14.4.14

Deepthi: Varjopuoleni, ystäväni

Valamon luostarin sillalta ♥


"Who said it would be easy? It's never easy when the light is growing. The darkness has to reveal its face so that we can open up for even more brighter light inside of us. It's not easy for a human being to accept the truth that we are Love. It's so much easier to suffer, blame somebody else, pretend that nothing is happening, not to say out loud how we really Feel or just turn our face away. But.... that's just not possible anymore, not with these enormous energy shifting times. We have to be naked in front of ourselves, we have to learn to embrace our shadow side, we have to accept that we are perfect God's creations. We are created to Shine our Light and Love. Whatever we are going through in our lives right now is for our best. So take it as a Gift. Let it be there, don't run away, see it, feel it, love it. Forgive. And it turns into Light. You Are Perfect. You are safe and Loved."   ~Deepthi

Nämä sanat tuotiin minulle viime viikolla, kun olin ajamassa kohti Joensuun enkeli-iltaa. Viime viikot ovat olleet järisyttävän mullistavia, kun meissä on tunnuttu laitettavan kaikki uusiksi niin energia-, värähtely- kuin fyysiselläkin tasolla. Teemoina ovat olleet oman varjopuolen hyväksyminen, sanan voiman tiedostaminen, ehdottoman rakkauden ymmärtäminen, tunteiden rehellinen käsittely, sydämestä rukoilemisen voima ja kaikesta sellaisesta irtipäästäminen, mikä ei enää palvele korkeampaa tarkoitustamme. 

Päivitykset ovat olleet Valtavia, eikä niitä ole pystynyt sivuuttaa. Energia maapallolla on nyt niin voimakas, että meitä on tunnuttu vievän kuin hirvittävän pienen pullonkaulan läpi, jossa olemme ehkä jo itkuakin vääntäen olleet luovuttamassa, että ei tästä tule kerta kaikkiaan mitään. Egomme on ollut erittäin kovilla, kun se on taistellut paikastaan Rakkauden kanssa. 

Mutta sielumme ja sydämemme ohjaus on myös vastaavasti voimistunut niin vahvaksi, että meillä ei ole mahdollisuutta hävitä tätä matsia mielelle ja egolle. Rakkaus voittaa aina, on kyseessä sitten kuinka vaikea asia hyvänsä. Luota siihen! Pyydä koko sydämestäsi ohjausta! Tiedä, ettet ole ikinä, milloinkaan, koskaan yksin! Kaikki voimat ovat Aina kanssasi! 

Minä olen kokenut viime vuosina, että varsinkin nämä pääsiäiseen valmistavat viikot ovat aina hyvin voimallisia. Olo on joka vuosi kuin kulkisin polkuani suoraan Golgatalle, kun valintojani ja kykyäni pysyä sydämessä todella kyseenalaistetaan. Uskon, että jollain tavalla pääsiäisen tapahtumat kulkevat energia- ja kollektiivitasolla mukana ihmisten keskuudessa aikakaudesta toiseen. Mitä herkemmäksi tulemme, sitä vahvemmin samaistumme tiedostamattammekin noihin tapahtumiin. Varsinkin tänä keväänä, kun varjopuoliamme on nyt nostettu pintaan oikein urakalla, tuo energiayhteys on tuntunut entistäkin konkreettisemmalta. Tähän soppaan kun vielä lisätään nämä huhtikuun aivan hurjat planeettaliikkeet ja kuunpimennykset, niin johan meillä on selvittämistä asioidemme ja erityisesti tunteidemme kanssa. 

On ollut suuri tehtävä hyväksyä, että minä tunnen surua, tuskaa, kipua ja negatiivisia tunteita, ja että MINÄ SAAN TUNTEA NIITÄ. Minä saan olla pieni, minä saan itkeä, minä saan tuntea itseni huonoksi, surulliseksi ja loukatuksi. Pieni lapsi meissä haluaa todella tulla nyt kuulluksi ja nähdyksi kokonaisena, täydellisenä olentona. Ei vain valossa, vaan myös varjossa. Vasta silloin voimme hyväksyä itsemme jumalaisena olentona, täydellisenä Rakkautena. 

Sisäisen surun ja tuskan katsominen itsessä vapauttaa meissä valtavasti energiaa. Tässä ajassa me emme kuitenkaan katso noita tunteita haavoittuneesta egosta käsin, vaan katsomme niitä rakkauden silmin. Me emme jää rypemään suruumme, vaan nyt me jo tiedostamme, että varjo toimii valtavana väylän avaajana yhä suuremmalle valolle. Katsomme negatiivisia tunteitamme sisäisen enkelimme silmin ja hyväksymme ne. Se ei kerta heitolla välttämättä vie kipua pois eikä auta meitä hyväksymään negatiivisia tunteitamme, mutta se tekee sen heti, kun annamme intuitiiviselle, sisäiselle opastuksellemme luvan ohjata meitä, auttaa meitä näkemään asia Rakkauden silmin. 

Rakkaus auttaa meitä näkemään syvemmälle omaan itseemme. Se auttaa näkemään, mikä meidän menneisyydessä aiheuttaa minkäkin reaktion meissä itsessämme. Aina emme kuitenkaan pysty paikallistaa tunnereaktion alkuperää. Ja sekin on aivan yhtä hyväksyttävää. Tärkeintä on tiedostaa, että "tällainen tunne minulla nousee nyt pintaan", ja antaa sille anteeksi. Jokainen ihminen, jokainen tapahtuma peilaa meille omaa itseämme. 

Kun tunnet olevasi vastakkain vaikean ja mataliin energioihin vievän tunteen tai reaktion kanssa, pyydä enkeleitä avuksi, ja tee vaikkapa jokin rukous. Minä käytän paljon Isä meidän-rukousta, mutta myöskin eräs lapsuudesta tuttu virsi alkaa aina soimaan päässäni, kun minun pitäisi päästää jostakin irti: "Anna anteeksi, pese puhtaaksi, tee uudeksi kokonaan..." (Virsi 510) 

Ja voi tätä universumin ihanaa synkronismia: juuri kun olin kirjoittanut äskeisen, eteeni pongahti facebookin puolelta silmiini tämä lainaus Ammalta:


"Inner peace always follows in the wake of pain. 
To reach the state of joy, you first have to experience pain. 
Pain in the beginning and lasting happiness at the end 
is far superior to happiness in the beginning and long-lasting pain at the end. 
Pain is an unavoidable part of life. 
Without having suffered in some way, 
you cannot experience and appreciate peace or happiness." 
~AmmaAamen.

Kiitos, kiitos, kiitos.

Tässä vielä muutama kuva viime viikon enkeli-iltareissultani, jossa kävin yöpymässä jälleen ihanassa Valamon luostarissa. ♥  Kirkko oli suljettu, mutta ihana henkilökunta päästi minut siellä käymään.  Kirkkoa valmisteltiin jo pääsiäistä varten, ja pääsin kurkistamaan, miten siellä jo kiilloteltiin arvoesineitä ja luostarin nunnat kävivät ripittäytymässä. Sain myös kutsun tulla pitämään luostariin enkeli-iltoja ja enkeliretriittejä, mikä lämmitti sydäntä todella kovin. Rakkaus On.