23.5.14

Lie: Lemurialaisten juhla, osa 1LEMURIALAISTEN JUHLA, OSA 1
Lemurian Celebration Part 1


Plejadilaisia kanavoinut Suzanne Lie (www.multidimensions.com)
18.5.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

GAIA PUHUU

Rakkaat Arcturuslaiset,

Kun lähenen tämän hämmästyttävän neljän kirjan projektin loppua, huomaan, etten pysty saamaan päätöstä. Tiedän, että osa minua ei halua tämän prosessin loppuvan. Osa minua kaipaa tätä kokemusta ikuisesti ja toinen osa on huolissaan, miten elämä muuttuu, kun olen saanut sen valmiiksi.

Olen tiennyt, että tämä prosessi on ollut merkittävä vihkimys minulle sekä jumalaisen suunnitelmani merkittävä osa. Saanko lisää vihkimyksiä, kun kirja on valmis – kysyn tietäen, että vastaus on "aina".

Mytre ja Mytria, Sandy ja Jason sekä Mytrian, miten voin jättää teidät pois tästä keskustelusta? Olen oppinut tuntemaan teidät ja rakastamaan teitä korkeamman itseni osina, joita tiedän teidän olevan. Kaipaan alukselle enemmän kuin koskaan, mutta tiedän, ettei loittotehtäväni ole vielä valmis. Sitä paitsi, niin paljon kuin kaipaankin tuota elämää, rakastan ja ihailen tätä elämää.

Ratkaisu taitaa olla tuleminen todella moniulotteiseksi, jotta voin kokea kumpaakin elämää ykseyteni nyt-hetkessä. Käsitän, etten ole ollut valmis siihen vielä ja itse asiassa, en ole tosiasiassa valmis nytkään. Minun täytyy puhdistaa ensin "työpöytäni".

"Oletko varma?" kuulin Arcturuslaisen äänen.

Ei, en ole varma yhtään mistään, paitsi että kommunikoin korkeampien ulottuvuuksien kanssa ja rakastan todella tätä viimeistä fyysistä elämää. Arcturuslaiset, jatkakaa puhumista minulle.

"Emme ole koskaan lopettaneet kommunikoimasta kanssasi. Olemme kommunikoineet kanssasi jo ennen syntymääsi ja koko elämäsi ajan. Olet tuntenut meidät monilla nimillä, mutta olet aina kommunikoinut energiakenttämme kanssa.

"Tulemme luoksesi tänään, koska näemme sinun kamppailevan tämän sarjan loppumisen kanssa. "Tiedänkö riittävästi lopettaakseni tämän projektin? Pitäisikö minun oppia enemmän, lukea enemmän, meditoida enemmän?" Toisin sanoen, sinulla on vaikeuksia päästää irti tästä projektista. Olet lopettanut sen mielessäsi monella eri tavalla, mutta mikään niistä ei tunnu oikealta.

"Olet oikeassa. Sinä et lopeta tätä prosessi. Jokainen lopettaa sen omalla tavallaan. Tämä ei ole sinun projektisi. Se on planeetan projekti ja olet yksi monista, jotka ovat laittaneet sanoiksi tämän planeettaylösnousemusprojektin.

"Et kirjoita totuutta. Kirjoitat oman totuutesi, oman versiosi totuudesta, mikä nyt virtaa Gaian ilmakehään ja kehoon. Aivan kuten Gaian luonnon olennoilla on myriadeja eri muotoja ja funktioita, sen ihmisillä on myriadeja eri havaintoja ja tehtäviä. Jokainen maan vartijoista, ihmiskunnasta, on jossain ITSENSÄ muistamisen tilassa.

"Siltä ei ehkä näytä, koska monet ovat edelleen hyvin eksyneet fyysiseen astiaansa. Kuitenkin me, korkeamman ulottuvuuden maailmojen asukkaat, voimme havaita heidän korkeamman ulottuvuuden ilmaisunsa ja autamme heitä kaikkia.

"Jotkut niistä joita autamme, ovat täysin tietämättömiä siitä, mitä tapahtuu heidän supertietoisessa mielessään. Mutta sitten kun he ovat valmiita heräämään tuolle ulottuvuudelleen, heidän sisäinen kirjastonsa on täynnä informaatiota ja tunteita, joita he tarvitsevat, jotta he voivat edelleen auttaa Gaiaa ja itseään.

"On niitä, jotka ovat valonkantajia. Te olette ensimmäisten joukossa puhumassa totuutta. Toisaalta on siivousjoukko, joka lähtee viimeisenä "juhlasta". Aika on ensimmäisiä 3D-harhoja, joista teidän on päästettävä irti.

"Tästä harhakuvasta luopumisen myötä ei ole mitään kiirettä tai aikatauluja, koska on vain ylösnousemuksen nyt-hetki. Nyt-hetkessä eläminen auttaa teitä päästämään irti kolmannen ulottuvuuden ajattelusta ja sallii teidän virrata lempeästi takaisin moniulotteiseen ITSEENNE.

"Muistakaa, että elämä mitä pidätte hyvin rakkaana, on vain yksi myriadeista todellisuuksista, joihin osallistutte nyt. Pyydämme teitä laittamaan ylösnousemusprosessinne moniulotteiseen perspektiiviin, oivaltaaksenne paremmin, että ylösnousemus tapahtuu jokaisella hengenvedollanne.

"Olette kaikki kokeneet myriadeja ylösnousemuksia ja elätte nyt ylösnousseita elämiä lukemattomissa ylösnousseissa todellisuuksissa. Siksi teidän ei tarvitse päästää irti kolmannen/neljännen ulottuvuuden tietoisuudestanne. Teidän täytyy päästää irti tuon tietoisuustilanne harhakuvista. Suurin haasteenne ei ole ylösnouseminen tai edes ylösnouseminen Gaian kanssa, sillä se on jo tapahtunut nyt-hetkessä.

"Suurin haasteenne on päästää irti kolmannen ulottuvuuden ajattelusta, mikä kalibroi havaintonne fyysisen tason harhakuviin.

"Kertaamme mielellämme Gaian ydinkristallien kalibroinnin, mutta muistakaa, ettei ole aikaa. Sidottuna aikaan käytte uudestaan tässä uudelleenkalibroinnissa joka ajatuksellanne ja joka tunteellanne.

"Pyydämme teitä olemaan katsomatta tulevaisuuteen, jolloin olette lopultakin vapaa. Pyydämme, että katsotte nyt-hetkeen, missä olette aina vapaa.

"Jäimme siihen, että me, Arcturuslaiset, sanoimme …

"Kun kalibroimme ydin- ja kulmakristallit maan planeettamatriisin viidennen ulottuvuuden osaan, kolmannen/neljännen ulottuvuuden energiakentillä ei ole enää paikkaa, mihin ne voivat kiinnittyä. Silloin kolmannen/neljännen ulottuvuuden aikajanat ja niiden asukkaat laajentuvat korkeampaan taajuuteen tai siirtyvät toisen planeetan kolmannen/neljännen ulottuvuuden matriisiin.

"Tällä tavalla ne jotka eivät ole vielä valmiita kolmannen/neljännen ulottuvuuden värähtelykokemustensa osalta, vaihtavat vain todellisuutta yhtä helposti, kuin voidaan vaihtaa eri uneen. Gaian planeettakristallien uudelleenkalibroinnin myötä, avautuu vähitellen portaaleja uuden maan viidennen ulottuvuuden matriisiin.

"Kun portaalit moniulotteiselle maapallolle avautuvat vakaasti, ne jotka päättävät jäädä kolmanteen/neljänteen ulottuvuuteen, reititetään tiedostamatta toisille fyysisille planeetoille, jotka kokeilevat polariteettia ja erillisyyttä. Näissä valinnoissa ei tuomita onnistumista tai epäonnistumista.

"Paljon voidaan oppia elämisestä erillisyydessä, rajoittuneisuudessa ja äärimmäisessä polariteetissa. Jokainen olento voi tehdä päätöksiä omaan jumalaiseen polkuunsa perustuen. Itse asiassa on monia korkeamman ulottuvuuden olentoja, jotka ovat päättäneet jäädä alempiin ulottuvuuksiin auttamaan niitä, jotka uskovat edelleen olevansa vain fyysisiä."

Jason puhuu:

Kun Arcturuslainen sai loppuun puheensa maan varhaishistoriasta, kaikki tilaisuuden osallistujat – lemurialaiset, atlantislaiset, ihmiset ja galaktiset – nousivat seisomaan ja soinnuttivat tavalla, mikä oli maan sisäosan versio taputtamisesta.

Soinnutus oli niin voimakasta, että koko huone ja kaikki sen olennot ja esineet alkoivat hohtaa jatkuvasti lisääntyvää kultaista valoa. Sandy ja minä olimme niin pakahtuneita tästä valoenergiakentästä, että aloimme muuttaa muotoa jatkuvasti.

Ensin muotomme näytti ihmiseltä, sitten siitä tuli valopilvi kuin Arcturuslaisen muodottomuus, sitten se otti pitkän ja hoikan lemurialaismuodon ja lyhyemmän mutta humanoidimman atlatislaismuodon. Huomasimme käyttävämme myös Mytren ja Mytrian muotoa sekä yhdistelmämuotoamme, Mytriania. Lopuksi jäimme Sandyn ja Jasonin muotoon.

"Nämä ovat vain muutamia niistä myriadeista inkarnaatioista, joita olette kokeneet hyvin pitkällä retkellänne muotoon", Mytre ja Mytria sanoivat yhteen ääneen. Mytrian joka yhtäkkiä liittyi seuraamme, hymyili myöntävästi.

Olimme kysymässä lisäinformaatiota, kun kaikki huoneessa kääntyivät sivusisäänkäynnille ja hiljenivät täysin. Kun Sandy ja minä näimme pitkän ja kuninkaallisen kultaisen valonaisen, meidän oli vastustettava houkutusta polvistua. Emme tienneet, kuka tämä nainen oli, mutta hän tuntui hyvin tutulta, ikään kuin olisimme tunteneet hänet aina.

"Se on Gaia. Se on ottanut muodon!" kuulimme toisten kuiskivan hiljaa ympärillämme. Sandy ja minä ajattelimme: "Voiko Gaia ottaa muodon?", koska emme uskaltaneet puhua tällä pyhällä hetkellä.

Yllätykseksemme Gaia katsoi suoraan sieluumme ja sanoi: "Rakkaat valon ihmissoturit, olen kaikki muodot planeetallani."

Emme voineet itsellemme mitään ja polvistuimme hänen edessään.

"Nouskaa", Gaia sanoi taivaallisella äänellä, mikä kaikui suuren huoneen poikki. "Olen tullut tänne kunnioittamaan teitä. En tietenkään kunnioita vain näitä kahta ihmistä. Kunnioitan kaikkia ihmisiä, jotka ovat avoimesti, rohkeasti ja rakastaen ottaneet vastaan jokaisen haasteen ja energiasiirtymän. Olen luonut tämän muodon, jotta voisin liittyä teidän kaikkien seuraan, kun juhlimme planeettaylösnousemustamme."

Sandy ja minä tunsimme kaikkien huoneessa olevien lämpimän hymyn. Heidän laillaan katselimme kunnioittaen, kun Arcturuslainen virtasi kohtaamaan Gaian, pienen ja kunnioittavan kumarruksen kera. Kun Arcturuslainen nousi suoraan, hohtavaan muotoonsa, sen muoto sulautui yhteen Gaian kanssa valoräjähdyksessä, mikä ulottui kauas huoneen ulkopuolelle.

Tämä valo heijasti kaukaisten maailmojen galaktista valoa sekä aamunkoiton ja keskipäivän maavaloa. Galaktinen ja maavalo sekoittuivat syntyväksi todellisuudeksi Gaian paluusta korkeampaan ilmaisumuotoonsa viidennen ulottuvuuden uutena maana.

Sitten he seisoivat rinta rinnan, kun Gaia sanoi: "Tässä maan sisäosan asukkaiden tilassa, pinnalla asuvat ihmiset ja ihmiskunnan galaktiset esi-isät yhdistyvät yhdeksi. Paistattelen tämän nyt-hetken loistossa. Kun näen monien humanoidiolentojeni kerääntyvän yhteen rauhassa ja rakkaudessa, se täyttää minut ilolla ja ehdottomalla rakkaudella.

"Olen kyllästynyt nyt polariteettiini ja olen valmis palaamaan todelliseen viidennen ulottuvuuden ilmaisumuotooni, ykseyteen kaiken elämän kanssa. Muotoni pitäminen kolmannen ulottuvuuden alemmissa taajuuksissa on ollut työläs ja hyvin vahingollinen kokeilu keholleni. Kasvi- ja eläinkuntaani on tuhoutunut ja maani ja ilmani ovat saastuneet käsittämättömästi.

"Ihmiskunta joka tarkoitettiin maanvartijoiksi, on aiheuttanut tämän tuhon. Onneksi se on heräämässä, mutta aivan liian hitaasti. On nyt-hetki palata elämäntaajuuteen, missä maakehoni kaikki jäsenet voivat kukoistaa ja löytää rauhaa ja rakkautta. Kokeiluni pitää muoto niin matalassa taajuudessa, että ihmiset taistelevat toisiaan vastaan viattomien kärsiessä, on valmis.

"Näen, että tähän tilaan on tullut ensimmäisiä asukkaitani – dragoniaanit, plejadilaiset, siriuslaiset ja monet muut – jotka ovat siirtyneet eteenpäin ja tulleet Galaktiseksi liitoksi. Tunnen niiden tähtialukset, jotka odottavat ilmakehässäni auttaakseen niitä, jotka ovat valmiita muistamaan koko moniulotteisen ITSENSÄ.

"Näen pinnan ihmisiä, jotka ovat muistaneet perintönsä varhaisemmissa Lemurian ja Atlantiksen yhteiskunnissa sekä galaktisen perintönsä. Tämän muistamisen avulla, rakkaat ihmiset, pystytte laajentamaan moniulotteista tietoisuuttanne kokeaksenne olemisen ytimessäni.

"Ja tietysti kiitän maan sisäosan rakkaita ystäviäni, jotka ovat kauan odottaneet tätä yhteenliittymisaikaa. Nämä lemurialaiset ja atlantislaiset ovat oppineet ainakin elämään rauhassa maani sisäosassa. Kiitän myös rakasta sisartani Venusta ja veljeäni Marsia, jotka ovat ympäröineet ja suojelleet minua Kali Yugan pitkän ja pimeän yön aikana.

"Olemme kaikki liittyneet yhteen nyt ytimessäni, toivottaaksemme tervetulleeksi moniulotteisen valon ja ehdottoman rakkauden uuden ajan."

Kun Gaia puhui, sen keho muuntui kuviksi upeista metsistä, puhtaasta ja kirkkaasta taivaasta, valtavista valtameristä täynnä elämää, valtavista preerioista ja korkeista vuorijonoista. Kaikki nämä kuvat limittyivät ja sisälsivät sen humanoidimuodon. Kun hän sai loppuun viestinsä, hän palasi kultaiseen muotoonsa.

Gaia ojensi kätensä ja sanoi: "Nyt esittelen Sanat Kumaran, joka on palvellut aioneita planeettalogoksenani. Ilman tämän täysin kehittyneen, korkeamman ulottuvuuden olennon suojaa ja vartiointia, planeettani olisi menehtynyt kauan sitten." Yllätykseksemme Gaia polvistui, kun Sanat Kumara astui huoneeseen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.