17.1.14

Kaskimäki: Maya-päivityksiä

Hei ja aurinkoista pakkaspäivää,

Tänään aloitamme jälleen uuden 13:n päivän aaltojakson Maya- kalenterissa. 17.1 -29.1 jakson energiana ja nimenä on Sininen Myrsky.

Tänään on suotuisaa asettaa uusia päämääriä tulevalle parille viikolle. Tärkeimpänä uudistumisen ja muodonmuutoksen teemat. Millä elämänosa-alueella kaipaan uutta, virtaavaa ja aitoa sydämestä lähtevää intohimoa? Siihen on hyvä kohdistaa aikeet ja energiansa ja koko tietoisuus. Ja mahdollisimman positiivisella tunteella ja visioilla.

Huomaan, että kaikki manifestoituu entistä nopeammin ja juuri sellaisena kuin sen on ajatellut, erityisesti tuntenut! Siksi raikkaat tunteet, sydämen rauha ovat äärimmäisen tärkeässä roolissa. Millaisella tunteella katsot maailmaasi, ihmisiä, tapahtumia ja erityisesti itseäsi, sellaista tunnetta lataat siihen, mitä vastaanotat tai saat koettavaksi!

Katso rakkauden silmin!

Myrsky on itsenmuuntumisen voima. Salamapolku ja valokehon aktivoituminen. Sähkön ja veden alkemiallinen reaktio, jossa syntyy uusi olomuoto. Käpyrauhanen on tärkeässä roolissa tässä uudistumisen jaksossa. Sen kautta saavutamme korkeampia tietoisuudentiloja ja vastaanotamme korkeimman inspiraation ja ohjauksen. Sen avulla synnymme entistä uudempaan tietoisuuteen.

Myrsky edustaa kehon sähköjä. Toisaalta kehomme ovat enimmäkseen vettä! Alkemiallinen reaktio tapahtuu siis kehossa ja tunnetasolla, sekä tietoisuuden avautumisena.

Hermosto ja kehon meridiaanit ovat työn alla. Oireina saattaa olla päänalueen ja kurkun tuntemukset, nenäontelot, paineet 3. silmässä keskellä otsaa, limakalvot, niskanjäykkyys, selkärangan alue jne. Kaikki ne väylät, joissa kundalini, elinvoiman eliksiiri ja tietoisuusvastaanottimet aktivoituvat, entisä herkemmiksi galaktisen valon vastaanottimiksi.

Myrskyn haaste on Punainen Kuu. Tunteet ja syvät tunnereaktiot. Erityisesti läheisissä ihmissuhteissa.

Tilataan tähän aitoja sydämestä virtaavia rakkauden ja romantiikan tunteita. Mikäli tunnekeskus ei ole auki, tukokset kyllä nousevat esiin ja puhdistettaviksi. Kuu on myös muistin heräämistä ja ajan merkkien seuraamista, sekä magneettinen säätyminen taajuuksille.

Punaiset Kuut ovat siis tulevalla jaksolla tärkeiden, kenties koko loppuelämäänsä vaikuttavien teemojen äärellä. Ja osa saattaa tuntua haastavalta.

Keltaiset Auringot taas ovat suotuisalla ja itselleen energisoivalla jaksolla. Nyt kannattaa viritellä itsensä todelliseen nousukiitoon, ihanteitaan tarkasti kuunnellen! Siispä toimeen.

Valkoiset Tuulet ovat tasapainottavalla jaksolla. Energia toimii kuin itsestään ja alitajuisen virtaavasti. Tuulien kannattakin tarkkaan kuunnella mielen ja sielun läikähdyksiä, inspiraation kipinöitä.

Meille kaikille on tärkeää seurata myös erityisen tarkasti synkronistisia tapahtumia tiellämme. Sitä löytää itsensä juuri sieltä mistä pitääkin.

Ja koska Myrskyn teemoissa uudistukset ja mullistuksetkin kuuluvat asiaan, kannattaa olla valmis joka hetki luopumaan kaikesta. Etukäteen suunnittelusta ja petaamisesta. Se mikä haluaa lähteä, päästä irti, se mikä menee uusiksi ota vastaan. Siis hyvin tarkkaan nyt-hetkessä!

Kasvun teemoina ovat:
Masennus, addiktiot, kieltäminen ja kielteinen asenne, epätoivoisuus ja erillisyyden tunne. Myös listaan kuuluvat menetyksen pelko ja tulevaisuuden tai tuntematton pelot. Ilottomuus, kaikenlaiset puhdistautumisteemat sekä itsetuntoasiat. Voi olla ylienergistyyttä tai totaalista lamaantumista.

Valon teemoja ovat:
Uudistuminen, dynaaminen eteneminen,aikaansaavuus, nuorekas innostuminen ja vapautuminen. Puhdistumisen laadut mukana positiivisesti. Kyseenalaistaminen on vahvassa roolissa, kuten myös ihanan, uudistuneen itsen syntymä.

Synnytetään näillä laaduilla entistä ihanampi elämä ja tietoisuus, sekä uusi uljas minuus.
Hyvää metamorfoosia kaikille meille! :)


_________________________________________________________________________________________________________________

23.1 To MAYA-ILTA JYVÄSKYLÄSSÄ, KLO 18.00 - 20.30
Paikka: Siriel Solertia , Schaumanin puistotie 1, 40100 Jyväskylä - www.solertia.fi
Ilmoittautuminen:info(at)solertia.fi tai puh. 010 504 1090

24.1 HENKILÖKOHTAISIA SELVÄNÄKÖ- JA MAYA-ASTROLOGISIA
KATSELMUKSIA JYVÄSKYLÄSSÄ
Paikka Hyvänolon Kauppa ja Kahvila Säde, kauppakatu 11.
Ajanvaraus kaupalla tai 050-591 0600 tai enkeli@hyvanolonkauppa.com

25.1 MAYA-KALENTERI KURSSI JYVÄSKYLÄSSÄ
Paikka: Siriel Solertia , Schaumanin puistotie 1, 40100 Jyväskylä - www.solertia.fi
Ilmoittautuminen:info(at)solertia.fi tai puh. 010 504 1090
Klo: 10.00 - 18.00 ESITTELY KURSSISTA JA ILLASTA SEKÄ TULKINNOISTA
TAI SIVUILLANI.

Lämpimästi tervetuloa mukaan :)


_________________________________________________________________________________________________________________

HELSINKI: TULKINTAPÄIVÄ 30.1

PORI: MAYA-ILTA JA TULKINTAPÄIVÄ 13.2

ORIVESI: MAYA-ILTA 19.2 JA TULKINTAPÄIVÄ 20.2

SEINÄJOKI: TULKINTAPÄIVÄ 26.2

VAASA: TULKINTAPÄIVÄ 27.2

KUOPIO: MAYA-ILTA 7.3 JA TULKINTAPÄIVÄ 8.3

OULU: MAYA-ILTA 19.3 JA TULKINTAPÄIVÄ 20.3

KAJAANI: MAYA-ILTA 21.3 JA TULKINTAPÄIVÄ 22.3


Tarkemmat tiedot kaikista em. tapahtumista sivuillani www.paivikaskimaki.com


_________________________________________________________________________________________________________________

Päivi Kaskimäki
www.paivikaskimaki.com
paivikaskimaki@gmail.com
040-500 0050
AURINGON PAIKKA
Näsilinnankatu 25 B, 3. krs.
Tampere
________________________________________