17.2.14

Mrkich: Jumalainen feminiinisyys täydessä voimassaan


JUMALAINEN FEMINIINISYYS ON TÄÄLLÄ TÄYDESSÄ VOIMASSAAN (IN ENGLISH)

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
14.2.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jumalainen feminiinisyys tekee taikojaan kaikkialla!

Ikään kuin sisällämme ja ulkoisesti olisi ollut barrikadeja, jotka ovat tuhansia vuosia estäneet tätä luovaa, intuitiivista, viisasta, tunteellista ja villiä energiaa virtaamasta vapaasti. Nuo barrikadit kaatuvat nyt ja tämän myötä feminiinienergiamme vedet (sukupuolesta riippumatta) sekä pauhaavat intohimoisesti että tihkuvat lempeästi kaikille alueille, jotka ovat olleet kuivia ja janoisia ja joilta on puuttunut rakkaus, huomio, kunnioitus ja arvo.

Näen kaikkialla ympärilläni naisten, jotka eivät tavallisesti "aiheuta harmia" suhteissa, työpaikalla tai yhteiskunnallisella ja poliittisella areenalla, keikuttavan nyt venettä. Naiset jotka ovat tavallisesti kohteliaita ja hiljaisia, sanovat nyt V tämä ja V tuo ja en ole enää sanomatta, miltä minusta oikeasti tuntuu! Naiset joille ei ole vierasta veneen keikuttaminen, hyppäävät kokonaan veneestä ja sanovat, ettei tämä vene vie meitä minnekään - kerään työkaluni ja rakennan uuden veneen tänne!

Onko kukaan muu tuntenut massiivista lisääntymistä jumalaisen feminiinisyyden maadoittuneessa, todellisessa, fyysisessä, voimakkaassa ja täydessä läsnäolossa tässä kuussa ja keräävän vauhtia tällä viikolla?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.