18.3.14

Hoffman: Miksei hän voi vain sanoa "kyllä"?


MIKSEI HÄN VOI VAIN SANOA ”KYLLÄ”?  (IN ENGLISH)

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
12.3.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Rakas Jennifer, tapasin miehen, joka on elämäni rakkaus, saimme syvän yhteyden joka tasolla ja tunnemme, että olemme tunteneet toisemme ikuisesti. Meillä on yhteiset kiinnostukset, voimme puhua tuntikaupalla ja meistä tuntuu niin mukavalta yhdessä, että olemme jo puhuneet pitkäaikaisesta suhteesta, vaikka emme ole tunteneet toisiamme kovin pitkään. Sitten yhtäkkiä hän ei puhu enää minulle enkä tiedä, mitä tein ajaakseni hänet pois. Tuleeko hän takaisin ja miksei hän voi vain sanoa ”kyllä” tälle upealle yhteydelle?

Jenniferin vastaus:

Olen kuullut monia samanlaisia kysymyksiä - enimmäkseen naisilta - jonkun sellaisen tapaamisesta, jonka kanssa he saavat tällaisen yhteyden, ja sitten mies lakkaa kommunikoimasta. Ongelma ei ole sinussa. Kyse on paljon syvemmästä asiasta, mikä liittyy menneisiin elämiinne yhdessä ja siihen, kuka hänestä voi tulla kanssasi omassa elämässään. Hän tarraa omaan epävarmuuteensa ja pelkoonsa tähän asiaan liittyen ja vaikka se on henkilökohtaista, koska se tapahtuu sinulle, kyse ei ole sinusta.

Monet pitkäaikaiset suhteet (joita olemme selvittäneet elämien ajan) tulevat nyt takaisin parantamista, transformoimista, irtipäästämistä ja päätöstä varten. Joskus ne voivat siirtyä eteenpäin, joskus eivät. Samalla kun toinen kumppaneista tarjoaa parannusta ja uutta polkua kuljettavaksi yhdessä, toinen epäröi – ei siksi, että tuo polku ei ole upea, vaan että se on. Ja sitten hämmennymme, koska annamme hänelle mitä upeimman tilaisuuden ja hän torjuu meidät. Mistä siinä on kyse? Siinä on kyse hänen omasta arvostaan ja kyvystä ylläpitää kuvaa omasta menestyksestään ja ilostaan.

Vaikka tarjoammekin ehkä upeaa polkua, toisen ihmisen on kyettävä näkemään itsensä tuolla polulla, mihin voi sisältyä myös vaalituimpien haaveiden täyttyminen, tilaisuus elää sydän avoimena, tuntea todellista iloa, sitoutumista ja rakkautta ja kokea rakkaus kumppanin kanssa, joka todella rakastaa häntä ja hyväksyy hänet. Tämä kuulostaa upealta ja se onkin, mutta joillekin ihmisille se on liian upeaa. He eivät pysty näkemään itseään sellaisessa tilanteessa, vaikka se olisi heidän vaalituimpien unelmiensa toteutumista.

Joskus on pahempi saada, mitä haluaa, kuin toivoa jotain, mitä et usko koskaan tapahtuvan. Ollessaan toivomisvaiheessa, ei tarvitse käsitellä todellisuutta, missä toive on suoraan edessä. On yksi asia visioida mahdollisuudesta ja aivan toinen saada se toteutumaan elämässään. Ja jos et ole varma, pystytkö elämään tuon mahdollisuuden, on turvallisempaa vain toivoa sitä. On melkein pahempaa, kun on joku, joka on samaa mieltä mahdollisuudesta ja sitten tarjoutuu jakamaan tuon matkan kanssasi – hän kertoo sinulle nyt, että se on oikeasti mahdollista. Joillekin ihmisille se on vain liikaa ja he pelästyvät ja juoksevat karkuun.

Anna hänelle aikaa, jatka omaa elämääsi ja anna hänen oppia elämään tämän tilanteen kanssa omalla tavallaan. Hän joko tulee luoksesi valmiina tähän matkaan tai hän perääntyy peläten omaa potentiaaliaan ja sinä olet päättänyt tämän karmamatkan hänen kanssaan. Joka tapauksessa saatte kumpikin tarvitsemanne parannuksen ja sinä voit siirtyä eteenpäin etsimään sellaista, joka jakaa visiosi ja on valmis rakkauteesi, ja tämä mies saa toisen oppitunnin joltain, joka auttaa häntä tekemään tämän valinnan. Se ei ole helppoa, mutta on toisia, joiden kanssa voit yhdistyä tällä voimallisella tavalla, jotka ovat valmiita olemaan kanssasi ja joiden kanssa voit saada sen rakastavan, iloisen ja tyydyttävän suhteen, mitä etsit.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.