4.6.14

Hoffman: Kesäkuun energiaraportti


KESÄKUUN ENERGIARAPORTTI
June 2014 Energy Report

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
2.6.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Haluaisin aloittaa tämän kuukauden näkemykset sanoen vilpittömästi "valmiina, paikoillanne, hep", mutta se on heinäkuussa, ei tässä kuussa. Kesäkuu alkaa hyvin lupaavasti Merkuriuksen perääntymisellä, mikä kestää 30.6. saakka, ja muulla toiminnalla, mikä antaa meille paljon energiatukea talon energeettiselle ja tunnepuolen loppusiivoukselle. Voimme alkaa ns. siirtää huonekaluja takasin sisään heinäkuussa, jos meillä on jotain vielä jäljellä. Tämä on ollut tähän mennessä melkoinen irtipäästämisvuosi ja se hellittää tässä kuussa ja kannustaa meitä valmistautumaan toimintaan heinäkuussa. Kesäkuussa on laajemmin katsottuna toinenkin puoli ja se liittyy paljastuksiin ja totuuteen. Kysymys meille jokaiselle tässä kuussa on: mihin totuuteen uskomme itse ja olemmeko valmiita puolustamaan omaa totuuttamme? Meillä on tilaisuuksia tehdä se tässä kuussa.

Energia liikkuu aaltoina ja tänä vuonna tähän mennessä on ollut joko laskuvesi tai meille on tulvinut tukea oivalluksiin ja ymmärrykseen, mitkä ovat ravistaneet meitä ytimeen saakka. Voimme odottaa lisää sitä kesäkuussa, mutta tällä kertaa olemme valmiimpia, kun meillä on ollut puoli vuotta (vuoden 2013 lopusta saakka) sen prosessoimiseen, miten käytämme tätä energiaa. Kesäkuussa Merkurius perääntyy Ravussa ja sitten Kaksosissa. Merkuriusta ei kutsuta huijariksi turhaan – se voi huijata meitä, mutta se voi myös näyttää meille, missä meitä on huijattu (ja missä huijaamme itseämme), ja uskon sen tekevän tätä kesäkuussa. Meillä on kolmen viikon perääntyminen sen selvittämiseen, missä sitä on tapahtunut.

Toinen kesäkuun tapahtuma on Marsin liikkuminen eteenpäin, kun se lopettaa kolmen viikon paikallaan olemisen Vaa'an 9. asteessa ja alkaa liikkua eteenpäin, joten alamme olla motivoituneempia. Jupiter, onnen ja siunausten planeetta, aktivoituu myös, kun siirtyy yli perääntymisensä alkamispisteestä ja lähestyy matkansa päätä Ravussa. Valmistaudu toimintaan heinäkuussa, kun se karjaisee Leijonassa. Muista, että Uranuksen ja Pluton neliön energia on edelleen aktiivinen, vaikkei meillä olekaan tarkkaa aspektia ennen marraskuuta 2014. Tämä on voimakasta mullistus- ja transformaatioenergiaa, mikä tukee nyt kaikkia näitä muutoksia.

Kesäkuussa ei ole kuitenkaan pelkää hauskanpitoa ja leikkiä. Vuoden 2014 ennusteissa kuvasin kesäkuuta voimajaksona. Minulla on ollut epämiellyttävä tunne tästä kuusta vuoden alusta saakka, koska se mitä paljastuu, ei ole kaunista. Kun totuuspallo alkaa vieriä tässä kuussa, yksi asia johtaa toiseen. Näemme haavoittuvuutta paljastuvan taloudessa, politiikassa, hallituksissa ja yrityksissä ja katselemme, kun vehkeily- ja petosverkot alkavat purkautua tavoilla, mikä tekee joistain ihmisistä todella vihaisia. On epämiellyttävää nähdä niiden, jotka ovat istuneet vallankahvassa, kapuavan suojaan ja osoittelevan toisiaan sormella, kun alamme oivaltaa täydessä laajuudessa, miten meitä on johdettu harhaan ja informoitu väärin. Mutta tämä on meidän tilaisuutemme ottaa takaisin se valta, minkä olemme tiedostamatta antaneet niille, jotka luulevat olevansa paremmin varustettuja pyörittämään maailmaa ja sanelemaan, miten meidän pitäisi elää.

Johtajien ja hallitsijoiden välillä on suuri ero, kuten näemme. Johtajat seisovat jonon päässä ja kannustavat kaikkia olemaan omassa voimassaan. Hallitsijat haluavat olla kontrollissa ja pitää kaiken vallan. Hallitsijat ovat johtaneet meitä surullisesti aivan liian pitkään. Meidän on nyt aika tulla omaksi johtajaksemme ja siirtyä itsensä voimaannuttamisen korkeampiin toimintamalleihin, missä ei ole sijaa hallitsijoille eivätkä he ole tarpeellisia tai välttämättömiä.

Mutta ennen kuin nämä tilanteet voidaan muuttaa, niiden on paljastuttava, kuten olemme nähneet omassa elämässämme. Luomisprosessi voi olla sotkuista – ajattele tässä tulivuoria. Synnytämme uutta toimintamallia ja kaikkien synnytysprosessien tapaan se tapahtuu kahdessa osassa. Synnytyksen alkaminen on pitkä ja vaikea osa, mikä valmistelee kehon synnyttämään. Sitten tapahtuu itse syntyminen. Syntymän valmistelu on nyt valmis – on aika synnyttää ja katsoa, miltä uusi luomuksemme näyttää.

Kirjoitin näin kesäkuusta vuoden 2014 ennusteessa:

"Kesäkuu: Tämä kuukausi tuo salaisuuksia esiin, asioita jotka järkyttävät maailmaa, ja vaikka osalliset ihmiset eivät ole niin katuvaisia tai anteeksipyyteleviä, kuin toivoisimme, se mitä paljastuu, puhdistaa ilmaa ja tuo esiin totuuden, mitä monet ihmiset ovat epäilleet, mutteivät ole pysyneet todistamaan. Tähän liittyy eri maiden hallituksia ja virkamiehiä kummallisessa petos- ja korruptioverkostossa paikoissa, joita kukaan ei osaa odottaa, ja siihen liittyy ihmisiä, jotka eivät normaalisti sekaannu tällaisiin asioihin."

Valtaa/voimaa – kuten myös energiaa – ei voi ottaa meiltä. Se annetaan pois tietoisesti tai tiedostamatta. Totuus on kuin voima siinä mielessä, ettei sitä voi tuputtaa meille, ellemme hyväksy sitä tietoisesti tai tiedostamatta. Kesäkuu on totuuskuukausi, mikä kannustaa meitä jokaista pitämään kiinni siitä totuudesta, minkä haluamme olevan totta omassa elämässämme. Onko se tiedostamisen, valaistumisen, rauhan, ilon, rakkauden ja yltäkylläisyyden totuus? Olemme voimallisessa risteyksessä ja totuus on keskipiste, mikä määrittelee ottamamme suunnan. Olemmeko valmis puolustamaan sitä totuutta, mikä sallii meidän olla voimakas? Meidän on tehtävä se ensin omassa elämässämme, ennen kuin voimme luoda sen maailmaan.

Kirjoitin facebookissa hiljattain: "Olisin mieluummin tuomittu totuuteni vuoksi kuin hyväksytty halukkuudestani pysyä hiljaa." Sen on täytynyt resonoida monien ihmisten kanssa, koska tuhannet ovat jakaneet sen. Tiedätte, että olen haluttomampi puhumaan suloisuudesta ja valosta kuin omaa totuuttani – riippumatta siitä, miten epämukavalta se toisista tuntuu. Kun äitini kysyi hiljattain, pelkäsinkö, koska sanon kiistanalaisia asioita, kysyin häneltä, mitä minun hänen mielestään pitäisi pelätä? Kuolemaa? Olen kuollut jo useita kertoja tässä elämässä – en pelkää kuolemaa. Pelkään eniten sellaista elämää, millä ei ole merkitystä tai tarkoitusta, maailmaa missä ei ole totuutta tai rakkautta, ihmisiä jotka eivät voi koskaan kokea rauhaa tai iloa ja jotka eivät tiedä olevansa voimakkaita. Toivon, että lopulta kuollessani voin katsoa elämääni tietäen, että puhuin omaa totuuttani riippumatta siitä, miten epäsuosittua se ehkä oli toisten mielestä, ja etten koskaan antanut hyväksynnän olla standardi sen päättämiseen, mitä antaisin itseni jakaa maailman kanssa.

Luulen, että olemme kaikki valmiita elämään totuuselämää ja kesäkuussa meillä on tilaisuus aloittaa tämä matka, jotta olemme valmiita siirtymään heinäkuuhun karjuen, täysin oman totuutemme voimaannuttamana, tiukasti maadoittuneena totuuteemme ja valmiina luomaan maailmaan sen rauhan, ilon, rakkauden ja yltäkylläisyyden toimintamallin, minkä tiedämme mahdolliseksi. Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.