2.3.14

Kaskimäki: Mayapäivitystä

Heii Ihanat!

Tämänkertainen Mayapäivitysviesti tulee nyt himppusen verran myöhässä, mutta edelleen siihen liittyy olennainen viesti koskien Maya-kalenterin keskuskanavaa, johon siirryimme menneenä perjantaina 20 päivän ajaksi. Taivas-maa-yhteys on juuri nyt apposen auki, joten tartutaan tietoisesti niihin tilaisuuksiin, joita meille tuntuu tippuvan nyt ihan joka saralla elämässämme. On hyvin voimallista nahan uudelleenluomisen aikaa! <3 

Ihanaa sunnuntaita!

Deepthi


* * * * 


Heips,

Lopettelemme tänään 24.2 Käärmeen aaltojaksoa ja energia tuntuu himppusen pysähtyneeltä. Käärme on kietoutumassa omaan tunnerauhaan, makustelemaan kuluneiden parin viikon tunnelmia ja tuntemuksia. Ja onhan niitä ollutkin. Porttipäivien energia tuntui kaivelleen syvältä, niin fyysisessä kuin psyykkisessä kehossa. Syvimpien, jo käsiteltyjen pelkojen esiinmarssia. Menneidenkin elämien tunnetaakoista vapautumista.

Monet ihmiset kertoivat hermoston, niskan ja selkärangan, sekä selän ongelmista. Sydänoireita ja kosmista nuhaa. Vatsan oireita ja toisilla, jopa tuskallisen oloista, vaihtelevaa kipuilua eripuolilla kehoa. Kutittelua, virtauksia ja levottomia jalkoja. Välillä suunnaton väsymys, ja nukkumaan mennessä uni ei tulekaan.

Keskuskanava (jakson kesto 28.2-19.3)
Kehomme ovat olleet todella syväpuhdistumisen prosessissa, niin tunnekehoissa, kuin fyysisessä kehossa. Olemme lähdössä voimallisen keskuskanavan alueelle. Tätä jaksoa varten olemme valmistautuneet, saavuttaaksemme korkeimmat mahdolliset taajuudet ja väylän sieluitseen. Täytyyhän instrumentin olla viritetty, että avautuvat taajuudet voidaan ottaa täysillä käyttöön, ja tätä virittelyä olemme käyneet sitten läpi, elämän kaikilla osa-alueilla.

Keskuskanava on mystinen synnytyskanava, linjautuminen suoraan yhteyteen korkeimman itsen ja tietoisuuden kanssa. Maan ja galaksin keskuksen, sekä Lähteen suora linjaus. Sen aikana voi tietoisesti hyödyntää korkeavärähteistä energiaa luovuuteen, taiteelliseen ilmaisuun, intuitiiviseen työskentelyyn ja kaikenlaiseen itselle tärkeään tekemiseen. Sisäinen tietoisuus on auki ja sen avulla voi lähteä toteuttamaan seuraavaa merkittävää askelta elämässään. Samalla olemme hakemassa 4D yhteyttä täyteen käyttöön täällä 3D maailmassamme, jossa meillä on tärkein tehtävä. Fuusio maan ja taivaan välillä on mahdollista saavuttaa hyvin konkreettisesti.

Miltä tämä sitten tuntuu... vaikea ennustaa, erityisesti nukkuminen on ollut haastellista aiemmilla kierroksilla. Monien mahdollisuuksien kirjo saattaa näyttäytyä myös. Onkin tärkeä olla hyvin erottelukykyinen siinä, mihin lähtee mukaan. Valon ja varjon, vastakkainasettelun teemat saattavat näyttäytyä. On tärkeä kysyä vastaus jokaiseen päätökseen suoraan omalta sydämeltään.

Herkistyminen näkemään asiat entistä kirkkaammin ja sydämen rehellisyydellä, saattaa aiheuttaa asianmukaisia ratkaisuja, mikäli kaikki ei olekaan kuten on ajatellut.

25.2-9.3 ollaan Valkoisen Peilin aaltojaksossa
Peili edustaa rehellisyyttä ja rohkeaa erottelukykyisyyttä. Se on puhdistava, analyyttinen ja järkevä.
Sen energioissa on suotuisaa selkiyttää kaikki keskeneräinen, ja erityisesti ihmissuhteissa oleva mahdolliset takkuisuudet. Tässä jaksossa on mahdollista saavuttaa syvärauhallinen mielenselkeys. Avautua kirkkaimpaan tietoisuuteen.

Tämä on myös idearikkautta ja kekseliäisyyttä, suorastaan ennennäkemättömiä oivalluksia ja ratkaisuja. Intuitio ja aistit toimivat nyt täydellisen herkästi, avaten maailmoja, joita ei ennen tiennyt olevankaan.

Peili on myös kanavointia ja kanavana olemista, mikä vaikuttaa niin omassa selvätietoisuudessa kuin mm. parantamisenergioissa. Tällä jaksolla äärettömät mahdollisuudet avautuvat käyttöön. Näkymättömät rinnakkaistodellisuudet saattavat näyttäytyä hyvinkin konkreettisesti. Tähtiyhteydet avautuvat. Erityisesti unet ovat nyt tärkeässä roolissa.

Kasvun teemoina jaksolla ovat mutkikkaat ihmissuhteet ja niiden selkiyttäminen. Uhrimentaliteetti ja itsen uhraaminen, sekä omien tarpeiden tukahduttaminen ovat käsittelyssä. Opiskellaan myös keskeneräisten asioiden loppuunsaattamista ja oman identiteetin tunnistamista. Epärealistiset odotukset ja illuusiot purkautuvat ja paljastavat todellisuuden.

Hyödyntäen sydämen ohjauksen, voi olla korjaamassa unelmiensa satoa tai olla ottamassa seuraavaa tietoista askelta kohti tavoitteitaan.

Sydämeni selkeässä rauhantilassa, heijastuvat näkymättömät todellisuudet ja äärettömät mahdollisuudet!

Selkeyttä ja rohkeaa rehellisyyttä meille kaikille!

___________________________________________________________________________

TULKINTAPÄIVÄT JA MAYA-ILLAT ERI KAUPUNGEISSA
Osoitteet ja lisätiedot sivuillani tarkemmin.

26.2 SEINÄJOKI
27.2 VAASA
7.3 KUOPIO MAYA-ILTA
Keskuskanavan tunnelmia ja oma maya-merkki kuluvan ajan valossa
8.3 KUOPIOSSA TULKINTAPÄIVÄ
19.3 OULU MAYA-ILTA
Keskuskanavan tunnelmissa ja omaa merkkiä tutkien kuluvan ajan energioissa
20.3 OULU TULKINTAPÄIVÄ
21.3 KAJAANI MAYA-ILTA
Porttipäivän energioiden tunnelmat ja oman merkin teemat
22.3 KAJAANI TULKINTAPÄIVÄ
26-27.3 TULKINTAPÄIVÄ HELSINGISSÄ
27.3 HELSINGISSÄ MAYA-ILTA

Vastaanotto Tampereella ajanvarauksella.
Teen myös puhelinkatselmuksia.

Katselmusten esittely ja tarkemmat tiedot sivuillani www.paivikaskimaki.com


Päivi Kaskimäki
www.paivikaskimaki.com
paivikaskimaki@gmail.com
040-500 0050
AURINGON PAIKKA
Näsilinnankatu 25 B, 3. krs.
Tampere
___________