monista muista todellisuuksista, joiden osa olemme.

Emme näe kuolemaa surullisena tapahtumana korkeammassa ulottuvuudessa, vaan silloin on tavanomaista juhlia. Tämä voi kuulostaa oudolta täällä matalammissa ulottuvuuksissa oleville, koska tunnette suurta surua havaitusta menetyksestä. Kuitenkin ollessasi korkeammissa ulottuvuuksissa tiedät, ettet ole koskaan ilman yhteyttä toisiin olentoihin. Olet vapaa yhdistymään niiden kanssa aina, kun haluat. Sanoisimme, että se on samanlaista kuin teidän näkemyksenne collegesta valmistumiseen. Opiskelija on oppinut kaiken, mihin hän on ryhtynyt tuolla opintoalueella, ja nyt hän on valmis uuteen kokemukseen. Juhlitte tuon opiskelijan saavutuksia, ettekä sure menetystä, koska tiedätte, että hän on suorittanut suuren tehtävän ja valmis seuraavaan osaan elämässään. Vain se ettei hän ole enää collegessa, ei merkitse, että hän lakkaa olemasta. Tämä on hyvin samanlaista, kuin oma tapamme nähdä kuolema.

Miten siis voitte muuttaa uskomuksianne ikääntymisestä? No, hyvin yksinkertaisesti ilmaistuna: odottakaa, että te ette ikäänny. Ei ole mitään syytä, miksi pitäisi. Hymyilemme, koska ihmisillä on taipumus tehdä paljon monimutkaisempia monista asioista, mitkä ovat todellisuudessa hyvin yksinkertaisia omasta perspektiivistämme. Käsitämme kuitenkin, miten valtavaa tietoisuushyppäystä vaatisi lopettaa ikääntyminen maailmassanne yhdessä yössä. Ehdottaisimme kuitenkin, että alatte tarkastella omia uskomuksianne ikääntymisestä.

Katselkaa ympärillenne ja näette monia samanikäisiä ihmisiä ja jotkut näyttävät paljon nuoremmilta ja toiset paljon vanhemmilta. Miksi näin on? Heidän uskomuksensa määräävät, miten he kokevat ikääntymisen. Jotkut vanhenevat hyvin sujuvasti, kokematta koskaan tiedollisten kykyjen heikentymistä, kun taas toiset kokevat merkkejä vanhenemisesta jo kauan ennen, kuin heitä pidettäisiin vanhana. Tiede oppii lopulta, että vanhenemisella ei ole mitään tekemistä geneettisen perimän tai solujen vääjäämättömän rappeutumisen kanssa, vaan mielen odotusten.

Mitä ovat uskomuksenne vanhenemisesta? Haluatteko muuttaa niitä? Miten vanha olette, kun odotatte kokevanne ikääntymisoireita? Odotatteko saavanne ryppyjä vanhetessanne? Odotatteko, että teillä on harmaat hiukset ja kuljette kepin kanssa? Vai odotatteko, että teistä tuntuu pirteältä ja olette täynnä nuoruutenne energiaa? Tietäkää, ettei uskomuksianne voi koskaan pitää salassa - ne näkyvät aina kasvoiltanne kaikille. Miten kauan odotatte olevanne nuori?

Toivomme, että tämä viesti on jollain tapaa palvellut teitä.

Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaitanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

26.2.13

UUSI ENKELIRETRIITTI MIKKELIIN 12.-14.04 ♥




Minulla on ilo ilmoittaa, että olemme sopineet nyt uuden Enkeliretriitin Mikkeliin 12.-14.04!

Tammikuussa pidettyyn retriittiin oli iloksemme tulossa niin paljon osallistujia, että emme voineetkaan ottaa kaikkia sisään, joten päätimme luoda uuden tilaisuuden kaikille halukkaille päästä mukaan. Ilmoittautumisia ottaa vastaan Suomen Nuoriso-Opisto. Tuolta sivulta voit myös lukea lisätiedot tapahtumasta.

Majoituksesta sen verran vinkkiä, että aikaisempien retriittiosallistujien palautteen mukaan on hyvä miettiä majoituksen ottamista paikan päältä, vaikka asuisitkin paikkakunnalla. Viikonloppu on niin ihanan hoitava, ajatuksia herättävä ja kokonaisvaltainen, että siitä saa parhaimman hyödyn irti irrottautumalla omasta arjestaan viikonlopun ajaksi kokonaan, ja antamalla itselleen aikaa keskittyä näin ollen oman sydämensä kuunteluun, rentoutumiseen ja enkelten hoivaan. Tätä suosittelen itsekin lämpimästi. Tämä viikonloppu on Sinua varten, Enkelten lahja Sinulle.   


Ilohalauksia ja Enkeliajatuksia,

Deepthi


* * *  



Ole se valo joka olet
ENKELIRETRIITTI
Kirsi Ranto (Deepthi)
12.-14.04.2013 Paukkula, Mikkeli


RETRIITIN OHJELMA:

Pe 12.4.2013

16.00-16.30 Henkilökohtainen ilmoittautuminen, majoittuminen ja kahvi
16.30-18.00 Meditaatio
                     Retriitin sisällön esittely
                     Enkelirinki – tutustuminen toisiimme
18.00-18.30 Iltapala
18.30-20.00 Luento: Vuoden 2013 energiat - kutsu sydämenpolulle
20.00-20.30 Majoittujille iltapala


La 13.4.2013

09.00-10.00 Majoittujille aamupala
10.00-11.30 Meditaatio
                     Harjoitus: Miten tunnistan oman voimani ja energiani? Miten saattaa herkkyyteni    
                     vahvuudeksi?
11.30-12.15 Lounas
12.15-13.00 Omaa aikaa muistiinpanoille, pohtimiselle, rentoutumiselle
13.00-13.45 Vapaamuotoista keskustelua ja kysymyksiä
13.45-14.15 Kahvi
14.15-17.30 Luento ja harjoituksia: Intuition käyttö voimavarana, ja arkipäivän elämää  
                    enkeliyhteydessä

                     Tauko 15 min.

                     Enkeliseremonia
                     Vapaaehtoinen, henkilökohtainen Deepthi Siunaus (vapauttava ja kohottava siunaus
                      ykseyteen, iloon, valoon ja rakkauteen)
17.30-17.45 Majoittujille iltapala


Su 14.4.2013

08.30-09.30 Majoittujille aamupala
09.30-11.00 Meditaatio
                    Harjoitus: Minun voimakarttani - minun elämäni
11.00-11.45 Lounas ja kahvi
12.00-13.30 Vapaata keskustelua
                    Enkelimeditaatio ja -rentoutus rummun ja musiikin kera










Adyashanti & Karen Richards

Hei Rakkaat,

Ihanaa tiistaita!

Tulinpa linkittämään tännekin pari inspiroivaa videota. Ensimmäisessä haastatellaan Adyashantia, joka on mm.The End of the World-kirjan kirjoittaja sekä opettaja. Toisessa videossa on puolestaan Karen Richards, joka on tulossa myöskin Suomeen pitämään satsangia 05.04. (Helsinki) ja 06.-07.04 (Pori). Kummatkin heistä puhuvat heräämisestä, valaistumisesta oman kokemuksensa kautta.

Aurinkoista tiistaita! 

Deepthi

Adyashanti:
http://www.youtube.com/watch?v=lUTF8n_WJko



24.2.13

Tapahtuma: AUTTAJA FOORUMI-koulutustapahtuma ♥ Kirsin Enkelikonsertti


Minulla on Ilo saada olla tänä vuonna mukana useissa henkisen hyvinvoinnin tapahtumissa, ja tässä alla niistä yksi. Tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa, ja se on kaksipäiväinen. Minä saan konsertoida tilaisuudessa heti lauantai-iltana Enkelten kera. ♥ Lue lisää alta:



AUTTAJA
FOORUMI
Koulutustapahtuma

23.-24.03.2013

OULU
SCANDIC HOTEL







Crimi: Te ette kommunikoi sanoilla

TE ETTE KOMMUNIKOI SANOILLA

Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi ( angelicguides.wordpress.com)
21.2.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tänään haluaisimme keskittää huomionne kommunikointiin. Tänä aikana on monia, joilla on suuria vaikeuksia jakaa todellisia uskomuksiaan, ajatuksiaan ja tunteitaan niille, jotka ovat läheisimpiä. Monet uskovat, että jakaakseen on käytettävä sanoja. Teille on opetettu, että ymmärtääksenne toista teidän täytyy kuunnella, mutta todellisuudessa ymmärtääksenne teidän täytyy tuntea. Tarkoituksenamme on tänään valaista vähän tätä aihetta ja puhua väärinkäsityksistä siihen liittyen, miten voi kommunikoida.

Sanallista kieltä on käytetty planeetallenne tuhansia ja tuhansia vuosia. Tietäkää kuitenkin, ettei niin ole ollut aina eikä sitä tarvita kommunikoinnin tapahtumiseksi. Katsotte ehkä eläinkuntaa, mikä ei ole kehittänyt omaanne vastaavaa puhuttua kieltä ja kuitenkin voitte nähdä lintuparven lentävän synkronissa, kalojen kääntävän ja liikkuvan vedessä yhtenä yksikkönä ja elefanttien kommunikoivan sijaintinsa toisille kilometrien päästä. Monet ehkä väittävät, että eläimet toki kommunikoivat äänillä, mitkä ovat luontaisia niille, ja olemme samaa mieltä - kyllä, eläimet käyttävät ääntä yhtenä kommunikointimuotona. Esitämme kuitenkin, etteivät äänet ole tarpeellinen osa kommunikointia. Kommunikointia jaetaan energian, taajuuden kautta.

Riippumatta siitä, tarkoitatteko sitä vai ette, niin kaikki olennot jakavat energiaansa toisten kanssa. Ajatukset joita teillä on, luovat värähtelyn, erityistaajuuden, minkä sitten toiset ympärillänne havaitsevat. Tämän vuoksi pystytte myös havaitsemaan, onko joku aito ja väärentämätön sanoissaan - nappaatte vaistomaisesti niitä ajatuksia ja värähtelyjä, joita toinen ihminen huokuu. Silloin kun ihmisen sanat ja ajatukset eivät sovi yhteen, voitte havaita tämän. Tämä monisyinen tulkita tehdään alitajuisesti. Aivan kuten teidän ei tarvitse antaa sydämelle erityisohjeita veren pumppaamisesta kehoon, teidän ei tarvitse tietoisesti osata tulkita toisen taajuutta voidaksenne tuntea hänen energiansa.

Toinen esimerkki kyvystänne tulkita energiaa on kommunikointi ihmisten ja eläinten välillä. Te ette puhu samaa kieltä ja kuitenkin ihmisen ja hänen lemmikkinsä välillä on yhteisymmärrys. Ei siksi että eläin on oppinut teidän kieltänne, vaan koska eläimillä ja ihmisillä on samanlainen taito havaita ja tulkita energiaa ympärillään. Koska eläimet eivät ole alkaneet luottaa puhuttuun kieleen kommunikoinnissa, niiden kyky tulkita toisten ajatuksia on kuitenkin paljon tarkempi.

Silloin kun lähetämme tietoa viestintuojallemme, emme puhu mitään tiettyä kieltä ja kuitenkin kielemme tulkitaan englanniksi. Lähetämme pelkästään energiaa ja aivojen käpylisäke tulkitsee sen englanniksi, koska sitä viestintuojamme puhuu. Kuitenkin sydänkeskus vastaa toisten energian havaitsemisesta. Mieli voi vain tulkita energian käytettävissä oleviksi sanoiksi, joita on ihmisen tietoisessa mielessä. Sydän osaa kuitenkin "puhua" kaikkia kieliä. Tätä te kaikki teette, kun kommunikoitte toisen olennon kanssa. Monissa tapauksissa kaksi ihmistä, jotka eivät puhu samaa kieltä, osaavat tulkita kommunikoitavan yleisviestin. Ei siksi että he voivat ymmärtää puhuttua kieltä, vaan koska sanoja ei käytetä varsinaiseen kommunikoimiseen. Sitä on energia, mitä kannetaan noissa sanoissa.

Te ette itse asiassa kommunikoi sanoilla - ne ovat vain väline, mitä käytetään viestien lähettämiseen ja saamiseen. Sanat ovat pelkästään energian kantaja, ne eivät ole itse viesti. Tämä pätee sekä kirjoitettuihin että sanottuihin sanoihin - kummatkin vain kantavat energiaa. Niiden sanat ovat neutraaleja. Niihin antamanne energia määrittelee taustamerkityksen.

Korkeammissa ulottuvuuksissa ei tarvitse puhua kieltä. Ajatuksemme jaetaan välittömästi toisten kanssa. Emme päätä jäädä fyysiseen todellisuuteen ja siksi meillä ei ole fyysistä ääntä millä puhua eikä fyysisiä korvia millä kuulla. Havaitsemme todellisuutemme ei-fyysisyydessä. Ihmiset pitävät usein viittä aistia itsestäänselvyytenä. Kuitenkin palatessanne korkeampiin ulottuvuuksiin, teillä ei ole enää fyysistä kehoa viidennen ulottuvuuden yläpuolella.

Koska emme käytä puhuttua kieltä, meillä ei ole niitä väärinkäsityksiä, joita tapahtuu luotettaessa niin raskaasti puhuttuun kieleen viestien lähettämisessä. Rajoittunut puhuttu kieli ei pysty täysin välittämään kaikkea, mitä sydän tuntee. Maailmassanne on paljon kiistoja, ei välttämättä eroavien mielipiteiden vuoksi, vaan kyse on enemmänkin kaikkien ihmisten voimakkaasta halusta tulla kuulluksi ja ymmärretyksi. Silloin kun kaikki voivat oikeasti ymmärtää kaikkia muita planeetallanne, teillä ei ole enää tarvetta sotaan maailmassanne.

Nojaamisenne sanoihin korvataan hitaasti kyvyllä kommunikoida taas kerran vain ajatusten avulla. Meistä puhuttu kieli on erittäin rajoittavaa, kun usein ei ole käytettävissä sanoja kommunikoimaan kunnolla joidenkin tunteiden suuruutta. Sitä laajaa ja syvää tunnekirjoa mitä voitte kokea maailmassanne, ei voi ilmaista sanoilla, vaan voimakkaalla energialla, mitä tunnette ja siksi säteilette toisten havaittavaksi. Esimerkiksi sanat eivät voi todella kuvata rakkautta, mitä tunnette lastanne kohtaan. Sen sijaan lapsi tuntee rakkautenne häntä kohtaan. Ajatukset tunnetaan, ei kuulla.

Puhuttu kieli on monin tavoin rajoittavaa samasta syystä - on vaikea täysin välittää todellisia tuntemuksianne vain sanoilla. Vaikka korkeammissa ulottuvuuksissa on edelleen erilaisia mielipiteitä, pystytte ymmärtämään syvältä toisen mielipiteen ja sen syyn, miten hän on päätynyt tuohon johtopäätökseen. Näemme erilaiset mielipiteet vain toisena tapana hahmottaa jakamamme maailma. Toisen mielipide ei mitätöi oman perspektiivimme pätevyyttä, se vain lisää sitä. Silloin kun ette enää nojaa puhuttuun kieleen kommunikoinnissa, kommunikoitte toistenne kanssa paljon enemmän kuin koskaan ennen.

Ihmiset ovat kauan kunnioittaneet itseään älykkäämpänä kuin muita olentoja. Puhutun ja kirjoitetun kielen kehittymistä on monta kertaa käytetty vahvistamaan tätä väitettä. Kuitenkin kielen kehittämisessä ja siihen nojaamisessa niin raskaasti olette sallineet luontaisen ja täydellisen telepatiakykynne heiketä. Vaikka monet eläimet eivät ole kehittäneet puhuttua kieltä, ne ovat säilyttäneet luontaisen kykynsä kommunikoida hetkessä täsmällisiä tunteitaan ja ajatuksiaan toistensa kanssa. Valas-, delfiini-, apina- ja elefanttiyhteiskunnat ovat vain muutamia eläimiä, jotka ovat kehittäneet jonkinlaisen äänikielen. Se ei kuitenkaan ole koskaan välttämätön niille kommunikoimiseen, ainoastaan mieltymys mitä ne voivat käyttää tahdonalaisesti.

Jokainen ihminen syntyy kera kyvyn kommunikoida kaikki ajatuksensa ja tunteensa käyttämättä puhuttua kieltä, aivan kuten myös kera kyvyn havaita toisten ajatuksia ja tunteita. Tätä kykyä ei tavallisesti vaalita ja ajan kuluessa kyky häviää, kun otetaan käyttöön puhuttu kieli, mihin aletaan hyvin raskaasti nojata kommunikointikeinona. Tietäkää kuitenkin, ettei se koskaan häviä kokonaan. Se vain heikkenee, koska sitä ei käytetä. Vaikka harvat ovat säilyttäneet tietoisen kyvyn kommunikoida telepaattisesti, teillä kaikilla on kyky havaita toisen olennon energiaa. Ihmisen ei tarvitse puhua havaitaksenne, että hän on vihainen, surullinen, onnellinen tai rauhassa. Pystytte erottamaan toisen yleistunteen pelkästään olemalla hänen seurassaan. Tulee taas kerran aika, jolloin ihmisten ei tarvitse puhua toisilleen ajatustensa välittämiseksi - se on vain mieltymys, mihin joskus osallistutaan, vaikkei se ole välttämätön.

Kun jatkatte tietoisuutenne laajentamista ja saatte takaisin kykynne, jotka ovat olleet horroksessa sisällänne, pyydämme teitä muistamaan, että sanat eivät ole viesti, ne ovat vain väline, mitä käytetään viestin kantamiseen. Kuunteleminen on vain toisen puhumien sanojen kuulemista, kuitenkin ymmärtääkseen on avattava sydämensä. Siinä lepää todellinen kommunikointi.
Toivomme, että tämä viesti on palvellut teitä jollain tavalla.

Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

20.2.13

Deepthi: Earth, Our Home ♥


http://vimeo.com/55073825



"On the 40th anniversary of the famous ‘Blue Marble’ photograph taken of Earth from space, Planetary Collective presents a short film documenting astronauts’ life-changing stories of seeing the Earth from the outside – a perspective-altering experience often described as the Overview Effect.
The Overview Effect, first described by author Frank White in 1987, is an experience that transforms astronauts’ perspective of the planet and mankind’s place upon it. Common features of the experience are a feeling of awe for the planet, a profound understanding of the interconnection of all life, and a renewed sense of responsibility for taking care of the environment.
‘Overview’ is a short film that explores this phenomenon through interviews with five astronauts who have experienced the Overview Effect. The film also features insights from commentators and thinkers on the wider implications and importance of this understanding for society, and our relationship to the environment."
Planetary Collective: planetarycollective.com/
Overview Microsite: overviewthemovie.com/
Human Suits (original score): humansuits.com/
For more information:
The Overview Institute: overviewinstitute.org/
Fragile Oasis: fragileoasis.org/







17.2.13

Deepthi: Kurkkuchakrakoodaus




Sunnuntaihuomenta! 

Aika jännää kyllä, tuntuu, että tämän viikonlopun aikana on tapahtunut jokin energia-avaus. Jo perjantai oli hiuksianostattavan voimallinen päivä, jolloin tuntui, että avautui aivan uusi tietoisuus ja oli mahdollisuus koodata energiaolemukseensa aivan uutta Korkein Itse-voimaa.

Ja nyt sitten eilen illalla myöhään, ehkä joskus kymmenen aikaan, aukesi jokin 'tulppa' jostakin, ja energia alkoi virrata aivan uudella tavalla. Minulla se näkyi sillä tavalla, että yhtäkkiä nenäni alkoi vuotaa aivan solkenaan ja aivastelin putkeen oikeasti kolme tuntia! :O En ole koskaan kokenut vastaavaa. Samalla kaikki "nenä- ja nieluröörit" aukaistiin ja putsattiin, ja ihan fyysinen tuntuma kurkkuun avattiin.

Minä olen tietenkin laulajana erittäin herkkä näille kurkkuni tuntemuksille, ja nyt tuntui, kuin olisin yhtäkkiä päässyt takaisin 'normaaliasetuksiini', joissa olen ollut viimeksi viime kesänä. Oikeastaan voisi sanoa, että kaikki lähti venustransiitista. Silloin tapahtui energianosto, joka vaikutti kurkkuchakraani niin, että en ole sen jälkeen 'tuntenut' kurkkuani, enkä ole pystynyt muodostamaan ääntä sen enempää puhuessa kuin laulaessakaan normaalisti. Koko ajan se on helppottunut, mutta selkeästi 'ilmassa' on ollut jokin energeettinen asetus, joka on estänyt äänen tuottamista 'täysivaltaisesti'. (vähän haastavaa löytää oikeita sanoja kuvaamaan tätä, joten lue ennemminkin energiaa, kuin fyysisiä sanoja: kuuntele oman kehosi ja intuitiosi ääntä ja reagointia ) On siis pitänyt vain odottaa ja seurata tilannetta ja tuntemuksia. Koko ajan enkelit ovat sanoneet, että "nyt vain rauhassa, ei tarvitse murehtia äänestä, se palautuu, kun aika on".

Nyt tämä jokin väylä on sitten aukaistu, ja kurkku on palautunut takaisin normiasetuksiinsa, mutta tällä kertaa PÄIVITETTYIHIN normiasetuksiinsa. Kun tämä kurkkujuttu alkoi, enkelit toivat myös viestiä, että sen lisäksi, että se on henkilökohtaisen Itseni uudelleenkalibrointi, jossa vahvistetaan taivas-maa-yhteyttäni, niin sen lisäksi se on myöskin planetaarinen päivitys, joka on koskenut nimenomaan maapallon kurkkuchakraa (Luxor, Egypti). Ja olihan tänä viikonloppuna tämä asteroidi-tapauskin http://www.avaruus.fi.

Mielenkiintoista synkronismia jälleen! :) Minä napsaan nyt saunan päälle ja lähden sen lämmetessä ulos reippailemaan. Illalla odottaa ihana enkeli-ilta Seinäjoella!! ♥ 

Tähtivoimaa ja rakkausenergiaa päivääsi! 

Deepthi


10.2.13

Deepthi: Markus Rothkranz

Tänään on näköjään oikein mainostuspäivä, toivottavasti ei haittaa! :) Haluan vain välittää tänne asiat, jotka itse koen mielenkiintoisiksi ja aiheellisiksi.

Ajauduin tuossa surffatessani Markus Rothkranzin sivuille alunperin Raw Living Expo-sivun kautta. Markus on siellä yksi puhujista. Parin googlauksen myötä löysin hänestä tv-haastattelun, joka on alla. Mies puhuu vauhdikkaalla tyylillään tärkeästä asiasta!





Haastattelu koskee tätä kirjaa: 


Toinen mielenkiintoinen tuttavuus hänen kirjoistaan oli: 




Itse olen jo jonkun aikaa ihmetellyt alati "vaihtuvia kasvojani", ja koittanut päästä jyvälle, että mikä on yhteydessä mihinkin. Välillä pukkaa näppyä ja juonnetta, ja välillä kasvot ovat sileät niin kuin olisi juuri plastiikkakirurgilla käynyt. No, muutamiakin syitä olen asiaan jo löytänyt, ja nyt Markus puhuu asiasta esittelyvideollaan selväsanaisesti ja vahvistaa todeksi ajatukseni ja päätelmäni. 

Jossain vaiheessa kirjoitinkin täällä siitä, miten vasemman silmäni alle muodostui ja muodostuu vieläkin silloin tällöin ihmeellinen pussi yön aikana, joka kuitenkin häviää keskipäivään mennessä. Joku minulle mainitsi, että kyse olisi munuaisen häiriötoiminnasta, ja saman osoittaa myös Markus sivulla olevalla videollaan. Kyse ei tietenkään ole mistään "uudesta keksinnöstä", vaan ikiaikaisesta viisaudesta, josta me alamme nyt tulla uudelleen tietoiseksi, kun herkistymme energioille, puhdistumme ja alamme kuulla kehomme viestejä.

♥ Kaikki vastaukset ovat meissä.


Sunnuntai-iloa!

Deepthi



Deepthi: Heidi Kuusisto: Uusi Päivä

Heippa Ihanat!

Olen käyttänyt tämän päivän pitkästä aikaa ravintoasioihin sukeltaen, ja otin jälleen käteeni Heidi Kuusiston syksyllä julkaiseman Uusi Päivä-kirjan! En voi kyllä kylliksi sitä hehkuttaa, niin hienosti, innostavasti ja viisaasti hän on asiat yhteen paketoinut.

Jos sinulla ei vielä kyseistä kirjaa ole, niin löydät kirjan täältä:http://heidikuusisto.com/.

Voin suositella sitä erittäin lämpimästi!

Ihaninta sunnuntaita! ♥









9.2.13

DEVA&MITEN SUOMEEN 02.05! ♥ LIPUT MYYNNISSÄ!!


Heiii Rakkaudet!!

OVAT TULOSSA SUOMEEN 02.05 KONSERTOIMAAN!!

LIPUT ON JUURI TULLEET MYYNTIIN!!!

LIPUN TILAUSOHJEET TÄÄLTÄ: 
https://www.facebook.com/events/534742453226852/



♥ ♥ Minä rakastan heidän musiikkiaan yli kaiken, ja nyt on liputkin jo tilattu! ♥ 








6.2.13

Kaskimäki: Maya-päivitystä



Maya-kalenterissa on menossa Keltaisen Tähden aaltojakso, joka kestää 31.1-12.2. Tähti on eleganssia, tyyliä, kauneutta ja onnellisuutta ja sen kaikkinaista ilmentämistä maailmalle. Pioneeri ja tiennäyttäjä muille. Poikkeuksellinen itsen ilmaisu... rohkeasti sydämen verhouksia avaten.

Rakkaudelle ei ole sääntöjä.

MOTTONA: aika on rauhaa ja taidetta. Kiireettömästi hipsin onnellisesti nauttien oman elämän ja arjen kauneudesta. Onko koti ja sisäinen minä onnellinen, jos ei niin mitä pitäisi tehdä?

Näyttää myös siltä, että moni käy syvällistä puhdistusta kaiken sellaisen kanssa, joka ei enää tue omaa tasapainoa. Omassa elämässä, perheen ja suvun iki-karmojen (=lue oppiläksyjen) kanssa.

Koska ollaan myös kalenterin kierroksen lopussa, ollaan putsailemassa sielun ja elämän ullakoita ja kellareita oikein TODELLA syvällisesti. Mitä en halua ottaa enää mukaan uudelle synnytyskierrokselle joka alkaa 13.2.2013?

Uskallanko ALKAA OLLA OMA AITO JA VILPITÖN ITSENI ?
Uskallanko näyttää omat tunteet tai heikon ja tarvitsevan puoleni?

Miten luottaa rakkauteen vilpittömän aidosti kuin lapsi, vaikka on kokenut, nähnyt vaikka mitä...

Käynnissä on myös järjen ja tunteen välinen tasapainon haku. Mitä jos taas sattuu, jos uskallan avata sydämeni, mitä jos taas tulen hyljätyksi, vähätellyksi, ylikävellyksi... Mieli vie äärimmäisyyksiin ja tunne sielunsyvyyksiin... tasapainoilen sisäisen itseni kiikkulaudalla... löydän pään ja sydämen balanssin! Pää pilvissä, jalat maassa annan onneni näkyä ja loistaa.

Tähden aallossa ollaan myös tähtiyhteyksien äärellä. Johtuneeko nuhailut, kurkun oirehtiminen ja päänalueen tuntemukset, kolmannen silmän särkyilyt, juurikin näiden yhteyksien avatumisesta?
Vatsaflunssailut ja kipuilut lienevät osa tunnepuhdistumista.

Oli miten oli, jotakin hyvin kaunista ja herkkää on syntymässä sydämessä.

Ihaninta tähtien tuiketta ja heliseviä ilon kristalleja meille kaikille.
Päivi


===============================================================================

MAYA-KALENTERIN TEKSTIT SIVUILLANI

Löydät kullekin päivälle oman tekstin maya-kalenteri Tzolkinista, allaolevan linkin kautta.
Siellä on sekä Tzolkinin päivän numero, energiat että gregoriaaninen päivämäärä.
Päivitän sinne pian 13.2 alkavan uuden kierroksen tekstit.
Nythän olemme lopettelemassa kuluvaa kierrosta.


Sivun vasen reuna ja otsikko "Tzolkin päivän lause "

========================================================================================

13.2.3013OIVALLUSTEN ILTA HELSINGISSÄ
Maiccu Kostiainen ja Päivi Kaskimäki
Maiccu ja Päivi alustavat illan. Tiedossa Maya-kalenteriin koodattua tähti-informaatiota, sekä eläinten välittämiä viestejä uuden syklin käynnistyessä.

Käytännöllistä tietoa muutosenergioiden vaikutuksesta fyysisessä kehossa, tietoisuudessa, avautuvissa aisteissa ja elämässä yleensä. Tahti kiihtyy ja mahdollisuuksein kenttä laajenee.
Tilaa yleisön kysymyksille ja keskustelulle.

Klo. 18.00 - 20.00
Paikka: Liikkeenjohdon Kehto, Henry Fordinkatu 6, Helsinki
Oviraha: 20,00 e

Rajatun osallistuja määrän vuoksi, ilmoittaudu tapahtumaan:
paivikaskimaki(at)gmail.com
14.2.2013TULKINTAPÄIVÄ HELSINGISSÄHenkilökohtaisia selvänäkö ja maya-astrologisia katselmuksia. Tulkinta voi olla myös yhdistelmä näitä molempia.
Paikka: Stenbäckinkatu 3, Töölö, Tiinan työhuone katutasossa.
Ajanvaraus: paivikaskimaki(at)gmail.com tai 040-500 0050




6.2.2013KESKUSTELUILTA AURINGONPAIKASSA TAMPEREELLA / TÄNÄÄN :)
18.00-20.00
Oviraha:
 6,00 e

Paikka: Näsilinnankatu 25 B, 3.krs ( alaovella ovisummeri jossa lukee 3. krs)
Galaxi-tiimimme, Riitta-Marja Gauffin, Veli Marti Keitel ja allekirjoittanut paikalla.
Illan tarkoitus on tarjota mahdollisuus vapaamuotoiseen keskusteluun tai kokemuste jakamiseen,
kysymysten esittämiseen ilman rajattua aihetta.
Tule sellaisena kuin olet ja tuo viisautesi tullessasi:)


16. - 17.2 2013 UNIVERSAALI OLEMUS - TÄHTI TYÖPAJA TAMPERE 16. - 17.2.2013
( klikkaa otsikkoa ja pääset kurssin esittelyyn )

Lisää tapahtumia ja tulkintoja eri kaupungeissa sivuillani www.paivikaskimaki.com

5.2.13

Kirsi mukana Ultrapäivillä 2013



Minulla on ilo ilmoittaa, että olen mukana 
tämän vuoden ULTRAPÄIVILLÄ Kuortaneella!


"Ole se valo joka olet"
- Musiikillinen luentoni on 
To 04.07.2013 klo:18.30



Luvassa on musiikilla höystetty luento, jossa valotan sekä omaa polkuani, että tarjoan 
myöskin pieniä vinkkejä oman energian tietoiseen käyttöön sekä enkelityöskentelyyn.  
Illasta tulee ihanan voimallinen, sen tunnen jo nyt! 



Ihaninta tiistai-illan iloa ja Enkeleitä varjelemaan yöuntasi!

Deepthi