21.1.14

Hoffman: Rauhassa oleminenRAUHASSA OLEMINEN


AE Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 20.1.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Miten voitte tuntea rauhojen rauhaa? Ymmärtämällä eron rauhoittumisen ja rauhassa olemisen välillä. Rauhoittuminen merkitsee, että olette hiljaa paikallanne, ilman liikettä ja ajattelua. Mutta tämä on ihmisluontoa vastaan ja merkitsee, että teidän täytyy kovasti "olla tekemättä". Mielen luonne on ajatella ja kehon luonne on liikkua ja vaikka voitte pysäyttää niiden toiminnan, vaatii ponnistelua rauhoittua, mikä on aineellinen tulkinta rauhasta. Tämä on fyysistä vuorovaikutusta energian kanssa, mikä on enemmänkin määräämistä kuin virtaamista. On korkeampi rauhan aspekti, mihin liittyy virtaaminen rauhan energiaan ja se rauhassa olemista.

Olette rauhassa, silloin kun yhdistytte elämään keskuksessanne, mikä on valontäyteinen Lähde olemuksenne keskipisteessä. Koska olette valo-olento fyysisessä kehossa ja valon luonne on olla rauhan energiassa - voitte kutsua sitä levolliseksi - mutta menee hengen luontoa vastaan olla levossa, kun energia ja valo liikkuvat aina. Rauhassa oleminen on rauhan energian syleilemistä ja sen tietämistä, että kaikki on jumalaisessa järjestyksessä, kaikki on hyvin ja kaikki mikä ei ole harmoniassa valon ja rauhan virtauksen kanssa, voidaan saattaa takaisin rauhaan, silloin kun pysytte yhdistyneenä rauhakeskukseenne ja olette rauhassa.

Rauhoitutte tai olette fyysisessä rauhan tilassa silloin, kun keskitytte olemiseen tekemisen sijasta. Onko teidän vaikea tehdä se - pysäyttää mielenne rupattelu ja se kiireisyys, kaaos ja meteli, mikä teitä ympäröi? Jos on, etsikää rauhakeskuksenne. Kuvitelkaa se kirkkaaksi valokipinäksi sisällänne. Se voi olla pieni tai suuri, miten haluattekin sen kuvitella. Kun käännätte huomionne sisäänpäin, tuo valo laajenee ulospäin, kunnes se täyttää energiatilanne kehon yli niin pitkälle, kuin haluatte viedä sen. Kun olette ympäröineet itsenne tuolla valolla, olette rauhassa.

Näin yhdistytte hiljaisuuteen, mikä on sisällänne koko ajan, silloin kun tunnistatte, että rauhassa oleminen ympäröi teidät rauhan energialla ja olette sen virrassa. Kaaoksenkin keskellä rauhassa oleminen sallii teidän löytää polun tyyneyteen ja saada selkeyttä hämmennyksen kohdatessa. Rauhan energiasta voidaan harkita kaikkia vaihtoehtoja, tutkia jokaista mahdollisuutta ja kaikki mahdollisuudet voivat yhdistyä kanssanne, koska ette estä energian ja liikkeen virtaa yrittämällä olla paikallanne ollaksenne hiljaa ja yrittämällä pysäyttää liikkeen rauhoittuaksenne. Ja riippumatta siitä, miten häiritsevää energia on ympärillänne, voitte luoda tyyneyttä kaaokseen ja teistä tulee tarkkailija levollisesta paikastanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

© Deepthi ღ Be The Light You Are 2014