22.7.14

Deepthi: Jumalatarten aikaMakaan aamuyön tunteina kynttilöistä lämpimän mökin sohvalla jossain Hämeenlinnan ja Kangasalan välimaastossa. Kynttilöissä palaa enää hiipuva liekki ja tiskikone raksuttaa viimeisiään keittiön nurkassa. Aamuaurinko kajastaa jo järven takaa, ja minun on pakko tassutella ottamaan siitä kuva. Nurmikko on kostea paljaiden varpaideni alla yökasteen jäljiltä.

Kun palaan takaisin mökkiin, rakas jumalatarsiskoni torkkuu jo L-muotoisen sohvan toisessa päässä ja toinen rakkausjumalatarsisko alkovissa vain muutaman metrin päässä. Olo on turvallinen, kotoisa, raukea, ja samaan aikaan tunnen olevani enemmän elossa kuin ehkä koskaan. Keho on täysin rentoutunut ja samalla se tuntuu leijuvan jossain untuvapilvellä enkelten sylissä. Mistään ajatuksesta ei saa kiinni, ja kaikki ympärillä tuntuu kuin kietoutuneen varhaisen kesäyön aamun lempeään vaippaan.

"Mitä juuri tapahtui?" kysyy haparoiva mieleni.

Tätä:Tämä kesä on ollut transformoivin ja huumaavin kesäni ikinä. Ensin äidin lähtö ja kehon reagointi siihen (mm.siitä lähtien jatkuneet kuukautispuhdistukset, vasta seitsemäs vk menossa...), sitten valtavan maskuliinivuoristovoiman kohtaaminen Kaliforniassa, joka käänsi koko energiakehoni ympäri ja asensi minuun täysin uuden näkymän elämästäni ja itsestäni. Sitten saavuin kotiin purkamaan koko pakettia ja tekemään sen vahvistamana ja rohkaisemana elämäni isoimmat sisäiset päätökset. "Sattumalta" samaan aikaan myös Maya-kalenterivuosi tuli päätökseensä 17.07 ja aloitimme täysin uuden kalenterin 18.7, joka tukee entisestään uuteen energiaan ja sykliin astumista ja vanhasta irtipäästämistä. Koko viime viikon tuntuikin, että olimme todella viimeistelemässä vanhaa ja hyvin kiivasta puhdistumissykliä, joka ainakin omassa elämässäni alkoi viime syksynä kirjan julkaisun jälkeen, ja joka sisälsi kaikki naiseuden, seksuaalisuuden ja itsensä rakastamisen oppikoulut. Omg...........

Nyt olen kuunnellut kanssasiskojeni kuulumisia ympärilläni ja huomannut, että kaikki ovat käyneet läpi yhtä huikeita prosesseja. Tämä kesä on tuntunut olevan oikein Jumalatarten esiinmarssin kesä. Jos joskus on tuotu jumaltietoisuutta kehoon saakka, niin se on tapahtunut nyt. Emme liitele missään pilvissä, emmekä myöskään enää kysele, onko meillä oikeutta olla sellaisia kuin olemme, vaan tänä kesänä olemme rikkoneet ja ylittäneet kaikki mahdolliset tabut ja rajat, mitä kautta historian naissukupolvet ovat kantaneet mukanaan. Kaikkien näiden sisäisten prosessien jälkeen olemme antaneet itsemme vihdoin astua niiksi Jumalattariksi, joita olemme. Ja jos et ole tätä vielä tehnyt, niin tunnet aivan varmasti paineen niskassasi. 

Älä siis ihmettele, jos olet tämän kesän aikana tehnyt sellaisia ratkaisuja, joita et aiemmin elämässäsi olisi kuuna päivänä tehnyt. Älä ihmettele, jos huomaat ajattelevasi asioista, itsestäsi ja maailmasta yhtäkkiä avarakatseisemmin, "radikaalimmin", kuin koskaan ennen. Älä myöskään ihmettele, jos tunnet nahoissasi, että et enää "mahdu itsesi sisään", vaan tunnen vastustamatonta tarvetta hyppiä kaikkien raja-aitojesi yli - senkin kustannuksella, että Sinua pidetään hulluna ja pelkäät jääväsi yksin. Tiedä, ettet jää koskaan yksin. Monet ovat jo tuolla polulla, jonne saatat tuntea nyt sydämessäsi selittämätöntä paloa. Se on Jumalatar Sinussa, joka tekee itseään nyt tiettäväksi. Se on se alkukantainen Villinainen,  joka on uinunut meissä ikiajat, ja joka ei kestä enää hetkeäkään istua hiljaa paikoillaan. 

Clarissa Pinkola Estes kirjoittaa kirjassaan Naiset jotka kulkevat susien kanssa:


"Se, että tunnemme itsemme hylätyiksi 
hänen poissa ollessaan
ja että kaipaamme ja haikailemme 
hänen peräänsä
kertoo siitä
että Hän on kulkenut tästä"Villinainen. Jumalatar.

Jos tunnet sydämessäsi kutsun Jumalatarten jalanjäljille, nyt on viimeistään aika alkaa etsiä seuraa, joka tukee sisäistä kutsuasi, ja auttaa ja tukee Sinua tulemaan siksi Jumalatarvaloksi joka olet. On se seura sitten ystävä, ventovieras, kirja, meditaatioryhmä, Sisäinen Ohjaus, blogi tai mikä tahansa. Nyt on aika. ♥

Mikä siis on Jumalatar? 

Jumalatar on Nainen, joka opettelee rakastamaan, tuntemaan, tietämään ja hyväksymään itsensä  joka tasolla, niin sielun, kehon kuin mielenkin tasolla. Jumalatar on nainen, joka keskittyy sisäiseen henkiseen kasvuun ja itsensä tiedostamiseen, elää elämää täydesti ja on täynnä rauhaa, rakkautta, iloa ja intohimoa elämää kohtaan. Jumalatar on nainen joka ymmärtää, että hänellä on rajoittamaton kyky tehdä elämästään juuri sellaisen kuin haluaa. Jumalatar on nainen, joka tahtoo jakaa ja antaa, koska hän tietää elävänsä loppumattomassa, tietoisessa kiitollisuudessa ja runsaudessa joka hetki. Jumalatar hyväksyy itsessään sekä valot että varjot. Hän myös tietää, että epäonnistumisia ei ole, on vain kasvua. Jumalatar ei elä menneisyydessä eikä tulevaisuudessa, vaan pyhässä ikuisessa "nyt"-hetkessä. 

Kaiken oman prosessini päätteeksi löysin itseni siis eilen mökiltä järven rannalta kahden rakkaan Jumalatarystäväni kanssa. Viime yönä meille oli kaikki mahdollista. Jos kaikesta muusta olimmekin jo olleet tietoisia ja suurinpiirtein päässeet sinuiksi itsemme kanssa, niin viimeinen asia joka vielä häilyi edessämme kulmakivenä, oli rakkaat kehomme. Miten tällaisessa maassa, joka on kuuluisa saunakulttuuristaan, olemmekin naisina onnistuneet lataamaan kehoomme niin paljon häpeää, estoja, rajoja, tuomitsemista, kurittamista, inhoa ja tyytymättömyyttä? Tätä mietimme koko illan saunan lauteilla. 

On mielenkiintoista, että tänä aikana, kun some vilisee selfieitä ja media syytää bikinifitness-tyttöjen kuvia ulos toisensa perään, samaan aikaan on käynnissä buumi, jossa facebookissa jaetaan yhä enenevässä määrin kampanjoita luonnollisen naiseuden puolesta ja naisen vapauttamisesta. On mielettömän hienoa, että olemme viimeinkin alkaneet tutkia itsessämme kaikkia puolia! Ja minkä kautta se voimallisimmin tapahtuisi kuin juuri kuvien kautta. Jos joku vielä siis väittää, että nyt ei ole feminiinienergian nousun aika, niin kulkee kyllä huppu silmillä! Naiset tahtovat oppia tuntemaan itsensä, kokemaan itsessään kaikki puolet. Emme ole vain henkisiä tai kehollisia/seksuaalisia. Olemme kumpaakin. Samassa paketissa. Ja sehän meistä niin mielettömän upeita tekeekin! Mitä enemmän käytämme itsestämme sanaa "Sallin", sitä enemmän itsestämme löydämme uusia puolia ja vapautamme käyttöömme koko energiamme. On aika astua itselukituista kaapeista ulos. Tänään juhlimme ympäri maapalloa Maria Magdalenan päivää. Me halusimme viime yönä Jumalatarsiskojeni kanssa pyhittää tämän juhlapäivän tekemällä kauniin, voimauttavan ja vapauttavan rituaalin oman naiseutemme, sisäisen Jumalattaren vapauttamiseksi. Meistä kukin oli kuullut mm.Kirsi Salon upeista workshopeista, joista inspiroituneina teimme oman versiomme seremonian läpiviemiseksi. 

Aloitimme öisen rituaalimme valmistelemalla ulos nurmikolle ison puun katveeseen Jumalatarpedin. Levitimme yökasteiselle nurmikolle ensin ihanan pehmeän peiton ja kannoimme sitten sen äärelle kynttilälyhtyjä. Saatuamme pedin valmiiksi menimme saunan lämpöön. Saunassa hiljennyimme ja teimme aivan ihanan ja voimallisen rukouksen, jossa pyysimme kaikki Taivaalliset Jumalattaret ja Äiti Jumalat siunaamaan seremoniamme. Ja niin maailman kaunein rituaali sai alkaa. 

Hiljentymisen jälkeen tassuttelimme kesäyöhön Jumalatarpedin ääreen. Kukin meistä astui ison askeleen omalla naiseuden polullaan, kun vuoron perään asetuimme peitolle makuulle, ja toiset siskot saivat kertoa, miten kauniilta, täydelliseltä ja upealta näytimme. Ilman rihman kiertämää, juuri sellaisena kuin olemme.

Rituaalin jälkeen tuskin löysimme sanoja. Kaikki oli niin unenomaisen kaunista. Miten voimaannuttavaa on kuulla niin kauniita sanoja suoraan sydämestä toisen naisen suusta. Miten herkistävää on saada katsoa toisen naisen maailman kauneinta kehoa niin avoimesti ja niin suurella rakkaudella, ja nähdä miten täydellinen hän on. Nähdä, miten me kaikki olemme täydellisen uniikkeja ja hirvittävän arvokkaita ja pyhiä juuri sellaisina kuin olemme. Toisiamme katsoessamme ei tullut mieleenkään sanat "häpeä, inho tai epätäydellinen". Olimme vain täynnä ihailua ja suunnatonta arvostusta.

Vasta siinä ymmärsin itse, miten arvokas naisen keho todella on. Miten tällä maapallolla ei ole mitään niin täydellistä ja läpeensä hurmaavaa, kuin nainen on. Sellaisen kokemuksen jälkeen ei tule mieleenkään tuomita omaa vartaloaan, kun ymmärtää ja kokee joka solullaan, miten arvokkaita joka ikinen olemme. Naista ei koskaan pitäisi aliarvostaa, arvostella tai kohdella kaltoin. Usein teemme sen itse, ja niin annamme myös muille luvan tehdä meille niin. Mutta jos jokainen näkisi miten kaunis ja uniikki itse on, ei ikinä tekisi sitä sen enempää itselleen kuin muillekaan. 

Naisten on aika omistaa oma kehonsa, lakata tuijottamasta median luomaa kuvaa naisista, tulla tietoiseksi siitä valtavasta Äiti Jumalasta, joka kehossamme elää ja hengittää. Meissä on valtava voima, joka synnyttää ja luo koko ajan uutta. Se on maailmankaikkeuden feminiinisen aspektin perusluonne. Jos tukahdutamme naiseutemme, tukahdutamme luovuuden, hengen, Elämän maan päältä. 

Tämä aika onneksi tekee tätä prosessia puolestamme. Äiti Maa itse on näyttämässä meille esimerkkiään. Se ei siedä enää eriarvoisuutta, ja kantaa mukanaan jo niin korkeavärähteistä energiaa, että se ei voi olla vaikuttamatta myös meihin ihmisiin. Päivä päivältä tulemme yhä tietoisemmaksi luomisvoimastamme, ja ymmärrämme, että emme voi enää elää siinä harhassa, jota yhteiskunta meille tarjoaa. On astuttava omaan voimaan ja luotava oma todellisuus. On tultava harmoniaan luonnon kanssa ja opeteltava rakastamaan itseään pyyteettömästi. Antaa Äidille sija sydämessämme. Myötätuntona. Rauhana. Rakkautena."Follow the trail of rose petals, 
follow the scent of earth and ocean.
Follow the sounds of ecstatic prayers, of belly laughter,
of tears liberated at last.
Follow the calling from the deep warmth of you,
and you will arrive,
in your seat.

Let me wash your forehead with rose water,
let me bow at your feet.
Let me whisper to you just how significant it is that
YOU are here.
Just as you are."
Tässä vielä tunnelmiamme tältä päivältä viime yön rituaalimme myötä. ♥ ♥ ♥

"Jouduin pysähtymään heti lähdettyäni ensimmäiselle P-paikalle, aivan käsittämätön rakkausenergia ympäröi mut ja seisoin vain siinä auringossa.... enkä yhtään tiedä kuinka kauan sitä kesti, varmaan lähemmäs puolituntia. Siis niin onnellinen teistä  ja meistä ♥ ♥ ♥ Aivan huikea ilta/yö ja aamu  Ei pysty ymmärtämään mitä kaikkea ihanaa teidän kanssa taas sainkaan kokea! :)"

"Istahdin junaan ja valtavan kiitollisuuden kyyneleet kimmelsivät silmissä ja rakkaus lainehti sydämessä. Huomasin katsovani ja ihailevani kaikkia naisia ja tyttöjä junasssa, he kaikki olivat niiiiin valtavan kauniita ja upeita, että pakahdutti!"

"Niin huikea oli meidän vuorokausi yhdessä! 
 Täällä keho vieläkin hyrrää niin tyytyväisenä ja ihmetyksestä onnellisena.Aivan Uusi Shakti-energia virtaa suonissa, ja tuntuu, että olen ihan pitelemätön! Mieletön lempeys Kaikkia Naisia kohtaan, suuri myötätunto ja rakkaus. Ihmeellisen upeaa ja ihanaa! "

"Mun oloni on kevyt kuin höyhenellä ja valtavan voimakas ja rakkaudellinen. Ja niin kiitollinen, etten tiedä miten päin olisin. Ja kiitos niiiiiin järjettömän paljon ystävyydestänne, siitä että olette ♥ ♥ ♥ Olette jotain niin kaunista, rakkaudellista, voimallista, että järki ei pysty sitä käsittää. Mutta mun sydän tietää  Kiitos!"

"Nyt istun Saimaan rannalla ja ajattelen, että elämä on kaunis, maailma on niin kaunis, minäkin olen kaunis. 
♥ ♥ ♥"


Naiset Rakkaat, meissä on Voima, Valo ja Rakkaus! Sisterhood Rules!!!! 
♥ ♥ ♥ Tuu mukaan!! Elä!! Tanssi!! Naura!! Nauti!! ELÄMÄ ON NYT!!! ♥ ♥ ♥