26.11.13

Lunden: Viidennen ulottuvuuden chakrat !!SUPER IMPORTANT INFORMATION!!!

VIIDENNEN ULOTTUVUUDEN CHAKRAT

Kirjoittanut Christina Lunden ( christinalunden.wordpress.com)
17.11.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun synnyit tähän elämään, sinulla oli pääsy seitsemään fyysiseen chakraan. Nämä ovat juurichakra, sakraalichakra, solar plexus chakra, sydänchakra, kurkkuchakra, otsachakra ja kruunuchakra. Vuonna 2006 sait tilaisuuden alkaa avautua näille kolmelle seuraavalle, neljännen ulottuvuuden chakralle: sielutähtichakra, korkea sydän chakra ja intopistechakra.

Kaikki lisäävät nämä yksi kerrallaan ja omalla tahdillaan sen mukaisesti, miten paljon valoa he päästävät sieluunsa joka päivä. Nämä neljännen ulottuvuuden chakrat ovat henkisiä chakroja - niillä ei ole mitään tekemistä fyysisen kehon kanssa. Jokaisen chakran on oltava vakaa, tasapainossa ja käytössä, jotta seuraavaksi korkein chakra voi avautua.

Vuonna 2007 päästiin viidennen ulottuvuuden chakroihin. Useimmat ihmiset alkoivat tuntea tämän energian 2010. Nämä chakrat avautuvat, silloin kun henkilö ei saa enää ohjeita egolta. Sielun sisäinen valo opastaa sen sijaan tietoisuutta. Nämä chakrat ovat polku tietoisuutesi auttamisessa muistamaan, kuka oikeasti olet Jumalana. Ne ovat puhtaasti henkisiä ja toimivat kanssasi sielutasolla.

Viides ulottuvuus on fyysinen paikka niin kuin kolmas ulottuvuus, joten kyky päästä tuohon energiaan edes kulkematta tuossa maailmassa on todella merkittävä urotyö! Nämä chakrat ovat Kristus-chakra, käsichakrat, jalkachakrat, maatähtichakra ja 12. chakra. Silloin kun viimeinen neljännen ulottuvuuden chakra (intopistechakra, engl.Zeal Chakra) on vakiintunut, Kristus-chakra, käsichakrat, jalkachakrat ja maatähtichakra avautuvat muutamaksi minuutiksi ja sulkeutuvat sitten taas.

Maatähtichakra avautuu samaan aikaan, koska tällä tasolla et enää maadoitu Äiti Maahan. Maatähtichakra ottaa sen paikan. Ja kun käytät enemmän Kristus-chakran korkeaa energiaa, saat extrachakroja maatähden alle tasapainottamaan sinua. (Katso luettelo alla) Jos olit 3D-parantaja, sinulla on ehkä jo käsichakrat auki. Kaikki muut - parantaja tai ei - avaavat käsichakrat avatessaan Kristus-chakran. Tämän avautumisen myötä kaikki pystyvät parantamaan toisia tällä tasolla.

Näiden viidennen ulottuvuuden chakrojen avautuminen vie jonkin aikaa, jotta sielusi tottuu tähän hyvin erilaiseen, korkeavärähteiseen valoenergiaan. Siirryt siihen ja takaisin, jotta kehosi/sielusi tottuu tuohon valotaajuuteen. Saatat huomata olevasi tuossa korkeammassa energiassa tunnin ja sitten siitä ulkona seuraavat kahdeksan tuntia tai pidempään. Lopulta olet tässä energiassa 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa.

Viidennen ulottuvuuden chakrat avautuvat aikomuksellasi. Voit käyttää rukousta tai affirmaatioita, mutta kyse on enimmäkseen siitä, miten elät jokapäiväistä elämääsi. Se ei tapahdu automaattisesti, koska näiden chakrojen ei ole tärkeää avautua täällä 3D-maailmassa. Jos yrität elää korkeammasta tietoisuudestasi etkä egostasi, niin sielusi vastaa ja sille on tervetullutta viidennen ulottuvuuden chakrojen avautumisen alkaminen.

Monet ihmiset eivät oivalla, että nyt on menossa kaksi ylösnousemusta. Henkilökohtainen sieluylösnousemus on mahdollinen ja kollektiiviylösnousemus tapahtuu ehdottomasti. Kollektiiviylösnousemuksessa kuljemme yhdessä viidennen ulottuvuuden maailmaksi yhtenä hetkenä. Muistakaa, ettei sielujen ole välttämätöntä olla viidettä ulottuvuutta tämän ylösnousemuksen hetkellä kyetäkseen ylösnousemaan.

Tuolla hetkellä ennen ylösnousemusta on mittaus ja jokainen sielu jolla on tietty valotaajuus, ylösnousee. Sielumittaus merkitsee, ettei ylösnousemus tapahdu sen mukaisesti, kuka henkilö on ollut tässä yhdessä elämässä. Tämän vuoksi sinun ei tarvitse olla huolissasi siitä, ettei perheesi tai ystäväsi ylösnouse. Se mitataan, miten paljon valoa he ovat keränneet sieluunsa kaikista elämistään.

Ylösnousemusaikaan on noin 10% maan väestöstä, joka on jo ylösnoussut henkilökohtaisesti ja elää tuossa viidennen ulottuvuuden energiassa. Nämä ihmiset auttavat luomaan uuden maailman ja myös polun kaikkien muiden pääsemiseksi sinne.

Merkkejä olemisesta viidennessä ulottuvuudessa on, ettei tunne sopivansa mihinkään. Se on eri asia kuin valotyöntekijänä oleminen ei-valotyöntekijöiden keskellä. Kyse on siitä, ettei sovi enää valotyöntekijöihin! Tämä on tunne heräämisestä väärässä paikassa/maailmassa - myös asioiden katsomista laajemmasta perspektiivistä ymmärtämättä, miksi ihmiset eivät näe asioita yhtä selvästi kuin sinä.

Suurin etu on syvään juurtunut rauhantunne - silloinkin kun olosuhteet ovat kaoottiset kaikkialla ympärillä. Rauha ei mene koskaan pois. Se tukee kaikessa, mitä teet. Tämä ei merkitse, ettet enää koskaan järkyty tai suutu. Tietysti niin tapahtuu! Sinulla on ihmiskeho, mihin liittyy ego, joten sinulla on aina pääsy noihin alempiin tunteisiin. Tämän korkeammalla värähtelevän energian virratessa lävitsesi, voit tehdä tietoisesti selkeitä valintoja siitä, miten toimit ja reagoit, ja on mahdollista, ettet halua käyttää noita matalampia tunteita.

Kolmannen ja neljännen ulottuvuuden chakroihin liittyy väri, mutta ei viidennen ulottuvuuden chakroihin. Emme voi nähdä tällä maapallolla taajuutta, millä ne värähtelevät.

Tässä on luettelo chakroista niiden avautumisjärjestyksessä:

- juurichakra
- sakraalichakra
- solar plexus chakra
- sydänchakra
- kurkkuchakra
- otsachakra
- kruunuchakra
- sielutähtichakra (neljännen ulottuvuuden energian alku)
- korkea sydän chakra
- intopistechakra
- Kristus-chakra (viidennen ulottuvuuden energian alku)
- käsichakrat (poikkeuksena parantajat jotka avasivat ne kolmannessa ulottuvuudessa)
- jalkachakrat
- maatähtichakra
- kolme chakraa maatähtichakran alla
- 12. chakra (minulle ei ole annettu vielä nimeä tälle)
- neljäs chakra maatähtichakran alla

Enemmän chakroja lisätään maatähtichakran alle tasapainottamaan 12. chakraa. Ja sinulla on tilaisuus jatkaa korkeampien chakrojen lisäämistä alempien chakrojen kera tasapainottamaan itseäsi, sitten kun ylösnousemme kollektiivisesti.

Rakastan,

Christina

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Kaskimäki: Mayapäivitystä


Aurinkotervehdys!

Tänään alkaa Tzolkin kalenterissa jälleen uusi 13:n päivän aaltojakso. Jakson nimi on Sininen Käsi, sen kesto on 26.11-8.12.

Jakson valoisina mahdollisuus-teemoina ovat:
-Parantuminen, eheytyminen
-Kosketuksen ja läheisyyden parantava voima
-Vapaus, oman energian vapaa kierto
-Itsenäisyys, oman identiteetin uudelleen määrittely
-Itsen hyväksyminen
-Viimeistely ja loppuunsaattaminen
-Synkronismi
-Erillisyydestä ykseyteen.

Jakson varjona, opinkappaleina ovat nämä teemat:
-Riittämättömyys
-Saamattomuus, lamaantuminen
-Keskittymiskyvyttömyys
-Keskeneräisyys
-Irtipäästämisen, loppumisen teemat
-Indentiteetti ongelmat, omat rajat
-Liika vastuullisuus ja liialliset sitoumukset.

Mottona jaksolla:

Vain tyhjiin käsiin voi tulla uutta.

Nämä ovat kaikki suuria asioita. Siksi laitoin ranskalaisilla viivoilla, kaikesta edellämainitusta kun voisi kirjoittaa vaikka kirjan.

On aika eheytyä, on parantumisen aika. Saattamalla loppuun keskeneräiset asiat, voi jatkaa vapautuneesti eteenpäin. Seuraamalla synkronismia, elämällä hetkessä, pysymällä vapaana, luottamalla sisäiseen taikuriinsa. Siinä on kultaisen ajan kultainen tie.

On itsen ja oman persoonallisuuden, omien rajojen määrittelyn aika. Hyväksyn itseni juuri tässä ja nyt, valoni ja varjoni rakastan eheäksi. Keskeneräisyyden ja osaamattomuuden annan olla. Opin kyllä kun aika on.

Voidakseen eheytyä, on joistakin asioista elämässä luovuttava tai päästettävä irti. Tällä jaksolla kaikki se tulee esiin, minkä on aika mennä tai loppua.

On aika irrottautua tunnesuojauksista, jotka ovat estäneet vapautuneen sydänyhteyden syntymisen. Tyhjään tilaan virtaa jotakin uutta, herkkää ja koskettavaa. Läheisyys, kosketus iholla, läheisyyteen antautuminen. Miten uudistavasti voinkaan avautua vastaanottamaan rakkautta. Kuinka parantavasti kosketus toimiikaan.

Käsi on myös vihkiytyneen papin tai papittaren merkki. Se edustaa mystisten voimien hallintaa ja pääsyoikeutta kaikkiin maailmoihin. Akaasiset aikakirjat ja tietopankit ovat käytettävissä.

Jaksolla voi siis olla odotettavissa herkistymistä kolmannensilmän ja selkärangan alueella. Aistit, näkö ja kuulo erityisesti, saattavat toimia entistä herkemmin. Erityisiä portti- ja energeettisiä pölytyspäiviä seurattavaksi: 29.11, 30.11, 6.12 ja 8.12, 9.12.

On suotuisaa seurata omia tuntemuksia ja sisäisen maailman, sekä intuition ailahduksia. Elämän tapahtumat, kipeätkin, viittaavat omaan parantumiseen ja eheytymiseen. Se mikä ei enää ole itselle tarpeen tai hyväksi poistuu.

Vaikka ollaan sinisellä alueella, joka on yleensä toimeliaisuutta, niin nyt tuntuu, että energia vie enemmänkin sisäiseen olemiseen. Latenttiin tai passiivisen oloiseen makusteluun, itsen syvyyksiin. Pysähtymisen tarkoitus on havahtua näkemään, tuntemaan ja erityisesti eheytymään.

Meistä on tulossa valonportaaleita, valon työkaluja. Käsi kädessä, kanssaluoden. Yksilöinä yhteisössä.

Onnellisinta eheytymistä meille kaikille. :)


* * *

MAAGINEN MAYA-MATKA 13.4 -29.4.2014
Meksiko, Guatemala, Honduras

Tuleva matka jo mukavasti kutkuttaa ja kutsuvat energiat voimistuvat. Muinaisten pyhien paikkojen ja pyramidien laulu tuntuu herkemmältä. Se resonoi entistä korkeammilla värähtelytaajuuksilla. Uudistuvan ajan tiheysaallot ja galaktisen säteen virta, saa planeettamme, luonnon, meidät ja kaiken elollisen, soimaan parantavilla taajuuksilla.

Pyramidit on muinoin rakennettu korkealla tietoisuudella, keräämään kosmisia ja galaktisia energioita.
Esimerkiksi Uxmalin, Chizen Itzan tai Tikalin pyramidi tuntuivat olevan kukin kuin voimalaitoksia.
Energiat keskittyvät niihin jälleen, kuten kaikkiin tuon ajan temppeleihin ja pyhiin paikkoihin.

Niiden vaikutus ja merkitys on mitä ilmeisimmin hyvin erilainen, kuin miten ne virallisen historian kirjoituksen mukaan mielletään. Huikea on jälleen olla kokemassa, miten ne tällä kertaa vaikuttavat ja toimivat. Parantaen, avaten tietoisuutta, herättäen uinuvaa sisäistä viisautta. Muistamista, todellisen itsen voimista ja kyvyistä.

Paikalliset oppaamme kertovat asiantuntevasti ja tietoisesta perspektiivistä, kunkin paikan historiasta ja syvemmästä merkityksestä. Itse kerron tähtitietosuuden kautta modernia mayaa, tähtiyhteyksiä ja tilanteen tullen kanavoin kunkin paikan viisautta tähän hetkeen. Toimin myös tulkkina. Jokaiseen kohteeseen menemme niin, että kaikilla on mahdollisuus tunnustella energiaa tai paikkaa omassa rauhassa.

Käytössämme on ilmastoitu yksityisbussi, jolla matka kulkee mukavasti paikasta toiseen. Rajajoki ylitetään veneellä. Historiallisten nähtävyyksien lisäksi käymme uimassa meressä, cenoteksillä ja vesiputouksilla. Rehevä luonto ja sen värikylläisyys, sekä upeat linnut ovat tärkeä osa matkaa.

Sivuillani tai allaolevassa linkissä löydät matkakertomuksen viime kevään matkaltamme maya-maailmaan. Maya-matkakertomus / Ultra 7/2013

Tässä linkissä muutamia kuvia viime matkalta. http://www.paivikaskimaki.com/artikkeleita.htm (sivun alaosassa)

Viimeinen ilmoittautumispäivä 18.12

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:

Päivi Kaskimäki, 040-500 0050 tai paivikaskimaki@gmail.com
tai Uniquetour, 09-881 71371 tai info@uniquetour.fi

Ihanasti tervetuloa tutkimusmatkalle maya-maailmoihin!

Matkan koko ohjelma tässä linkissä: MaaginenMayamatka

Matkan vastuullinen järjestäjä:
Uniquetour www.uniquetour.fi

____________________________________


TULKINTAPÄIVÄT ERI KAUPUNGEISSA

28.11 HEINOLA Luonnontähti, Kaivokatu 3
03.12 PORI Porin Henkinen Keskus, Vanha Koivistontie 12 
13.12 KOUVOLA Kallioniementie 17
18.12 HELSINKI Stenbeckinkatu 3, Töölö

Kiinteä vastaanotto Tampereella Auringonpaikassa.
Puhelin tulkinnat ajanvarauksella.
Tulkintojen esittelyt, hinnat ja ajanvaraustiedot sivuillani www.paivikaskimaki.com

__________________________________


30.11 - 1.12 KURSSI - KOSMINEN ELÄMÄNTEHTÄVÄ
Viikonloppu kurssi Tampereella, Auringonpaikassa. ( 10.00 - 18.00/ 2 pv )
Vetäjinä Riitta-Marja Gauffin ja Päivi Kaskimäki

Mikä on sinun kosmis-galaktinen elämäntehtäväsi ja sielunperheesi. Maya-merkkisi on galaktinen allekirjoituksesi, siihen on koodattu henkilökohtainen ja kollektiivinen elämäntehtäväsi. Käsittelemme intuitiivista älykkyyttä ja sydäntietoisuutta, teemme tähtimatkailua meditaatiossa, tutkimme tähtijuuriamme ja paljon muuta.

Lämpimästi tervetuloa!

Kurssin esittely tai www.paivikaskimaki.com

------------------------------

Päivi Kaskimäki
www.paivikaskimaki.com
paivikaskimaki@gmail.com
040-500 0050
AURINGON PAIKKA
Näsilinnankatu 25 B, 3. krs.
Tampere

19.11.13

Tyberonn: Uuden maan toinen vuosi 2014 - Hyvä muutosvuosi

UUDEN MAAN TOINEN VUOSI 2014 - HYVÄ MUUTOSVUOSI

Metatronia kanavoinut James Tyberonn (www.earth-keeper.com)
Uutiskirjeestä 17.11.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys mestarit! Olen Metatron, valonherra!

Kun 2013 pääsee viime viikkoihinsa, pyydämme jokaista teitä pitämään tauon ja miettimään sitä voimakasta tapahtumien etenemistä, mitä olette kokeneet yksilöinä ja kumulatiivisesti kuluneen vuoden aikana. On kiistanalainen kohta, tunnistatteko täysin, että planeettaylösnousemus on tapahtunut, sillä aika kulkee nopeammin kuin koskaan aiemmin.

Mestarit, 2014 on äärimmäinen muutosvuosi ja nämä muutokset tapahtuvat loogisesti perussolmuissa, joita nimitetään "astrologisiksi tapahtumiksi". Ne ovat kuitenkin paljon enemmän, kuin tällä hetkellä ymmärrätte. Jokaisessa solmussa on koodeja, jotka vaikuttavat induktiona aurakenttäänne. Nuo koodit palvelevat myriadeja tarkoituksia.

Koodattu astrologinen tapahtuma on kuin elävöittävä energialähde, luonnon putous mikä vaikuttaa teihin hyvin syvällä tasolla. Se on pyhän taajuuden tietoista ja tarkoituksellista koordinointia. Omassa valohiukkasjärjestyksessään se on aivan yhtä elävä kuin te. Erona on, ettei sillä ole yksilöllistä tavoitesuunnitelmaa ja sen kehitys riippuu sen omasta sekä kaikkien muiden tähtiporttien ympäristöstä. Jos astrologiset voimasolmut, erityisesti päivänseisaukset, -tasaukset ja pimennykset, ymmärrettäisiin täysin niiksi induktiokeinoiksi, joita ne todellisuudessa ovat, määrittelisitte ne silloin osuvammin aukoksi aika-avaruustapahtumassa - "insertiksi" jolle antaa tarkoituksen ja jota hallitsee ytimekkäästi teidän tasollenne sisään tulemisen luonnonmukainen geometria ja värähtelypuitteet sekä laajentava ydinolemus. Mikään ei pysy paikoillaan ja riippumatta siitä, miten aikaa ja ulottuvuuksia mitataan, muutos paljastaa ja ilmaisee itseään jatkuvasti astrologisesti … ja loogista niin.

Ja niinpä kun aloitamme tämän keskustelun vuodesta 2014, ympäröimme jokaisen teistä hoivaavalla energialla ja voimaantumiskentällä, sillä jokainen teistä on todella mestari yksilöllisellä ylösnousemuspolullaan. Tarkoituksemme on antaa inspiraatiota ja selkeyttä, mutta vaaditaan aina, että te käytätte pyhänä ja täysivaltaisena olentona erottelukykyä tähän ja kaikkiin kanavoituihin viesteihin.

Rakkaat mestarit, muistakaa aina näinä radikaaleina siirtymäaikoina, että Henki puhuu rakkaudesta. Se ei hyökkää. Kaikissa nykyisissä uskonnoissanne maan päällä on totuutensa ja vääristymänsä. Erottelukyky on vain. Teitä vaaditaan päättämään sydämen perusteella, mikä on totta ja mikä ei - ei pelon. Mikään aito pyhä ilmaisu ei rajoita totuuttaan ja kauneuttaan yhteen ryhmään.

Tämä aika tarjoaa teille jokaiselle tilaisuuden päättää elää vapaasti, päästää irti huolesta ja pelosta ja luoda oman hyvinvointinsa. Kunnioittakaa ja hoivatkaa toisianne ja syleilkää rakkautta.
Se on Jumalan tiedettä ja taajuus. Se on tapa, millä ihmiskansa yhdistyy. Se on tapa, millä ihmiskunta ylösnousee, ja vuosi 2014 on avainvaihe, mikä sallii teidän luoda yhtenäisesti haluamanne maapallon. Uuden maan toinen vuosi, 2014, käynnistää energeettisesti todellisen vaiheen siihen, mitä on kutsuttu "Vesimiehen ajaksi", todellisen Vesimiehen siirtymän alun.

Avainaika


Mestarit, vastaavasti te olette omassa avainvierailussanne. On erityiselämiä, jotka korostuvat enemmän monista vierailuistanne, tiettyjä aika-paikkavektoreita jotka antavat ytimekkäitä kvanttihyppyjä. Tämä on yksi noista elämistä. Energia ja aika kulkevat nopeasti ja paljon tapahtuu maapallollanne, kun jatkatte sopeutumista ja kalibroitumista uuden maan kristallisiirtymiin 2014. Se ei ole helppoa, mitään todella arvokasta ei tapahdu ilman merkittävää ponnistusta… mutta tämä on iloinen saavutus ja valtuutus. Sillä olette niiden sielujen joukossa, jotka kootaan luomaan harmonista planeettaa.

Vastaavasti 2014 on uskomattoman tärkeä vuosi paljon useammalla tavalla kuin 2013, sillä silloin olitte uuteen maahan sopeutumisen varhaisvaiheessa. Harjoittelitte niiden uusien chakrojen käyttöä, jotka ulottuvat korkeampiin ulottuvuuksiin. Vuonna 2014 alatte venytellä uusia siipiänne ja yritätte lentää uuteen spektriin. Toimitte thetakoherenssissa luodaksenne visuaalisesti harmonisen maailman! Se vie aikaa, mutta voimakkaat työkalut ovat nyt käytössä. Vuonna 2013 oli uusi alku. Tuo uusi alku on uuden maan uusi malli. Maapallon ylösnousemus on antanut sijan planeetan ulottuvuustarkistukselle ja laajentumiselle. Maa on laajentunut kristallikenttään, ulottuvuuksiin 5-12. Vuonna 2013 aloitte oppia salaisuuksia ja 2014 etenette tällä tutkimusmatkalla. Se vaatii sinnikästä ponnistelua.

2014 on vuosi, jolloin jatkatte monien hienovaraisten muutosten kokemista tietoisuustasossanne. Laajentunut chakrajärjestelmänne sopeutuu edelleen toimimaan uudella tavalla ja uusissa ulottuvuuksissa. Kristalliaurakentän kerrokset ovat edelleen vähän epävakaita ja vakiintuvat vielä useimmilla teistä. Laajentuminen voi vaikuttaa ja vaikuttaa vaihtelevassa määrin aistijärjestelmäänne ja tunnekenttäänne.

Henkinen fokus

Uuden maan toisena vuotena teitä vaaditaan ponnistelemaan enemmän henkisessä fokuksessanne. Tuntuu toisinaan, että kamppailette tasapainon pitämisen kanssa, pysyäksenne keskittyneenä. Tämä on yhdistelmä uuden energian sisäänvirtausta ja vaatimusta sopeutua ja kalibroitua, mutta myös kristallisoida tarkoituksenne ja aikomuksenne. Vesimiehen siirtymä ionisuhdemuutoksineen (kahden kuluneen vuosikymmenen auringonsäteilystä) ympäröi nyt planeettaa ja pakottaa jokaisen teistä laittamaan henkisen elämänne järjestykseen. Ionisuhdemuutos nostaa koodijohdotusta tietoisten ja alitajuisten mielen kenttien sekä fyysisen todellisuuden ja jumalaisen mallin välillä. Koronan massapurkausten vuoksi anioniplasman suihkuvirtaukset kiertävät maapalloa ja taskuja tiettyjen pyhien paikkojen ympärillä. Tämä antaa helpomman pääsyn yhtenäiseen theta-tietoisuuteen ja siinä pystytte luomaan tehokkaammin uutta maata.

Vuonna 2014 on tiettyjä aikoja, jolloin tunnette ne elämänvirtanne alueet, joihin täytyy tarttua, ja keskitytte niihin. Teitä vaaditaan kohtamaan itsenne ja laitettamaan tarvittavat toimet tärkeysjärjestykseen. Määritelkää uudelleen sisäiset sopimuksenne ja se, miten haluatte käyttää jäljellä olevan aikanne planeetalla. Teidän on pakko tarttua hetkeen ja tehdä luettelo asioista, joita teette ennen kuolemaanne!

Ette voi olla enää omahyväisesti odottavalla kannalla. 2014 on aikaa määritellä palapelinne puuttuvat palat. On aika tehdä merkkinne, antaa oma osanne ja miettiä sitä perintöä, mikä elämästänne on. Ja kyllä, siihen sisältyy palojen yhdistäminen - kokoamista vaaditaan! Kristallitaajuudesta tulee vielä voimakkaampaa 2014. Tämä taajuus vaikuttaa lisääntyvästi teidän jokaisen nuhteettomuuteen. Tämä on vain sen ymmärtämistä, kuka olette, ja tulemista uskolliseksi korkeimmille standardeille. Se vaatii jokaista teitä ottamaan voimanne ja kulkemaan tinkimättömästi, tulemaan todella nuhteettomaksi.

Jokaisella teistä on tilaisuus olla nuhteeton joka päivä. Tilanne missä tunnistatte omat puutteenne, ristiriitanne tinkimättömyyden kanssa, on se päivä, jolloin käsitätte täydemmin mestaruuden, ja kyse on matkasta. Vastaavasti sinä päivänä kun seisotte omassa totuudessanne valmiina tunnustamaan toisen ihmisen totuuden, saavutatte tinkimättömyyden myötätuntoisen puolen. Tämä totuus soveltuu sitten yksilöihin sekä kansoihin, se soveltuu makro- ja mikrotasoon.

Sisäiset ristiriidat siirtyvät 2014 tulikoevaiheeseen puhdistettavaksi. Kaikki epärehellisyys, kaikki kätketyt puutteet ja varjot tulevat valoon kohdattavaksi. Harmonisoikaa tekonne korkeimpien tavoitteiden kanssa. Priorisoikaa! Tutkikaa polkuanne ja suunnitelkaa matkaanne tietoisesti.

Ymmärtäkää sitten, että maapallon ylösnousemusenergia, tasavertaisesti 144-kristalliverkon kanssa, mahdollisti maan kristallienergialaajentumisen suurempiin ja selvempiin ulottuvuuksiin ja jatkaa sitä. Ja pankaa merkille, mestarit, 5.-12. ulottuvuuden energia mihin pääsette nyt, on vasta alkua. Piirre jota kutsutaan "nollakentäksi" on kristalliulottuvuuden piirre. Se laajentuu energiaulottuvuuksiin, jotka ovat sisällänne, mutta ne ovat olleet horroksessa ja luoksepääsemättömiä ihmismassoille. Kuitenkin nämä kristalliulottuvuudet ovat todellinen nuhteeton alkuperänne ja olette olemassa korkeammassa muodossanne siellä.

Oleellinen ymmärrys


Kerromme teille ensin taas kerran, että planeetan ylösnousemus tapahtui todella. Teidän on oleellista ymmärtää tämä ja olla menettämättä uskoa. On aina vastaanväittäjiä ja jatkuvasti niitä - myös polulla olevien joukossa - jotka kyseenalaistavat, tapahtuiko mitään todellisia muutoksia 21.12.2012. Ylösnousemus tapahtui - te jotka olette valosta, teitte sen. Mutta haluamme selkeyttää, että on tapahtunut maaplaneetan valmistuminen ja laajentuminen 12 ulottuvuuteen. Ja planeetan ylösnousemus on tehnyt tulevan ihmiskunnan ylösnousemuksen mahdolliseksi.

Niinpä kerromme teille, että ylösnousemus on uusi alku. Ja 2013 maapallo siirtyi uuteen formaattiin, mikä antaa sijan ihmisten kyvylle kohota selvästi ja ylösnousta tietoisesti korkeampiin ulottuvuuksiin. Uusi maa kantaa nyt kristalliverkon kautta matriisia, joka mahdollistaa ehdottomasti ihmisille suuremman tietoisuuden todellisesta moniulotteisuudestaan.

Vakuutamme teille, että uusi aurinko sarastaa 2013 ja se on muutoksen aurinko. Se tuo suurenmoisen uuden maan valoa. Ja rakkaat ystävät, tarkoitamme todella suurenmoista. Tässä uudessa aikakaudessa etsijöiden velvollisuutena on heijastaa iloa, heijastaa valoa, sillä laajennuttaessa kristalliharmonioihin jokaista mentaalivalofotonia jonka heijastatte, vahvistetaan eksponentiaalisesti. Ja tämä tapahtuu nopeammin uudessa maassa 2014. Niinpä roolinne saa uuden merkityksen ja enemmän hyväntahtoisuutta, kun luomisvoimanne lisääntyvät ns. Vesimiehen aikana. Puhumme vuoden 2014 yksityiskohdista!

Voimapäivät ja aktivointivaiheet 2014


Vuoden 2014 energiat ovat vähemmän intensiivisiä kuin sillä lisääntyvien taajuuksien esteradalla, minkä ihmiskunta koki 2011 ja 2012, mutta tietyllä jaksoilla kenties intensiivisempiä kuin 2013. Mutta nämä intensiiviset vaiheet voidaan hallita tietoisuudella tapahtuvista vaikutuksista, sillä niitä tapahtuu tarkoituksellisesti. Tämä ei kuitenkaan merkitse, ettei intensiivisillä jaksoilla olisi erityistarkoitusta, sillä taajuusmittaria nostetaan edelleen ja tietyt energiakoodit on järjestetty latautumaan astrologisten avautumisten aikana.

2014 päivänseisaus- ja päiväntasausnelikko sekä neljä pimennystä ovat äärimmäisen voimakkaita, jokaisen edustaessa uuden maan ainutlaatuisesti koodattua oktaedriportaalia. Päiväntasausten ja -seisausten ja erityisesti neljän pimennyksen aikana uusia koodattuja energioita tulvii planeetalle.

Tärkeät avainpäivät (KIRJOITA YLÖS KALENTERIISI, Deepthin huom!)

15.4. - täysikuu ja täydellinen kuunpimennys
8.10. - täysikuu ja täydellinen kuunpimennys

29.4. - vuosittainen auringonpimennys
23.10. - auringonpimennys (osittainen)

20.3. - päiväntasaus
21.6. - päivänseisaus
22.9. - päiväntasaus
21.12. - päivänseisaus

On ehdottoman luontaista synergiaa, että nämä astronomiset päivämäärät antavat koodattuja latauksia. Nämä tapahtumat avaavat todella portteja, aukkoja jolloin on aina tapahtunut tällaisia ainutlaatuisia siirtoja. Tästä syystä niitä on kunnioitettu itsetutkiskelun, rukoilun ja meditoinnin päivinä muinaiskulttuureissa ja monissa nykyisissä henkisissä lahkoissa.

2014 pimennykset ovat vieläkin ainutlaatuisempia ja tarjoavat muutoksen energialaukaisimia sekä yksilöille että planeetalle. Kaksi kuunpimennystä on täydellisiä ja ne tapahtuvat täydenkuun aikaan huhti- ja lokakuussa. Se on täydellistä aikaa kurssimuutokseen elämässänne meditoimalla omaa suuntaa ja kalibroitumista. 2013 monet teistä löysivät uuden tarkoituksen, kokivat renessanssin ja ovat uudella luomispolulla, minkä vauhdin kerääminen jatkuu 2014. Toiset ovat päättäneet jäädä samalle polulle, mutta uuden tarmon, uuden perspektiivin tai uuden ryhmän kera. Monet teistä löytävät uuden tarkoituksen 2014 ja tuovat pintaan hedelmällisiä taitoja, jotka ovat olleet aiemmin horroksessa tai oivaltamatta.

Ensimmäisenä vuotena 2013 vihreä liekki aktivoitiin, mikä toi suuremman kyvyn kommunikoida maan elementtien ja valtakuntien kanssa. Ensimmäinen vuosi toi myös renessanssiportaalin, mikä harmonisoi nykyisen aikahologramminne kolmeen aiempaan kultaiseen aikaan. Tämä koodattiin Rapa Nuissa ja Defoissa.

2014 antaa energiaa uudestisyntymän ja asetelmien loppuunsaattamiselle lataamalla teidät sielusopimustenne keskeneräisiin kohtiin, joita ei ole vielä saavutettu tai joiden mukaan toimittu. 2014 ne ovat vieläkin monipuolisempia kuin voimakkaat päivämäärät vuodesta 2009 saakka. 

Jokainen yllä olevista päivistä tarjoaa seuraavaa:

* Aika syvälliseen itsetutkiskeluun itsensä löytämiseksi uudella maapallolla ja tavoitteiden harmonisoimiseen
* Aika itsensä puhdistamiseen ja nuhteettomuuden luomiseen - "puheidensa mukaan toimiminen"
* Tilaisuus parantaviin suhteisiin henkilökohtaisesti ja maailmanlaajuisesti - "rauhan ja harmonian siementen kylväminen"
* Parantuneet energiat voimasolmuissa, parantunut visiointi ja selväjärkiset unet
* Ikkuna energioiden uudelleenlataamiseen ja tasapainottamiseen, päättäväisyyden ja rohkeuden uudistamiseen
* Koodien vastaanottaminen, jotka sallivat täyden 33 chakran hyödyntämiseen kristallimer-ka-nassa

Vuoden 2013 suurkolmiot vaikuttavat edelleen energeettisesti 2014 puoliväliin. Tapahtuu kolme koodattua portaalisisäänvirtausvaihetta ja ne saavuttavat huipun maalis-huhtikuussa, touko-kesäkuussa ja syys-lokakuussa 2014.

Koodatut avainsisäänvirtausportaalit 2014


Kolme koodattua portaalivaihetta ovat seuraavat:

* Harmoniaportaali 20.3.-8.5.
* Totuuden violetin säteen tähtiporttiportaali 14.5.-21.6. (huipentuen 22.-26.5.)
* Platinasädeportaali 21.9.-23.10.


Ensimmäinen koodattu vaihe on maaliskuun päiväntasauksesta täydelliseen kuunpimennykseen, auringonpimennykseen, suurristiin ja Eta Auarids meteoreihin toukokuussa. Huhtikuussa on auringon- ja kuunpimennys ja niiden välissä suurristi, jossa ovat mukana Mars, Uranus, Pluto ja Jupiter. Se on pyhää ja otollista aikaa etsiä harmoniaa ja heijastaa sitä kollektiivisesti. On koodeja, jotka sallivat henkisen uudestisyntymän maailman tasolla ja suhteiden uudelleensuunnittelun ja -määrittelyn. Se tarjoaa tilaisuuden maailmanrauhan siementen kylvämiseen konfliktialueille, erityisesti Lähi-itään. Yksilötasolla se on aikaa tuoda suurempaa tasapainoa vaikeisiin suhteisiin, tehdä sovinto. Se on myötätunnon sisäänvirtausta. Hyvin todellisessa mielessä se on ns. ehdottoman rakkauden, Kristus-energian lataus.

Toinen on touko-kesäkuussa, mikä käynnistyy huhtikuun harmoniaportaalista. Tähän vaiheeseen sisältyy myös sen suuren vesikolmion energioita, joka alkoi 2013 ja pysyy voimassa kesäkuuhun 2014 saakka. Se on loppuunsaattamisen aikaa. Hyvin todellisessa mielessä toukokuun 2014 tähtiporttiportaali on Vesimiehen ajan alku. Se on aikaa, jolloin Sirius-plejadilainen allianssi alkaa vaikuttaa ja olla läsnä enemmän. Tämä on ehdottomasti maailmanlaajuisen rukoilun jakso ja aikaa kerääntyä meditoimaan yhdessä, sillä se merkitsee uutta vaihetta paluussa dharmaan, suurempiin ja jalompiin totuuksiin.

Kolmas vaihe on 20.9.-23.10. Se on kenties eniten sisäänpäin keskittyvä. Tämä vaihe sisältää koodeja, joita koristaa platinasäde, Maajumalattaren energia. Se harmonisoi kaikki 12 fyysistä chakraa. Tässä vaiheessa on tilaisuus kalibroida itsensä ja päästää irti kaikista esteistä, jotka eivät palvele teitä yksilönä ja ihmiskollektiivina uudella maaplaneetalla. Se on aikaa karistaa vanhat jäänteet, päästää irti kätketyistä esteistä. Platinasäde edustaa yksilön aikaa ilmentää uusi itse, uusi tarkoitus, uusi kumppanuus, yhteys tai suunta. Se on voimakasta elämänvoiman energisointi- ja elvyttämisaikaa. Se on aikaa asentaa uudet koodit ja ryhtyä toimeen parempaa itseä ja parempaa kollektiivivoimaa kohti. Platinasäde on hoivaavaa energiaa. Sitä voidaan sanoa luonteeltaan feminiiniseksi, sillä se antaa tuen tunnetta, kun jokainen sielu etsii suurempaa valoa.

13-14-pari

2014 on yhdessä mielessä vuoden 2013 pari. Vastasyntyneellä laajalla maapallolla vuosipareista tulee normi. Astrokoodit jotka käynnistettiin 2013, saatetaan loppuun 2014. Todellinen nykyaikajakso on siten 24 kuukautta. Tämä perus tupla-12 on selvä kokemuksissanne monilla alueilla, erityisesti kalibroitumisessa ja suhdeuudistumisissa. Olemme kertoneet teille, että 2013 ja 2014 ovat muutosaikaa. Pitäkää tätä neuvoa lempeänä taputuksena kädelle, herätyksenä meiltä, jotka rakastamme teitä syvästi. Katsokaa ensin peiliin ja jäljittäkää elämänne vuorovaikutusten kuvastus. Pohtikaa elämänne jokaisen vuoden jalanjälkiä, jotka ovat johtaneet teidät tähän nyt-hetkeen. Tutkikaa syvästi myötätuntoa, jota ilmaistaan sydämenne sisä- ja ulkopuolella, ja nähkää, mitä on saavutettu ja mitä on menetetty. Oletteko kulkeneet näin pitkälle löytääksenne itsenne vain samasta paikasta?

Rakkaat sydämet, jos nykytilanteenne ei sovi teille, tehkää sinnikäs ponnistus ja ryhtykää muutostoimiin. Kuten olemme todenneet, vuoden 2014 energiat antavat teille paremmat mahdollisuudet siihen. Suhteet täytyy määritellä uudestaan. Tämän tehokas tutkiminen vaatii täydellistä rehellisyyttä kumppanuuden kaikissa puolissa A:sta Ö:hön - liittolaiset, tutut, rakastajat, veljet, sisaret ja myös ns. viholliset, vastustajat ja vastapuolet. Vuoden 2014 kolme ydinkoodivaihetta antaa energiat, jotka kavaltavat ansaan jääneet ja kätketyt tunteet pintaan. Nämä ovat taajuuksia, jotka voivat aiheuttaa tulikokeen niille, jotka valitsevat nuhteettomuuden. Ja on aina valinta, saavuttaako selkeyden vai pysyykö ristiriitaisessa projektiossa. Suurempi puhtaus ja suurempi rehellisyystietoisuus ovat ehdottomasti vakavien etsijöiden saavutettavissa vuoden 2014 harmonisissa vaiheissa.

Uranus-Pluto-laukaisijat


Rakkaat ystävät, silloin kun ette ole täysin vilpitön, olette ristiriidassa itsenne kanssa. Todellisuudessa tämä puhdistava tulikoe alkoi viime vuonna ja tulee taas pintaan 2014, erityisesti kahden Uranuksen ja Pluton neliön aikana:

* Uranuksen ja Pluton neliö 21.4.2014 13° 34' Oinas/Kauris (Uranus kulkee suoraan, Pluto perääntyy)
* Uranuksen ja Pluton neliö 15.12.2014 12° 35' Oinas/Kauris (Uranus perääntyy, Pluto kulkee suoraan)

Voitte käyttää näitä energioita viisaasti viimeistelemällä keskeneräiset tunteet, tutkimalla tutkimattomia tunteita ja ilmaisemalla ilmaisemattomia mielipiteitä.
Näin voitte nostaa taakan, mikä on himmentänyt sisäistä oikeudenmukaisuuden tunnettanne. Täydellinen rehellisyys voi johtaa teidät uskollisuuden lisäksi tietoisuuden suurempaan valomäärään. Ja tämä vuosi käynnistyy sitä varten.

Ja kerromme, että te jotka olette fyysisen vierailunne ns. seniorivuosivaiheessa, voitte tuntea tarvetta ja pakkoa vuoden 2014 energioissa tehdä asiat oikein, ja rakkaat sydämet, tähän ei ole parempaa aikaa ja energiaa kuin harmoninen vaihe 2014. Käyttäkää hyödyksi tämä tilaisuus ja pitäkää mielessä, että olette tilapäisissä puitteissa. Muutos on fyysisen todellisuuden luonne ja asiat voivat muuttua hetkessä. Ihmisiä tulee ja menee, ja usein silloin kun vähiten odotatte sitä, joku on tässä ja sitten poissa. Löytäkää anteeksianto! Katsokaa syvälle sisään ja ulos, kun nämä sanat löytävät jalansijan sydämessänne ja johtavat toimintaan.

Lopuksi

Kerromme teille, että 2014 on aikaa virrata ja kukoistaa. Se on monille teistä suuren muutoksen vuosi. Planeetalla on uutta energiaa. Olette luoneet sen. On kuitenkin vielä paljon tehtävää. Käyttäkää tämä aika roolinne löytämiseen.

Te jotka olette odottelevalla kannalla, harkitkaa sitoutuneemman johtoroolin ottamista, kirjoittaen kirjanne, ilmaissen sisäistä taiteellisuuttanne jne. Nyt on tekojen aika viimeistellen ne siemenet, jotka kylvettiin 2013. 2014 on hedelmienne vuosi. Energia tukee korkeinta hyväänne.

Hengityksenne tasaantuu 2014 ja kiillotatte kykyänne toimia uudella maapallolla. Omaksutte uusia tehtäviä. On aika kerääntyä yhteen ja meditoida yhtenäisesti haluamanne uuden maan luomista, planeetan rauhaa ja henkistä hyvinvointia. On aika käyttää parantuneita luomiskykyjä, joita tarjotaan Vesimiehen siirtymässä.

Olen Metatron ja kerron teille nämä totuudet. Olette rakkaita.

Ja niin se on … ja niin se on.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

18.11.13

Deepthi: Äiti Jumalan kutsu ♥




Tuuli kovistelee talon kattopeltejä, ja Olga etsiytyy syliini. Pikkuinen kotini kylpee kynttilänvalossa, ja minä kaivaudun syvemmälle vilttini uumeniin. Eilen illalla palasin kotiin Turusta, jossa sain puolentoistavuoden tauon jälkeen olla keikalla bändin kanssa! Se tuntui niin taivaalliselta!  Luonnollisesti käväisin myös Ruissalossa, joka oli Turussa asuessani lempipaikkani, ja jossa olen tehnyt lukemattomia lenkkejä ja hiljentymismatkoja. Viikonlopulle sattui vielä voimallinen täysikuu, ja oli aivan huikeaa, kun saavuin meren rantaan, kun toisella puolella oli valtava kuu kaupungin yllä, ja toiseen suuntaan katsoessa meren horisonttiin laskeutui upea aurinko. ♥ 


Viime viikot olen saanut nyt olla muutenkin kovasti liikekannalla, milloin enkelitretriitin merkeissä, kirjaesittelyissä ja haastatteluissa. Uusin haastatteluni oli Anna-lehdessä.


Oman kunnan kirjastossa Jalasjärvellä kirjaesittelyssä 


Luin äsken jotain kanavointia, jossa sanottiin että "nyt kun tätä vuotta on jäljellä enää pari viikkoa...", havahduin. Minne ihmeeseen tämä vuosi oikein juoksi? Missä olimme kun tämä vuosi alkoi, ja missä olemme nyt? Aina välillä olen käynyt vilkaisemassa vuoden alussa tänne blogiini postaamaani kirjoitusta, jossa enkelit ennakoivat meille suuntaviittoja tätä vuotta varten http://ammandeepthi.blogspot.fi/2013/01/deepthi-enkeleiden-12-viestia-vuodelle.html. Joka kuukausi olen hämmästynyt yhtä suuresti, miten tismalleen ne teemat ovat nousseet ainakin omassa elämässäni pintaan, mitä enkelit olivat etukäteen näyttäneet. Marraskuun kohdalla luki näin:

"...Maailmamme tarvitsee yhä vahvemmin feminiinienergiaa kantamaan maapalloa ja kaikkia ihmisiä tässä uudessa ajassa. Uusia kerroksia meissä kuoritaan pois, jotta valomme pääsee loistamaan yhä puhtaampana. On myös konkreettisesti naisten vahvan esiinmarssin aika. Maailma tarvitsee lempeyttä, naisellista hoivaenergiaa, myötätuntoa ja rakkautta, joka on meissä kaikissa, ja joka nyt aktivoituu uuteen loistoonsa niin miehissä kuin naisissakin. Uusia luovia ratkaisuja keksitään, uusia toimintatapoja otetaan käyttöön, jossa otetaan huomioon tasapuolinen hyvinvointi. On aika toimia siitä valosta käsin, joka meissä jokaisessa on! On otettava oma vapaa tahto käyttöön yhteisen hyvän luomiseksi!"


Omalla kohdallani juurikin tuo feminiinienergia ja Kosminen Äiti Jumala ovat nousseet koko kuukauden pääteemaksi. Kerron erään voimallisen kokemuksen viime viikolta, joka tapahtui vieläpä 11.11-päivänä, joka oli kosmisesti hyvin voimallinen päivä.

Olin ajamassa Savonlinnaan pitämään musiikillista luentoa kirjastani. Ajomatkan aikana aloin jo ihmettelemään itselleni ääneen, että on tässäkin taas järkeä lähteä aivan toiselle puolen Suomea parin tunnin takia. :D Luennosta sopiessani jo viime keväänä olin pyytänyt enkeleiltä, että järjestävät minulle samalle suunnalle jonkin muunkin työtilaisuuden, ettei tarvitse lähteä heittämään pistokeikkaa. Mitään muuta tilaisuutta ei kuitenkaan koskaan ilmaantunut, ja hyvä etten asiasta matkan aikana yläkertaan jo nyrkkiä puinut. Mutta yllättäen minulle tuotiinkin viesti, että "Wait and see". Tarkoittaen, että tässä ei ole koko totuus. Samassa muistin myös, että joka kerta, kun olen tuntenut tuota samaa turhautumista, niin se mitä itse olen noilta reissuilta saanut, onkin ollut jotain aivan häkellyttävän suurenmoista, jota en olisi koskaan itse pystynyt edes kuvitella. Siispä päätin olla avoin vastaanottamaan ja käänsin turhautuneet ajatukseni kiitollisuudeksi. 

Perille päästyäni olin vähän myöhässä, ja paikallinen toimittaja odotti minua esiintymispaikan edustalla. Minua mietitytti, että myöhästymiseni takia meille jäisi vain puoli tuntia aikaa jutuntekoon, kun talon laitteista vastaava tulisi auttamaan minua soundcheckin tekemisessä. Pyysin enkeleiltä, että kaikki järjestyisi jouhevasti. 

Kuinkas ollakaan, kun kello oli merkissään, talon vastaavaa ei näkynyt ei kuulunut, joten me saimme rauhassa viimeistellä juttumme. Jutunteon jälkeen soitin luennon järjestäjälle ja tiedustelin, onko tänne tulossa joku. Kohta oven raosta pilkisti pää, ja vastaava astelee saliin ja teemme soundcheckin. Ei hätää, kaikki järjestyy, as always. Luota, luota, luota. 

Itse tilaisuus oli aivan ihana, ja oli ihana saada jutella ihmisille ja ihmisten kanssa, kuulla heidän kokemuksiaan, laulaa omia lauluja väliin ja ohjata enkelimeditaation kaikille paikallaolijoille. Tilaisuuden jälkeen moni tuli vielä juttelemaan ja haluamaan kirjaa itselleen.  Oli niin ihanaa! 

Aivan jonon hännillä minua odotti mies. Hän oli minulle ennestään tutun näköinen, ja kun hän esitteli itsensä, hän kertoi että olimme nähneet Amman ohjelmassa. Niinhän se olikin! Hän sitten sanoi, että hänellä olisi minulle hiukan asiaa, että kun jono päättyy, niin voisiko hän vaihtaa kanssani muutaman sanan. 

Kun jono sitten loppui, keskustelimme hetken aikaa. Hän kertoi minulle paikasta, joka voisi kiinnostaa minua. Hän kertoi, että Savonlinnassa on Äitijumala Sofian temppeli. Minä hyvä etten pyllylleni lentänyt! Ihanko totta!! Tuo oli minulle selkeä koodi ja johdatus, ja jatkoa sille, mitä olin kokenut vähän aiemmin.

Olin löytänyt nämä Äitijumala Sofian sivut jo pari vuotta aiemmin, kun olin Amman myötä alkanut etsiä tietoa ja opiskella, että mitä minulle oikein tapahtuu. Sofia-käsite itsessään on tietenkin ikivanha ja tunnetaan kautta historian, mutta nuo sivut resonoivat tässä asiassa minulle parhaiten. Nyt vuosien myötä näen tietenkin isomman kuvan ja tajuan, mikä johdatus kaikessa on jälleen kerran ollut, ja miten me saamme kotiintuuppausta osaksemme kaikkialta, tiedostamme sitä tai emme.

Tänä vuonna olin sitten käymässä Helsingissä Hengen ja Tiedon messuilla kuukausi takaperin. Olin kiertänyt koko messualueen läpi ja käynyt katsomassa eri esittelypisteitä ja moikkaillut kaikkia ihania tuttuja ja tuntemattomiakin.  Yksi huone veti minua erityisesti puoleeni. Kun astuin sisään tuohon huoneeseen, huomasin, että siellä oli menossa näyttely enkelikuvista. Siinä oli ensin käytävänomainen tila, jossa oli arviolta 7 arkkienkelin kuvaa vierivieressä seinillä kummallakin puolella käytävää. Mikä noista kuvista teki ihmeellisiä, oli se, että ne tuntuivat erityisen eläviltä ja voimakkailta energioiltaan. Kaiken lisäksi nuo kuvat olivat yli pari metriä korkeita, joten myös siksi ne olivat vaikuttavia. Seisoin kuvien edessä ja tunsin, miten sydäntäni alkoi pakottaa, kuin joku olisi yrittänyt avata sitä. 

Viimeisen kuvan jälkeen oli tuoli, jossa istui mies. Jäin juttelemaan tuolle miehelle ja kysymään lisää tuosta näyttelystä ja sen hurjasta voimasta. Samalla huomasin, että käytävän "takana" aukesi luokka, jossa oli lisää kuvia, sekä kaiken keskellä kuva Äitijumala Sofiasta. Samalla kun juttelin miehelle, kyyneleet alkoivat spontaanisti valua pitkin poskiani. Kuuntelin miestä, ja kaikki mitä hän puhui, kuulosti tismalleen siltä, mitä olen itse konkreettisesti kokenut, saanut intuitiivisina viesteinä ja käynyt läpi viime vuosien aikana: että Äiti Jumala meissä herää juuri nyt henkiin ja saapuu elähdyttämään Rakkaudellaan ja enkeleidensä avustuksella koko maapallon ja meidät ihmiset, eläimet ja luonnon luonnolliseen tasapainoomme ja yhteyteen itsemme ja Jumalan kanssa Rakkaudessa.

Lähdin näyttelytilasta haikein sydämin, sillä olisin halunnut vain jäädä sinne. Poiskävellessäni mietin, että olisi pitänyt kysyä tuolta mieheltä, että mikä olisi helpoin tapa saada noita kuvia itselle. Olin jo aiemmin netistä nähnyt, että kuvia pystyy heiltä tilaamaan, mutta jotenkin tuntui, että se olisi turhan kliininen tapa saada omakseen noin vaikuttavia kuvia. Ajattelin, että tulen kysymään häneltä kuvista vielä myöhemmin, tai jos jostain syystä se ei nyt ole tarkoitettu, niin kyllä se minulle sitten tuotaisiin myöhemminkin eteen. No, enpä osannut kuvitella, miten nopeasti enkelit ja Sofia laittavat asioihin vauhtia. 

Nyt olin kaikesta tietämättömänä tullut Savonlinnaan, pitänyt luentoni ja lähdössä takaisin kotiin, kun saan kuulla, että tuon taiteilijapariskunnan temppeli sijaitsee Savonlinnassa! En ollut uskoa kuulemaani todeksi! Samassa tietenkin ymmärsin, miksi minut oli luennon lisäksi Savonlinnaan tuotu ja miksi minulle ei ollut tullut muita työtehtäviä tälle matkalle - tässä matkassa tulisi olemaan minulle aivan tarpeeksi sulateltavaa. Kiitos, kiitos, kiitos! 

Luennon jälkeen minut saateltiin keskellä kaupunkia sijaitsevan kerrostalon ylimpäään kerrokseen isoon asuntoon. Huoneiston perällä aukesi häikäisevä Äitijumala Sofian temppeli. Astuessani tuohon temppeliin, jo Amman luota tuttu kosmisen Äidin energia kietoi minut valtavaan pyhään vaippaansa, saaden minut melkein lyyhistymään polvilleni ja suutelemaan maata. Ymmärsin, että Äiti Jumala on juuri antamassa minulle siunaustaan. Kyyneleet alkoivat taas valua pitkin poskiani ja koko energiakehoni virittyi äärimmilleen uudelle taajuudelle. 

Samassa hengitysilma alkoi muuttua. Tuntui niin kuin hengittäisin yhtäkkiä aivan eri happea, mitä normaalisti... ja silloin muistin. Näinhän minulle kävi myös viime matkalla Amman luona!! Olin istunut Amman lähellä lavalla, kun hän oli halannut ihmisiä, ja yhtäkkiä koko energia oli muuttunut. Ilma, jota hengitin, ei ollut enää sama. Se oli muuttunut "suolaiseksi" ja "eetterisemmäksi" suussa, ja siinä oli ollut aivan eri happipitoisuus, mitä normaalisti. Tuolloin en ollut tajunnut, mitä oli tapahtunut. Mutta nyt, Sofian äärellä kaikki oli yhtäkkiä aivan täysin kirkasta! Paloja loksahteli niin suurella voimalla paikoilleen, että minua huimasi. 

Tähän saakka Amma oli toiminut minulle hyvin vahvasti Äiti Jumalan ilmentäjänä, koska hän on ollut se, joka Äiti Jumalan on minussa herättänyt ja laukaissut. Nyt yhtäkkiä sain nähdä, miten Äiti Jumala ilmensi itseään täydellisesti Sofian kautta, ollen yhtä aikaa sekä täysin erillinen kosminen olento, että myöskin täydellinen olemuspuoli minussa itsessäni. Ei ole mitään erillään minusta. Minä olen Äiti Jumala. Me kaikki olemme. (Sen lisäksi meissä on tietenkin myös Isä Jumala.) Voimme saada impulssin Äiti Jumalasta missä tahansa.

Istuin tuossa temppelissä hyvän aikaa ja sain jakaa ajatuksia ja kokemuksia Äidistä siellä olevien henkilöiden kanssa. Koko ajan tunsin Äidin läsnäolon hyvin vahvasti vierelläni ja ympärilläni, ja oli enää vaikeaa tietää missä olen, mitä kello on tai mikä päivä on. Oli kuin minut olisi kiedottu kosmisen Äidin syleilyyn ja suojaan.  

Aivan ihanaa tässä koko Sofia-kokemuksessa on vielä se, että Sofialla on myös nämä enkelit. Ammahan ei sinänsä ole enkeleistä koskaan ainakaan minun kuullen puhunut, vaan minulle enkelit olivat tulleet jo ennen Ammaa, ja Amman myötä sitten Äiti Jumala ja Kristusenergia. Minulle ne ovat koko ajan edustaneet samaa energiaa: Universaalia Rakkautta. Sitä, että me olemme kaikki yhtä, ja että kurkottamalla valoa ja rakkautta kohti me voimme löytää valtavat voimavarat sisältämme enkeleiden ja Äiti Jumalan avulla - kokea, miten me itse olemme tuo Rakkaus. 

Yhä useampi tänä päivänä herää omaan jumaltietoisuuteensa, siihen, että alamme tehdä sellaisia valintoja elämässä, jotka tukevat sieluamme sen sijaan, että ne hajottavat meitä. Kaikki lähtee tiedostamisesta, siitä, että näemme, millaisia valintoja ylipäätään teemme elämässämme, ja oivallamme, että meillä on vapaa tahto. Kukaan ei meitä väkisin laita tekemään niitä valintoja joita teemme. Kaikessa on aina mahdollisuus valita toisinkin. Kaikkeen voi päättää vähintään itse suhtautua myönteisemmin, eli muuttaa omaa ajatustapaa asioista. Valo on aina saatavilla. On meistä itsestä kiinni, valitsemmeko sen. 

Olin jo tekemässä lähtöä temppelistä, kun sitten viimein sain suuni auki ja kehtasin kysyä Äitijumala Sofian ja enkelten kuvista, että onko niitä jotenkin helposti jostain saatavilla. Kuinkas ollakaan, heillä "sattui" olemaan ylimääräisinä laminoituina versioina juuri Sofian ja pyhityksen enkelin Sanctielin kuvat siellä jemmassa!!! Niinpä teimme kaupat, ja minä läksin ajamaan kohti Jyväskylää kaksi yli kahden metrin pituista kuvaa etupenkillä vieressäni!! En voinut uskoa tapahtunutta todeksi!

Yötä myöden ajoin sitten Jyväskylään, johon jäin yöksi. Seuraavana aamupäivänä kävin kaupungissa vielä palaverissa ihanassa, ystävieni pyörittämässä Säteessä, kunnes jatkoin matkaa kotiin. Tuskin maltoin kasseja alkaa kotiin päästessäni purkaa, kun oli aivan pakko ottaa imuri käteen ja alkaa valmistella kotiini paikkaa uudelle alttarille. (Nyt niitä on siis jo kaksi. ) Ja voi Luoja............................ 

Ihan oikeasti..... Tässä kohtaa loppuvat sanat............ 

Miten voi kuvata ymmärrettävästi sitä, kun tuntuu, että Äiti Jumala asettuu konkreettisesti asumaan kotiin...? En voi mitenkään kuvata sanoin sitä, mikä energia kotiini laskeutui, kun alttari valmistui.........

Ja sitten enkelit saapuivat. He näyttivät minulle, miten se, mistä olen haaveillut viime vuodet, on nyt käymässä toteen. Olen haaveillut omasta pienestä kappelista ja hiljentymispaikasta, joka olisi avoinna muillekin kuin vain minun yksityiseen käyttööni. Nyt enkelit sanoivat, että tuo temppeli on nyt valmistunut. Tänne, minun kotiini. He sanoivat, että tämä ei ole enää minun kotini. Tämä on kaikkien koti. Äidin temppeli, jossa Hän haluaa ottaa vastaan kaikki ne, jotka tänne haluavat tulla. Minä itse en uskalla edes ajatella, mitä se käytännössä tarkoittaa. Mutta minä vastasin kyllä. Minä olen vastannut kyllä jo viisi vuotta sitten. Ja se tuntuu sydämessä niin hyvältä ja oikealta, että itkettää. 



Ensimmäinen tilaisuus Äiti Jumalan tapaamiseen on jouluaattoyönä. Minulle tuotiin jokin aika sitten viesti, että minun tulisi järjestää luonani hiljentymisilta jouluaattona, jolloin kaikki kosmiset portaalit ovat auki, Kristusenergia on voimakkaimmillaan ja meillä on valtavimmat mahdollisuudet henkilökohtaisiin transformaatioihin. Ja nyt kun tämä Äiti Jumala-alttarikin vielä saapui, niin tiesin, että tuolla jouluaaton tilaisuudella on aivan erityinen merkityksensä. Tilaisuuteen saa osallistua kuka tahansa, eikä se ole sidottu mihinkään uskontoon tai maailmankatsomukseen, vaan se on vapaa, avoin ja ilmainen ihan kaikille ja kaikenikäisille. Se on Rakkauden ilta, jossa enkelit ovat hyvin vahvasti meidän kanssamme läsnä. Ilta alkaa klo:23.00 ja kestää 1,5-2 tuntia. Otan ilmoittautumisia vastaan osoitteessa ranto.kirsi@gmail.com.

Ilmoittautujien määrästä riippuu millaiseksi tilaisuus muodostuu. Tähän saakka tiedän vain, että meillä on yhteinen meditaatio jouluyön teeman hengessä, saatamme laulaa muutaman joululaulun ja hiljentyä vastaanottamaan Joulun sanoman sydämeemme. Lähtölaskenta Jouluun valmistautumisessa on jo alkanut. Meitä valmistellaan kollektiivisesti ottamaan vastaan se, mikä itse kullekin on hyväksi juuri nyt, juuri näissä energioissa. 

Millaiseksi tämä pienimuotoinen temppelitoimintani sitten jatkossa kehittyy, siitä en tiedä mitään. Voi olla, että temppeli on auki vierailijoille vain jouluyönä, tai voi olla, että tänne voi tulla käymään jatkossa jopa ajan varaamalla. Toki asia riippuu varmasti myös kysynnästä. Oma rukoukseni on, että jos tällaiselle paikalle on tarvetta, niin pystyisin sellaisen tarjoamaan. Tästä temppelistä voisi tulla sellainen paikka, jossa vierailija voi käydä vaikka vain hetken hengähtämässä ja hiljentymässä, ja vastaanottamassa kaikessa hiljaisuudessa Äiti Jumalan hoivan ja tyynnyttävän huolenpidon sydämeensä. Aika näyttää. 


Rakkaudessa,
♥ Deepthi





Hoffman: Fyysisen kehon ja elämänkaaren uudelleenluominen

FYYSISEN KEHON JA ELÄMÄNKAAREN UUDELLEENLUOMINEN

Kanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
11.11.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

DNA:nne laajenee, solunne muuttuvat ja fyysinen kehonne sopeutuu siihen uuteen olemukseen, mitä luotte. Mutta kenties on osia, joista ette ole tienneet tai joita ette ole ymmärtäneet.

Kun solunne uudistuvat, ulkonäkönne voi muuttua ja tunnette vetoa erilaisiin ihmisiin, ruokiin, elinympäristöihin ja elinolosuhteisiin.

Toivotte nuorekkaampaa ilmettä ja niin tulee olemaan. Te jotka haluatte elää uudella maapallolla, pidennätte ehkä (teidän valintanne) luontaista elinkaartanne. Ihmisille on nyt melko tavallista elää 100-vuotiaaksi. Jotain melkein ennenkuulumatonta sukupolvi tai pari sitten.

Jos viivytätte siirtymäänne (kuolema) tässä elämässä, teitä ei välttämättä vaivata sillä ikäheikentymisellä, minkä nyt uskotte todennäköiseksi. Sellaista joka säilyttää nuorekkaan ulkonäkönsä ja tarmonsa yli 80-vuotiaaksi, pidetään nyt poikkeuksena. Näin ei ole muutaman vuoden kuluttua.

Fyysinen olemuksenne muuttuu nopeammin kuin muutama vuosikymmen sitten, jolloin 100-vuoden iän saavuttaminen oli vain pieni mahdollisuus. Sitten monet ihmiset muuttivat ruokavaliota, elinolosuhteita ja terveysohjelmia.

Tietysti on niitä, jotka korostavat, etteivät monet nykyruuistanne ole terveellisiä, erityisesti USA:ssa. Tämä pitää paikkansa monilla. Erona on, että teillä on ruokaa. Edellisissä sukupolvissa ruokaa ei ollut välttämättä runsaasti. Eikä pitkäikäisyyttä odoteta vielä niissä maailmanosissa, missä ruokaa on rajallisesti. 2000-luvun pitkäikäisyysräjähdys liittyy suurelta osin jatkuvaan ruuansaantiin.

Kehonne muuttuu taas, mutta eri tavalla. Tämä on totta koko maapallolla, ei pelkästään vauraissa maissa.

Alkuperäisiä soluja heikompien solujen kopioitumisen sijasta - kuten tapahtui vanhassa ajassa aiheuttaen kehonne rappeutumisen - solunne pysyvät vahvoina ja eheinä vuosikymmeniä pidempään. Ja aivan kuten suuret ikäluokat ja heidän lapsensa vaihtoivat ruokavalion isovanhempien perunasta ja lihasta hedelmiin, vihanneksiin, lihaan ja pikaruokaan, teidän kehonne vaatii uuden ruokavalion.

Kun ruokamakunne muuttuu, huomaatte siellä täällä merkkejä, ettei fyysinen kehonne vanhene niin, kuin odotettiin ollessanne 20-vuotias. Te jotka olette 65-vuotiaita tai vanhempia, huomaatte jo, että teillä ei ole kiinnostusta istua kiikkustuolissa katselemassa maailman kulkemista ohi. Kuudestakymmenestäviidestä on tullut uusi 40.

Vaikkette ehkä tunnistakaan sitä vielä, kehonne muuttuu.

Oppikaa kuuntelemaan sisäisen olemuksenne ohjeita - ja romuttakaa vitsit ja uskomusmallit, jotka olivat luontainen osa vanhan ajan elämäänne. Muistatteko 50-vuotispäivänne, jolloin monet tunsivat tarvetta kertoa teille hautajaisvitsien kera, että maallinen kuolemanne oli lähellä? Kaikki vanhan ajan uskomuksia - ja todellisuutta silloin. Tuota todellisuutta ei enää ole.

Palaavatko harmaat hiuksenne alkuperäiseen väriinsä? Ehkä. Mutta luultavammin kyse on kyvystänne elää luonnollista ja tervettä elämää pitkään yli sen, mitä nyt odotetaan. Sadas syntymäpäivä voi merkitä kanootilla melomista koskessa tai hiihtämistä vuorta pitkin alas.

Kun solunne muuttuvat ja DNA:nne herää, löydätte uusia taitoja, suuntia ja malleja - mukaan luettuna sosiaalinen vuorovaikutus. Ne jotka rummuttavat vanhentumista ja rajoituksia, eivät kiinnosta teitä, kun tutkitte uutta olemustanne.

Vaikka ruokavalintanne muuttuvatkin, teistä ei välttämättä tule kasvissyöjää ettekä halua syödä lihaa. Ettekä te kaikki meditoi tai osallistu uuden maan kokoontumisiin. Olette ainutlaatuisia yksilöitä, joilla on ainutlaatuiset polut, jotka kohtaavat jossain kohtaa tulevaisuudessa.

Riittää, kun tiedätte, että rutiininne muuttuvat. Haluatte kokea uusia paikkoja ja asioita, syödä erilaista ruokaa. Sen tuloksena voitte odottaa elävänne pidempään.

Ne uskomukset muuttuvat, jotka levisivät vanhan ajan elinkaareen maan päällä. Jotkut teistä tekevät siirtymän nuorempana kuin toiset, kuten nytkin. Mutta tuo siirtymä on sisäisten ohjeiden tulosta, ei perheen tai yhteisön uskomusten.

Monet teistä uskovat jo päättävänsä, milloin poistutte maan päältä. Se on totta. Mutta osa tuosta henkilökohtaisesta kontrollista on sidottu yhteiskunnan uskomuksiin. Teidän pitäisi syödä tätä. Teidän pitäisi ikääntyä tällä vauhdilla. Kuolette tässä ikähaarukassa. Nuo pitäisi-asiat tai toimintaohjeet eivät enää päde.

Sisäisen olemuksenne opastusjärjestelmä ohjaa fyysistä olemustanne tavoilla, joita ette vielä osaa kuvitella.

Soluistanne on tulossa kristallisia - kiinteämpi rakenne kuin vanhan ajan fyysisessä kehossanne. Ja sen sijaan että saatte informaatiota ja toimintaohjeita muutamasta DNA-säikeestä, miljoonia lisäinformaatiopaloja virtaa olemuksenne läpi. Paloja muista elämistä, muilta planeetoilta, muista universumeista. Uuden olemuksenne ero on sama kuin viidennen luokan kirjalla, joka kuvaa hermoston toimintaa, ja neurokirurgin tiedoilla.

Olette nyt omavarainen tietokone, jossa on saatavillanne tuhansia lisäinformaatiobittejä, silloin kun tunnette tarvetta tutkia, hakea tai muuttaa olemustanne. Ette ole rajoittuneita yhteen tekstiin, yhteen uskomusjärjestelmään tai yhteen elämään. Avasitte olemuksenne universumeille ja kaikelle informaatiolle, mitä koskaan on ollut ja koskaan tulee olemaan. Ja jaatte tuon informaation kaikkien olentojen kanssa ympäri universumeja.

Ette ole enää eristynyt ihminen rajallisessa 3D-maailmassa. Olette uusi olento, jolla on uusia taitoja, myös kyky muuttaa fyysistä kehoanne, jos niin valitsette. Sallikaa itsenne uskoa itseenne. Ja sitten alkakaa tutkia noita osia, jotka tuntuvat kuin hattaralta.

Te joilla on vaikeuksia uskoa oman fyysisen kehonne uudestisyntymään - toiset keksivät ja jakavat uusia keinoja, mitkä sallivat kehonne luoda itsensä uudelleen ilossa ja elämässä, pelon ja maallisen kuoleman sijasta. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

6.11.13

Deepthi: Ei huomenna, ei ensi viikolla, vaan NYT!




Sade ropisee syysyössä, kynttilät palavat alttarilla, kattilassa porisee lakkakääpätee ja jääkaapissa valmistuu raakasuklaat! IHANAA olla kotona ja omissa eväissä jälleen! ♥ ♥ Smoothiekoneet surraa ja Cocovin tuotteet hellivät kehoa. ♥



ENKELISMOOTHIE ♥

Marjoja
Banaani
Avocado
Tammenlehtisalaatti
Vehnäorasjauhetta
Mehiläisen siitepölyä
Hunajaa
Kuivapuristettua kookosöljyä
Vettä

Päällä:
Chia-siemeniä
Goji-marjoja
Marcona-manteleita









Syyskuusta suurin osa vierähti Intiassa ja lokakuu Helsingissä Ole se valo joka olet-kirjani julkaisun parissa. Päivät ovat olleet ihmeellisiä kirjan julkistamisen jälkeen. Kirjan menekki on yllättänyt sekä minut että kustantajan, ja meilini laulaa hyvä ettei yötä päivää ihmisten kiitoksista ja uskomattoman kauniista enkelitarinoista ja enkelipallokuvista! On huikean upeaa saada todistaa, miten suomalaiset ovat todellakin avoinna ihanille enkeleille, ja miten paljon meillä on hiljaisia kokemuksia näkymättömästä maailmasta, joiden on nyt aika nousta muidenkin tietoisuuteen.

Viime viikon energiamuutoksista ei myöskään turhaan tunnuttu puhuvan. Tuntui kuin olisimme olleet kulkemassa viimeisestä pullonkaulasta läpi. Oli kuin energiakeho olisi aivan repeillyt kaiken muutospaineen keskellä. Energeettisesti tuntui ihmeellistä kiristystä ja nousi selittämättömiä ärsytyksen puuskia, joille ei itse voinut tehdä mitään, kun ei tiennyt mistä ne olivat peräisin, sekä sellaisia vanhoja tunnereaktioita, joiden piti vielä kerran nousta tietoisuuden valoon tarkasteltavaksi ja muunnettavaksi. Emme voi kantaa uuteen valoon mukanamme vanhoja, käyttökelvottomia toimintatapoja ja ajatuskulkuja. Viime viikko saattoi siis olla hyvinkin räjähdysherkkää aikaa! Olimme kuin ajelehtivia laivoja keskellä syysmyrskyä, ja oli vain odotettava, että myrsky laantuu.

Ja laantuihan se. Mutta minkälaisena! Lauantaiaamuun heräsin ainakin itse täysin kirkkaissa ajatuksissa, kuin myrsky olisi odottamatta laantunut, ja aurinko olisi häikäissyt silmiä. Pystyi vain ihmetellä, että oliko myrsky todellinen vai näinkö vain unta? Yhtäkkiä kykeni hyvin pitkän ajan jälkeen tekemään selkeitä päätöksiä, kuin kompassi olisi päivitetty uuteen uskoon ja taas kuulisi sydämen viestit selkeästi. Koko viikonlopun päällimmäinen teema oli: on yhä vähemmän liikkumavaraa sydämen ulkopuolella. Kerron esimerkin.

Olin varannut itselleni majoituksen tämän viikon torstaihin saakka Helsingistä. Viime viikon tiistaina (eli siis yli viikko aikaisemmin) minulla oli Helsingissä viimeinen virallinen haastattelu, jonka jälkeen olisin voinut periaatteessa lähteä saman tien takaisin Pohjanmaalle. Jos minulle tuli kuukausi sitten täytenä yllätyksenä Helsinkiin siirtyessäni se, miten helposti sujahdin Helsingin energioihin ja jopa nautin siellä olosta, niin vielä suurempi yllätys oli tulossa. Nimittäin kun olin palaamassa viimeisestä haastattelusta lainakotiini, niin yhtäkkiä koko se minua tukeva ja kantava energia, jonka oli ympärilläni kolme viikkoa Helsingissä tuntenut, oli poissa!! Ihmettelin, että mitäs hitsiä nyt tapahtuu? Sitten yhtäkkiä enkelit näyttivät, miten he olivat pitäneet energiaverkkoa yllä juuri sen aikaa, mitä oli tarkoitus, että pystyin nauttimaan Helsingissä olostani ja suoriutumaan tehtävästäni mahdollisimman hyvin!! Olin aivan ällikällä päähän lyöty, että näinkö tämä toimii?? No näin, he sanoivat! Tuon energiavaihdoksen jälkeen olinkin sitten energeettisesti irrotettu Helsingin energioista ja valmis palaamaan Pohjanmaalle, vaikkakin mielessäni päätin viipyä vielä yli viikon, koska minä halusin.

Mutta toisin kävi. Olin perjantai-iltana ollut jotenkin kumman surullisella ja alavireisellä fiiliksellä ja ihmetellyt, että no mikäs nyt oikein vaivaa, mitä tässä oikein energiatasolla tapahtuu? Minullahan on kaikki hyvin, ei ole mitään näkyvää syytä alakuloon. Sitten lauantaiaamuna lähdin Hietsuun kävelylle. En muistanut, että oli pyhäinpäivä, ja normilenkkini hautausmaan läpi ei sujunutkaan yhtä rauhallisissa merkeissä, mitä muina päivinä. Vedin hupun syvempään päähäni ja suunnistin kohti rantaa. Tuuli oli puuskainen, mutta meren läsnäolo rauhoitti. Ja siinä se sitten tuotiin: on aika lähteä takaisin Pohjanmaalle. Minä yritin pistää hanttiin, että eikös meidän nyt pitänyt olla täällä vielä ensi viikkokin...? Mutta enkelit olivat toista mieltä. 
Kun sitten ohitin mieleni ja aloin tunnustella, miltä siirtyminen takaisin Pohjanmaalle tuntuisi omassa olossani, niin huomasin, että energiatasoni alkoi nousta suorastaan kohisten. Ahaaaa, tässäkö nyt mennään?? Näinkö selkeää tämä nyt on?? Että kaikkien viikonlopun planeettamuutosten myötä olemme yhtäkkiä päivittyneet aivan uusiin energioihin, joissa meillä on mahdollisuus tehdä oikeita ratkaisuja vain omaa energiatasoamme seuraamalla!!!! Oivallus oli huikea, ja hyvä etten riemusta kiljunut! Tajusin kristallinkirkkaasti, että nyt meillä ei ole senkään vertaa enää vaihtoehtoja toimia mistään muusta kuin rakkaudesta ja totuudesta käsin itseämme kuunnellen. Että jos yrittää tehdä jotain vasten korkeampaa olemuspuoltaan vain sen takia, että se on "järkevää" tai "yleisesti hyväksytympää" tai ettei loukkaisi ketään, niin metsään mennään että heilahtaa! Se on niin eilistä päivää kuin olla ja voi! On todellakin aika olla herkillä itsensä kanssa ja toimia sen mukaan, mitä oma olotila viestittää! Ja nyt ne viestit tulee NIIIIIN suoraan. Siitä ei ole epäilystäkään. Jos siis mielesi ja olotilasi tuntuu epävireiseltä ja laahaavan matalissa energioissa, niin tarkista suuntasi. Se ei palvele ketään, että emme kuuntele itseämme ja laiminlyömme oman ohjauksemme jatkuvasti. Truth Rocks! ♥

Sunnuntaina meillä oli sitten uusi kuu, joka tuntui tuovan vielä viimeistelyn tälle kaikelle. Maanantaiaamuna kun heräsi, niin energiaa oli kuin pienessä kylässä. Aamulla selatessani facebookia, silmääni pisti vielä tämä video, joka sai meikäläisen liikkeelle kuin ammuttuna.





Ei enää tekosyitä. Action! ♥

Ja tämä koskee ennen kaikkea minua itseäni. Minulla on ollut lapsesta saakka haave, ja maanantain aikana yhtäkkiä koko kuva hahmottui ja tajusin, millaisia tekosyitä olen keksinyt itselleni, ettei minun tarvitsisi lähteä sitä kohti. Mitä suurempi haave, sitä helpompi on jäädä sänkyyn makaamaan ajatellen, että ei se kuitenkaan ole mahdollista. Mutta me emme enää elä tällaisessa ajassa. Me elämme Haaveiden Toteuttamisen Ajassa!! Kyllä! NYT!!! Ei huomenna eikä ensi viikolla, vaan NYT!

Olin pitämässä jokin aika sitten enkeli-iltaa, jonka järjestäjä on ollut suuri Bon Jovi-fani niin kauan kuin hän muistaa. Hänellä oli ollut aina haave saada joskus tavata itse Jon livenä. Kun hän sitten tänä syksynä täytti pyöreitä, hän sai lahjaksi mukavan summan rahaa. Kun hän alkoi miettiä, että mitä hän ihan oikeasti haluaisi niillä antaa itselleen lahjaksi, niin hän tiesi haluavansa tavata herra Jovin. Äkkiseltään voisi ajatella, että "mahdoton unelma". Mutta kuinkas ollakaan, hän oli ollut jo vuosia BJ FanClubin jäsen, josta tuli kuin tilauksesta eräänä päivänä viesti, että BJ järjestää fanitapaamisen Euroopassa. Tämä enkeliystäväni päätti hakea tuohon tilaisuuteen. Ja hän pääsi!! Nyt kun hänet tapasin, hänen kännykkänsä taustakuvana komeili kuva hänestä ja Bon Jovista!!!!! Kyllä, aivan mieletöntä!! Siis mikä nyt on ylipäätään todennäköisyys päästä fyysisesti Bon Jovin kainaloon?! :D Zero. Olin niiin onnellinen hänen puolestaan, ja suorastaan haukoin henkeä omasta puolestani!! A Dream Come True!! ♥ KAIKKI on mahdollista! Never give up your Dreams!! ♥





Jos en saanut sinua vielä näillä hehkutuksilla liikkeelle, niin tässä vielä yksi energiapommi: Anita Moorjanin hiljattain ilmestynyt esikoisteos Kuolema antoi minulle elämän. Aivan Huikea Kirja!! Kirjan saa ostettua täältä.







Tätä kirjaa olin ahmimassa sateisena sunnuntaipäivänä uudessa lempipaikassani Johan&Nyströmillä Helsingissä samalla, kun nautin taivaallista raakapizzaa, raakakakkua ja Kaipaus-nimistä luomuteetä. ♥ Oiihhh! Elämä on Ihme! ♥

Olen myös aloittanut vesiprojektin! Sain siihen inspiraation tästä lehtiartikkelista, jossa eräs nainen oli päättänyt juoda 3 litraa vettä päivässä ja katsoa mitä tapahtuu. Tulokset oli hämmästyttävät. Päätin testata itse. Aloitin veden juomisen 1.11, ja jo parin päivän päästä näin kasvoissani huomattavia muutoksia: ensimmäisenä katosi kaikki ihon epäpuhtaudet ja tummat silmänaluset, ja ihosta tuli kuulas, pehmeä ja kaunis. Puhumattakaan, että keho ja mieli tuntuu joustavalta ja vireältä. Mitään muuta en ole muuttanut. Syön ja nukun normaalisti, ja liikunta on ollut nyt pääosin pelkkiä venyttelyjä ja aurinkotervehdyksiä... Ptruuu!! Peruutus! Tästä pitikin mainita: olen huomannut, että viime viikkojen aikana on tarvinnut ruokaa vähemmän kuin alkusyksystä. Oletko huomannut saman?

Anyway, vesi on tehnyt ihmeitä, ja jo muutaman päivän jälkeen keho suorastaan janoaa vettä. Jos mielit kokeilla tätä itse, niin kuuntele omaa kehoasi ja toimi sen mukaan. Jos et juo normaalisti paljoa vettä, niin 3 litraa voi olla yhtäkkiä aivan liikaa. Minä olen juonut viime vuodet huomattavasti enemmän vettä kuin aiemmin, joten minun kehoni pystyy näköjään sulattamaan tälläiset vesimäärät yllättävän helposti. Joka tapauksessa kokeilemisen arvoinen juttu näin pimeää talvea kohti mentäessä!

Myös Celine on ollut minulle viime päivinä - ja jo yli 20 vuoden ajan - suuri innoittaja. Häneltä on ilmestynyt juuri uusi levy Loved Me Back To Life, joka on aivan mielettömän upea! Kyseisen nimikkobiisin taustasta Celine kertoo, että se kertoo siitä mitä koomassa oleva ihminen kokee, kuulee ja aistii "tiedottomana" ollessaan ja miten hän päättää palata takaisin elämään rakkauden parantavan voiman johdosta. ♥






You loved me back to life!

Deepthi

5.11.13

Hoffman: Marraskuun energiat

MARRASKUUN ENERGIAT

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 4.11.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Marraskuu antaa energiansa viimeistelemiseen, tunne-, mentaali- ja henkikaappiemme siivoamisen ja sen tarkastelemiseen, mitä haluamme muuttaa elämässämme. Tämä ei merkitse, ettemme voi aloittaa uusia asioita, mutta energia ei juuri nyt ehkä tue uusia alkuja helposti tai vaivattomasti, osittain ärsyttävän Merkuriuksen perääntymisen vuoksi, mikä pitää meidät asioidemme siivoamisen polulla koko kuukauden. Teemme paljon muutoksia tässä kuussa, mutta ne eivät ehkä näy ulospäin ennen joulukuuta. Muista, että tiheys (3D) on viimeinen paikka, missä muutokset näkyvät, ei ensimmäinen. Siihen mennessä kun ne tihkuvat 3D:hen niin, että voimme nähdä ne, ne ovat levinneet kaikkialle muualle energeettisesti. Vuoden 2013 alkuosasta saakka olemme olleet yksilöinä ja kollektiivisesti syvällisessä transformaatioprosessissa ja jos olemme välttäneet tiettyjä asioita, huomaamme kohtaavamme ne ja meidän on valittava polkumme. Nyt on vain kaksi vaihtoehtoa - menneisyys tai nykyisyys - joista toinen pitää meidät siinä, missä olemme, ja toinen sinkoaa meidät tuntemattomaan tulevaisuuteen.

Marraskuu alkaa neljännellä seitsemästä Uranuksen ja Pluton neliöstä, Merkuriuksen perääntymisellä Skorpionissa ja uuden kuun auringonpimennyksellä Skorpionissa (Saturnus vaikuttaa näihin kaikkiin ja sekin on Skorpionissa). Transformaatiovoimat koputtavat kollektiiviovellemme - aiommeko avata? Jos marraskuun energiat osaisivat puhua, ne sanoisivat: "On aika tehdä siirtosi" tai ainakin harkitse sitä, koska sillä ei ole merkitystä, mitä valitsemme, kunhan valitsemme jotain. Päätämme pysyä menneisyytemme mukavuusalueella, kun pelkäämme liikaa kohdata tuntemattoman potentiaalin epämukavuusalueen. Ja kuitenkin silloin kun tuo potentiaali huutaa riittävän kovaa, meidän on siirrettävä pelkomme sivuun ja päätettävä katsoa, mitä muuta ulottuvillamme on. Tiedämme olevan muutoksen aika, kun mikään ei toimi ja tunnemme olevamme jumissa, mutta se olemmeko valmis tuohon muutokseen vai emmekö halua ryhtyä toimeen siinä, on toinen asia.

Jos tarkastelemme seitsemän Uranuksen ja Pluton neliön vastaavuutta seitsemän chakran kanssa, kuten Carol Ciocco kirjoittaa, niin tämä vastaa sydänchakraa, mikä on neljäs. Ajattele sydämen avaamista, oppimista vastaanottamaan, itsemme arvostamista, rakkauteen liittyvien ongelmien selvittämistä - sekä energia- että tunnepuolen - särkyneen sydänenergiamme korjaamista, rakkausenergiamme takaisinsaamista ja itsemme rakastamisen oppimista. Resonoiko tämä yhtään niihin muutoksiin, joita kohtaat nyt? Kaikki siunaukset alkavat itsensä rakastamisesta, joten jos et tunne olevasi siunattu, on aika tehdä itserakkausinventaari ja työstää rakkauteen kehittymistä.

Marraskuun avainsana on "kaivaa syvältä" ja sitten saada rohkeutta kaivaa vielä vähän syvemmältä. Hyvin paljon siitä, mitä estää meitä, odottaa irtipäästämistämme, mutta meidän on kaivettava se ensin esiin. Monet elämämme kokemukset auttavat meitä nyt paikantamaan nuo alueet, missä uskomukset, kokemukset, asenteet, pelot, tuomitseminen ja muistot lukitsevat meidät paikoilleen. Mutta niistä irtipäästäminen on vasta aloituspiste. Meillä on oltava myös aikomus seuraavista askelistamme tai muuten luomme tyhjiön, mitä emme osaa täyttää.

Kuten kaikki muukin elämässämme, kyse on prosessista - etsi ja löydä, päästä irti ja ota avosylin vastaan, supistu ja laajene, mikä siirtää meidät menneisyydestä nykyisyyteen, kun valitsemme energiatilamme joka hetki. Kuten kirjoitin marraskuusta vuoden 2013 ennusteissa:

"Marraskuu - Kuukausi alkaa Merkuriuksen perääntymisellä, Uranuksen ja Pluton neljännellä neliöllä ja pimennyksellä, joten siitä tulee mielenkiintoinen. Ne jotka ovat tiukasti maadoittuneet muutoksiin, joita he ovat tehneet koko vuoden (ja myös kaikkeen työhön, mitä he ovat tehneet kuluneen vuosikymmenen), eivät tunne tämän kuun painetta. Itse asiassa se tuntuu enemmän vahvistukselta sille työlle, mitä he ovat tehneet. On voimakas tunne maailman ihmisten yhdistymisestä luomaan kestävämpää, rakastavampaa ja tukevampaa maailmaa. "Ei ole mitään paikkaa minne juosta, minne piiloutua" tulee mieleen, kun ajattelen marraskuuta - niillä joilla ei ole mitään piilotettavaa, ei ole mitään pelättävää. Älä anna kaaoksen harhauttaa itseäsi. Muista, että muutos on vääjäämätöntä, mutta kaaos valinnaista."

Kun siirrymme tämän kuukauden läpi, kiinnitä siis huomiota ajatuksiisi menneisyydestä, loukkauksista, katumuksista, asioista joita et ole tehnyt ja haluat tehdä, asioista joita olet vältellyt tai joihin tunnet nyt olevasi valmis, erityisesti asioihin menneisyydestä, joiden esiinkaivamisessa perääntyvä Merkurius on hyvä ja se tapahtuu paremmalla tasolla, kun se on Skorpionissa. Olemme lopettamassa 19 vuoden pimennyssyklin, mikä tuo esiin tapahtumia vuosilta 1992-1994. Mitä teit silloin ja mitä erilaista, tukevampaa ja tyydyttävämpää voit tehdä nyt, keskittyen itsesi ja elämäsi siunaamiseen? Merkuriuksen perääntyminen loppuu 10.11. ja se on täysin ohi 27.11., joten sinusta voi tuntua, että totuuksiesi paljastaminen on koko kuukauden vähän pakottavampaa, sitoutuneempaa tai raskaampaa.

Älä lannistu, jatka painamista eteenpäin ja edistyt. Meillä on vielä yksi kuukausi jäljellä vuotta 2013 ja selvitämme tätä viime hetkeen saakka. 2014 antaa hyvin erilaisia vaihtoehtoja ja tilaisuuksia. Vuoden 2014 ennusteet julkaistaan joulukuun lopussa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

4.11.13

Astro: Planeettauutiset






"On aika rakentaa elämäänsä omilla ehdoillaan 
ja tehdä konkreettisia valintoja!"