20.7.14

Solara: Ratsasta kuin tuuli


RATSASTA KUIN TUULI!
Ride Like the Wind!
Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Ote heinäkuun 2014 raportista
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Heinäkuu on äärimmäisen voimallinen kuukausi, jolloin melkein mitä vaan voisi tapahtua lukuisilla tasoilla. Tämä kuukausi tuntuu hyvin voimakkaalta ja se on täynnä sekä lupausta että korostunutta valppautta. On tunne, että jotain ihmeellistä tai uhkaavaa tai kumpaakin voisi tapahtua millä hetkellä hyvänsä. Tästä syystä on oleellista, että astumme nyt pois kaksinaisuudesta.

Monta kuukautta sisällämme on tapahtunut laajaa uudelleenjohdotusta. Meitä irrotetaan perusteellisemmin vanhasta elämästämme, vanhoista uskomusjärjestelmistämme ja asioiden vanhentuneista tekemistavoista. Kaksinaisuusjohdotus on poistettu olemuksestamme, mikä tekee tilaa uudelle ja uudenlaiselle pikajohdotukselle.

Heinäkuussa uusia yhteyksiä laitetaan paikoilleen. Lisääntyvässä määrin vaihdamme vanhasta johdotuksesta uuteen. Kuukauden loppuun mennessä uusi ja tehostunut virta kulkee lävitsemme täysin uudelleenrakennetussa sisäisessä verkkojärjestelmässä. Tämä työntää meidät nopeutuneeseen kiitomoodiin ja kuljettaa kaikkea eteenpäin salamanopeudella.

Tämä on kiinalaisen tuulihevosen vuosi, mikä on vain joka 60. vuosi. Tuulihevonen kantaa selässään sadunomaista mani-kiveä, tiibetiläistä toiveen täyttävää jalokiveä, mikä syntyy lootuksen keskeltä. Muinaisaikoina hevonen oli Tiibetissä symboli suurimmalla nopeudella kulkemisesta sekä kaiken muuntumisesta positiivisesta negatiiviseksi, huonosta hyväksi ja epäonnesta hyväksi onneksi.

Tämä merkitsee, että meillä on tänä vuonna ainutkertainen tilaisuus siirtää elämämme täysin uudelle tasolle, asua täysin uuden maiseman ultrasuuremmassa todellisuudessa ja ilmentää hurjimmat unelmamme. Hurjimpien unelmiemme tärkeä tekijä on yhteys aitoon kotiimme. Sieltä löydämme aidon tarkoituksemme täyttymisen.

Aito kotimme on aidossa asemapaikassamme. Tänä kaksinaisuudesta ykseyteen vaihtamisen aikana on kriittistä, että pääsemme aitoon asemapaikkaamme mahdollisimman nopeasti. Sieltä pystymme palvelemaan ankkuripisteenä ja vakautuspisteenä massiivisessa kiepsahduksessa kaksinaisuus- ja ykseystodellisuusjärjestelmien välillä.

Taianomainen ja ihmeellinen tuulihevosemme on kanssamme tänä vuonna ja se vie meidät kaikkien aikojen ratsastukselle aitoon kotiimme - juuri täydelliseen aikaan, jolloin on olennaista tehdä se. Olemme tässä hämmästyttävässä tuulihevosen vuodessa, jolloin voimme hyvin helposti ilmentää hurjimmat unelmamme ja päästä aitoon asemapaikkaamme - monet meistä eivät kuitenkaan hyödynnä täysin näitä energioita. Ihmeitä on runsaasti ja kaikki asiat ovat todella mahdollisia tänä vuonna, mutta tämän tapahtumiseksi meidän on ruumiillistettava täysin riisuttu aitoutemme ja sitten kuljettava kuin tuuli aitoon kotiimme aitoon asemapaikkaamme.

On helppoa nähdä, kuka on jo tuulihevosensa selässä tänä vuonna ja kuka ei. Jos pidät henkesi edestä kiinni, ettet putoa, kun kiidät uuteen maisemaan järkyttynyt ja samaan aikaan hämmästynyt ilme kasvoillasi ja valtava hymy sydämessäsi, olet ehdottomasti tuulihevosesi selässä. Jos olet asettanut sydämesi kompassin viemään sinut aitoon kotiisi ilman kiertoteitä tai harhautuksia, ratsastat tuulihevosellasi. Jos koet massiivisen luomishyökyaallon, ilman vapaata hetkeä itsellesi, laukkaat tuulihevosellasi. Jos olet täysin harmoniassa sen kanssa, että aito tarkoituksesi on tärkein sinulle, olet tuulihevosesi selässä. Jos olet jo aidossa asemapaikassasi, olet tuulihevosesi selässä.

Jos edelleen keksit tekosyitä, miksi et voi tehdä tätä, tuulihevosesi riutuu huomiosi puutteesta tai teeskentelet, ettei sinulla ole tuulihevosta, sinun kannattaisi ehkä katsoa ympärille ja nähdä, että se odottaa läsnäolonsa huomaamista ja selkään hyppäämistä. Meillä kaikilla on mahtava tuulihevonen rinnallamme tänä vuonna. Juuri tällä hetkellä voimme päättää hypätä tuulihevosemme selkään ja aloittaa kaikkien aikojen ratsastuksemme!

Jos et jo ratsasta tuulella, hyppää nyt tuulihevosesi selkään. Se on superriemastuttavaa! Se on kaikkien kvanttihyppyjen kvanttihyppy. Tuulihevosemme vie meidät kaksinaisuuden maailmasta aitoon asemapaikkaamme. Ja se saattaa olla ratkaisevaa omalle ja tämän planeetan selviytymiselle.

RATSASTETAANPA KUIN TUULI!!!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.