31.5.14

Hoffman: Kukaan ei voi sanella iloanne


KUKAAN EI VOI SANELLA ILOANNE
Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
27.5.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Vaikka teille on tuttu uuden maan iloteema, harvat teistä ovat vielä uskaltaneet täysin kokea sitä.

Ilo ei ole keskittymistä johonkuhun tai johonkin odottaen, että se johtaa mielihyvään.

Tällainen on 3D-logiikan (epälogiikan!) jatkamista ja silti erilaisten tulosten odottamista. Sillä eikö ole totta, että 3D-elämässä odotitte nauttivanne perheen juhlapyhistä tai tapahtumista, uuden työpaikan juhlimisesta tai monista muista aktiviteeteista, vain huomataksenne, että oma todellisuutenne oli vastakkainen tai jotain aivan erilaista?

Tuo havainto johti usein tunteeseen, että te ette olleet rakkauden arvoinen tai ette osanneet kokea iloa niin, kuin toiset näyttivät osaavan – jotenkin ette "tajunneet" sitä juttua.

Jokainen pettymystä tuottava kokemus lisäsi omaa tietämystänne, että te ette osanneet elää tai juhlia elämää.

Se oli totta. Sillä odotitte luovanne iloa loogisesti – kuten toisetkin tekivät tai ainakin ilmaisivat tekevänsä. Vähän kuin tarina kuninkaasta ilman vaatteita.

Psykologian tutkimuksenne osoittavat, että juhlapäivien aikana on usein selvää masennusta tai itsensä vihaamista. Ei siksi, että se on totta, vaan koska ne jotka ovat surullisia tai masentuneita, tuntevat pääsevänsä pois tunnesilmukasta.

He eivät pääse, sillä miten mikään päivä voidaan julistaa juhlatapahtumaksi, kun jokainen yksilö kokee tuon päivän eri tavalla?

Kaunis kevätpäivä saa aikaan ilon kyyneliä jollekin, kun taas toiset tuntevat samoin lemmikeistä, musiikista, hyvin tehdystä työstä tai perhetapahtumasta.

Vain se että teille on 3D:ssä opetettu, että teidän "pitäisi" – missä tahansa olemisenne osassa, myös tunteissa – ei merkitse, että näin tapahtuu. Jos teillä olisi yksi jalka, kukaan ei odottaisi teidän voittavan maratonia. Kuitenkin kaikilta odotetaan samanlaisia tunteita samana päivänä tai tietystä tapahtumassa.

Odotetut tunteet ovat epäloogisia – aivan kuin 3D-käyttäytymisenne oli.

On aika sallia itsenne tuntea, mitä tunnette, silloin kun tunnette niin – myös iloa ja mielihyvää.

Monet teistä vaihtoivat yhdet tunnepuolen "pitäisi"-jutut toisiin. Eri lähteet totesivat, että ilo on osa uutta maata – kenties ne myös antoivat ymmärtää, että ne jotka eivät tunne iloa, eivät ole jotenkin "oikeassa" uuden maan toimissaan tai käyttäytymisessään.

Se ei ole totta. Te tunnette, mitä tunnette, silloin kun tunnette niin. Sallikaa itsenne tuntea iloa, jos se on oikein teille. Ja sallikaa itsenne tuntea pelkoa, jos se on oikein.

Sallikaa sen virrata, kuka olette, sen sijaan, että jatkatte 3D-toimintaa yrittäen olla tai tuntea niin kuin joku muu.

Ei ole oikeaa tai väärää tapaa tuntea iloa, surua tai mitään muuta tunnetta – aivan kuin ei ole oikeaa kulttuuria tai olemistapaa. Te vain olette. Ja sitten kun hyväksytte sen, alatte tuntea iloa, mikä on oikein teille – ei kenellekään muulle.

Kenties jotkut teistä ovat eri mieltä uskoen, että kaikkien pitäisi rakastaa lapsiaan, vanhempiaan tai maataan. Tällainen on pelkästään "pitäisi"-juttujen laittamista eri paikkaan.

Sallikaa itsenne ja toisten olla. Sallikaa itsenne löytää se ilo, mikä on oikea teille – tietäen, että kun kaikki löytävät oman ilonsa, iloa ja rakkaus laajenee.

Sillä jos te saatte suurta iloa auringonlaskusta ja joku muu saa sitä uuden rakennuksen tai toiminnan tekemisestä, ilo laajenee maaolemisenne joka osaan.

Jos joku saa iloa juhlapyhistä ja odottaa toisten tuntevan samoin, rakkaus tukitaan – sekä siltä joka odottaa toisten seuraavan johdollaan ja niiltä, jotka eivät aivan ymmärrä, miksi he eivät pysty.

Kuten on totta olemisenne kaikissa osissa, sallikaa itsenne virrata ja löydätte iloa, silloin kun se on oikein teille.

Kenties teidän täytyy tutkia pelko täysin, ennen kuin se on mahdollista – joten ette voi vielä ymmärtää henkilökohtaista iloanne.

Älkää hermostuko niistä, jotka tutkivat iloaan nyt – te teette sen, sitten kun aika on oikea.

Sillä tämä uusi maa on iloa – mutta ainutlaatuista iloa, joka on teidän, eikä kenenkään muun. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.