13.2.14

Kaskimäki: Maya-päivitystä

Hei,

Tänään (ke 12.02) ovat energiat kääntyneet selkeästi uuteen suuntaan. 12.2 alkaa Punaisen Käärmeen aaltojakso, jonka kesto 13 päivää on 12.-24.2. 12.2 alkaa myös Sininen Linna, kesto 52 päivää aikavälillä 12.2-4.4.

Energian muutos tuntuu melkoisen voimalliselta. On kuin olisi pusertunut neulansilmän läpi ja vihdoin tullut seesteisempi jakso. Kuin synnytysprosessi olisi takana ja kivut alkavat lientyä. Kulunut kierros alkoi 31.10 ja kyllähän loppuvuosi, sateisine jouluineen ja jäätävä tammikuu, ovatkin olleet monelle melkoisen haastavia.
Tunnetasolla syvimmät syöverit on nousseet esiin, fyysisen kehon herkistyminen vähän kaikelle on ollut voimakasta. Nukkumisen kanssa on ollut niin ja näin.
Ihmissuhteet on pengottu pohjiaan myöden ja haettu perustukset uuden ajan liitoille virtaaviksi ja sydämen kutsumuksen mukaisiksi. Vanhat oireet, sairastamiset, tunnetason taakat ja pelot ovat näyttäytyneet, vaikka ne jo luuli käsitelleensä täysin ja aikaa sitten.

Lepokausi tai laskeutuminen uuteen, tietoiseen olemiseen on nyt Sinisessä linnassa ja Käärmeen
hellässä tunnelmassa käynnistynyt. On aika alkaa elää todeksi uudeksisyntynyttä itseään ja elämäänsä. Ainakin nyt tuntuu pehmeän leppoisalta, mutta kyllähän tähän tulevaan jaksoon melkoiset latauksetkin sisältyvät.

Lienee hyvä löytää sisäinen gurunsa ja taolainen rauha. Vaikka mitä tapahtuisi maailmassa, ei itse lähde mukaan vaan pysyy keskuksessaan ja sydämen rauhantilassa.

Sininen Linna
Kohtaamisen alue, jossa lähdetään toimeliaisuuteen, ideointiin ja sosiaaliseen tekemiseen. Jakso on fyysistä toimeliaisuutta ja ideoiden ja projektien käynnistämistä. Sanoista tekoihin lähtemistä.  Energia suuntautuu nyt ulospäin, sen oltua sisäisissä tutkiskeluissa ja enemmän itseen kääntynyttä.
Tuntuu kuin elämän juna lähtisi vihdoin eteenpäin ja asiat alkavat sujua, on dyynaamisempi ote. Nyt on suotuisaa toteuttaa kaikenlaisia tekemisiä, joita on pohtinut ja muhitellut.

Punaisen Käärmeen aaltojakso
Käärme edustaa erityisesti tunteita, vahvoja tunnetiloja ja latautuneitakin tunnereaktioita. Jos jotakin jäi käsittelemättä, niin paineet saattavat olla tunnetasolla nyt sen mukaiset, että rähjähdysvaaraakin on olemassa.

Käärme on alkukantaisia hengissäselviytymisviettejä ja vaistonvaraista, herkkää intuition virtaa. Aistit, näkö, kuulo, maku, haju ja tuntoaisti ovat vahvassa roolissa. Niiden kautta vastaanotamme
entistä syvempää ja herkemää tietoa. 6.tta aistia nyt viritellään ja hienosäädetään todenteolla.

Aivojemme vanhimmat osat ovat vahvassa roolissa myös, ja jokin uusi tekee tuloaan. Niskan ja päänalueen tuntemukset saattavat johtuakin tästä, päämme takaosassa sijaitsevan aivojen osan aktivoitumisesta.

Käärme on myös kundalinin voimaa, seksuaalisuutta ja kaikenlaisten aistinautintojen energiaa. Läheisyyteen kietoutumista ja ihokosketusta. Elinvoiman ilmaisua kaikin nautinnollisin tavoin.

Yhteiseen ideointiin lähtemistä ja kekseliäisyyttä ei jaksolta taida myöskään puuttua.

Nahkanluominen, uudistuminen ja kaikenlaiset uudistavat tarpeet nousevat esiin. Nyt on aika luopua vanhasta nahasta ja päästää elämäneliksiirit virtaamaan! Tämä saattaa tuoda tullessaan myös radikaaleja muutoksia elämässä.

On tärkeää kuitenkin vetäytyä omaan tunnetilaan riittävän usein, makustelemaan ja pureksimaan omaa uudistunutta itseä. Kuuntelemaan herkistyneitä aisteja, vaistoja ja tietoisuuden välittämää virtaa.

Haasteena tai kasvunteemoina jaksolla ovat muutoksiin ja uudistuksiin liittyvät pelot ja tuntemattoman tulevaisuuden pelko. Ylikierroksilla käyvät tunnetilat, sekä yliherkkyydet psyykkisesti ja fyysisesti. Iho erityisesti voi herkistyä tai reagoida. Puhdas ruoka ainakin on nyt tarpeen, samoin riittävä luontoyhteys ja maadoittuminen. Meridiaanit saa auki parhaiten akupunktiossa ja levottomat jalatkin, tai kehon tuntemukset näin rauhoittuvat.

Kasvunteemoina ovat myös perusturvallisuuteen liittyvät asiat, sekä oman tilan tarpeen yhdistäminen yhteisöllisyyteen. Seksuaaliset patoumat ja ylikehittynyt kehotietoisuus, sekä liialliset puhtausteemat ovat tapetilla myös. Yleisesti myös valintojen tekemisen vaikeus voin korostua tällä jaksolla.

Porttipäivät 13.-22.2
Jaksolle sattuvat voimalliset porttipäivät. Yhteydet ovat auki, linjaus on suora korkeimpaan tietoon ja tähtiyhteyksiin. Parapsyykkiset ja vahvat kokemukset voivat voimistua. Porttipäivien aikana energiaa on normaalia enemmän ja se on luonteeltaan tietoisuutta ja kehoa aktivoivaa. Ollaan siis valoinformaation portaalien äärellä ja kaikki elävät olennot, kuin tähtipölytyksessä. Nukkuminen on ollut aiemmin tällä jaksolla melko haastavaa, toisaalta joinakin päivinä onkin väsynyt ja unelias.

Erityisesti 13.2 on ns. tuplaporttipäivä ja tunnelmat voimalliset. Tähtiyhteyspäivä ja galaktisen portaalin virta yhdessä luovat tiedonsillan uudistuneeseen sieluitseen.

Tästä kerron lisää Porin maya-illassa 13.2, klo 18.00 alkaen, jonne lämpimästi tervetuloa mukaan :)
Teemme myös tähtimatkan huikeita energioita hyödyntäen. Lisätiedot illasta on sivuillani.

15.2 täysikuu lataa sujuvasti vielä omat voimat mukaan. Uuden käynnistäminen elämässä ja uuden tietoisuuden aktivoituminen avaava ovet toteuttaa unelmansa, suuret ja pienet.

Sähkömagneettiset lataukset tai auringonpurkausten vaikutus on osaltaan mukana. Päänsärky, erikoiset olotilat ja virtailut, sähköiset tunnelmat keholla mm. ovat merkkejä tästä.

Koska olemme aisteja ja alitajuntaa aktivoivalla alueella ja energiapäivien äärellä, voi olla, että aistikanavat, fyysiset aistinelimet reagoivat. Olemme heräämässä uuteen tietoisuuteen ja sen mukaisia ovat sitten keholliset tuntemuksetkin. Siispä tunnustelemaan ja hyödyntämään energioita omimmalla tavalla tai vain olemaan valokylvyssä ja nauttimaan.

Olen galaktisen aktivaation portaali, astu sisääni! Tämä on Jose Argüellesinvoimalause näille porttipäiville.

Mottoni: Alitajuinen, elämää ylläpitävä tietoisuus sykkii kehossani.

Siispä nautitaan ja nautiskellaan näissä tunnelmissa myös 14.2 Valentinen päivänä, jota meillä vietetään ystävänpäivänä. Romantiikan aineksia on tarjolla jokaiselle runsaasti:)

14.2 olemme Maiccu Kostiaisen kanssa pitämässä Inspiraation iltaa Kotkassa. Klo 18.00 aloitamme Kärkisaaressa ja lisätietoja löydät tapahtumasta sivuiltani. Kerron illassa mm.porttipäivätunnelmista ja Maiccu välittää eläimien näkökulmaa tämän ajan tapahtumiin.

___________________________________________________


TULKINTAPÄIVÄT JA TAPAHTUMAT

13.2 PORI - TULKINTAPÄIVÄ, Pari aikaa vielä vapaana
19.2 ORIVESI - MAYA-ILTA
20.2 ORIVESI - TULKINTAPÄIVÄ
22.2 TAMPERE - TÄHTIMEDITAATIO TYÖPAJA, JOOGAKOULU ONGNAMOSSA
26.2 SEINÄJOKI - TULKINTAPÄIVÄ
27.2 VAASA - TULKINTAPÄIVÄ
1.3 PORI - MAYA-KALENTERI KURSSI
7.3 KUOPIO - MAYA -ILTA
8.3 KUOPIO - TULKINTAPÄIVÄ
19.3 OULU - MAYA-ILTA
20.3 OULU - TULKINTAPÄIVÄ
21.3 KAJAANI - MAYA-ILTA
22.3 KAJAANI - TULKINTAPÄIVÄ
26.3 HELSINKI - MAYA-ILTA
26.-27.3 HELSINKI - TULKINTAPÄIVÄT
29.3 JYVÄSKYLÄ - MESSUT SOLERTIASSA - LUENTONI JA TULKINTOJA


Tarkat tiedot em. tapahtumista sivuillani www.paivikaskimaki.com