29.7.14

ENKELIENNUSTEET ELO-JOULUKUU 2014Heii Rakkaudet,

Eilisiltaista postausta kirjoittaessani alkoi tuntua, että olisi hyvä pyytää Enkeleiltä yhteistä ohjausta meille kaikille tämän huikean vuoden 2014 loppupuoliskolle. Katsotaanpa, mitä meille tuodaan. ♥

ELOKUU
LAPSI
"Sydämesi sykkii lapsille ja he vastaavat rakkauteesi välittömästi. Kaikki lapset, mukaan lukien sisäinen lapsesi, tarvitsevat rakkautta, huomiota ja huolenpitoa. Me voimme puhdistaa ja avata sydämesi ja aikataulusi niin, että sinulla on enemmän aikaa ja energiaa niille lapsille, jotka tarvitsevat sinua."

Voi Rakkaus!  Minulle on tuotu tätä lapsiasiaa aivan valtavasti jo monta vuotta. Että miten tärkeää on huolehtia lapsistamme, kohottaa omaa tietoisuuttamme ja kylvää nuo valonsiemenet myös heihin. Tämän ajan lapset ovat hyvin, hyvin herkkiä energioille, ja usein heillä on jo syntyessään korkeampi tietoisuus, mitä meillä aikaisemmin syntyneillä valonlapsilla. Siksi on tärkeää, että pidämme itse huolen, että ajatuksemme, tekomme ja sanamme ovat linjassa keskenään, koska nämä lapset aistivat kaiken ristiriidan energiatasolla, ja hämmentyvät siitä. On tärkeää sytyttää sisäinen valomme, ja antaa sen loistaa niin omaamme kuin lastemmekin sydämiin.

Toisekseen minusta tuntuu, että tämä kortti symboloi myös juurikin tätä hurjaa vaihetta, jonka läpi olemme erityisesti alkuvuoden tulleet. Niin moni meistä on kokenut täydellisen transformaation, ja olemme kirjaimellisesti kuin uudestisyntyneitä! Opettelemme nyt täysin uudet tavat toimia tässä maailmassa - uudella, kohonneella tietoisuudella, avoimella sydämellä, sekä kyvyllämme rakastaa itseämme ja sitä kautta kaikkia muitakin pyyteettömästi. 

Huikea aloituskortti! Kiitos, kiitos, kiitos! 

SYYSKUU
RUNSAUDENSUIHKU
"Eheyttääksesi taloudellisen tilanteesi luovuta meille kaikki murheesi rahaa koskien. Me ohjaamme sinua näyttämällä, miten voit luoda ja hyväksyä yltäkylläisyyden elämääsi. Kun työskentelemme yhdessä, taloudellinen tilanteesi paranee heti, kun annat sen tapahtua."

Nostaessani tätä korttia ja ennen kuin katsoin mitä kortissa sanottiin, sydämestäni kumpusi niin suuri ilo, että minua alkoi hymyilyttää aivan spontaanisti. Minusta tuntuu, että se oli osa tätä viestiä. Enkeleiden toive on, että opettelemme ottamaan asiat kevyesti ja iloisesti, jolloin myös kaikki runsaus virtaa luoksemme täysin vaivattomasti ja kykenemme irrottautumaan draamasta, eli negatiivisista ajattelumalleista, joita mielemme on jauhanut vuosikymmeniä. Huomaa, että ne ovat vain oppittuja kaavoja, eivät sinun todellinen olemuksesi. Todellisuudessa sydämesi osaa vastaanottaa kaiken runsauden ja rakkauden, kun annat sen tapahtua, etkä seiso itse tiellä! :) Enkelit näkevät, että universumissa on kaikille kaikkea aina tarpeeksi ja yllin kyllin. Jos pystyt sydämessäsi kuvittelemaan jotain, se on myös tapahtuva. Visualisoi siis nyt esimerkiksi raha-asioita koskien, että sinulla on koko ajan tilillä tarpeeksi rahaa ja että kaikki laskusi on jo maksettu. Huomaa, mikä energiaero tällä on koko olemukseesi! Älä turhaan rajoita itseäsi, koska Sinä olet luonnostaan Luoja. Jos haluat, voit katsoa vahvistukseksi vielä vaikkapa tämän Teal Swanin huikean videon rahan manifestoimisesta. ;)

LOKAKUU
MITÄ SINÄ HALUAT?
"Sinulla on nyt huikea tilaisuus kirjoittaa uusi elämänkäsikirjoitus sydämesi toiveisiin pohjautuen. Kun kerran selvität itsellesi sydämesi todelliset toiveet ja olet valmis vastaanottamaan ne elämääsi, unelmasi toteutuvat aivan ihmeellisin tavoin."

Näyttää siltä, että Enkelit opettavat meitä tulevan syksyn aikana oikein luomisen mestareiksi! Tämä tarkoittaa siis sitä, että meillä on käytössä aivan uudenlainen tietoisuus, jolla ymmärrämme olevamme itse vastuussa elämästämme, valinnoista ja onnellisuudestamme. Emme ole enää yhteiskunnan emmekä minkään muunkaan instanssin ohjauksessa, vaan itsenäisiä, omavoimaisia, tietoisia sydänihmisiä valmiina palvelemaan maailmaa puhtaimmalla, korkeimmalla, mahdollisella tavalla. On tärkeää uskaltaa kysyä itseltään, että mitä minä haluan. Vain tuntemalla itsesi pystyt pyyteettömästi tuoda iloa ja rakkautta myös muille ihmisille. Määrittämällä omat arvot, toiveet ja asiat jotka tekevät sinut iloiseksi ja onnelliseksi, pystyt tekemään selkeitä, kirkkaita päätöksiä jokaisella elämänosa-alueellasi: millaisten ihmisten kanssa haluat jakaa aikasi, millaista työtä haluat todella sydämestäsi tehdä, mitkä asiat vahvistavat sinua, mitkä asiat hajottavat sinua, kuinka paljon tarvitset aikaa itsellesi ja omalle sisäiselle työskentelyllesi jne. Määritä omat rajasi ja sinun on helpompi navigoida elämän aallokoissa. Ja muista, että mikään ei ole mahdotonta!! Me olemme mittaamattoman voimallisia valo-olentoja, ja Universumi on aina puolellamme! Luota, luota, luota! 

MARRASKUU
VIATTOMUUS
"Rakkaamme, totuudessa jokainen on syytön, koska olemme Jumalan täydellistä käsityötä. Anna meille raskaat tuntosi, jotta voimme ladata ne jälleen valolla. Luovuta kaikki syyllisyydentuntosi, vihasi ja syytöksesi, jotka saattavat sumentaa näkökykyäsi. Nauti jälleen rauhasta sydämessäsi."

Ennen kortin nostamista sydämessäni tunsin, että marraskuu on jollain tavalla sisäänpäinkääntymisen aikaa. Olemme varmastikin käyneet alkusyksyn aikana läpi melkoisen energiabuustin, jossa olemme saaneet luoda unelmiamme todeksi oikein täyslaidallisen energialatauksen kanssa, ja nyt meitä kannustetaan sitten hiljentämään tahtia, valmistautumaan talven hiljaisuuteen - aivan niin kuin luontokin tekee. On aika puhdistautua sisäisesti, ja samalla tarkastella, jos sydämeen on tarttunut mukaan ylimääräisiä negatiivisia tunteita, jotka vetävät omaa energiaa alaspäin. Viattomalla sydämellä, omaksumalla kuin lapsen olemuksen, pystymme näkemään oman totuutemme valon kirkkaasti. Anna itsellesi lupa inventaarioon, omien todellisten tunteidesi tutkimiseen. Ja pidättäydy edelleen draamasta. Salli itsesi olla vapauden polulla. ♥

JOULUKUU
KUUNTELE
"Hiljennä mielesi, Rakkaamme, ja kuuntele meidän lempeää vahvistusta siitä, että kaikki on hyvin ja kaikesta on jo huolehdittu. Pysyttele hiljaisessa, vastaanottavaisessa tilassa, ilman että huolehdit tulevaisuuttasi tai sitä, että tulevatko unelmasi toteutumaan vai eivät. Hiljainen mieli ja keho kuulevat meitä nopeammin ja selkeämmin. Tämä on meidän pyyntömme sinulle: Kuuntele."

Kaunis lopetus vuoden viimeisenä viestinä. On aika todellakin hiljentyä vastaanottamaan Joulun sanoma, hiljentyä oman sydämen ääreen ja tuntea Rakkauden viestin voima. Moni on kulkenut polkuamme edellämme, ja valaisee sitä puolestamme. Jokaista meitä kutsutaan ja johdetaan Kotiin, ja Joulukuu tarjoaa siihen mitä kauneimman mahdollisuuden. 

Jos ensimmäinen viestimme koskikin lapsia, niin joulukuussa tunnumme palaavan samaan teemaan, tällä kertaa nimenomaan sisäiseen lapseen, Jeesus-lapseen. Samalla tavalla kuin Äiti Maria hoivasi Jeesus-lasta, myös meissä kaikissa asuu sisäinen äiti-aspekti, joka hoivaa, ruokkii ja rakastaa meitä. Joulun sanoman avulla voimme herättää tuon sisäisen äitiyden tunteen, hoivata sisäistä Jeesus-lastamme. Enkelit ovat tässä aina apunamme ja ovat Joulun aikaan erityisen voimallisesti ympärillämme. 

On vuoden pimein aika. Mutta juuri silloin Valo loistaa sydämissämme kaikkien kirkkaimmin. ♥


Amen. Om Namah Shivaya.

Sinua kunnioittan,
Deepthi