17.7.14

Hoffman: Olemisen ja tekemisen velvollisuudet


OLEMISEN JA TEKEMISEN VELVOLLISUUDET
The Obligations of Being & Doing
AE Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
14.7.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Miksi on niin, että elämässä tuntemanne ilo vähenee, kun tapaatte jonkun, joka on surullinen? Miten voitte olla onnellinen yhtenä hetkenä ja sitten tuntea syyllisyyttä onnellisuudestanne, kun olette tietoinen jonkun toisen tuskasta? Onko teidän väärin nauttia yltäkylläisyydestä ja hyvinvoinnista, kun toisilla on rajoituksia? Häpeättekö menestystänne, kun tiedätte toisten kamppailevan? Mitä ovat velvollisuutenne toisia kohtaan ja miten voitte olla tukeva valomajakka, jos ette jaa heidän nykyistä olotilaansa? Kyse on tekemis- ja olemisvelvollisuuksienne ymmärtämisestä.

Epäselvyys syntyy siitä, kun uskotte, että olemisenne keskittyy siihen, mitä teette, ja että ollaksenne valo toisille teidän täytyy tukea heitä myös omien siunauksienne peilaamisessa. Tämä luo uskomuksen, että teillä on velvollisuus tehdä toisille, jotta hekin voivat nauttia samanlaisesta elämästä, minkä olette luoneet itsellenne. Vaikka voitte olla valaistumisen lähde toisille, ette voi olla heidän valaistumislähteensä. Ei ole lupausta menestymisestä tai yltäkylläisyydestä elämässä - on vain mahdollisuus nauttia rajattomasta yltäkylläisyydestä ja siunauksista elämässä, silloin kun se on yksilön valitsema polku.

Tekemisvelvollisuutenne - mitä teette elämässänne ja elämällänne - ulottuu ainoastaan omaan elämänpolkuunne. Kaikki mitä teette elämänpolullanne, palvelee teitä ja oppimistanne, parantumistanne, kasvamistanne ja transformoitumistanne. Matkanne on oma luomuksenne, se on oma parantumispolkunne ja kaikki sillä on osa sitä, mitä teette itseänne varten. Se mitä teette toisia varten tai heidän puolestaan, ei palvele teitä, ellei sitä tehdä täyttämään jokin oppituntinne. Voimallisin läksy minkä voitte oppia, on, että te ette ole vastuussa toisten ilosta tai tuskasta, heidän oppimisestaan tai parantumisestaan eivätkä he ole vastuussa teistä. Tämä velvollisuus on luonut karmaelämät ja vapaudutte niistä, kun hyväksytte, että jokainen on täysivaltainen omalla polullaan, aivan kuten te olette omallanne.

Ihmiskunnan yhteinen matka on täydellinen ylösnousemuskokemus ja jokaisen yksilön polku johtaa valoon omalla tavallaan. Yksikään polku ei ole tärkeämpi ja jokaisella ihmisellä on oma polkunsa luotavana ja seurattavana. Velvollisuutenne ihmiskuntaa kohtaan on olla omassa totuudessanne, laajentua energianne korkeimpaan ilmaisuun ja kokea valonne täysi potentiaali. Parantumisestanne ja oppimisestanne tulee mahdollisuus muille, sitten kun he voivat resonoida sen kanssa itse.

Ei ole johtajia, ainoastaan harmonia- ja resonanssikohtia. Ei voi olla seuraajia, silloin kun jokainen ihminen tiedostaa, että hän johtaa itseään siihen valovärähtelytaajuuteen, minkä hän voi kokea. On opettajia ja oppilaita, mutta jokainen ihminen on sekä opettaja että oppilas, joka opettaa ja oppii ja on kokija ja kokemus, sillä jokainen joka on harmoniassa, tarvitsee ja voi saada tuon kokemuksen.

Säälin ja myötätunnon välillä on merkittävä ero ja velvollisuutenne ulottuu myötätuntoon, mikä vaatii kiintymättömyyttä ja hyväksymistä, mutta ei sääliä, mitä on silloin, kun tunnette vastuuta toisten polusta, uskotte, että teillä on velvollisuus varmistaa heidän onnellisuutensa, tai tunnette vastuuta sellaisten tulosten luomisesta, joita ette usko heidän itse kykenevän luomaan.

Valonne säteilee kirkkaimmin, kun olette korkeimmassa energiassanne, koette suurinta iloanne ja elätte täyttymyksellisintä elämää, minkä osaatte luoda itsellenne. Silloin olette voimaantunein ja silloin olette myös voimakkain valonlähde maailmalle. Teillä on velvollisuus Lähteelle, mikä on osa polkuanne, mutta ei olla lähde niille, jotka tuomitsette heikoiksi tai voimattomiksi. Kaikki ovat jumalaisen Lähdevalon kipinöitä ja kaikki ovat yhtä voimakkaita. Ollaksenne valo maailmalle, olkaa kirkkain valo mitä voitte, ja olemuksenne voimalla valaisette polun, jotta toiset voivat valita sen, ja te voitte kokea iloa ja täyttymystä, mikä on harmoniassa oman valaistumis-, laajentumis- ja ylösnousemuspolkunne kanssa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.