25.7.14

Lie: Lisää lähetyksiä Antaresilta - Pimeyden puhdistaminen

Heii Rakkaat,

Alla oleva kanavointi on hyvin vahva puhdistuskanavointi. Sen lopussa on annettu myös puhdistustehtävä, jonka voit tehdä, jos sydämessäsi tunnet että sen aika on nyt. Tämä kanavointi antoi itselleni monia vahvistuksia siitä, mitä olen viimeisen puolentoista vuoden aikana käynyt läpi, liittyen maapallon tietoisuuden nousemiseen, siihen, että kehomme ja energiakeskuksemme (chakrat) reagoivat siihen, ja että pysyäksemme terveinä ja elinvoimaisina ja saadaksemme itsemme maapallon kanssa samaan taajuuteen, meidän on hyvä tehdä tietoista sisäistä puhdistustyötä. Ennen kuin olemme täydesti oivaltaneet oman Valomme, meidän on tultava sinuiksi myös oman Pimeytemme kanssa. Tämä alla oleva harjoitus auttaa meitä tuossa oivaltamisessa. 

Ennen kuin kiirehdit lukemaan tätä viestiä, varmista, että Sinulla on aikaa ja oma rauha tehdä se. Voi myös olla hyvä tehdä vaikka muutaman minuutin meditaatio ennen tehtävän aloittamista.

Puhdistustehtävässä kehotetaan meitä ottamaan käsiimme ametisti ja kristalli, jotta pystymme niiden avulla ankkuroitumaan omaan valoomme samalla, kun matkaamme pimeyteemme. Minä olin "sattumalta" juuri hankkinut Yosemitesta nämä aivan upeat kivet, jotka nyt otin tähän tehtävään mukaan. Ennen lähtöäni takaisin Suomeen siunasin nämä rakkaudet Yosemiten Tuolumne-joessa, jossa otimme myös todella voimaannuttavan kuvasarjan Shawnin kanssa. Yosemiten vuoristojoet ovat itsessään kuin kristallia. Niin kirkkaita ja voimallisia, että vaikka minä en pidä itseäni millään tavalla "vesipetona", niin löysin itseni sulautumasta noihin jokiin kerta toisensa jälkeen. Voi Rakas Äiti Maa!!! ♥ ♥ ♥

Jos sinulla ei ole omia kiviä käytettävissäsi, voit tietoisesti yhdistyä minun kivieni energiaan, kuvitella ne käsiisi ja ankkuroida valosi niiden kautta. Muista myös irrottaa itsesi niistä, kun olet saanut tehtävän päätökseen. 

Rakkauden täyteisiä hetkiä! Antakaamme itsemme olla se Valo joka Olemme, kaikessa kauneudessaan! 

Deepthi

LISÄÄ LÄHETYKSIÄ ANTARESILTA

Antareslaisia kanavoinut Suzanne Lie (www.multidimensions.com)
9.7.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

PIMEYDEN PUHDISTAMINEN

(Palaan antamaan seuraavan viestin, jonka sain antareslaisilta. Tässä viestissä oli osia, jotka koskivat maailmamme tuhoutumisen mahdollisuutta. Tämä oli luultavasti yksi syy, miksi laitoin nämä viestit pois ja unohdin ne. Koska emme ole luoneet noita todellisuuksia nyt ja se näyttää päivä päivältä vähemmän todennäköiseltä, tunnen, että voin julkaista antareslaisten viestin tuon osan. Minusta on tärkeää, että "taputamme kaikki itseämme selkään". Olemme selviytyneet voitokkaasti tähän mennessä, sallimatta tuhoutumistodellisuuden tapahtua. Onneksi olkoon, ihmiskunta! Ja kiitos, Galaktiset!)

17.7.1995

Rakas komentaja Malteese, olen kuullut kutsusi. Onko minulle viestiä?

Komentaja Malteese:
Kyllä, olet vastaanottanut kommunikointini ensimmäisen osan. Haluan kertoa sinulle tänään maaplaneettanne ilmapiiristä. Olemme tehneet erittäin kovasti töitä puhdistaaksemme maailmaanne ympäröivän näkymättömän "säteilyn" ja korjataksemme tietyt tasapainot, jotka olivat pielessä.

Olemme tehneet työtä valotyöntekijöiden kanssa, jotka tekevät tarvittavia muutoksia, kääntääksemme toisaalle kaikki mahdolliset negatiiviset todellisuudet, joita voisi syntyä tästä kotimaailmanne kaltoinkohtelusta. Toivomme, että tämän myötä tuhoutuminen ei ole välttämätöntä.

Jotkut ihmiset havaitsevat, että tapahtuu suuri tuhoutuminen lopullisessa siirtymisessä viidenteen ulottuvuuteen. Tämä pelko sallii niiden, jotka eivät pysty kuulemaan kuiskausta, saada huudon viime hetken yrityksenä herättää heidät.

Niiden jotka kuuntelevat, ei ole välttämätöntä kokea tuhoutumista, kun he ovat virittäneet tietoisuutensa kosmiseen taajuuteen. Näin ollen he ovat valmiita viidenteen ulottuvuuteen siirtymisen hetkeen. Kuitenkin vapaaehtoinen oleminen siirtymätodellisuudessa voi vaatia veron kolmannen ulottuvuuden muodostanne.

(Olen melko varma, että olemme siirtyneet yli mahdollisesta tuhoutumistodellisuudesta. Kuitenkin vuonna 1995 asiat näyttivät hyvin synkiltä. Galaktiset näkivät sen 911-tapahtuman mahdollisuuden lisäksi, mikä toteutui, kolmannen maailmansodan mahdollisuuden, mikä oli tarkoitettu tulokseksi siitä. Olen ERITTÄIN tyytyväinen, että olemme onnistuneet virittämään tietoisuutemme todellisuuteen, mikä laajentuu viidenteen ulottuvuuteen enemmän ja enemmän joka päivä.)

Tänään me antareaslaiset haluamme opettaa teille, miten voitte suojautua pelolta ja negatiivisuudelta, mikä voi muuten vaikuttaa fyysiseen kehoonne. Monilla teistä on vaikeuksia neljännen sydän-, viidennen kurkku- ja kuudennen otsachakransa kanssa.

Näitä vaikeuksia on, koska olette avanneet nämä tärkeät korkeammat chakrat, mutta ette ole maadoittaneet tätä avautumista riittävän syvälle fyysiseen kehoonne. Aina kun valo lisääntyy, myös pimeys lisääntyy. Olet kokenut tätä, eikö vain?

Salli meidän nyt selittää, miksi sinulla on ollut vaikeuksia kehosi kanssa. Sisäisen työsi ja korkeampien ulottuvuuksien kanssa kommunikoinnin myötä, olet avannut kolmannen silmäsi vastaanottoasteikon ja laajentanut sitä kovasti. Avautunutta kolmatta silmääsi voidaan verrata lennätinasemaan tai kotipuhelimeen, koska sen kautta voit "soittaa kotiin".

Kun laajennat sitä taajuusasteikkoa, millä voit vastaanottaa tietoisesti, skaala laajenee kuin taskulampun valokeila. Näin asteikko laajenee korkeampiin ulottuvuuksiin sekä alempiin ulottuvuuksiin. Näin ollen on erittäin tärkeää, että tunnistat kaikki pimeät paikat itsessäsi, koska toiset joilla ei ehkä ole parhaat aikeet, varmasti huomaavat ne.

Kun olet tietoinen omasta sisäisestä pimeydestäsi, voit tietoisesti yhdistää sen huomiopiiriisi, mikä sisältää kirkkaimman valosi. Tällä tavalla pimeytesi voi elää ykseydessä korkeampien ilmaisujesi kanssa eikä se ole herkkä millekään olennoille, jotka elävät erillisyystaajuudessa.

Jos irrotat tietoisen tajuntasi pimeydestäsi, voidaksesi kokea valosi, koet edelleen erillisyyttä. Olet nimittäin sallinut osasi olla tiedostamaton ja näin erillään toisesta osastasi.

Silloin kun resonoit erillisyyteen tällä tavalla, olet altis toisille, jotka resonoivat erillisyyteen. Näin ollen jos hahmotat pelkosi ja pimeytesi erilliseksi sinusta, et voi suojella tuota haavoittuvaa osaasi niiltä, jotka ehkä haluavat laajentaa tai kutsua sisäistä pimeyttäsi.

Jos toisaalta olet yhdistänyt oman pimeytesi omaan valoosi, oma tietoisuuspiirisi suojelee sinua. Silloin kun joku osasi on tietoisuutesi ulkopuolella, luot tiedostamattoman pelon, jos tuo osasi on pimeyttä, ja tiedostamattoman toivon, jos tuo osa on valoa.

Toivo on paljon korkeampaa värähtelyä kuin pelko, mutta jos se ei ole yhteydessä tietoiseen tajuntaasi, se ei ole käyttökelpoinen tunne. Valosi osa mikä on tajuntasi ulkopuolella, yhdistyy silti valovärähtelyolentoihin. Samalla tavalla pimeytesi osa mikä on tajuntasi ulkopuolella, yhdistyy pimeän värähtelyn olentoihin.

Sisäisillä tasoilla nämä valon ja pimeyden olennot taistelevat. Pimeys yrittää hyökätä kimppuusi ja valo yrittää puolustaa sinua. On hyödyllistä, että sinulla on suoja itsesi osilta, joita et ole vielä ottanut itseesi, koska tuntematon taistelu vaatii veronsa fyysisestä muodostasi.

Tiedostamaton osasi kommunikoi sinulle umpieritysjärjestelmäsi kautta, mitä kolmannen ulottuvuuden tajuntasi ei tavallisesti hahmota. Onneksi neljännen ulottuvuuden unikehosi on tietoisempi siitä, mikä on tiedostamatonta fyysisessä maailmassasi. Näin ollen unet voivat olla erittäin valaisevia.

Näemme, että olet muodostanut tietoisen yhteyden enkeleihisi, jotka värähtelevät erittäin korkealla taajuudella. Voidaksesi yhdistää enkelisi tajuntaasi, sinun on kuitenkin muodostettava tietoisuusyhteys myös demoneihin, joita on energia-asteikkosi vastakkaisessa ääripäässä.

Ennen kuin teemme matkan pimeyteesi, selitetäänpä vähän lisää tietoisuusspektriäsi. Muistatko, että ensimmäisessä kommunikoinnissa opastimme sinua aika- ja paikkaspektrin osalta? (4.7.2014)

Tämä analogia pätee myös tietoisuusasteikkoosi. Toisten maailmojen ylösnousseilla mestareilla ja kansalaisilla, kuten me, on kaikilla pimeä osa. Pimeys ei ole paha asia, niin kuin se usein tuomitaan. Pimeys on pelkästään valon ankkuripiste. Pimeys on myös suhteellista.

Olennolla jonka värähtely (tai tietoisuustoiminnan keskus) on kuudennessa ulottuvuudessa, kahdeksatta ulottuvuutta voidaan pitää sen valona ja neljättä ulottuvuutta sen pimeytenä. Sellaisella jonka päävärähtely on kolmatta ulottuvuutta, valo on neljättä ulottuvuutta ja pimeys toista ulottuvuutta.

Miten toisessa ulottuvuudessa toimitaan? Meidän on ensin erotettava toisen ulottuvuuden olennot, jotka ovat ykseydessä, kuten mehiläispesä tai kalaparvi, fyysisen ihmisen alimmasta taajuudesta. Ykseydessä toisen ulottuvuuden olennot toimivat yhtenä. Toisaalta ihmistietoisuuden matalin, toisen ulottuvuuden taajuus on erossa muista toisen ulottuvuuden olennoista sekä omasta korkeammasta tietoisuudestaan.

Näin ollen tämä toisen ulottuvuuden vaikutus mikä on tavallisesti tiedostamatonta heille, on itsekästä, koska he tiedostavat maailman ympärillään hyvin rajoittuneesti. Tämä itsekkyys on ydin sille, mitä pidetään pahana tai pahuutena yhteiskunnassanne. Tämä äärimmäinen itsekkyys sallii ottaa mitä tahansa toiselta elämänmuodolta tai tehdä sille mitä tahansa.

Valoitsessään he värähtelevät neljännessä ulottuvuudessa ja ovat tietoisia, että on muutakin elämää kuin heidän omansa. Itse asiassa sitten kun fyysiset olennot voivat yhdistyä korkeampaan, neljännen ulottuvuuden valoonsa, he oivaltavat, että kaikki mitä tehdään muulle elämälle, tehdään myös heille.
Näetkö nyt, miten kolmannen ulottuvuuden ihmisillä on oma pelastuksensa omassa korkeammassa valossaan?

Ja nyt rakas ystävä, viemme sinut matkalle pimeyteesi.

Muista, että olet sisäisen valoilmaisusi valo. Nämä valo-osasi ovat avain ykseyteesi kaiken elämän kanssa. Pidä nyt jumalaista täydentäjääsi sydämessä. Tämä ankkuroi päävärähtelysi viidenteen ulottuvuuteen.

Viidennen ulottuvuuden ilmaisusi antaa sinulle tietoisen pääsyn kuudennen ulottuvuuden venuslaiseen itseesi ja kahdeksannen ulottuvuuden arcturuslaiseen itseesi, joka on alentanut värähtelynsä seitsemänteen ulottuvuuteen yhdistyäkseen kanssasi.

Tunne nyt viidennen ulottuvuuden venuslainen ympärilläsi.

Näe keltainen taivas, violetit puut ja kasvit ja eläimet, kun se leijuu ympärilläsi ja syleilee sinua ehdottomalla rakkaudella.

(Yksi ensimmäinen tietoinen muistoni oli elämäni viidennen ulottuvuuden Venuksella. Antareslaiset muistuttavat minua tästä taajuudestani. Tietysti olen aina tuntenut tuon itseni, mutta erotin tuon valon pois fyysisestä itsestäni ja unohdin, että se olin itse asiassa minä korkeamman taajuuden planeetalla. Miten monet meistä on kasvatettu niin, että on itserakkautta tai paha asia hyväksyä tietoisesti, että jokin hyvin upea asia on sisällämme?)

Tunne, miten tämä korkeampi ilmaisusi voi auttaa sinua päivittäisissä haasteissasi. Tunne nyt, miten energiaspektrisi laajenee tästä avusta. Nyt tuntien oman valosi ympärilläsi, laske värähtelyäsi pimeytesi ankkuripisteeseen.

Tämä ankkuripiste on tietoisuussilmukkasi alin värähtely. Tämä ankkuripiste on kaiken elämän kanssa kommunikointisi maadoittamispaikka. Kun astut psyykesi luolaan, ota mukaasi ametistikristalli oikeaan käteen ja kirkas kristalli vasempaan käteen.

Kristallit ovat toisen ulottuvuuden maailman kruunu. Nämä kristallit suojelevat ja auttavat sinua pysymään tietoisena matkasi ajan. Pahin vihollisesi on sisäinen vihollinen, jota et tiedosta.

Aloita nyt matkasi kristallit kädessäsi. Tie on pimeä eikä siellä ole muuta valoa kuin se, minkä tuot sisälläsi. Tietoisuus omasta sisäisestä valostasi on suurin suojasi.

Salli jumalaisen täydentäjäsi, venuslaisen itsesi ja arcturuslaisen itsesi liittyä sinuun. Näistä osistasi säteilevän valon yhteismäärä laajentaa näkökykysi pimeytesi alueille, joihin sinulla ei ole koskaan ennen ollut pääsyä.

Näe edessäsi oman pimeytesi vankityrmä. Itsesi suojelemiseksi olet laittanut vankilaan jokaisen pimeysosasi siinä toivossa, ettei niiden muisto hyökkää täyttämään sinua syyllisyydellä ja häpeällä. Mutta ei ole mitään tarvetta tuomita.

On parasta ymmärtää, miksi ankkuripisteesi on toisessa ulottuvuudessa. Tämä toinen ulottuvuus on täydellisen itsekkyyden ulottuvuus. Astuit vapaaehtoisena polariteetti- ja erillisyyskokeiluun. Siksi taantuessasi ykseydestä sinun oli välttämätöntä nähdä, miten kauas ykseydestä voisit kulkea.

Miten erillinen voisit olla ja silti säilyttää tunteen todellisesta ITSESTÄSI? Tämä täydellinen erillisyys salli sinun olla täysin itsekäs, koska et ollut yhteydessä mihinkään tai vastuussa mistään muusta kuin itsestäsi. Et pystynyt tiedostamaan toisten oikeuksia tai muuten olisit automaattisesti nostanut värähtelyäsi pelkästään ajattelemalla tai tuntemalla ykseyttä.

Näe vankityrmä nyt ympärilläsi. Ainoa valo säteilee korkeammista itseistäsi. Jos et ole jatkuvasti tietoinen mustuudesta ympärilläsi, se imee valosi.

Olet nyt vapaa muistamaan valosi. Muista kaikki viisautesi, koko voimasi ja rakkautesi. Nämä jumalaiset laadut ovat henkilökohtaisen valosäteilysi lähde.

Kun astut vankityrmän käytävään, näe sellirivistö kummallakin puolella. Mätänemisen haju oksettaa sinua. Kauheuksien näkeminen saa sinut haluamaan sulkea silmäsi. Ahdistuksen äänet uhkaavat himmentää valosi. Mutta muista jatkuvasti koko itsesi.

Pidät kristalleja tiukasti käsissäsi. Nämä kristallit heijastavat sisäisen itsesi valoa vankityrmän pimeimpiin osiin. Muista: olet viisaus, olet voima, olet rakkaus.

(Monet näistä vangeista olivat omia entisiä/vaihtoehtoisia elämiäni. Jätän jokaisen lukijan tehtäväksi löytää omat vankinsa aiemmista inkarnaatioistaan.)

Mene nyt ensimmäiseen selliin. Tässä sellissä on velho, joka loi hirviön pelkästään, koska pystyi siihen. Hän halusi testata luomisvoimaansa. Koska hän oli erillään kaikesta elämästä, hänen mieleensä ei koskaan juolahtanut, että tämä hirviö saattaisi saalistaa toisia. Loppujen lopuksi hirviö saalisti omaa luojaansa ja aiheutti hänen kuolemansa. Hirviö ja sen luoja on ollut lukittuna valtavaan kaksintaisteluun siitä lähtien.

Säteile nyt kristallien valoa tähän selliin. Kalterit ovat harhaa. Kävele niiden läpi. Hirviö ja velho kääntyvät ja lyhyeksi hetkeksi lopettavat taistelunsa. "Kuka olet?", he kysyvät yhteen ääneen. "Olen summa kaikesta, mitä olen ollut. Tulen tänne nyt ottamaan teidät osaksi itseäni." "Miksi haluaisimme liittyä sinuun?", ne hymähtivät. "Meillä ei ole vaihtoehtoa", vastaat, "Minä olen te ja te olette minä. Astun nyt teihin ja syleilen teitä omalla valollani. En tuomitse enkä pelkää teitä. Kun olin lapsi, puhuin ja käyttäydyin kuin lapsi. Nyt olen yhtä ja syleilen kaikkia sieluni lapsia."

Itsesi valo täyttää sellin. Hirviö ja velho muuntuvat puhtaaksi luojaksi ja luomukseksi.

Kuljet sitten jokaisen sellin läpi tehden saman toimen. On pimeyden intiaanipapitar ja Setin veljeskunnan papitar. On paha noita varhaisajan Englannista, joka piti pieniä lapsia oikeutenaan. On ilkeitä sotureita, jotka välittävät vain toisten verestä ja omasta maineestaan. On manipuloivia naisia, jotka veivät miehiä verkkoihinsa kuin Musta leski -hämähäkki, ja julmia ja raakoja miehiä, jotka käyttivät naisiaan orjina palvelemaan ja omaksi nautinnokseen.

Kaikki nämä ja enemmän sinun on imettävä nyt valosi. Vankityrmä on nyt tyhjä. Sinun on nyt muutettava myös se. Kerääntyneen pimeyden pöly tukkii keuhkosi ja tekee vaikeaksi hengittää.

"Minun on nyt siivottava tämä vankityrmä valollani. Minun on omistettava nämä vangit", huudat omasta sisäisestä valostasi. "Astun nyt jokaiseen selliin ja annan anteeksi itselleni. Opettelin olemaan luoja, mutta oli paljon erillisyyttä ja rajoittuneisuutta.

"Olen nyt erillisyysajan ja -paikan ulkopuolella. Voin nyt päästää irti rajoittuneisuusajatuksesta. Olen nyt tietoinen näistä pölyisistä vankiloista sydämessäni ja mielessäni. Kuljen niiden jokaisen läpi ja poistan kalterit ja puhdistan tiheän pelon, ahneuden ja itsekkyyden.

"Palautan nämä alueet nyt Äitiin. Hän voi ottaa takaisin tämän ulottuvuuden. Hän palauttaa ne aiempaan loistoonsa.

"Tunnen Äidin ympärilläni. Rakas Äiti, lady Gaia, palautan kunnioittavasti nämä katakombit ja luolat sinulle. Täytä ne kristalleilla."

Kun käännyt lähteäksesi, tunnet hänen ilonsa.

"Kiitos, rakkani! Kun jokainen ihmiseni puhdistaa oman toisen ulottuvuuden itsensä, voin saattaa loppuun oman parantumiseni. Sitten nousemme kaikki yhdessä ykseyden ja jumalaisen rakkauden maailmaan."

Palaat uudestaan ja uudestaan näihin luoliin. Ne ovat Itsesi syvimpiä luolia. Rakkaus puhdistaa nämä luolat, viisaus kertoo sinulle, milloin sinun on aika taas palata, ja voima on tulos työstäsi.

Tämä on komentaja Malteese taas palveluksessasi.

(Monet meistä tuntevat, että olemme tynnyrin pohjalla, mitä olemme! Puhdistamme pois kaikki kolmannen ulottuvuuden kokemukset kaikissa fyysisissä inkarnaatioissamme, jotta voimme nousta Kotiin todelliseen ITSEEMME. Ihmiskunnalla on kuitenkin jäljellä paljon näkymätöntä "säteilyä" Gaian kehon pinnalla ja sisällä.

Onneksi puhdistaessamme omaa maakehoamme, puhdistamme myös Gaian maakehoa. Olemme aina olleet yksi persoona/planeettaolento. Luulen, että sen antareslaiset kertoivat minulle sen suuren pimeyden aikana maan päällä, mistä harvat ihmiset olivat tietoisia. Nyt olemme tietoisia ja täysin hereillä. Kun siivoamme pimeyden vankityrmämme, olemme vapaa olemaan todellinen valonsoturimme.)


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.