13.3.14

Kaskimäki: Maya-päivityksiä


Aurinkoinen tervehdys, kevään uudistavissa tunnelmissa!

Aloitimme pari päivää sitten jälleen uuden 13:n päivän aaltojakson. 10.-22.3 jakson nimenä on Sininen Apina. Apinan valoteemoja ovat ilo, huumori ja sisäinen lapsi. Tällä jaksolla onkin hyvä hoivata itseään erityisen hyvin.

Tunnista sisäinen lapsesi ja anna itsesi eheytyä lapsuudesta saakka, rakastamalla itseäsi ehdoitta. Valoteemoina ovat myös sosiaalisuus ja iloinen vuorovaikutus, ideoiden jakaminen yhdessä, sekä yhteisöllisyys. Aikeista toimintaa, nyt energia on dynaamista ja aikaansaavaa.

Apina on kosminen herätyskello, jonka energia on havahduttamassa meitä kaikkia, tavalla tai toisella.
Se paljastaa hyvikset ja pahikset, valon ja varjon. Jaksolla saatetaan joutua kyseenalaistamaan kaikki olemassa oleva, ihmissuhteet, työ, asunpaikka, tavat ja tottumukset ja elämän rakenteet...

Intuitiivisen älykkään apinan energioissa oma erottelukyky on todella herkkänä ja sitä kannattaa kuunnella tarkkaan. Tarkoituksena on nähdä ja toimia yhtä sydämestä, kuin sadun lapsi, joka totesi, että tuolla kuninkaalla ei ole vaatteita! On aika siirtyä sydäntietoiseen elämiseen. On aika riisua omat naamiot ja uskaltaa katsoa toisten ihmisten roolihahmojen taakse! 

Rohkea, individualistinen ja itsenäinen tekeminen on valttia tällä jaksolla. On myös aika havaita oman elämän mahdollisuudet ja uudistuvat suunnat. Jokainen idea ja avautuva ovi kannattaa nyt tutkia huolella. Nyt ei todellakaan ole aika enää jäädä vanhoihin asenteisiin tai rutiineihin, nyt on aika herätä, ja loikata elämän leikkikentän jännittäviin iloihin mukaan.

Apinan viisaudella ja maagisilla taikavoimilla, voit olla toteuttamassa mitä huikeimmat unelmat ja ratkaisut. Apina on vilpitöntä aitoutta ja sydämellisyyttä. Se on kekseliäisyyttä ja intuitiivisia ratkaisuja elämän arkisissa asioissa. Luottavaisesti kuin lapsi, voi katsella maailmaa vilpittömän uteliaana.

Se on myös yllättäviä käänteitä, intuitiivisuutta ja magiaa, taianomaisesti syntyvää synkronismia. Taide ja luovuus ovat tämän jakson vahvoina teemoina myös. 

Apinan planeetta maya-merkeissä on Venus. Rakkauden, taiteen ja magian planeetta. On aika vapauttaa sisäinen taiteilija!

Uusi aika - Uudet kujeet

Kujeileva Apina havahduttaa uuteen tietoisuuteen. Apina on elämänpelin mestari ja pelin käynnistäjä, jolta voi kyllä vetäistä maton alta, mutta se putoaa aina tassuilleen. Apina on silmänkääntäjä, joka näkee kaiken sellaisena kuin se ytimiään myöden on. Kaikki mitä on piiloteltu, nousee näytille ja tunnettavaksi tai reagoitavaksi. Herkistynyt selvätietoisuus on vahvasti esillä tällä jaksolla.

Galaktinen valoinformaatio ja auringon aktiivisuus virrattaa käyttöömme energiaa, joka on herättämässä meitä, aistejamme, aivoja, käpyrauhasta ja uinuvaa muistiamme. Asteittain olemme jo keventyneet ja vietämme yhä enemmän aikaa 4D tietoisuudessa. 

Olemme siirtymässä vanhasta tietoisuudesta uudistuneeseen tietoisuuden tasoon. Prosessi nostaa esiin kaikenlaiset tunnetilat ja vanhat haavat, kerran vielä puhdistettaviksi ja vapautettaviksi. Monet ihmiset ovat nyt läpikäymässä todella syvällistä haasteen jaksoa. Tällä jaksolla on kyky nähdä siunaus ja tarkoitus kaikissa elämän haasteissa. Yhtä suuri kuin haaste, yhtä suuri on siihen sisältyvä siunaus. Tämä on Apinan suurin opetus, ymmärtää polariteetit, ja se että ei ole olemassa valoa ilman varjoa. Hyväksyntä auttaa näiden opetusten läpi.

Monet mestarilliset sielut ovat juuri nyt pioneereinä kokemassa, kipuilemassa ja tekemässä ihmeitä omassa elämässään, voidakseen olla esimerkkinsä kautta näyttämässä tietä toisille. Kollektiivinen valon määrä lisääntyy huikeaa vauhtia ja on maailmanmielen kautta kaikkien käytettävissä. 

Rakas! Älä menetä uskoasi, juuri kun uusi aurinko on nousemassa.

Apinan varjot

Kasvunteemoina tällä jaksolla ovat keskittymiskyvyn puute, vastuuttomuus ja sitoutumiskyvyttömyys. Kyvyttömyys tuntea empatiaa ja rakkautta toisia kohtaan. Apina saattaa pelata toisten tunteilla, tai käyttää intuitiivista tietoaan narsistisesti, tai epäkypsällä tavalla. Haasteina ovat myös ilottomuus, sarkasmi, kateus ja seksuaalisuuteen liittyvät tukokset. Kaikenlaiset sisäiseen lapseen kohdistuvat tunnetakaumat menneisyydestä näyttävät kasvonsa. Meitä haastetaan olemaan yhtenäisiä sisäisesi ja ulkoisesti. Sydäntietoisia ja yhtä niin sanoissa, teoissa kuin tunteissa.

Jaksolla ollaan fuusioimassa feminiinistä ja maskuliinista puolta, tasapainoiseen sydänviisauteen. Olemme tekemässä taikamatkaa yhdestä tietoisuuden tilasta ja värähtelytaajuudesta uuteen. Valoenergia puskee auki sydämen sulkuportteja, kerros kerrokselta. Tarkoitus on löytää uusi yhteys sisimpäänsä ja alkaa ilmentää hyväksyntää, empatiaa ja rakkautta, avoimella sydämellä.

Muutosvaiheen läpi eläminen on sujuvinta, kun rakastaa kaikkea elävää ja elämää ehdoitta.

Ehdoton rakkaus on elämistä uudessa tietoisuudessa.


Ihaninta taikamatkaa vanhasta uuteen!

Päivi

_________________________________________________________________

16.3 Täysikuu ja erityinen sieluyhteyden taajuudelle virittävä energiapäivä. Seuraa synkronismia erityisen herkästi.

23.3 Päivä / Kin no. 144 Tzolkinissa. Tätä päivää kannattaa tarkkailla niin oman elämän osalta, kuin myös laajemmassa perspektiivissä. 144 000 on kristalliverkon luku, yhdistymispäivä planetaariseen telepatian ja tietoisuuden kristallikenttään. 144 000 on valomatriisin pyhäluku.

_________________________________________________________________

Videolinkki alla orbi-videoon, joka tallentui tähtimeditaatiomme jälkeen 22.2 Tampereella, OngNamo joogakoulun kameraan.

https://www.youtube.com/watch?v=ywLLw-Q05EI&feature=youtu.be

_________________________________________________________________


MAYA-ILLAT JA TÄHTIMEDITAATIOT - TULKINTAPÄIVÄT
-Osoitteet ja ilmoittautumistiedot sekä esittelyt löydät tarkemmin sivuiltani

OULU
19.3 TÄHTIMEDITAATIO JA MAYA-ILTA, Hoitohuone Ananda
20.3 TULKINTAPÄIVÄ, Hoitohuone Ananda

KAJAANI
21.3 TÄHTIMEDITAATIO JA MAYA-ILTA, Horisontti
22.3 TULKINTAPÄIVÄ, Horisontti

HELSINKI
26. - 27.3 TULKINTAPÄIVÄT, Stenbeckinkatu 3, Töölö
27.3 TÄHTIMEDITAATIO JA MAYA-ILTA, Perhepaikka Punahilkka ( lapset voi ottaa mukaan myös:) )

JYVÄSKYLÄ
29.3 HENKISET MESSUT, Solertia
Luentoni klo. 14.00 Sydäntietoisuus käytännön arjessa
Henkilökohtaisia katselmuksiani

TAMPERE
3.4 TÄHTIMEDITAATIO JA MAYA-ILTA, Auringonpaikka

KOTKA
8.4 TULKINTAPÄIVÄ, Kärkisaari

KOUVOLA
9.4 TULKINTAPÄIVÄ, Ritarihuone
9.4 MAYA-KALENTERI KURSSIN OSA 2. / JATKO-OSA Klo. 17.00 - 21.00, Ritarihuone

JYVÄSKYLÄ
16.4 TULKINTAPÄIVÄ, Hyvänolon Kauppa ja Kahvila Säde

HEINOLA
23.4 TULKINTAPÄIVÄ, Luontaistuotekauppa Luonnontähti

Vastaanottoni Tampereella, Auringonpaikassa.
Puhelintulkinnat ajanvarauksella.


Päivi Kaskimäki
www.paivikaskimaki.com
paivikaskimaki@gmail.com
040-500 0050
AURINGON PAIKKA
Näsilinnankatu 25 B, 3. krs.
Tampere