4.9.14

Fenn: Maa kuiskaa muutosaikana


MAA KUISKAA MUUTOSAIKANA – TIMANTTIMAAYHTEISÖJÄ ALKAA MUODOSTUA VANHAN KAAOKSEN KESKELLE
Earth Whispers in a Time of Change - The Diamond Earth Communities begin to form amid the chaos of the old

AE Mikaelia kanavoinut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Syyskuu 2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas valoperhe, on todella suurta muutos- ja transformaatioaikaa. Kuten sanoimme teille tämän vuoden helmikuussa, muutokset yhteiskunnassanne ovat valtavia 2014. Ja tiedämme, että kun te näette nämä muutokset, kaaos ja melu voi olla toisinaan pakahduttavaa. Kun vanha tapa alkaa hajota, se ei ole rauhallinen prosessi ja näin monet teistä eivät ehkä kuule maan lempeitä kuiskauksia, kun se kutsuu yhteen niitä, jotka muodostavat ensimmäiset timanttimaayhteisöt.

Ne jotka pystyvät kuulemaan ja kuuntelevat, huomaavat itseään vedettävän kohti unelmaa toisesta maapallosta – kohti selkeyden, rakkauden ja myötätunnon timanttimaata. Uutta maata missä luonto ja ihmiset ovat tärkeämpiä kuin raha ja valta. Se on kuiskaus, mikä tulee uniinne ja meditaatioihinne ja kutsuu teitä osallistumaan johonkin uuteen ja kauniiseen. Ja jos kuulette tuon maan kutsun ja vastaatte sille sydämessänne, teidät opastetaan niihin paikkoihin ja niiden ihmisten luo, jotka ovat myös osa timanttimaayhteisöä.

Rakas valoperhe, tunnette vastauksen tulevan syvältä sielustanne ja sanotte "kyllä", kun alatte palata kauneuden ja rakkauden kristallipuutarhaan. Kysytte ehkä: "Mikä on tämä kristallipuutarha?" ja sanoisimme sen olevan yksinkertaisesti korkeamman tietoisuuden energia tai taajuus, missä timanttivalo säteilee kaikkien elävien olentojen läpi ja luo jumalaisen iloilmaisun maan päälle. Tämän muistatte alusta, Mu:lta ja Lemuriasta, kun jumalainen valo oli kirkasta maan päällä. Ja niin se alkaa taas, kun timanttivalo ankkuroituu niiden sydämeen ja sieluun, jotka työskentelevät korkeamman yhteisömuodon puolesta maan päällä.

Rakkaat ystävät, pyydämme siis, että älkää harhautuko tai lannistuko näinä kaoottisina ja meluisina aikoina, kun vanha putoaa pois. Kuunnelkaa pelkästään sydäntänne ja sallikaa itsenne kuulla maan kuiskaukset, kun se kutsuu niitä, jotka työskentelevät sen kanssa rakkauden ja rauhan kristallipuutarhojen luomiseksi maan päälle.

Avautukaa timanttivalolle ja korkeammalle taajuudelle

Timanttivalo on yksi korkeimmista taajuuksista maan päällä tänä päivänä, yhdessä Kristus-tietoisuuden kultavalon ja platinasäteen kanssa. Timanttivalo kantaa galaktisia taajuuksia ja valokoodeja, joita maapallo tarvitsee harmonisoituakseen jumalaisen tarkoituksen kanssa, mitä ilmaistaan jumalaisen luomisälykkyyden kautta. Itse asiassa voimme sanoa, että timanttivalo on jumalaista luomisälykkyyttä toiminnassa ja siksi teidän on edullista harmonisoitua tämän tulevan korkeamman valotaajuuden kanssa. Se auttaa teitä luomis- ja ilmentämisprosessissa ja näin se auttaa, kun alatte luoda suunnitelman mukaista uutta yhteiskuntaa timanttivalossa.

Timanttivaloa vastaanotetaan korkeampien chakrojen kautta (galaktinen, solaari- ja sielutähtichakra) ja sitten se välitetään kruunuchakraan. Sieltä se säteillään valokehoon ja käpylisäkkeeseen. Sillä on voimakas vaikutus käpylisäkkeeseen ja tämä stimuloi hermojärjestelmää ja solujärjestelmää DNA:han saakka. Tämä tekee mahdolliseksi koko olemuksenne harmonisoitumisen tulevan timanttienergian kanssa.

Se välitetään sitten sydänchakraan ja silloin pystytte välittämään tätä valoa toisille, korkean sydämen ja kurkkuchakran pyörteiden kautta, jotka on äskettäin aktivoitu ja jäsennetty uudelleen. Sitä ohjataan myös juurichakran kautta maatähtichakraan ja sitten maapallon keskustaan, yhdistämään teidät maasuunnitelmahologrammiin, mitä pidetään timanttikristallissa maapallon keskustassa.

Tällä voimakkaalla energialla on vaikutuksia fyysiseen olemukseenne ja monet teistä ovat tiedostaneet tämän energian virtaavan intensiivisesti kehonne läpi muutamana viime viikkona. Rakkaat ystävät, tietäkää, että nämä timanttivalolähetykset auttavat henkilökohtaisen taajuutenne ja tietoisuutenne nostamisessa niin, että voitte myös auttaa maakollektiivin taajuuden ja tietoisuuden nostamisessa ja näin alkaa luoda timanttimaayhteisöjä.

Kun otatte vastaan ja integroitte timanttivaloa, tietäkää, että teitä autetaan tässä työssä niiden kauniiden ja kirkkaiden timanttisielujen tulevalla aallolla, joita kutsumme "timanttilapsiksi".

Timanttilapset ja timanttimaayhteisöt

Timanttilapsia tulee kristallilasten jälkeen. He ovat ajan ja paikan mestareita ja heillä on tullessaan uusi perspektiivi elämästä ja luomisesta. He syntyvät timanttivalo ja luomisen timanttikoodit täysin aktivoituna valokehossaan.

Heitä alkoi tulla planeetalle vuoden 2013 alussa, mutta heitä inkarnoituu tällä hetkellä aaltona. Aivan kuten indigo- ja kristallilapset tulivat aaltoina ilmaisemaan erityistä energiaansa ja tukemaan transformaatioprosessia, myös timanttilapsia tulee nyt ensimmäisenä aaltona auttamaan timanttimaayhteisöjen ankkuroimisessa.

Kuten sanoimme, rakkaat ystävät, timanttilapset ovat ajan ja paikan mestareita. He tietävät, että aika ja paikka ovat harhakuvia tai luomuksia, eivätkä he pelkää ottaa omaa voimaansa luoda sellaista maapalloa, minkä he haluavat nähdä. He ovat kuin prismoja ja tietävät, miten timanttivalo fokusoidaan puhtaiksi valoluomuksiksi, ja he auttavat teitä tässä prosessissa.

Tietäkää myös, rakkaat ystävät, että aivan kuten indigo- ja kristallilapset auttoivat teitä nostamaan taajuuttanne 1970-luvulla ja sen jälkeen, myös timanttivalolapset auttavat kaikkia nostamaan taajuuttaan, jotta heistäkin voi tulla ajan ja paikan mestareita ja uuden todellisuuden luojia.

Hyvin monet teistä jotka synnyttävät lapsia tänä aikana, tuntevat tämän tulevan energian voiman, kun tämä voimakkaiden olentojen uusi sukupolvi "laskeutuu" maan päälle ja alkaa aktivoida sen energioita. Voitte odottaa pian merkittäviä perspektiivi- ja ymmärrysmuutoksia maan päällä. Tämän energian voima antaa ekstratyönnön tärkeille muutoksille kaikilla yhteiskuntatasoilla. Ne jotka kuulevat maan kuiskausten kutsuvan työskentelemään timanttimaan hyväksi, tuntevat myös timanttivalolasten voimakkaan nosteen, kun heidän läsnäolonsa alkaa tuntua maapallolla.

Kun työskentelette näiden lasten kanssa ja kun he kasvavat, huomaatte heidät täysin selkeiksi ja puhtaiksi. He eivät siedä manipulointia ja valheita ja he näkevät ne sellaisena, mitä ne ovat. He ovat suoria, avoimia ja rehellisiä ja odottavat toisten olevan samanlaisia. Jos toiset valehtelevat tai manipuloivat, he tiedostavat tämän välittömästi ja estävät nämä pyrkimykset yksinkertaisesti kieltäytymällä osallistumasta mihinkään, mikä ei ole selkeää ja korkeaa taajuutta. Ja tällaisia teistäkin tulee. Tunnette sydämessänne ja sielussanne, mikä on totta ja mikä ei, ja kieltäydytte osallistumasta mihinkään, mikä ei auta teitä elämään omaa totuuttanne selkeästi ja avoimesti.

Timanttimaayhteisö

Kun energia kohoaa planeetalla ja asioista tulee aina vain kaoottisempia, on tärkeää, että keskitytte timanttisydämeen ja yhdistytte jumalaiseen liekkiin, mikä on sisällä. Tämä antaa teille voimaa, rohkeutta ja kärsivällisyyttä. Tiedätte, että kaikki on jumalaisessa järjestyksessä ja on kohta, missä kaikki alkavat nähdä uuden maan ja uuden yhteiskunnan ilmestymisen.

Kutsumme tätä "timanttimaayhteisöksi". Kun maapallo siirtyy timanttivalotaajuuteen, planeetta alkaa ilmentää ihmisyhteisöä, mikä ilmaisee tuota valoa elämässään. He elävät omaa totuuttaan ja kulkevat tuossa totuudessa, he säteilevät timanttivaloa sydämestään ja pyrkivät elämään sen tulevaisuuden kanssa, mitä maapallo ilmentää. Tähän sisältyy eläminen harmoniassa maapallon ja toisten kanssa, luonnon kunnioittaminen ja tapojen etsiminen olla rauhassa kaikkien elävien olentojen kanssa, oman sydämensä ja sielunsa rauhan laajentumana.

He pyrkivät elämään sen "talousverkon" ulkopuolella, mikä määrittelee elämän rahan ja vallan kautta, ja löytävät tapoja harmonisoida elämänsä niiden muinaisten viisauspolkujen kanssa, joita maavanhimmat ja shamaanit opettivat, ja he etsivät tapoja tehdä tästä merkityksellistä ja olennaista omalle elämälleen maan päällä tänä päivänä. Tällä tavalla he toimivat galaktisen valon ankkuripisteinä ja ilmaisevat tuota valoa galaktisina timantti-ihmisinä fyysisessä muodossa.

He alkavat muodostaa yhteisöjä resonanssin ja vetovoiman kautta. Intensiivinen timanttivalo saattaa intohimoiset ja sitoutuneet ihmiset uudelle polulle maan päällä ja tämä intohimo vetää puoleensa toisia, joilla on samanlainen intohimo ja sitoutuminen. Hitaasti alatte löytää timanttimaaperheenne ja vetää sitä puoleenne – niitä jotka myös tekevät työtä ilmentääkseen kristallipuutarhan henkilökohtaiseen elämäänsä ja maapallolle.

Taajuusmuutokset syyskuussa

Ensimmäinen merkittävä muutos tuntuu 9.9. (9-9). Tämä on avainhetki, jolloin maan päällä voidaan ottaa askel viisauden ja valon uudelle tasolle. Se on kohta, missä voitte integroida kaikki valokoodiaallot, jotka ovat huuhtoneet planeetan yli heinäkuun planetaarisen uudenvuoden jälkeen. Se voi olla myös monille "katkeamispiste", jolloin niistä suhteista ja kumppanuuksista on päästettävä irti, jotka eivät enää heijasta sitä, missä olette elämässänne. Tämä on totta myös maailman tasolla ja voitte odottaa vakavaa maailmanlaajuista jännitettä 9-9:n viikolla. Rakkaat ystävät, yllytämme teitä pysymään ydinvoimassanne ja harmoniassa timanttisydämenne kanssa ja pyrkimään ankkuroimaan vain rauhaa ja harmoniaa sydämeenne ja maan päälle.

Syyskuun päiväntasaus on 22./23.9. Tämä on kevätpäiväntasaus etelässä ja syyspäiväntasaus pohjoisessa. Jakso 9-9:n ja päiväntasauksen välillä voi olla myös vaikea ja kaoottinen, mutta on tärkeää pitää tuo tasapaino timanttisydämessänne. Päiväntasaus on lopulta hyvä hetki yhdistyä tasapaino- ja harmoniaenergiaan, sekä sisällänne että maailmanlaajuisesti. Uusikuu on Vaa'assa 24.9., joten se on hyvää aikaa kylvää harmonian ja tasapainon siemeniä seuraavalle syklille, kun siirrytte kohti lokakuun pimennyksiä, jotka ankkuroivat uusia energioita, mitkä huipentuvat 11-11 marraskuussa ja päivänseisauksessa joulukuussa.

Toivotamme teille timanttivaloseikkailua edessä olevaan kuukauteen!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.