20.3.14

Mrkich: Tee vähemmän, koe kuitenkin enemmän


TEE VÄHEMMÄN ... KOE KUITENKIN ENEMMÄN 
Doing Less...yet Experiencing More

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
20.3.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sen sijaan että kiitää pintaa pitkin satoja asioita tehtävänä eikä pysähdy todella haistelemaan ruusuja matkan varrella, näyttää siltä, että useammat meistä tuntevat tarvetta hidastaa ja nauttia maisemista paljon enemmän.

Meistä ehkä tuntuu, että teemme vähemmän asioita viikon aikana, kuitenkin samaan aikaan tunnemme tarvetta uppoutua täydemmin noihin valittuihin tehtäviin, mitkä ovat tärkeitä meille, ja panostaa enemmän intohimoa, sydäntä ja sielua siihen, mikä kutsuu ja innostaa meitä oikeasti.

Sen sijaan että juoksemme kuin hiiri juoksupyörässä, kysymme itseltämme: tunnenko oikeasti intohimoa tähän, tunnenko tämän tukevan ja ravitsevan minua?

Ironista kyllä, mitä tietoisemmaksi tulemme ikuisesta olemuksestamme, sitä enemmän oivallamme, että aikamme maan päällä on arvokasta emmekä ole täällä ikuisesti. Mitä tuosta perspektiivistä katsottuna haluat tehdä vähemmän ja mitä enemmän?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.