8.2.14

Deepthi: Olet kallisarvoisinta mitä on"Tämä aika ei tue tunteiden tukahduttamista. Tämä aika tukee rehellisyyttä. Kaikki muu on itsensä ja oman totuutensa laiminlyöntiä."

Tällaiset sanat heräsin tänä aamuna puoli kuuden aikaan unitokkuraisena kirjoittamaan puhelimeeni.

Meillä on ollut runsaasti planeetaarisia tapahtumia, jotka ovat haastaneet meitä alkuvuoden todella voimallisesti ja suoraan sanoen kääntäneet nahkamme täysin ympäri. Tietoisuutemme on laajentunut, emmekä ole enää sama ihminen, kuin vuoden 2013 lopussa. Jos astromiehet sanookin, että nyt on hitaan tuntuinen kausi meneillään, kun planeetat estävät eteenpäinmenoa, niin minä sanon, että juuri siinä piilee meillä mahtava mahdollisuus: meidät on pakotettu pysähtymään. Ja jos olet koskaan oikeasti pysähtynyt, tiedät, mitä siitä seuraa: olet välittömästi sisäisen kasvun moottoritiellä.

Tämä aika tukee enemmän kuin koskaan oman tontin tallaamista, uudelleenmäärittelyä ja katsomista pintaa syvemmälle. Tosin tällä kertaa olemme päässeet myös syvemmälle kuin koskaan ennen, aina kipeimpiin ja häpeällisimpiin tunnemuistoihin saakka. Juuri nyt puramme itsestämme ja kehostamme todella syvälle jääneitä kipukohtia, jotka toimivat (ainoina ja viimeisinä) avaimina sisäiselle kasvullemme. Samalla, kun kaikki tekee hyvin kipeää ja muisti palaa syvän itkun kanssa, niin meillä on huikeimmat mahdollisuudet eheytyä omaksi itseksemme. En sano, että se on helppoa. Nyt olemme totuutemme ytimessä. Feminiinisessä, liian kauan hylättynä olleen puolemme ytimessä. Mikään kivi ei jää kääntämättä. Se koskee erityisesti seksuaalisuuttamme ja naiseuttamme. Se koskee kykyä olla kokoNainen niin henki-sielu-keho- kuin seksuaalitasollammekin. Emme voi laiminlyödä enää mitään puolta itsestämme (ollaksemme henkisiä olentoja).

Olemme siis nyt vaihtaneet raidetta. Emme kulje enää yhteisöllistä polkua, vaan nyt olemme jyrkästi vastakkain oman itsemme kanssa, kukin täysin yksilöllisellä, itsenäisellä polulla. Ja ei, tämä ei edelleenkään tarkoita itsekästä polkua, vaan ymmärrämme, että vasta kun olemme omassa voimassamme, pystymme tuntemaan todellista vapaata rakkausykseyttä muiden kanssa.

Tämä vaihe alkoi mielestäni jo viime syksynä, ja nyt se tuntuu entistä selkeämpänä. Se voi näkyä vaikka siinä, että vielä ennen viime syksyä - tai tarkemmin vuotta 2013, joka jälkikäteen tarkasteltuna tuntuu jonkinlaiselta viimeistely- tai ylimenovuodelta - meillä oli tarve peilata itseämme toisten kautta, kierrellä esim.henkisiä messuja, lukea henkisiä kirjoja ja blogeja, hakeutua suurempiin ryhmiin, kerätä ympärillemme samanhenkisiä ihmisiä, perustaa kommuuneja, uusia liikkeitä, henkisiä keskuksia ja ryhmiä, ja sitä kautta varmistaa, että meillä oli koko ajan turvallisia peilejä ympärillä peilaamassa meille totuutta.

Nyt pakka on kuitenkin käännetty ympäri. Kaikki huomio on nyt kerrasta - ja hyvin nopealla ja pyörryttävän jyrkästi - käännetty suoraan itseen. Ihmiset ympärillä on saatettu yhtäkkiä vaihtaa täysin, ystäväporukat ovat hävinneet kuin tuhka tuuleen (koska hekin ovat nyt tallaamassa omaa tonttiaan uuteen uskoon), messut, tapahtumat ja kirjat eivät välttämättä yhtäkkiä puhuttelekaan enää millään tavalla (koska pelkkä ulkoinen tieto ei enää riitä sielullemme) ja huomio on käännetty tylysti vain ja ainoastaan omaan itseen (Luojan kiitos: vihdoin!!). 

Meidät on laitettu maadoittumaan, pitämään erittäin hyvää huolta kehostamme, olemaan keskittyneinä jokapäiväisiin asioihin (pelkkien enkelitaajuuksien sijaan), ja löytämään sitä kautta uusi, entistä kokonaisempi (ja jumalaisempi) Itsemme. Emme ole enää lapsen kengissä, emme edes nuoren kengissä, vaan olemme Aikuisia, oman arvomme tuntevia henkis-fyysisiä Ihmisiä, jossa olemme suorassa sieluyhteydessä Itsemme kanssa. Tässä taajuudessa enkelitaajuuskin tuntuu nyt maadoittuneelta ja tasapainoiselta sen sijaan, että tuntisit olevasi kuin "pilvessä", tai erikseen tuntisit milloin sinut "yhdistetään". Eli ei, et ole siis menettänyt yhteyttäsi enkeleihin, vaan yhteys on nyt päällä koko ajan, ja sitä vahvempi, mitä maadoittuneempi kykenet olemaan. Se on täysin uusi tunne ja uudenlainen olotila, mutta huh, miten vapauttava ja voimallinen. (Ja hitto että meni koko alkuvuosi tämän ymmärtämisessä :DD)

Useat ovat löytäneet itsensä yhtäkkiä pitkän yksinolemisen jälkeen myös parisuhteesta. Minulle henkilökohtaisesti enkelit ovat sanoneet monta vuotta, että "odotas vaan, parisuhteessa kaikki mitataan. Se on sinun todellinen korkeakoulusi henkisyyteen". Parisuhteessa olet koko ajan täydellisesti peilin edessä. Et pääse enää viimeisiäkään piilossauinuneita, käsittelemättömiä aspektejasi pakoon. Hyvä puoli tässä on se, että tietoisella polulla ollessasi sinulla on jo avaimet asioiden kohtaamiseen ja käsittelemiseen. Tiedostat olevasi peilin edessä, eikä sinulle synny enää tarvetta syyttää toista omista tunnereaktiosta ja kehomuistin herättämistä tunnoista. Nyt pääset todella kohtaamaan itsesi jokaisen puolen armottoman totuudenmukaisesti. Ja juuri siinä piilee sen lahja - ja myös avain onnelliseen, ja rakkauden ja runsauden täyteiseen parisuhteeseen. Pääsemällä käsiksi syvimpiin pelkoihisi, sinusta tulee itsesi - ja parisuhteesi - todellinen mestari. Sitä ei opita kirjoista, blogeista, opettajilta, messuilta eikä henkisistä piireistä. Se opitaan elämällä ja olemalla tietoinen jokaisesta sisäisestä värähdyksestä. Sinussa asuu itsesi guru, mestari ja opettaja - ja itsesi paras kumppani. Tässä ajassa tulemme siitä nyt hyvin tietoiseksi.


Ennen kaikkea olemme nyt vastakkain oman feminiinisen puolemme kanssa - sekä miehet että naiset. Syvät Tunteet nostetaan nyt pintaan. Jos olet liian kauan laiminlyönyt tunteitasi, seksuaalisuuttasi, luovuuttasi ja niiden ilmaisua ääneen, voit olla varma, että et kykene niin enää tekemään. Ja jos yrität, niin luot itsellesi tukalat oltavat. Se näkyy nopeasti sairauksina ja mielen kääntymisenä negatiivisen puolelle. Et pysty pitämään yllä sisäistä iloa ja tasapainoa, jos et ole ehdottoman totuudellinen itsellesi ja kerro asioita ääneen myös kumppanillesi pitääksesi hänet mukana kartallasi. Muussa tapauksessa kuilu välillänne alkaa kasvaa, koska kasvupyrähdykset ovat nyt niin ällistyttävän valtavia ja voimakkaita.

Nyt alat siis sanoa ääneen asioita niillekin (läheisimmille) ihmisille, joita olet tähän saakka halunnut viimeiseen saakka miellyttää tai olla "heitä kohtaan kiltti". Vaikeneminen ei ole enää kultaa. Se on pelkoa olla oma itsensä. Ihmetteletkin nyt miten suustasi putoaa "sammakko" toisensa jälkeen, kun sisäinen feminiinen voima sinussa alkaa läikkyä yli äyräiden. KokoNaisuus sinussa ei kestä enää laiminlyöntejä ja syrjimistä. Se vaatii saada astua näyttämölle koko komeudessaan ja kauneudessaan.

Saattaa olla että ihmettelet, miksi sinun täytyy yhtäkkiä vaihtaa harrastuksia, ruokatottumuksia tai nousta sohvalta liikkeeseen. Ihmettelet, miten koko kotisi värimaailma - vaatekaappisi sisällöstä puhumattakaan - vaatii päivittämistä täysin uusiin väreihin ja malleihin - tai saatat jopa löytää itsesi kokonaan uudesta asunnosta. Huomaat, miten sinulla on tarve keskittyä antamaan itsellesi Huomiota, Laatua ja Runsautta joka asiassa. Ja ennen kaikkea miten sisäinen ohjauksesi on vahvistunut ällistyttävän voimakkaaksi, suorastaan ohittamattomaksi, ja sitä mukaa valinnanmahdollisuusvalikoima on pienentynyt täysin mitättömäksi. On vain yksi suunta: sinun oma totuus.

Et kysele enää lupaa voitko tuntea, tehdä, ajatella tai sanoa näin, vaan nyt yksinkertaisesti toimit niin. Ymmärrät, että ei ole sinun murheesi, jos valintasi ei jotakuta miellytäkään. Toteuttamalla omaa pyhää totuuttasi annat myös muille mahdollisuuden palata omaan voimaansa. Niin kauan kuin yritämme peesata ja miellyttää toisia, pidätämme sekä itsemme että toisemme pääsemästä omaan voimaansa.

Henkisellä polulla ollessa miellyttämisen ja mielenhallinnan välillä on vain pieni vivahde-ero. Esimerkiksi meditaation kautta saavutettava itsehillintä ja kontrolli saattaa salakavalasti kääntyäkin itsensä ja tunteidensa tukahduttamiseksi. Kuvitellaan olevansa henkisiä, kun ei reagoida asioihin, vaan pidetään mieli ja tunteet kasassa. Kyllä, on hyvä miettiä kahdesti reagointejaan, mutta siinä vaiheessa kun tunnistat samalla laiminlyöväsi oman totuutesi ilmaisemisen, kontrolli muuttuu tukahduttamiseksi ja itsesi aliarvostamiseksi. Jos sinulla on oikeasti tyyni mieli ja sydän, pystyt tuomaan vaikeatkin asiat rakkaudella pöytään, etkä anna kävellä itsesi ylitse. Jos on paha mieli, tunnustat sen ääneen. Jos kiukuttaa, ilmaiset sen, eikä toisten tarvitse arvailla mikä sinua vaivaa. Jos tunnet tulleesi loukatuksi, tutkit avoimesti mihin se juontaa juurensa. Kaikkeen on aina vastaus. Sinussa.

Älä tukahduta Sinua.

Olet kallisarvoisinta mitä on.


Deepthi