4.4.14

Rother: Uusi yltäkylläisyys


UUSI YLTÄKYLLÄISYYS - Kolmannen aallon taloutta kohti


Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)
20.3.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ihmiskunta vaihtaa väriä
Tervehdys, olen Elrah Rytmipalvelusta.

Minun oli tultava edes hymyilemään tälle kauniille ihmisryhmälle. Tekin tiedätte, keitä olette, koska olemme työstäneet sitä aika kauan. Minäpä kerron teille jotain: olette nostaneet maaplaneetalla rimaa vähän korkeammalle, kuin se on koskaan ennen ollut. Monilla teistä on vaikeuksia ja kamppailette vanhojen uskomusjärjestelmienne kanssa, koska olette siirtyneet jo uudelle maapallolle. Ajattelette vain edelleen olevanne vanhalla maapallolla, joten kokeilette vanhoja ideoita uudestaan ja uudestaan. Mutta olette fiksuja olentoja ja saatte tästä kiinni melko nopeasti, joten älkää murehtiko sitä liikaa.

Tuon eMin sisään aivan hetken kuluttua, koska teidän on helpompaa ymmärtää häntä. Teillä on vaikeuksia kuulla minun ääntäni rytmien vuoksi, sillä puhun teille niin. Rakkaat ystävät, tietäkää, että työskentelemme kanssanne Kotoa koko ajan, mutta vain pyytäessänne. Olette vapaan valinnan planeetta, joten kukaan ei puutu asioihinne, mutta olemme aina täällä. Kun avaudutte ja sanotte: "Tulkaa sisään! Katsotaan, onko Henki täällä!" tai tunnistatte Kodin, olemme aivan siinä. Taputamme teitä olkapäälle, hymyilemme kasvoillanne ja joskus työskentelemme kanssanne yöllä, kun nukutte, koska olette suurimpia enkeleitä, joita on koskaan elänyt missään.

Olette päässeet läpi portaalista, minkä piti lopettaa maaplaneetta. Kuitenkin luotte täällä uutta maailmaa päivän joka hetki. Se ei ole helppoa. Se aiheuttaa paljon stressiä ja on monia uusia uskomusjärjestelmiä, joita teidän on tuotava sisään ja integroitava, mutta kauneus on siinä, niin kuin myös sydämenne, ja näemme sen.

Voisittepa vain nähdä sen, mitä me näemme Kotoa. Oletteko koskaan kävelleet ulkona illalla, erityisesti täällä Las Vegasissa? Katsotte taivaalle ja näette mitä uskomattomimman ja kauneimman värien vaihtumisen. Se alkaa täältä vaaleanpunaisena, mutta päästessään tuonne se on kaunista purppuraa. Värit vain vaihtuvat taivaalla ja muutaman minuutin kuluttua kaikki muuttuu mitä kauneimmaksi syväksi purppuraksi, ennen kuin tulee yö. Tämän tyyppistä tapahtuu maan päällä, koska maapallon kollektiivivärähtelyt muuttuvat nyt hyvin nopeasti. Pitäisi melkein ottaa kuvanne nyt, koska se ei ole koskaan ennen ollut näin kaunis. Voi, odottakaa hetki - otan sen takaisin. Se on vielä kauniimpi juuri nyt. Sellaiselta näyttää meille Kotona, kun katselemme tätä uskomatonta evoluutiota. Mitä siis katselemme?

Katsomme tänne ja yhdistymme ajatuksiinne, kun ajattelette: "Voi, mitä teen väärin? Jokin on pielessä enkä tiedä, mitä se on, mutta ei vain tunnu oikealta." Tiedämme, miten vaikeaa teidän on nähdä itsenne. Tiedämme, miten vaikeaa teidän on teeskennellä olevanne ihminen, mutta teette fantastista työtä. Teidän täytyy tietää se. Tiedämme, että olette alakuloisia tai masentuneita. Tiedämme, että tunnette olevanne irrallisia, mutta luottakaa meihin - te ette ole. Olette lähempänä Kotia, kuin olette koskaan ennen olleet, ja sen vuoksi olette menettäneet monia pelilaudan harhakuvia, mikä on itse asiassa täydellistä.

Halusitte verhon ohenevan, kuitenkin sen ohentuessa nyt valitatte, koska ette voi nähdä niitä asioita, joita näitte ennen. No, arvatkaapa mitä? Kaikesta on tulossa helpompaa. Alkaa tapahtua melkoinen käänne. Tuon eMin nyt sisään ja hän kertoo teille vähän siitä, mitä on tulossa.

Puhutaanpa rahasta

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen eM.

Tämä päivä on hyvin kaunis! Voitte nähdä itsenne ja värähtelynne värin. Sitä väri oikeasti on - valovärähtelyä, osa koko valospektristä ja sitä te kaikki olette. Tämän kauneus on nyt hämmästyttävää. Haluamme puhua kanssanne rahasta tänään. Aiomme todella käyttää tuota sanaa. Normaalisti käytämme "yltäkylläisyyttä", "energiaa" tai muita sanoja, koska emme ole olleet maan päällä. Emme ole kokeneet teidän rahaanne. Voimme kuitenkin kertoa teille kokemuksistanne, koska autamme teitä siinä koko ajan. Kerrotaanpa teille vähän suuremmasta visiosta.

Kerron teille, että tämä nauhoitettiin jo aiemmin, mutta vaurioitimme sitä tahallaan, koska sen ei ollut aika lähteä ulos. Nyt on. "Järkytys maailmantaloudessa - vanha järjestelmä ei toimi uudessa maailmassa". On täydellinen ajoitus, minkä kanssa Ajanpitäjä toimii, ja kun hän antaa merkin, informaatio julkaistaan.

Muutama viikko sitten Isäntä istui nauhoittamaan sitä, hän kanavoi sen hyvin. Kollektiivivärähtely ei kuitenkaan pystynyt aivan vielä ottamaan sitä vastaan, joten vaurioitimme tiedostoa. Hyvin yksinkertaista. Hän ei voinut käyttää tuota nauhoitusta, joten nyt kerromme teille, mistä puhuimme, sillä taloutenne on hyvin mielenkiintoista katsottavaa meille.

Luulemme teidän tietävän, että tässä kohtaa maapallon taloudella on erittäin vähän tekemistä todellisten lukujen kanssa, sillä se perustuu odotuksiin ja niitä on ollut. Useita vuosia sitten koitte järkytyksen, tuo luottamus loppui ja kaikki yrittivät kaikkialla hätäisesti pönkittää asioita ja saada ne näyttämään normaaleilta. Pönkititte kaikkea hyvin onnistuneesti ja kaikki tunsivat sen maan päällä - tosiasia on, että tuo energia ohitti hyvin harvat ihmiset. Koska sitä jaettiin kaikkien kesken, ei vain yhdessä taloudessa, tunsitte kaikki sen.

Olette maailmantalous ja tästä syystä voimme puhua nyt rahasta, koska ennen meidän täytyi puhua dollarista, eurosta, jenistä tai jostain muusta saadaksemme huomionne. Olette rahalla keskenänne yhteydessä mitä kauneimmilla tavoilla. Se itse asiassa matkii keskinäistä yhteyttänne ja nyt kun olette astuneet kolmanteen voimaantumisaaltoon, missä on kyse harmoniasta ja sopimisesta yhteen toistenne kanssa, alatte nähdä asiat eri tavalla.

No, ensin monet vanhat järjestelmänne - olivat ne sitten rahan tekemiseen, elämiseen tai mihin tahansa liittyviä - putosivat kelkasta. Yhtäkkiä ne eivät enää toimineet, vaikka monet teistä luottivat siihen, että ne tekevät rahaa tai tuovat teille yltäkylläisyyttä. Nyt ehkä huomaatte, ettei niissä ole mitään. Lisäksi, mitä enemmän katsotte niitä, sitä vähemmän löydätte. No, ensimmäisenä ihminen tyypillisesti epäilee itseään ja ajattelee, ettei hän ole jotenkin riittävän hyvä tai tasavertainen muun maailman kanssa, koska hän ei pysty tekemään rahaa ja kaikki muut pystyvät.

Rakkaat ystävät, kyse on itsensä epäilemisen kierteestä. Tiedättekö, mitä tapahtuu, kun jumala epäilee itseään? On päättymätön noidankehä, koska olette aina oikeassa. Tässä ei ole mitään tolkkua ja kuitenkin teette sitä uudestaan ja uudestaan. Teette sitä myös kollektiivisesti, mutta näemme nyt ihmiskunnan kollektiivivärähtelyn ja kollektiiviajatusten muuttavan maailmaa.


E-värähtelyperhe

Teissä on monia E-perheestä, E-värähtelyperheestä. Olette olleet täällä maan päällä ihmisoikeuksien vuoksi kerta toisensa jälkeen. Kerroimme teille, että kaksi suurinta saavutustanne tapahtui noin 800 vuotta sitten, periaatteessa silloin kun saavutitte lopulta ensimmäisen ihmisoikeusjulistuksen, mikä jokin hallitus tunnusti. Sitä kutsuttiin Magna cartaksi ja olette pärjänneet erittäin hyvin sen kanssa ja matkineet sitä aina vain uudestaan.

Yksi upeimmista kohdista mihin tämä E-perhe tuli vaikuttamaan, oli orjien vapauttamisen ja vapautusjulistuksen aika. Mentiin edestakaisin, ei kuitenkaan pystytty aivan kallistamaan teitä uuteen energiaan. Se johtui täysin maapallon kollektiivivärähtelystä - ihmiskunta kallistui edestakaisin hyvin pitkään. Näytti siltä, että se oli menossa takaisin pimeyteen, mutta E-perhettä ilmestyi massoittain ja yhtäkkiä se ei ollut enää kyseenalaista. Siirryitte eteenpäin ja nyt teette sen taas. On monia sääntöjä, joita olette asettaneet sekä itsellenne että ihmiskunnalle ja jotka olette jakaneet jollain tavalla. Kaikkia niitä on arvioitava uudelleen näinä aikoina.

Siirtyminen uutta taloutta kohti


Puhutaanpa nyt siitä, mitä rahallenne tapahtui, sillä melkein kuin monet teistä olisivat heränneet odottaen tämän tapahtumista. Teitte paljon rahaa siellä ja täällä, mutta sitten teitte täsmälleen samaa eikä yhtäkkiä tulekaan rahaa. Mitä tapahtui? No, rakkaat ystävät, itse asiassa ennustimme tätä melkein kolme vuotta sitten. Emme halua väittää ennusteitamme, koska tämä oli negatiivinen, mutta varoitimme, että tulisi korjausinflaation aika. Miksi kukaan ei puhu inflaatiosta maan päällä? Koska hallituksenne ovat tehneet kaikkensa kätkeäkseen sen teiltä. Se ei ole salaliitto tai mitään sen kaltaista. Olette yksinkertaisesti pönkittäneet lukuja niin, että ne näyttäisivät menevän eteenpäin. Myös se tapa millä Keskuspankki täällä USA:ssa painaa rahaa, on yksi näistä pönkitetyistä luvuista. Pönkitätte niitä hyvin onnistuneesti, osakemarkkinanne menevät katosta läpi. Mutta entä te? No, tässä on se inflaatio, rakkaat ystävät.

Isännällä oli yhtenä päivänä ongelmia yhden luottokorttinsa kanssa, joten hän soitti tuohon yhtiöön. Kortin takana näkyy erittäin selvästi ympärivuorokautinen numero, mutta hän soittaa siihen vain havaitakseen, että he ovat avoinna vain klo 20:een. Mitä tapahtui? Inflaatio. Hyvin yksinkertaista. Niitä palveluja supistetaan, joista normaalisti olette maksaneet, ja sitä on tapahtunut kautta linjan. Hyvin harvat ihmiset tiedostavat sitä, kun se on hyvin hiljaista, koska hallituksenne ovat piilottaneet nuo luvut teiltä ja pönkittäneet talouksianne sen sijaan, että olisivat antaneet niiden korjaantua. Emme sano edes, että toinen tapa on oikein ja toinen väärin, rakkaat ystävät, sillä pelaatte vapaan valinnan peliä, joten ei ole oikeaa tai väärää.

Kehotamme teitä vain olemaan epäilemättä itseänne. Jos löydätte itsenne yhtäkkiä joltain puute- tai inflaatioalueelta eikä se enää toimi niin kuin ennen tai ette näytä muodostavan entisiä yhteyksiä, muistakaa, että nämä ovat väliaikaisia tilanteita ja korjaus on tilauksessa. Tosiasia on, että teillä on vielä pari kuukautta tätä hyvin tiukkaa energiaa. Tilanne saattaa jopa vähän kiristyä, ennen kuin alkaa helpottaa, mutta tietäkää, että olette rakentamassa uutta luottamusta. Tämä luottamus muuttuu uudeksi taloudeksi, sillä siitä tässä kaikessa on oikeasti kyse. Tämä edustaa muuttuvia energioitanne. Se on luonnollista tasapainottumista. Kotona kaikki tasapainottuu luonnostaan. Ei ole minkäänlaista vaihtotarvetta ja nyt kun matkitte Kotia maan päällä paljon paremmi, kuin vielä muutama viikko sitten, voitte nähdä muutos- ja säätötarpeen.

Oppiminen vaihtamaan energiaa ilman edustusta


Maailmassa tapahtuu monia uusia asioita ja ne ovat hyvin kauniita. Näette esiin tulevan talouden muuttavan sitä fysiikkaa ja tapaa, miten monet taloutenne toimivat maaplaneetalla. Koette uuden energialajin saapuvan ja näette myös uuden rahaihmislajin. Sanon tuon sanan ja jokainen teistä loihtii vähän erilaisen kuvan, mikä rahaihminen on, mutta tosiasiassa näette sen, sitten kun se tapahtuu, koska rahaan ei ole koskaan ennen sekoitettu puhdasta henkienergiaa. Ei koskaan aiemmin voitu, koska ihmisintegraatio oli erillään muusta.

Toinen osa tästä on, että teillä kaikilla on viha-rakkaussuhde rahaan. On melko mielenkiintoista, että se pysyy hengissä erittäin hyvin henkisillä alueilla, koska monta kertaa teidän on uhrauduttava saadaksenne työnne ulos, joten siksi kaikki odottavat sen olevan vapaata. No, henki on vapaata kaikille kaikkialla, mutta huomaatte myös, että on uusi vaihtomuoto ja tosiasiassa opitte kaikki vaihtamaan energiaa ilman edustusta. Kun aika kuluu, saatte monia uusia innovatiivisia ideoita.

Maailmantalous ilman sotaa
Alatte työstää maailmanlaajuista valuuttaa hyvin pian. Ajatus on esitelty monta kertaa aiemmin, mutta sitä ei ole koskaan toteutettu, on vain ideoita tässä kohtaa. On paljon työtä tehtävänä samanarvoisen maailmanvaluutan saamiseksi, kuten Euroopan unioni voi kertoa teille. On erittäin pitkä matka kuljettavana. Rakkaat ystävät, pelkkä ajatus siitä, että voisitte kaikki tulla toimeen keskenänne, on kaunista. Koska olette kaikki osa toisianne, teillä on vaikeuksia alkaa sotia taas. Toivottavasti kuulette tämän hyvin selkeästi. Jos yritätte aloittaa taas sodan jossain päin maailmaa, pommitatte itseänne. Maapallon kaiken rahan integroiminen aloittaa uudenlaisen integroitumisen itsestään.

On monia olentoja, hallituksia, sääntöjä ja lakeja, joiden uskotte hallitsevan talouttanne. Ei ole. Hallitsette omaa talouttanne ja yltäkylläisyyttänne. Ja rakkaat ystävät, monta kertaa me verhon toisella puolella yritämme laittaa polullenne asioita, jotta elämänne voi olla vähän helpompaa. On aikoja, jolloin kävelette siihen ja sanotte: "Voi, raha on likaista. En pidä rahasta." Me sanomme: "Okei, meidän on löydettävä toinen tapa saada se heille nyt."

Ymmärtäkää, että tämä olette te, sillä voitte syntyä uudestaan koko ajatukseen.

Mikä siis on kaunista rahassa? Se on hyvin yksinkertaista, rakkaat ystävät. Raha voi fokusoida työnne. Jos teidän ei tarvitse huolehtia, mistä raha tulee, olette vapaita saavuttamaan korkeimman potentiaalin maan päällä, koska kukaan ei kerro teille, mitä teidän täytyy tehdä. Pyydämme teitä uneksimaan vähän - teidän kaikkien. Kyllä, seuraavat pari kuukautta voivat olla hyvin haastavia monille teistä, mutta se on vain 60 päivää ja sitten valot alkavat taas syttyä monilla kauniilla tavoilla. Katselkaa sitä odotellessa ympärillenne ja vaihtakaa niin paljon energiaa, kuin voitte - halauksia, hymyjä ja kaikkea muuta. Kannustusta, luottamusta, rehellisyyttä - kaikkea sitä. Seiskää suorana myrskyssä, sillä se on vain lyhyt jakso.

Hidas pohjakosketus

Rakkaat ystävät, jos ette olisi pönkittäneet tätä taloutta, se olisi osunut pohjaan erittäin nopeasti. Rakentaisitte uudelleen täysin uudelta ja vakaalta pohjalta. Vaikka tuo törmäys ja pohjaan osuminen olisi aiheuttanut suurta tuhoa ja vakavia takaiskuja maaplaneetalla, se olisi singonnut teidät vakaalle perustalle. Koska ette menneet tätä reittiä, meidän on vietävä teidät alas hitaasti.

Seuraavien parin kuukauden aikana osutte pohjaan - se tapahtuu. Jos tilanne pahenee, juhlikaa sitä ja tietäkää, että osuimme naulankantaan viestissämme. Juhlikaa toukokuuta, kun se tulee, rakkaat ystävät, koska alatte kaikki ankkuroitua uudella tavalla. Tunnette rajoitusten vähenevän ja energian virtaavan kaikkialla ympärillänne kaikin tavoin.

Mitä yltäkylläisyyteenne, rahaanne tulee, ottakaa sitä niin paljon, kuin haluatte - olkaa hyvät!
Ajattelette jatkuvasti, että se on rajallista, mutta se ei ole, ettekä ole tekään. Antakaa sen virrata lävitsenne ja nähkää, miten paljon hyvää voitte tehdä sillä. Etsikää tapoja ankkuroida valoanne sen kera. Se ei merkitse, että teidän on elettävä varakkaasti, jos ette pidä tuosta elämäntyylistä. Se merkitsee, että olette vapaa matalampien energioiden rajoituksista.

Katselkaa näiden parin kuukauden aikana uutisia. Katselkaa, kun eri asioita tapahtuu ja vaikka onkin huonoja uutisia taloudestanne, hengittäkää vain sen läpi. Luotamme, että te pidätte paljon energiaa maapallolla, jotta ihmisten ei tarvitse mennä pelkoon tai negatiivisuuteen. Tässä mitä on tapahtunut, on haasteena, että se on hiljaista. Ihmiset eivät yleensä puhu rahaongelmistaan, koska niitä jotenkin hävetään. Rakkaat ystävät, tietäkää, että me emme koskaan häpeä teitä. Teette meidät ylpeämmiksi, kuin voitte koskaan tietää. Peli on nyt muuttunut ja myös pelin alla oleva rakenne muuttuu teidän vuoksenne. Tehkää siitä korkein mahdollinen. Uskaltakaa juhlia yltäkylläisyyttä. Uskaltakaa opettaa sitä niille, jotka tarvitsevat sitä, ja kulkekaa valossa selkä suorana.

Rakkaat ystävät, suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen ja tukemaan tosianne mitä suurimmassa määrin. Pelatkaa tätä uutta peliä täysillä.

Espavo.

Ryhmä

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.