18.7.14

Fenn: Planeetta siirtymässä


PLANEETTA SIIRTYMÄSSÄ
Planet in Transition

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
14.7.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Planeettamme on siirtymässä. Olemme keskellä prosessia, mikä muuttaa kaiken elämän maan päällä! Tietysti tiedämme tämän, olemme puhuneet siitä ja toivoneet sitä, mutta nyt elämme sitä todellisuutta. Se ei ole helppoa, mutta on ratkaisuja ja tapoja käsitellä muutoksia sujuvan ja helpon henkilökohtaisen siirtymän edesauttamiseksi. Tämän artikkelisarjan tarkoitus on ehdottaa tapoja kulkemiseen siirtymän mukana, jotta elämästä voidaan tehdä rikasta ja merkityksellistä myös muutoksen tulikokeessa.

Muutamana viime viikkona olen todella huomannut nämä muutokset. Ensimmäisenä sää ja hullut säätilat. Ei ole mitään epäilystä siitä, että ympäri maapalloa on epätavallisia säätiloja. Sitten olemme kaikki tulleet tietoiseksi taloudellisista vastoinkäymisistä, kun "säästötoimet" ja pankkihuijaus ottavat enemmän ja enemmän rahaa työtätekeviltä ihmisiltä ja antavat rikkaille, joista tulee hävyttömästi rikkaampia ja rikkaampia joka päivä. Maapallomme näyttää lukitulta talousjärjestelmään, mikä vain imee resursseja ja varallisuutta ja jättää enemmistön nuolemaan näppejään.

Tunne- ja henkisessä elämässämme olemme ehkä myös turtuneet ja alkaa olla tiedollista ristiriitaa. Meille kerrotaan, että kaikki on hienosti - ei selvästi kuitenkaan ole - ja tällä hetkellä on kaksi sotaa, joissa armeija pommittaa ilmiselvästi siviiliväestöä, eikä mediassa kerrota mitään. Keskitymme omaan pikku piiriimme, itseemme ja henkilökohtaiseen onnellisuuteemme ja olemme unohtaneet, miten ollaan yhteisön osa. Ennen yhteisö oli pieni yksikkö, se oli paikallinen ja tunsit yhteisösi ihmiset. Nyt yhteisö on maailmanlaajuinen ja olemme ehkä uupuneita ja vieraantuneita yrittämään sovittaa itsemme jonkinlaiseen yhteisöllisyystuntuun, mihin sisältyy oma ja toisten hyvinvointi. Mutta viidennessä ulottuvuudessa olemme kaikki yhteydessä ja näin jokainen yhteisömääritelmä sisältää meidät kaikki yhdessä.

Sitten kohtaamme päivittäin ongelmia, jotka liittyvät ruokaan, terveyteen ja elintilaan, kun väestö lisääntyy ja resursseja käytetään jatkuvasti nopeammin. Näytämme jääneen kiinni kulutuskilpailuun, teemme työtä ja ansaitsemme voidaksemme kuluttaa aina vain enemmän ja enemmän, vain pysyäksemme hengissä. On helppoa joko tulla epätoivoiseksi tai sulkea pois se, mitä ei pysty käsittelemään.

Mutta emme ole yksin tässä transformaatiossa, vaan meillä on enkeli- ja henkiauttajia, jotka ovat opastaneet meidät tähän pisteeseen ja ovat nyt valmiita auttamaan meitä, kun otamme ensiaskelia jonkin uuden tietoisessa luomisessa. Mutta se on meidän luomistamme ja perustuu meidän tekemiimme valintoihin.

Jos katsomme planeettaamme tällä hetkellä, olemme todellisuudessa jääneet kiinni rahatalouteen, mikä näkee luonnon ja planeetan kulutettavina resursseina varallisuuden luomisessa. Tätä varallisuutta mitataan rahana, mitä yksilöllä on henkilökohtaisina resursseina ja kulutuksena. Tässä näkemyksessä olemme vain olemassa kuolleella planeetalla ja kulutamme, kunnes kaikki on käytetty, ja sitten menemme toivottavasti jonnekin muualla ja jatkamme tätä loputonta kuluttamista.

Maapalloa ei suunniteltu koskaan toimimaan tällä tavalla. Alkuperäisessä suunnitelmassa se oli pyhä ja omavarainen olento. Planeetta suunniteltiin tukemaan elämää loputtomassa elämän, kuoleman ja uudistumisen kierrossa. Alkuperäisessä suunnitelmassa ihmiset olivat vain osa planeetan ekosysteemiä ja heidän oli tarkoitus löytää ilonsa ja hyvinvointinsa luonnon tukemisesta ja sen tukemana olemisesta.

Omassa kulttuurissamme taidamme kutsua tätä "Eedenin puutarhaksi" tai "Paratiisiksi", missä kaikki toimii tasapainossa ja harmoniassa. Mutta sitten lähdimme puutarhasta ahneuden, vallan, kulutuksen ja varallisuuden vuoksi. Nyt meillä on kaaosta, kun maapallo reagoi tähän paineeseen. Planeetta on siirtynyt viidenteen ulottuvuuteen, missä kaikkien asioiden keskinäinen yhteys on elämän avainaspekti. Tiedämme, ettemme voi elää ottamatta huomioon kaikkien olentojen elämää planeetallanne, sillä jos planeetta kuolee, mekin kuolemme.

Viidennessä ulottuvuudessa meidän on nostettava tietoisuuttamme ja havaintotapaamme ja alettava ymmärtää, mitä merkitsee elää planeettayhteisössä ja olla yhteydessä. Tämä on sen ymmärtämistä, että kaikki elämä on osa meitä ja se, mitä tapahtuu planeetalla, tapahtuu meille. Ei ole pakotietä - vain kyky olla vuorovaikutuksessa luonnon kanssa ja luoda ja kutoa jotain uutta tähän siirtymätilaan.

Elämä mikä on pyhää

Maailmassa missä ihmishengestä ja luonnosta on tullut halpaa, näyttää kummalliselta ehdottaa, että täytyy palata hyväksymään elämä pyhäksi ja osaksi koko elämän pyhää virtaa.

Muinaisihmiset tiesivät ja ymmärsivät, että elämä oli lahja ja se oli taianomainen. He ymmärsivät, että planeetta oli elävä olento ja kaikilla maapallon olennoilla oli yhteinen kohtalo, minkä luonto muokkasi. He olivat yhteydessä elementaalien ja henkien kanssa ja he yrittivät elää tasapainossa luonnon kanssa. He loivat yhteisöjä ja juhlivat siirtymäriittejä ja pyhiä elämän seremonioita.

Heidän elämänsä oli rikasta, vaikkei se ollutkaan varakasta aineellisesti.

Voidaksemme palauttaa tuon rikkauden elämäämme, meidän täytyy irrottautua tarpeesta etsiä varallisuutta ja kuluttaa ja palata elintapaan, mikä kunnioittaa kaiken elämän pyhyyttä.

Tätä ei ole helppoa saavuttaa. Äskettäin ilmoittauduin tunnetun amerikkalaisprofessorin kurssille maapallon kestävästä tulevaisuudesta. Tämä kurssi pidettiin kulutustalousmallin puitteissa ja se ehdotti, että ainoa tapa varmistaa kestävä tulevaisuus oli saada enemmän - enemmän talouskasvua, enemmän ihmisiä, enemmän yrityksiä, pankkeja ja rahoitusvaltaa. Minusta näyttää järjettömältä, että ns. vastaus ongelmaan oli lisää samaa ongelmaa, mutta nämä ihmiset ovat omassa laatikossaan. Kun kysyttiin elinympäristön saasteista ja tuhoutumisesta, arvostettu professori vakuutti, että oli mahdollista poistaa nämä vaikutukset tulevasta kasvusta puhtaammalla teollisuudella ja valmistuksella. Tällaiset ihmiset eivät tietenkään näytä oikeasti välittävän maapallon tuhoutumisesta, koska he uskovat siihen mennessä nousevansa avaruusaluksiinsa ja porhaltavansa toiselle planeetalle jatkamaan kuluttamista.

En tiedä sinusta, mutta itse tavallaan pidän tästä maapallosta ja haluaisin nähdä sinisestä pikkuplaneetastamme tulevan valotähti, mikä sen on tarkoitus olla, yhdessä kaikkien sillä elävien kanssa.

Tästä syystä matkustin hiljattain Baikal-järvelle Siperiaan työskentelemään valoperheen kanssa ja yhdistymään maapallon alkuperäiseen tarkoitukseen ja shamaaniperinteen voimaan. Baikal-järvi on suurin makean veden järvi maapallolla. Se on turmeltumaton ja puhdas ympäristö, missä elementaalit ovat edelleen voimissaan ja aktiivisia alkuperäisen suunnitelman mukaisesti. Se on myös yksi shamaaniperinteen siemenpisteistä.

Shamanismi on maailmankatsomus, mikä näkee pyhyyden ja hengen kaikissa asioissa. Voimme oppia menneisyydestä, kun kuljemme tulevaisuuteen. Meidän täytyy oppia menneisyydestämme, miten havaitaan pyhyys, kuunnellaan luontoa ja työskennellään luonnon kanssa, rikkaan ja tasapainoisen elämän luomiseksi planeettayhteisönä. Tulevina kuukausina kirjoitan lisää siitä, miten voimme muodostaa näitä yhteyksiä jokapäiväisessä elämässämme ja miten voimme auttaa planeettaa sen siirtymään takaisin alkuperäiseen suunnitelmaan ja siten kehittyä planeettayhteisönä.

Elämä mikä on rikasta

Sitten kun alamme ymmärtää, että kaikki elämä on pyhää, alamme nähdä sen eri tavalla. Alamme nähdä elämän värejä ja kuvioita. Tämä johtuu siitä, että koko huomiotamme ei vie herpaantumaton tarve ansaita ja kuluttaa ja meillä on aikaa huomata elämän suuri sinfonia ja oma paikkamme siinä.

Voimme aloittaa yhdistymällä pyhään elämänpiiriin. Olemme galaktisia shamaaneja, jotka kulkevat unikentillä, ja olemme täällä tuomassa omat unemme/unelmamme. Olemme täällä myös jakamassa elämän ja luomisen yhteisen unelman ja arvostamassa planeetan ja kaikkien sen olentojen suurta luomakuntaa. Silloin kun lähestymme elämää ja planeettaa ihmetyksen, kiitollisuuden ja arvostuksen perspektiivistä, alamme nähdä asioita, joita emme näkisi muuten. Ja alamme arvostaa paikkaamme maapallolla ja osaamme tässä suuressa siirtymässä.

Saatamme myös alkaa tuntea, että meidän on siirryttävä sanoista tekoihin ja alettava nähdä, miten voimme muuttaa elämäämme, harmonisoituaksemme tulevien uusien energioiden kanssa. Nämä uudet energiat vievät meidät takaisin alkuperäiseen suunnitelmaan ja sitten harmoniselle ja tasapainoiselle planeetalle. Mutta meidän on otettava nuo askeleet harmoniaa ja tasapainoa kohti ja katsottava niitä tapoja, joilla elämämme on edelleen yhdistynyt lähtevään kulutussysteemiin. Tänä muutosaikana on vääjäämätöntä, että elämme ns. jalka kummassakin maailmassa, mutta meidän pitäisi tehdä työtä varmistaaksemme, että siirrymme enemmän ja enemmän harmonista ja tasapainoista maailmaa kohti ja että teemme näitä valintoja.

Se riippuu meistä. Sitä varten olemme täällä. Meidän täytyy tehdä elämänvalintoja, jotka harmonisoivat meidät maapallon tulevaisuuteen, mikä on rikas ja harmoninen ja tukee kaikkea elämää.

Päivän ajatus: 

Teen tänään valintoja, 
jotka tukevat elämää maan päällä 
Tiedostan tänään elämän rikkauden
Tiedostan tänään, että kaikki elämä on pyhää!
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.