17.7.14

North: Lyhyt energiapäivitys


LYHYT ENERGIAPÄIVITYS
A short update on the energies

Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com)
15.7.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Aloitetaanpa tämä kirje sanomalla, että olette astuneet nyt vaiheeseen, millaista ette ole ennen kokeneet ettekä todennäköisesti koe enää koskaan. Nyt erittäin paljon muuttuu ja muotoutuu uudelleen joka puolella - sekä sisällä että ulkopuolella - ja näin tämä on tosiaan muutoskausi joka tasolla. Olette jo tottuneet siihen, että te ette pysty ennustamaan, mitä seuraava päivä tai edes seuraava tunti tuo, ja vaikkette ole ehkä mielessänne tai fyysisesti aivan yhtä tottuneet näihin muutoksiin kuin siihen tietoon, että niitä tapahtuu uudestaan ja uudestaan, niin alatte hitaasti mutta varmasti nollata ja muotoilla olemustanne sellaiseksi, joka tuntuu olevan paljon rennompi tässä jatkuvasti myllertävältä näyttävässä meressä.

Nimittäin nopeat muutokset ja kohonnut energia-aktiivisuus eivät ole laantumassa vielä melko pitkään aikaan, joten niille jotka haikailevat tyyntä satamaa pitkittyneen altistumisen jälkeen näille levottomille merille, voimme tarjota tällä hetkellä vähän muuta kuin sympatiaamme, mutta niille kaikille jotka tuntevat jo valtavan energiamuutoksen tapahtuvan juuri tällä hetkellä, voimme tarjota tulevina päivinä lisää samaa ja jatkuvasti lisääntyvällä taajuudella.

Tämä on tosiaan myrskyisää muutosaikaa hyvin monilla tasoilla, mutta muutokset joihin viittaamme, aiheuttavat valaistuneiden olentojen lisääntyvää läsnäoloa ympäri planeettaa. Tämä tuleva valo ei pysähdy minkään vuoksi eikä se tule yöllä arkana koputuksena pyytäen päästä sisään. Sen virtaaminen vain jatkuu alati lisääntyvällä tahdilla ja se sivuttaa kaikki esteet, joita joku yrittää laittaa sen tielle. Toisin sanoen, tämä valo- ja elämätulva elävöittää pimeimmätkin nurkat ja se tekee sen ennennäkemättömällä tavalla - ja tarkoitamme sitä hyvin kirjaimellisesti. Nyt ikään kuin maa jalkojenne alla alkaa täristä ja muuttua ja myös elämänne perusta näyttää toisinaan olevan vain ohutta hämähäkinseittiä, mikä aaltoilee tuulessa valmiina repeämään ja jättämään teidät valmiiksi astumaan pois aiemman elämänne vanhoista jäänteistä ja syleilemään jotain täysin uutta.

Taaskin puhumme sekavin sanoin, mutta luulemme olevan turvallista sanoa, että tänä kesänä tapahtuu paljon mullistuksia - mullistuksia jotka saattavat näyttää dramaattisilta satunnaiselle tarkkailijalle, mutta jotka eivät ole lainkaan uutisia niille, jotka jo virittyvät niihin viesteihin, joita jo tulee näillä ns. energialähetyskanavilla. Tunnette olemuksenne keskuksessa - tuossa osassanne joka yksinkertaisesti tietää kaiken etukäteen, mutta joka on pitänyt sen piilossa tuolta kenties vähemmän innostuneelta ihmisosaltanne - että mitä tahansa tapahtuukin, se tapahtuu työntämään teidät mahdollisimman nopeasti tuohon lopputavoitteeseen, mitä haikailette. Toisin sanoen, odottakaa paljon touhotusta joskus melko pienistä ja merkityksettömistä yksityiskohdista elämässänne, mutta tietäkää, että nämä ovat pelkästään symboleja valtavasta muutoksesta, mikä tapahtuu sekä teille että kaikille ympärillänne.

Mikään ei jää koskematta niiltä tuulilta, joilla nämä energiamyrskyt vihmovat nyt, ja vaikkei elämänne ole ehkä tällä hetkellä täysin mullinmallin, uskaltaudumme arvaamaan, että tunnette kaikki jollain tavalla tämän tuulen purjeissanne, mikä saa vanhat ankkuriköydet natisemaan ja narisemaan, kun paine lisääntyy. Teitä kaikkia muutetaan jollain tavalla, mutta tämä ei millään muotoa ole merkki totaalisesta mullistuksesta kaikille - pelkästään muistutus, että tuo paljon tärkeämpi kutsumus, mitä kannatte sisällänne, mitätöi kaiken kätketyn tarpeen pysyä entisellään.

Muutos ei ole aina miellyttävää eikä muutos tule aina siistissä ja hyvin esitetyssä paketissa, mikä on sidottu ja annetaan teille positiivisena uutisena. Muutos voi hyvin tulla odottamattoman tapahtumana, mikä irrottaa teidät kirjaimellisesti paljosta, minkä luulitte muodostavan SINUT. Toisin sanoen, se voi tulla hyvin suoraan niin, että se muuttaa teidät sananmukaisesti asunnosta toiseen tai se voi tulla tunne- ja älyllisen ohjelmointinne täydellisenä uudelleenjärjestelynä, mikä saa kaiken mitä luulitte tietävänne itsestänne ja ympäröivästä maailmasta, piirtymään täysin uudella tavalla, ja tämä auttaa teitä tekemään päätöksiä uuteen perustuen, ei vanhaan.

Tämä voi näyttää melko yli-intensiiviseltä jaksolta monille teistä, mutta taas kerran, tämä valovirta on kantanut teitä hyvin ja todella kauas vanhoilta mailta ja se vetää teitä nopeammin ja nopeammin alas koskea pitkin. Se voi näyttää vähän pelottavalta toisinaan, mutta tämä toisinaan melko määrätietoinen virta tekee vain voitavansa teidän kaikkien tuomiseksi takaisin kotiin, takaisin sinuun, todelliseen sinuun ja siihen tilaan, missä voitte alkaa toteuttaa tämän suuren seikkailun viimeistä osaa, missä olemuksenne ja maailmanne harmonisoidaan niin, että valo säteilee jatkuvasti sen jokaiseen osaan. Tämän avulla poistetaan kaikki nuo vanhat tahrat, jäljet ja taisteluarvet, joista tämä planeetta ja te ihmisinä olette kärsineet aivan liian pitkään.

Niinpä sanomme taas, että yrittäkää nauttia kyydistä, vaikka siitä saattaakin tulla "hurjaa" toisinaan. Ja tietäkää, että kaikki on hyvin ja olette juuri siinä, missä teidän on tarkoitus olla joka hetki - vaikka teiltä itseltänne olisikin mennyt suuntavaisto täysin. Teitä kannetaan tässä valtavassa ja pysäyttämättömässä valovirrassa ja kun vauhti ja intensiivisyys lisääntyvät, paras minkä voitte tehdä - kuten aina - on vain sallia sen viedä teidät sinne, minne sen täytyy viedä. Nimittäin perillä ollessanne huomaatte huudahtavanne olemuksenne ytimestä: "Tässä se on, olen tehnyt sen lopulta. Minulla ei ehkä ole selvää ajatusta, miten onnistuin pääsemään juuri tähän pisteeseen, mutta nyt olen tässä ja tiedän, että tämä on minun paikkani." Ja sitten ja vasta sitten pystytte vihdoin juurtumaan maaperään, mikä ei ole vain hedelmällistä, vaan myös kotoisampi, kuin olisitte voineet koskaan kuvitella.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.