26.4.14

North: Lyhyt energiapäivitys

LYHYT ENERGIAPÄIVITYS
A short update on the energies
Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com)
25.4.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuten monet teistä ovat jo huomanneet, muutaman viime päivän energiatoiminta on ollut ennen kaikkea raskaanpuoleista ja tämä jatkuu vielä melko pitkään. Kuulemme jo vaikerrusta epämiellyttävyydestä, mutta lisätäänpä kiireesti, että tunnette keventymistä kehossanne, kun nämä energiaruiskeet jatkuvat. Sillä avaudutte enemmän ja enemmän näille valon lähettiläille ja näin ollen kehonne ikään kuin onnistuu automaattisesti sopeutumaan ja järjestäytymään niin, että tästä pitkittyneestä korostuneen altistumisen jaksosta tulee siedettävämpi. Tiedämme, että tämä ei onnistu vakuuttamaan monia teistä, sillä tunnette olevanne katkeamispisteessä. Mutta taaskin sanomme, että tietäkää, että kaikki on hyvin ja löydätte jonkin tavan hengittää noihin olemuksenne ahtaisiin osiin paineen vähentämiseksi jonkin verran.

Puhumme yksinkertaisin sanoin, mutta haluamme myös muistuttaa teille, että vaikka tämä prosessi näyttää olevan liian rasittava toisinaan, teillä ei ole mitään ongelmaa käsitellä sitä, kunhan onnistutte pysymään poissa pelosta. Pelko on rajoittavin yksittäinen asia, niin myös tässä ja vaikka tämä ei olekaan uutinen kenellekään teistä, se kannattaa taas kerran toistaa. Pelko ottaa kuristusotteen kaikista, jos sallitte sen, ja se rajaa kaikin tavoin keinojanne – ja tarkoitamme sitä hyvin kirjaimellisesti. Pelko estää kykyänne vain olla ja se pysäyttää varmasti teidät raiteillanne siinä elintärkeässä tehtävässä, että sallitte näiden tulevien hiukkasten auttaa teitä laajentumisessa ja näin ollen mitä enemmän supistumista, sitä enemmän painetta ja tämä kaiken todennäköisyyden mukaan lisää pelon määrää mielessänne.

Ja se mitä voidaan kuvata vain suotuisaksi, voidaan kokea ja koetaan hyvin haastavana - ja yritätte sitä enemmän pidätellä ja lukkiutua paikoillenne. Ja ei, tämä ei ole minkäänlaista kritiikkiä, pelkästään yksinkertainen toteamus siitä tosiasiasta, että tämä valovyöryltä vaikuttava laukaisee joskus luontaisen "taistele tai pakene" –mekanisminne, ja näin se mikä tulee avuksenne, voidaan hahmottaa päinvastaiseksi. Niinpä luontainen reaktio on yrittää sulkea ovet sydämeenne, voidakseen suojella sisintä ydintänne. Taas kerran, tämä on vain luonnollinen reaktio, mutta siitä on tullut nyt myös vanhentunut ja se vain haittaa teitä, ja siksi muistutamme teitä jatkuvasti pysymään valppaana ehkäistäksenne paremmin nämä vanhat ja primitiiviset vaistomaiset reaktiot, joita ehkä tulee tämän valaistumisjakson aikana.

Muistakaa, että teidät on rakennettu vahvasta aineesta ja alun perin olitte valmiita laajentumaan ja kehittymään joka suuntaan, mutta pimeinä aikoina teihin asennettiin kaikenlaisia estomekanismeja ja monilla teistä näiden vanhojen kahleiden jälkiä viipyilee edelleen järjestelmässänne. Niitä ei ole turhan takia nimitetty selviytymismekanismeiksi, sillä mielellenne on opetettu, että matalan profiilin pitäminen oli elintärkeää selviytyäksenne. Ja nyt kun olette aloittaneet täysin uuden elämän valonkantajina, erotutte tietenkin kaikella tavalla. Ja näin kaikki mikä tulee sisään ja parantaa kykyänne loistaa, laukaisee kaikki vanhat mekanismit, joita on vielä sisällänne, ja näin kuulette paljon sisäistä elämöintiä ja merkki kyyristyä, suojautua ja vaieta parhaan kykynne mukaan voi tulla monista suunnista kerralla.

Taas kerran, nämä ovat todella vanhentuneita signaaleja, enemmän kuin valmiita roskakasaan, mutta ne ovat monissa tapauksissa vielä hyvin innokkaita näyttämään kykynsä, ja näin pistetään pystyyn vastustusnäytös, mikä vaihtelee lievästä lähes rampauttavaan, jolloin koko kehonne näyttää kapinoivan näitä valotunkeilijoita vastaan, jotka olemme jo esitelleet teille.

Niinpä taas kerran neuvo on sama vanha, mistä jatkuvasti muistutamme teitä – nimittäin yrittää astua sisään, tuon metelin, hehkuvien vaarakylttien ja soivien hälytyskellojen ohi. Sieltä löydätte tuon tyynen ja syvän tietämislähteen, loputtoman valolammen, missä mikään ei voi vetää teitä pelkoon riippumatta siitä, miten kovasti kehonne tai mielenne yrittää houkutella teitä kaatumaan. Olette niin paljon enemmän kuin kehonne ja olette äärettömästi enemmän kuin mielenne ja vaikka kumpikin niistä tekee voitavansa saadakseen huomionne tällä hetkellä, tietäkää, että mieli yrittää pidätellä teitä, kun taas keho yrittää itse asiassa saada teidät liikkeelle.

Kehonne on enemmän kuin halukas myöntymään näille uusille laajentumisaistimuksille, mutta mieli laukaisee noita ahdistussignaaleja, ja keho voi vain tietyssä määrin kumota ne. Mutta voitte auttaa kehoanne sallimalla itsenne löytää tuon rauhallisen paikan ja sitten kun olette siellä, voitte aloittaa keskustelun kehonne kanssa, mikä tekee teille kummallekin mahdolliseksi kirjaimellisesti vain olla kaikissa energiamyrskyissä, joita kulkee ohi.

Muistakaa, että te ja fyysinen kehonne ette ole vihollisia – olette todellisia liittolaisia – ja kuten olemme kertoneet teille monta kertaa aiemmin, liittonne on tähtiin kirjoitettu. Ja yhdessä te kaksi autatte mieltä pääsemään rajoitustensa yli ja vapauttamaan teidät tutkimaan kauas vanhojen ihmisrajojen yli. Ja kyllä, tarkoitamme sitä sanan kaikissa merkityksissä, kun olette täällä tosiaan tutkimassa vapaasti – ette vain rajoittumassa vanhoihin pelkorajoihin ettekä niihin fyysisiin rajoihin, joita tämä laajentumisprosessi näyttää tuovan mukanaan.

Muistakaa, että tämä prosessi voi tuntua ylivoimaisen uuvuttavalta toisinaan, ja näin ollen fokus on kovasti sen aiheuttamissa oireissa eikä lopputuloksessa. Ja siksi olemme muistuttamassa teille, että te ette ole täällä kärsimässä, vaikka tämä näyttääkin olevan tilanne monilla teistä tällä hetkellä. Nämä ovat vain väliaikaisia takaiskuja, mutta ne aiheutuvat silti niistä tapahtumista, joita toteutetaan teidän nostamiseksi vanhasta maailmasta täysin uuteen.

Olemme hyvin tietoisia, että sanamme voivat antaa vain vähän lohtua siellä täällä, ja näin ollen voimme jatkaa vain sen muistuttamista teille, että ainoa ratkaisu päästä läpi tästä intensiivisestä jaksosta vähimmän epämukavuuden kera, on löytää tapa päästä todelliseen keskukseenne – löytää se rauhallinen keidas, mikä on teissä kaikissa – siitä riippumatta, miten paljossa hämmennyksessä, ahdistuksessa tai melussa näytätte uivan tällä hetkellä. Ja vaikka sanamme tuntuvatkin sopimattoman toistavilta joillekin, tilanne on silti tämä. Olette ainoa, joka voi auttaa itsenne tästä läpi, antamalla näiden tietoisuusvirtojen kulkea tietoisuuteenne fyysisen kehon läpi, ja ainoa tapa sen tekemiseen on lakata yrittämästä niin kovasti ymmärtää, mitä tapahtuu, ja vain tuntea sitä.

Tämä kuulostaa ehkä heikolta selitykseltä, mutta taas ihmismielenne yrittää tehdä tästä äärimmäisen monimutkaista, ja näin mielen pälpätys seisoo kirjaimellisesti tiellä ja lisää painetta. Mitä vähemmän yritätte ymmärtää ja mitä enemmän onnistutte vain olemaan, sitä helpommin löydätte tuo tyynen tietämispaikan – paikan mikä auttaa teitä ymmärtämään, että tiedätte jo, mitä tapahtuu.

Tämä ei ole nimittäin mitään uutta ja siksi pelättävää. Tässä on pelkästään kyse palaamisesta täyteen versioon "sinusta" – sinusta jolla ei ole rajoja eikä näin ollen tarvetta pelätä mitään. Ja sitten kun täysin hyväksytte tämän, kaikki vanhat esteet sulavat pois ja jännityksen vapautuminen kehossanne on selvä. Taaskin siis sanomme, että yrittäkää todella oppia elämään sen faktan kanssa, että kaikki on hyvin ja tämä voimakkaan transformatiivinen prosessi on uudelleenyhdistävä, ei tuhoava, ja näin teidän ei tarvitse tehdä yhtään mitään. Teidän täytyy vain rentoutua ja sallia itsenne nostaminen varjoista valoon ja antaa sydämenne riemuita kaikesta valosta, mitä se voi lopultakin taas juoda hyvin pitkän ajan jälkeen epätoivon erämaassa.

Kuulostaa hyvin helpolta, mutta se on kaikkea muuta, ja tiedämme myös, että voitte kaikki vahvistaa tämän tavalla tai toisella. Sillä vaikka sydän ei janoa mitään muuta niin paljon kuin tätä, monimutkaisessa ihmismielessä on edelleen paljon vastustusta, ja vaikka älynne on enemmän kuin kykenevä tietämään eron, on pitkä askel tietämisestä sallimiseen ja siinä kohtaa seisotte nyt kaikki.

Siitä mikä näyttää hyvin yksinkertaiselta ajatuksena, voidaan tehdä äärimmäisen mutkikasta, jos mielenne saa tahtonsa läpi, ja näin ollen matka mahdollisuudesta ilmentämiseen voi olla pitkä ja vaikea. Mutta siksi te kaikki tulitte tänne alun alkaen, sillä tiesitte, että tämä oli se tehtävä ja olitte kykeneviä suorittamaan sen. Te ette ole niitä, jotka haaveilevat tämän tekemisestä – olette niitä, jotka toteuttavat sitä juuri tälläkin hetkellä. Ja vaikka tämä prosessi voi tuntua loputtomalta teistä, itse asiassa kiidätte eteenpäin ja suljette kuilua idean ja sen ilmentämisen väliltä joka sekunti.

Niinpä taas kehotamme tietämään, että vaikka olettekin epätoivoinen ja hengästynyt tällä hetkellä, edistytte kovasti. Ja vaikka ajattelette, että mieli on sulkenut ja sinetöinyt ovet sydämeenne pysyvästi, ette voi olla enempää väärässä. Mielenne on nimittäin lopultakin oppimassa totuuden ja tuo totuus on, että se voi laskea aseensa, sillä ei ole enää sotia taisteltavana. Sen täytyy vain antaa teidän ottaa hallinta. On tullut aika antaa mielelle hyvin ansaittu lepo vanhoista velvollisuuksista pitää teidät "käynnissä", sillä mieltä ei enää tarvita isäntänä ja komentajana nyt, kun sydän seisoo asemissa ottaakseen ohjat.

Vaikka mieli siis voi olla muuliakin itsepäisempi, ei ole mitään tarvetta kirota sitä. Se on tehnyt vain sitä, minkä se osaa parhaiten, ja se on vain suojellut teitä vanhojen lakien alaisuudessa. Mutta nuo vanhat rajoittavat lait eivät enää päde ja näin voitte kiittää mieltä siitä rakkaudesta, mitä sillä on ollut teitä kohtaan, mutta voitte myös käskeä sitä perääntymään, päästämään irti ja antamaan olla. Nyt te olette alueenne isäntä sanan kaikissa merkityksissä ja sydän on uusi komentokeskus kaikelle toiminnalle, mihin tarvitsee ryhtyä edessä olevana aikana, ja näin ollen mitä pikemmin onnistutte todella omaksumaan tämän, sitä nopeammin tämä vallanvaihtaminen on tehty.

Tämä ei ole mitään ulkopuolelta tulevaa – tämä voi tulla vain sisältä. Ovia sydämeenne ei voi pakottaa auki, ne voidaan avata vain sisältä ja nyt voimme nähdä halkeamia alkavan ilmestyä moniin sydämiin. Älkää siis soimatko itseänne, jos tunnette edelleen olevanne kiinni kuin simpukka hyökkäyksen kohteena. Te ette ole sulkeutunut, olette vain hyvin hitaasti avautumassa. Ja heti kun onnistutte luottamaan itseenne vielä lisää, nuo ovet lentävät saranoiltaan rakkaus- ja valosuihkussa eivätkä enää koskaan sulkeudu.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.