24.4.14

Kaskimäki: Maya-päivityksiä

Ihaninta aurinkopäivää!

5.-17.4 olimme Punaisen Maan aaltojaksossa. Maan ydinlaadut, aika ja ajanluonne, sekä nopeutuva synkronismi, näyttivät todellisen olemuksensa! Tuntui että kaikki mahdollinen tapahtui yhtäaikaa ja  kaikki nopeutui. Aika nopeutuu ja olemme synkronoituneet uuteen aikavyöhykkeeseen. Moni asia näyttäytyy aivan uudessa valossa. Universumi ja sielunviisaus näyttää mikä on itselle se tärkein juttu kullakin hetkellä, ja etukäteen tehdyt suunnitelmat ja järkisyyt jäävät toiseksi. Voi vain mennä ja elää hetkessä! Heittäytyä mustaan ajan aukkoon ja antaa itsensä syntyä solutasolta asti uudeksi. Elämistä kuin eläisi viimeistä päivää! Ennustettavuutta ei enää ole, ja muutoksen voimat ovat sitten sen mukaiset. Mieli, joka on pyrkinyt luomaan tulevan valmiiksi, joutuu antamaan periksi entistä enemmän. Tämä voi tehdä kipeää ja tuntua toisaalta kuin hypyltä kylmään veteen, jännittää, mutta perustunne on kuitenkin luottavainen.

Enpä päässyt sitten tekemään postituslistan kirjettäkään kaikkien tapahtumien keskellä. Hetkessä inspiroituen saimme kuitenkin aikaan videon Tanhuan Sepon kanssa, ja sen linkki on tämän meilin lopussa. Siellä lisää uudesta aikatietoisuudesta ja sen vaikutuksista.

Kylläpä sitten tekikin hyvää, kaiken pyorityksen jälkeen, viettää pääsiäinen maalla, luonnonhelmassa ja unohtaa niin kellot kuin kalenterit. Informaation tulva on melkoinen ja pää ja fysiikka on kovilla kaikkien tapahtumien keskiössä, siksi oli ihanaa ladata akut ja unohtaa kaikki. Näin pääsi tahdistumaan omaan luonnolliseen ja rauhalliseen tahtiinsa. Jatkossa onkin tärkeä tunnistaa oma sisäinen syke. Nukkumisen, syömisen ja kaiken tekemisen äärellä. Olisi hyvä pyrkiä kuuntelemaan itseään ja kehon, sekä intuition ohjeistusta, vaikka normiarjessa aikatauluineen, se saattaa tuntua haastavalta. Mutta hetki ja päivä kerrallaan, aina löytyy ne kohdat, joissa voi mennä sisäisen itsensä tahtiin.

18.4-30.4 Valkoisen Koiran aaltojakso
Olemme nyt 22.4 Koiran aaltojaksolla ja sen 5. päivässä. Koira haastaa löytämään sydämentien! Koira on uskollisuutta, luotettavuutta ja sielukumppanuuksia. Se vie katsomaan tekemisensä vaikuttimia. Elänkö itselle vai muille? Se haastaa kuuntelemaan oman sydämen ääntä ja pysymään uskollisena ensisijaisesti itselleen ja sydämensä kutsumukselle. Omien tarpeiden tunnistaminen ja oman onnellisuuden rakentaminen on nyt ydinteema.

Aika jatkaa kiihdyttämistään ja synkronistisesti juuri oikeat ihmiset, tapahtumat ja syvälliset tunnetilat nousevat esiin. Ne viestittävät asioista, jotka ovat tärkeitä omalla kasvuntiellä. Tai jotka nyt on selvitettävä. Tällä jaksolla punnitaan ihmissuhteita ja kaikkia elämän osa-aluita hyvinkin erottelykykyisesti. Sydän ja intuitio eivät valehtele ja ne tulevat näyttämään kaiken juuri sellaisessa valossa ja sellaisella tunteella, että ei voi olla huomaamatta.

Tietoisuuden kukka on kypsynyt ja on avoinna sydämessämme. Itseään ei voi enää huijata tai yrittää lakaista asioita maton alle piiloon. Kaikki se nousee esiin ja puhtaalla sydämellä tutkisteluun, joka on nyt tullut valmiiksi. Erottelukykyisyys on nyt todella tärkeä. Sydämestä nousevat tunnetilat ovat tärkein opastus. Tunne kertoo kuinka asiat ovat, vaikka ne olisi pakattu kuinka henkiseen tai kauniiseen pakettiin!

Sydämesi tietää tien, sinun tarvitsee vain kysyä itseltäsi, sydämeltäsi ja saat juuri oikean vastauksen!

Erityisesti 24.4 on voimallinen tietoisen sisäisen ja ulkoisen soturin päivä. Se on myös tupla-porttipäivä, jolloin kultainen taivaspilarimme on täysin auki. Koko olemuksemme pyrkii yhdistymään täydellisesti 5. ulottuvuudeen olemukseemme. Saatamme kokea tarvetta puhdistaa, niin fyysistä kehoamme,  kuin myös tehdä inventaarion kaikilla elämän osa-aluilla. Näin voimme olla entistä herkemmässä tietoisuuden yhteydessä todelliseen ja viisaaseen korkeimpaan itseemme. Tämän päivän energia aktivoi kaikkia kehon tallennuspankkeja, solumuistia, dna:ta, luun muistia ja aivojen eri osa-alueita.

Kävimme läpi yhden kuun pimennyksen 15.4 ja tälle jaksolle sattuu myös auringon pimennys 29.4, jolloin on myös uusi kuu. Tässä kohdassa moni asia saattaa saada uuden, mullistavan suunnan, niin yksilön tasolla kuin myös maailmanlaajuisesti. Tähän muutosvoimien keskiöön tilaan positiivisia ihmeitä ja onnistumisia, sekä suotuisia rakkauden ratkaisuja!!

Herkällä sydämen äänellä voin olla ottamassa käyttöön tämän ajan hurjat muutosenergiat keskittymällä valoon, positiivisuuteen ja onnistumiseen! Käytössämme on sekä valon että varjon energiat, itse valitsemme kummalla aallolla ratsastamme! Ruokinko valkoista koiraa vai mustaa koiraa, se mitä ruokin, se vahvistuu ja sitä tilaan elämääni. Kaikki se mitä tunteissani kuljetan sydämessäni, on se mitä vedän magneetin tavoin puoleeni. Vastuunottaminen omista tunnetiloista ja itsestään on vain minulla itselläni. Nyt on aika tunnistaa tämä vastuu ja toimia sen mukaan.

Koiran aallossa punnitaan erityisesti ihmissuhteita, mutta myös työn ja oman tekemisen mielekkyyttä.
Onko siinä intohimon paloa ja sydämen aitoa rakkautta? Vain tällainen tekeminen tai suhde voi kasvaa ja kukoistaa tietoisessa sydämessä. Laulun sanoin ..."mistä tunnet sä ystävän, onko oikea sulle hän, anna meren se selvittää. Ja jos silloin kun myrsky soi, vain sun kumppanis vaikeroi, vene lähimpään rantaan vie, jääköön pois mikä lie"...

Näin vahvalla energialla tässä mennään, ja vääriä puolitien ratkaisuja ei oma sydän enää halua tehdä,
joten sitä kuunnellen olemme kultaisella sydämentiellä.

Koiran valoteemoja ovat sydäntietoisuus, intuitiivisuus, johtajuus, sosiaalisuus, sielukumppanuudet ja sieluperheiden kohtaamiset. Uskolliset oppaat ja jalomielisyys, rakkaudesta käsin toimiminen. Muita valolaatuja ovat kärsivällisyys, vastuunottaminen ja luovan kekseliäät ratkaisut. Ennen kaikkea tämä on sydäntietoisuuden aikaa, jolloin on elettävä todeksi se, minkä opitun tiedon tasolla tietää.

Varjonteemoina jaksolla näyttäytyvät epäluotettavuus, epäluuloisuus, kateus ja vihaiset tai yliladatut tunnereaktiot. Itsensä uhraaminen ja omista tunteista vastuunottaminen ovat tapetilla myös. Kasvunlaatuja ovat myös johtajaroolin välttely ja isään liittyvät teemat.

Keltainen Aurinko haastaa tunnistamaan omat tarpeet ja ihanteet. Luovutaan itsen uhraamisesta ja omistuksenhalusta, otetaan vastuu, johtajuus itsestä ja omasta elämästä.
Punainen Kuu kannustaa samankaltaisena laatuna ilmentämään aitoa rakkautta ja puhtaita tunteita.
Sininen Apina toimii alitajuisesti tasapainottavana laatuna, tuoden sosiaalisuutta, leikkisyyttä, yllätyksiä ja lapsenomaista vilpittömyyttä.

Toimin sydäntietoisuudesta ja vilpittömästä rakkaudesta käsin, sydämen kutsumusta ja intohimoa seuraten!


https://www.youtube.com/watch?v=M-lwQN7bqvs


____________________________________________________________________________________________________________________


TULKINTAPÄIVÄT JA TAPAHTUMAT ERI KAUPUNGEISSA


23.4 ke HEINOLA - Tulkintapäivä
Paikka: Luonnontähti, Kaivokatu 3 www.luonnontahti.fi
Ajanvaraus: Kaupalla tai Tarja, 044-515 3366

8.5 to IISALMI - MAYA-ILTA JA TÄHTIMEDITAATIO
Paikka: Nurkkatupa, Veikkolantie 23, Iisalmi
Ilmoittautuminen iltaan: Sanna, sannasvensk@gmail.com tai 044-5560409
Oviraha: 25 e

9.5 pe IISALMI - Tulkintapäivä
Paikka: Otavankatu 9, Iisalmen keskusta
Ajanvaraus: 040-500 0050 tai paivikaskimaki@gmail.com

15.5 to ESPOO MAYA-ILTA JA TÄHTIMEDITAATIO
Paikka: Ilonsäde, Koronakatu 1 A, 02210 Espoo
Klo 18.00 - 20.30
Ilmoittautumiset: paivikaskimaki@gmail.com tai tekstarilla 040-500 0050
Oviraha 25 e

16.5 pe VANTAA - Tulkintapäivä
Paikka:Vantaanpuisto, tarkempi osoite ajanvarauksen yhteydessä.
Ajanvaraus: 040-500 0050 tai paivikaskimaki@gmail.com

21.5 ke HÄMEENLINNA - MAYA-ILTA JA TÄHTIMEDITAATIO
Klo: 18.00
Paikka: Henkireikä , Saaristenkatu 19, B31, katutasossa, NNKY:n tila.
Yhteyshenkilönä ja ilmoittautumiset tekstiviestillä Matti Vesala p.040-577 1277
Oviraha 10€, johon sisältyy kahvi-/teetarjoilu

22.5 to HÄMEENLINNA -Tulkintapäivä
Teen päivän ajan henkilökohtaisia katselmuksia Hattelmalantiellä.
Tarkka osoite ajanvarauksen yhteydessä.
Katselmus voi olla selvänäköä ja / tai maya-astrologiaa.
Ajanvaraus ja tiedustelut: 040-500 0050 tai paivikaskimaki@gmail.com

24. - 25.5 TAMPERE, KOSMINEN ELÄMÄNTEHTÄVÄ KURSSIVIIKONLOPPU
Tiedoss huikea viikonloppu oman maya-merkin ja uudenajan kosmisen elämäntehtävän äärellä!
Kurssin tarkka esittely linkissä ja sivuillani. http://www.paivikaskimaki.com/kuv/KosminenET14.pdf

30.5 JYVÄSKYLÄ - Tulkintapäivä
Paikka: Hyvänolon Kauppa ja Kahvila Säde, Kauppakatu 11
Ajanvaraus: kaupalla tai 050-591 0600

31. - 1.6 WÄÄRÄLÄ - MAYA-ASTROLOGINEN TYÖPAJA JA RETRIITTI
Upo-uusi työpaja, maya-kalenterin ja oman maya-merkin sisältöjen äärellä.
Aiempaa kokemusta maya-kalenterista ei tarvita. Viikonloppuun sisältyy myös henkilökohtainen selvänäkökatselmukseni. Luonnonrauhaa, hyvää ruokaa ja hellää hoivaa. Ihanasti tervetuloa nauttimaan. Tarkka esittely linkissä ja sivuillani http://www.waarala.fi/?p=892

12. 6 to LAPPEENRANTA
Paikka: Seijan hoitola, Valtakatu 39, Lappeenranta
Ajanvaraus: 040-500 0050 tai paivikaskimaki@gmail.com

13.6 pe HELSINKI
Paikka: Stenbeckinkatu 3, Töölö, katutason työtila
Ajanvaraus:040-500 0050 tai paivikaskimaki@gmail.com

14.6 la ESPOO - MAYA-KALENTERI KURSSI
Klo 10.00 - 17.00
Komeetankuja 4B, Elämänsiivet
Ilmoittautuminen ja tiedustelut: 050-500 0050 tai paivikaskimaki@gmail.com
Kurssin esittely

---------------
Tulkintojen ja tapahtumien esittelyt ja lisätietoedot sivuillani tarkemmin.

Henkilökohtaiset tapaamiset Tampereella Auringonpaikassa ajanvarauksella.
Puhelintulkinnat ajanvarauksella.
Esittelyt näistä sivuillani www.paivikaskimaki.com

---------------
Uusi maya-kalenterin ja -astrologian opiskelumateriaali on valmistunut. Olen koonnut siihen kaikkien merkkien teemoja, uutta ja vanhaa sekä omat oivallukset vuosien varrelta. Esittely ja tilausohjeet sivuillani ja linkissä http://www.paivikaskimaki.com/kuv/opisk.mat.mainos.pdf