1.8.14

Hoffman: Pääse yli itsestäsi - Hyväksy ilo


PÄÄSE YLI ITSESTÄSI - HYVÄKSY ILO

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
22.7.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Monet pelkäävät lopputulosta, huolimatta siirtymisestä sen tarpeen yli. Odotatte samaa tulosta tästä elämästä - ennen siirtymäänne - kuin monista, jos ei kaikista, entisistä elämistä. Ikään kuin joku olisi lahjoittanut teille miljoonia dollareita ja mietitte, milloin ne viedään pois. Tai pelaatte voittonne uskoen, ettei sillä ole merkitystä, koska kaikki on kuitenkin pian mennyttä.

Sitten on niitä, jotka nauttivat lahjoitetuista miljoonista - nolostumatta tai pyytelemättä anteeksi.

Ja niin se on, että olette uskomusristeyksessä. Uskotteko todella tähän siirtymään? Vai oletteko pelkästään sanoneet uskovanne iloon, mutta ylläpidätte pelkoja syvällä sisällänne?

Kenties teistä tuntuu epäreilulta, sillä olette kärsineet aioneita syvälle sisällenne juurtuneesta ydinuskomuksesta ja opitte muutama päivä sitten, mikä tuo ydinuskomus oli - tarvitsette siis lisää prosessointiaikaa.

3D-maailmassa mikä on tutuin teille, tarvitsisitte ja teille annettaisiin lisää aikaa, mutta tämä on nyt, tämä on uusi maa. On aika päästä itsenne yli. Sinulla on sisälläsi valomajakka, mitä lupasit loistaa universumeille.

Tuo viimeinen lause vaikuttaa taas yhdeltä huolehtijaroolilta ja niin se onkin. Tällä kertaa vain huolehditte itsestänne. Hyvin eri tilanne kuin kuluneina aioneina, kun olitte huolehtimisjonon lopussa. Kaikki muut - vanhemmat, lapset, puoliso, ystävät, yhteisö ja maa - tulivat ensin. Ymmärrättekö, että harvat sodat olisivat olleet mahdollisia, jos oma etu olisi ollut kulttuurillisesti hyväksyttävää?

Kenties ajattelette meidän neuvovan teitä olemaan itsekäs. Me neuvomme. Määritelkää kerrankin tässä ja monissa muissa elämissä, kuka olette ja mitä tarvitsette.

Vanhassa ajassa vedettiin rajoja. Huolehdi naisista, lapsista, maasta, kaikista heikompana pidetystä - ja viimeiseksi itsestäsi.

Kuka määritteli, mitkä ryhmät olivat heikompia tai tarvitsevampia?

Eikö ole totta, että vasta uuden ajan historian viimeisten noin 100 vuoden aikana naisten sallittiin kokea samanlaisia riskejä, työpaikkoja ja toimintoja kuin miesten? Eikö kuluneina vuosisatoina 7-vuotiaita lapsia - sekä tyttöjä että poikia - pidetty aikuisina? Eivätkö arkeologit ole löytäneet useita naisten hallitsemia kulttuureita? Eikö ole maita, jotka kieltäytyvät osallistumasta sotiin?

Ja kuitenkin uskotte, että nykyään kulttuurillisesti hyväksytyt ja hallitsevat käyttäytymismallit on kirjoitettu kiveen.

Milloin nuo edellä mainitut kulttuurimallit muuttuivat ja miksi? Mitä sellaista nuo mallit edustivat, mitä ei tarvitse edustaa nykyelämässänne? Jos muutoksia on tapahtunut kautta maahistorian ja ne hyväksyttiin ja niitä noudatettiin, miksi ette voi uskoa, että voitte elää nyt helposti ilossa?

Teidän ei tarvitse elää ilossa, jos olette mieluummin elämättä - mutta miksi ei? Universumit - ja te - annatte teille rakkaudella ja yltäkylläisesti. On aika hyväksyä ja uskoa. Uskominen merkitsee tietämistä epäilyksettä, että eilisen tuskaa ei ole enää.

Voitte taistella ja väitellä eläen tuskassanne ja vanhan ajan uskomuksissanne, mutta ilo on täällä. Tuskauskomuksenne säilyttäminen ei eroa sen uskomuksen jatkamisesta, että hevoset ovat tärkein kuljetusväline, vaikka autot, lentokoneet ja junat ovat jo käytössä.

Muuttakaa ajatteluprosessinne tuskasta mielihyvään. Ei siksi, että teidän täytyy - mutta miksi ette haluaisi?

Kenties tunnette, että teidän täytyy hyväksyä mielihyvä. Tilanne on tämä eri syistä, kuin nyt ehkä kuvittelette.

Kuluneina aioneina teidät pakotettiin hyväksymään uskomukset, jotka olivat parhaita yhteiskunnalle - persoonanne kustannuksella.

Hyväksytte nyt ilon persoonanne vuoksi. Kenties se auttaa teitä ajattelemaan tätä lukemis- tai laskentoläksynä, mistä ette erityisemmin pidä, mutta mikä teidän on suoritettava ennen etenemistä kehittyneempiin opintoihin.

Sillä tosiaankin, jos et hyväksy iloa, mielihyvää ja itserakkautta - ja sama pätee seuraavaan henkilöön ja seuraavaan ja sitä seuraavaan - elämäsi pysyy pelkomoodissa. Maapallo ja kaikki muut maaolennot muuttuvat riippumatta siitä, arvostatko sitä vai et. Ja tämä on ihmisolentojen aikaa hyväksyä täysin roolinsa tässä hämmästyttävässä siirtymässä.
Vaikkei sinun tarvitse hyväksyä uutta iloelämääsi, olet täysin epätahdissa maailmasi kanssa, jos et tee sitä. Ja elät pelossa ja tuskassa paljon kauemmin, kuin sinun tarvitsee.

Olet saattanut loppuun pelko-oppituntisi. Olet puhdistanut ja poistunut kotelostasi. Salli nyt itsesi hyväksyä työsi hedelmät ja kyllä, nauttia niistä.

Hyväksy universaalit lahjat, joita suitsutetaan sinulle. Hyväksy ilo - niistä vanhoista indikaattoreista huolimatta, että sinun täytyy pelätä jotain.

Salli itsesi siirtyä ensimmäiseltä luokalta. Sinun ei enää tarvitse lukea noita tuskallisen tylsiä "Dick and Jane" -kirjoja. Voit lukea mitä tahansa kiinnostavaa aihepiiriä - kunhan se ei ole pelottavaa tai tuskallista. Nuo elämäsi luvut ovat kaukana poissa.

Hyväksy olemuksesi ilo ja anna itsesi kasvaa siinä. Se on universaali rakkaus- ja valomajakkasi - mitä havainnoivat tarkkaan ne, jotka miettivät, seuraisivatko sinua.

Sallikaa itsenne olla tässä uudessa maassa.

Hyväksykää, että olette niin voimakas, kuin joskus kuvittelette. Uudet roolinne ovat iloista draamaa ja komediaa. Perusteellisen pelottavat ja masentavat draamanne on saatettu loppuun onnistuneesti. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.