11.1.14

Hoffman: Milloin voin siirtyä elämässäni eteenpäin?


MILLOIN VOIN SIIRTYÄ ELÄMÄSSÄNI ETEENPÄIN?


Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 8.1.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:
Rakas Jennifer, olen suhteessa, mikä on ollut yhtä vuoristorataa viimeiset puoli vuotta. Nyt odotan hänen tekevän valintoja elämänsä suhteen, jotta tiedän, missä mennään ja mitä teen seuraavaksi. En tiedä, miten lähestyisin tätä aihetta hänen kanssaan, ja vaikken halua yhteenottoa, niin hän ei näytä tiedostavan tilannetta samalla tavalla ja ajattelee kaiken olevan hyvin. Mitä voin tehdä siirtyäkseni eteenpäin elämässäni?

Jenniferin vastaus:
Vaikka minusta on avokätistä, että annat hänelle näin paljon liikkumavaraa, niin oletko tietoinen, miten paljon annat hänen kontrolloida elämääsi ja sen olosuhteita? Et ehkä halua keskustella asiasta, koska tiedät, että yhteenotto on todennäköinen eikä luultavasti pääty haluamallasi tavalla. Tässä tilanteessa on paljon karmaa ja sovitusta ja sinä teet kaiken työn. Voit vapauttaa itsesi keräämättä lisää karmaa ja saada etsimäsi päätöksen, mutta vaatii rohkeutta päästää itsesi irti tästä tilanteesta ja antaa sen kulkea omaa latuaan sen sijasta, mitä itse haluat luoda.

Tämän tilanteen karmapiirteisiin sisältyy lupauksesi huolehtia hänestä, luultavasti vastauksena elämiin, joissa tunsit, ettet tehnyt sitä ja hän kärsi jotenkin valintojesi ja tekojesi vuoksi. Nyt haluat varmistaa, ettet rajoita hänen elämäänsä millään tavalla, ja tähän liittyy mahdollisimman paljon tilan ja ajan antaminen hänelle valintojen tekemiseen. Teet tämän itsesi suojelemiseksi, jotta hän tekee tietoisimman valinnan eikä aiheuta sinulle enää lisäkarmaa, mutta rajoitat itseäsi ja elämääsi samalla.

Mistä tunnet syyllisyyttä, jos teet elämässäsi valinnan, mikä ei sisällä häntä, tai siirryt eteenpäin ja kerrot hänelle, että hänen on joko otettava sinut kiinni tai siirryttävä eteenpäin? Tämä on sovitusprosessi ja tunnet, että sinun täytyy sovittaa hänelle, vaikka sinun täytyy sovittaa itsesi kanssa päästäksesi takaisin ykseyteen ja olet parantunut ja saat tarvitsemasi päätöksen tämän ihmisen ja tilanteen osalta. Hän ei anna sitä sinulle, vaikka odottaisit kuinka kauan, koska hän ei pysty. Sinä olet valmis lopettamaan karman. Hän on edelleen siinä ja vaikka annat hänelle voiman karman lopettamisesta, sinun täytyy ottaa voima päästäksesi siitä irti. Avain karman lopettamiseen on anteeksianto - oletko valmis antamaan anteeksi itsellesi, jotta voit päästää tästä irti ja siirtyä eteenpäin elämässäsi?

Se että haluaisit siirtyä eteenpäin, osoittaa, että olet hyvin lähellä parantumista ja irtipäästämistä ja tulemista eheäksi itsessäsi tämän tilanteen osalta. Tämä tilanne ei luultavasti ole ainoa, joten onko elämässäsi muita alueita, joissa odotat muiden valitsevan, mitä he haluavat, ennen kuin otat seuraavan askeleesi? Miten annat oman voimasi pois näissä tilanteissa ja miten voit antaa anteeksi ja vapauttaa itsesi, jotta saat sen takaisin? Et voi luoda lisäkarmaa ihmisten kanssa, ellet tarkoituksella päätä tehdä sitä, mutta voit jatkaa tiedostamatta karmaa, jossa jo olet, ajattelemalla, että jollakin toisella on voima päästää sinut irti. Sinä vapautat itsesi ja sitten kun olet valmis tekemään sen, annat myös hänelle luvan valita, mitä hän haluaa elämässään, ja sitten kaikki voivat siirtyä korkeamman ulottuvuuden karmattomalle ja tyydyttävämmälle polulle elämässään.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.