26.8.14

North: Lyhyt energiapäivitys


LYHYT ENERGIAPÄIVITYS
A short update on the energies and a short update from me

Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com)
26.8.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olette kenties jo huomanneet, että ilmakehässä on tapahtunut muutos, ja se on täysin oikein. Kun olette saaneet loppuun taas yhden intensiivisen energiatransformaatiokierroksen, olette myös suorittaneet valtavan tehtävän, mikä jättää teille vähän pelivaraa edessä olevana aikana. Selitetäänpä.

Nyt kun poistuitte siitä energiavaihtelutunnelista, mille olette antaneet nimeksi "Leijonaporttiportaali", edessänne on jollain tapaa tyynemmät vedet jonkin aikaa. Se mitä tuotiin sisään tällä ns. portaalijaksolla, mahdollisti monien asioiden loksahtamisen kirjaimellisesti paikoilleen ja ymmärtääksemme tunnette, että tämän äskettäin löydetyn neitseellisen alueen uudet osat alkavat jollain tavalla yhdistyä vähemmän myrskyisällä tavalla. Ja näin ollen kun aloitatte tällä uudella tieosuudella, luulemme teidän huomaavan sen helpommaksi kulkea. Nimittäin olette kaikki auttaneet tien tasoittamisessa sallimalla näiden voimakkaiden energioiden päästä kontaktiin planeetan pinnan kanssa hyvin kirjaimellisesti ja olette mahdollistaneet, että nämä samat energiat ovat aktivoineet paljon lisää siitä tukijärjestelmästä, mikä on ollut jo olemassa.

Kuten olemme kertoneet teille jo monissa tilanteissa, paljon siitä, mikä auttaa teitä nyt, on järjestelmiä, jotka on upotettu tämän planeetan ytimeen kauan sitten - ennen kaikkea auliilla osallistumisellanne elämästä toiseen - ja nyt jokseenkin kaikki järjestelmät ovat käytössä. Ottakaa siis vähän aikaa ja vetäkää syvään henkeä ja katsokaa, voitteko tuntea jollain tavalla tämän muutoksen ympäristössänne. Monille tämä muutos tuo mukanaan korostuneen tunteen yhteydestä ja lisääntyneen kyvyn aistia sitä "näkymätöntä", mitä on kaikkialla ympärillänne, kun taas toisille tämä ns. uusi ilma tuo uusia ja jännittäviä tilaisuuksia yhdistyä toisten kanssa, joko suoraan tai sähköisen verkostonne kautta. Kuten olemme kertoneet teille kerta toisensa jälkeen, langat joita olette kutoneet ympäri maailmaa, tämä upea valoverkko, aktivoituu nyt niin, että se auttaa teidän kaikkien lähentämisessä - sekä suoraan mutta myös energiatasolla.

Toisin sanoen, kun nämä viittaamamme järjestelmät alkavat saada lisää vauhtia, tekin huomaatte kiitävänne tätä energiayhteyksien uutta supervaltatietä pitkin ja valmistautukaa näin ollen kokemaan elämänne kyytiä, kuten sanotaan. Nyt hyvin paljon alkaa tulla ilmiselväksi teille kaikille, kun valo syttyy huoneesta huoneeseen ja sydämestä sydämeen. Ja vaikka siis energiamullistukset hiljentyvät joksikin aikaa, huomaatte ehkä olevanne entistä kiireisempi viestien lähettämisessä ja vastaanottamisessa, sekä omassa tietoisuudessanne, mutta myös eetterissä ns. sosiaalisissa verkostoissanne, joita olette jo muodostaneet tällaisiin paikkoihin.

Älkää näin ollen yllättykö, jos jokin alkaa koputtaa ovellenne, tietynlainen tarve, mikä johtaa teidät tutkimaan tuntemattomia kiinnostusalueita, tuntemattomia paikkoja tai tapaamaan vieraita kasvoja. Nyt teistä alkaa tuntua kodilta, kun ne ovet jotka olette auttaneet avaamaan, kutsuvat teitä astumaan sisään ja saattavat teidät yhteyteen taas kaiken sen kanssa, mihin luulitte kadottaneenne kontaktin iäksi. Tai kaiken kanssa minkä ette edes tienneet olevan lähellä sydäntänne, mutta mikä alkaa nyt tulla selvemmin ja selvemmin mieleenne, jotta te ja ne osanne jotka ovat odottaneet teidän löytävän itsensä, tulette taas yhdeksi.

Tiedämme, ettei tämä viesti näytä uutiselta monille teistä, sillä olette jo vanhoja tekijöitä itsenne uudelleenmäärittelyssä. Mutta taas kerran, ette ole nähneet vielä mitään - kuten sanonta kuuluu - sillä syvälle tähän planeettaan haudattu järjestelmä, tämä uskomaton ns. itseohjautuva laite, varmistaa, että te ette eksy matkalla, vaan alatte mennä suorinta reittiä siihen, mitä olette yrittäneet etsiä hyvin pitkään. Nyt se alkaa nimittäin tulla teille kristallinkirkkaaksi sanan kaikissa merkityksissä ja kun vauhti lisääntyy, niin lisääntyy myös teidän innostuksenne ja jännityksenne ja uskallamme arvata, että löydätte edessä olevana aikana paljon sellaista, mistä innostua.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.