16.4.14

Deepthi: Aavan meren tuolla puolen

Katson sisäisillä silmilläni mennyttä alkuvuotta tästä pisteestä käsin, missä juuri nyt, tänään seison, ja näky on seuraava:

Kuvittele, että olet ollut neljä kuukautta kestävällä matkalla, jonka olet taittanut meriteitse. Sinulla ei ole ollut käytössä minkäänlaista kulkuneuvoa, vaan olet ylittänyt kokonaisen valtameren uimalla. Välillä olet uinut vimmatusti, välillä vain selälläsi kelluen. Välillä meren yllä on pauhannut monen päivän myrskykuuro, etkä ole päässyt sitä mihinkään pakoon, ja välillä vastaan on tullut jokin yksinäinen tukinpätkä, jolle olet rättiväsyneenä päässyt hetkeksi hengittämään. Silmiäsi olet tuskin silti jaksanut avata, kun kehosi on ollut jatkuvista merivirran pyörteistä niin väsyksissä. Jos sinut olisi yhtäkkiä nostettu kuivalle maalle, olisit kaatunut siihen paikkaan.

Jokin on saanut sinut kuitenkin koko ajan uskomaan, että vastaranta häämöttää jossain. Niinä pieninä ohikiitävinä hetkinä, kun olet jo ollut menettämässä uskosi täysin, jotain on aina tapahtunut: aurinko on saattanut yhtäkkiä kimmeltää meren pinnassa niin kauniina, että olet jäänyt sitä vain häkeltyneenä katsomaan; jossain horisontissa on lipunut suuri laiva, josta olet muistanut, että täällä on sittenkin muutakin elämää etkä ole yksin; tai seesteisten päivien hento tuulenvire kasvoillasi on saanut sinut muistamaan ne enkelit, jotka kerran tunsit vierelläsi niin vahvasti, ja nyt ne tulivat tuulena muistuttamaan sinua olemassaolostaan.

Tällä matkalla olet ollut yksin. Tällä matkalla et ole saanut apua mistään muualta, kuin oman sydämesi voimasta ja johdatuksesta. Tällä matkalla olet kohdannut itsesi sydänjuuriasi ja pimeimpääkin sielunsopukkaa myöten. Koska vaihtoehtoa ei ole ollut.

Koitti kuitenkin päivä, jona vastaranta oli jo aivan kädenulottuvilla. Vielä viimeiset virranpyörteet yrittivät temmata sinut mukaasi, mutta tunsit jo punaisen kuujumalattaren valtavan tuen ympärilläsi. Sillä hetkellä kun kuujumalatar nousi meren horisontista, varpaasi koskettivat rantaa.

Astuit rannan hietikolle väsyneenä ja hengästyneenä, ja katsoit kehoasi. Näit, miten se oli koko neljän kuukauden merimatkan aikana vahvistunut, saanut aivan uuden energiapuvun ylleen. Sydämessäsi tunsit suunnatonta riemua: sinä selvisit, etkä voi uskoa sitä todeksi! Katsoit käsiäsi, jalkojasi, päivettynyttä ihoasi, ja nauroit ja itkit yhtä aikaa ääneen! "Minussa on voimaa enemmän kuin tiesinkään! Tiedän, että kaikki myrskyt joita merellä kohtasin, tekivät minusta sen, joka nyt olen. Tiedän, että minun täytyi kulkea tuo matka oppiakseni itsestäni enemmän. Tiedän, että minulle ei koskaan tuoda enempää, mitä jaksan kantaa. Tiedän, että joku rakasti minua niin paljon, että tahtoi kuoria minusta esiin sen, mikä todella olen." Punaisen kuujumalattaren valossa heittäydyit rantahietikkoon ja näit, miten koko öinen tähtitaivas aukesi yllesi. Itkit ilosta, annoit kyyneleiden valua pitkin poskiasi. Olit vihdoin kotona ja ajattelit "Tältä tuntuu olla elossa. Tiedän olevani valmis. En tiedä mihin, mutta tiedän olevani valmis." 

Tänä aamuna heräsit tuolta rantahietikolta. Olit nukahtanut tähtitaivaan alle samalla hetkellä, kun punainen kuujumalatar oli vaihtanut värinsä valonkeltaiseksi. Nyt nouset seisomaan ja katselet merta aamunkajossa.  Huomaat, että sydämesi on yhtä tyyni kuin kimmeltävä, turkoosi meri edessäsi. Kiitollisuuden kyyneleet alkavat valua pitkin poskiasi. Kiität merta, kiität siitä, että sait tämän valtavan matkan hänen kanssaan tehdä, kiität mahdollisuudesta täydelliseen muuntautumiseen siksi jumalattareksi joka olet. On tullut aika. Uusi Elämä Odottaa.


"Out Of The Blue"


A new beginning 
A new chapter of my life 
Started the day 
When I thought 
It could be my last 
My eyes were wide shut but I hadn't given up 
Just thought I'd be walking the world alone 

Out of the blue 
There I met you 
Showed me a life I can't see without you 
And theres just no way 
That I can fight these emotions 
Your energy running through me 
Nobody can renew me like you 

Out of the blue 
Can this be true?

Family and friends they were my life 
I wasn't one for butterflies 
But you gave me love that I can't disguise 
And there will be times when we're apart 
I want you to know you're in my heart 
Growing into a beautiful garden 

No emotions 
My whole body felt like ice 
Needed to feel that the sun would shine my way 
My world had turned to dust 
But I had my faith and trust 
Just thought I'd be walking the world alone

Family and friends they were my life 
I wasn't one for butterflies 
But you gave me love that I can't disguise 
And there will be times when we're apart 
I want you to know you're in my heart 
Growing into a beautiful garden

Out of the blue 
There I met you 
I can’t believe that this happened so soon 
And there's just no way 
That I can fight these emotions 
Your energy running through me 
(Out of the blue)
(There I met you)
(Showed me a life) I can't see without you
(Out of the blue) Without you
There I met you, you
(Showed me a life) I can't see without you

There will be times when we're apart 
I want you to know you're in my heart 
Growing into a beautiful garden (Finally come true)
(Out of the blue)
(There I met you)


♥ ♥ ♥

Deepthi