7.2.14

Mrkich: Feminiininen sielu - heräämässä ja liekeissä!FEMINIININEN SIELU - HERÄÄMÄSSÄ JA LIEKEISSÄ!
Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
6.2.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Lopettelin juuri sielusessiopäivän ja melkein kaikissa sessioissa oli sama punainen lanka: feminiinisen sielun herääminen.

Se on kyllästynyt siihen, että on piiloteltava, sysätään maton alle, käsketään olla hiljaa, neuvotaan olemaan keikuttamatta venettä tai aiheuttamatta ongelmia - älä kasva, etteivät toiset ihmiset tunne oloaan uhatuksi, älä sano mitään, ettei se järkytä tai loukkaa.

Se on kyllästynyt pyytelemään anteeksi itseään ja se on ehdottomasti väsynyt tukahduttamaan tarpeitaan, tunteitaan, halujaan, intohimojaan, intuitiotaan ja luovaa elämänvoimaansa, mitkä vaativat tulla ilmennetyiksi ja ilmaistuiksi.

Se on kyllästynyt soittamaan toista viulua tai olemaan täysin sivuutettu rationaalisen mielen hyväksi ja "näkemään asiat Hengen korkeammasta perspektiivistä". Se haluaa meidän tuntevan sen kehon ja sydämen kautta ja tietävän, ettei kehossa ja sydämessä olemisen tarvitse peruuttaa mieltä ja Henkeä. Ei tarvitse valita eri aspektien välillä tai jaotella itseään sirpaleiksi.

Feminiininen sielu on sisällämme se, joka nauraa, itkee, rakastaa, raivoaa, haluaa eikä siedä mitään vähempää kuin täydellisen heräämisemme - varjot ja kaikki - ja täydellisen läsnäolomme, kun ruumiillistamme kaiken, kuka olemme!

Erityisesti meillä naisilla, mutta myös miehillä, on paljon häpeää ja epäluottamusta siihen liittyen - kiitos esi-isiemme kollektiivitarinoiden - tosien ja epätosien. No, arvaa mitä, se on heräämässä ja se on liekeissä! Antaa mennä!!!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.