29.9.14

Hoffman: Olette uskon ja luomisen yksinäinen susi


OLETTE USKON JA LUOMISEN YKSINÄINEN SUSI

You Are a Belief and Creation Maverick


Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
23.9.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Unelmanne luominen pelottaa teitä. Tällainen toteamus voi vaikuttaa syyttävältä, mutta se ei ole.

Olette kätkeneet todellisen olemuksenne niin kauan maan päällä, että pelkäätte nyt olla erilainen ja luoda - odottaen jonkinlaista rangaistusta heti, kun luotte fyysisen unelmanne.
Toiset ovat ehkä kateellisia tai vihaisia elämäntyylimuutoksestanne tai uudesta käyttäytymisestänne. Sillä monet haluavat teidän pysyvän entisellään - vaikkei sellainen ole eikä ole koskaan ollut mahdollista maan päällä tai missään osassa universumeita. Muutos on jatkuvaa. Mutta entiset kokemanne maamuutokset olivat ryhmäprosesseja. Vaikka on aina ollut vastaanväittäjiä - joitain jotka kieltäytyivät uskomasta tai muuttumasta aikojen mukana - oli aina riittävästi muutosta varmistamaan, että olitte osa suurempaa kokonaisuutta.

Tämä siirtymä on erilainen. Tätä lukevat ovat sen eturintamaa. Ei ole monia, jotka vahvistavat nykyuskomuksenne. Tulee olemaan lähitulevaisuudessa, mutta tällä erää olette uskon yksinäinen susi - ja toiset ihmiset katsovat teihin saadakseen selityksen ja selkeyttä tai halveksien. Ette ole kuitenkaan maavirtaa, sillä hyppäsitte uuden maan ilovankkureihin, ennen kuin toiset edes pitivät sellaista mahdollisena.

Toiset ihmettelevät, miten pysytte ilossa, edes lyhyitä jaksoja, vain pienin selvin muutoksin fyysisessä elämässänne. Ja niin se on, että teidän on aika luoda.

Tämän tekeminen ei välttämättä muuta elämäänne tai ulkonäköänne, mutta luomuksenne näyttävät tämän siirtymän kyseenalaistaville, että pelko ei ole enää kaikkien päätösten tai ajatusprosessien perusta.

Kenties olette nyt huolissanne siitä, että unelmanne luominen ei välttämättä muuta elämäänne. Oletteko iloisempi, kun unelmanne toteutuu? Tietysti välittömästi, mutta ei koko aikaa. Kenties teidän on helpompi ymmärtää tuo ajatus, jos muistelette aikaa, ennen kuin teillä oli kännykkä. Muistatteko sen päivän, kun käytitte ensimmäisen kerran kännykkäänne? Luultavasti ette. Kännykkä on nyt sellainen osa elämäänne, että te ette enää pidä sitä hämmästyttävänä tai ihmeellisenä. Ja niin on myös noiden fyysisten unelmien osalta, joita nyt luotte.

Teistä ei tule eri ihminen luomustenne vuoksi. Teillä on pelkästään enemmän aikaa päästä käsiksi toisiin unelmiin - mikä tärkeintä, eri ulottuvuuksiin ja universaaleihin maailmoihin. Tuleeko teistä eristynyt, koska olette eri paikassa fyysisten luomusten osalta kuin muut? Ei enempää kuin kännykkänne kanssa. Sillä ne joilla oli ensimmäisiä kännyköitä, aiheuttivat kateellisuutta toisissa, mutta kun niistä tuli yleisiä, kaikki huomasivat vain ne, joilla ei ollut kännykkää. Näin on myös fyysisten luomustenne osalta.

Ensin saattaa olla kateellisuutta - mikä ei ole teidän murheenne, sillä te ette luo tehdäksenne toisista kateellisia, vaan muuttaaksenne maapalloa.

Ensimmäistä kertaa maan ihmisinä teidän on aika luoda unelmienne elämä. Teidän ei enää tarvitse piilottaa luomistaitojanne itseltänne tai toisilta. Teitä ei mustamaalata, teitä ei vahingoiteta fyysisesti ettekä menetä ystäviä, sillä kaikki tietävät alitajuisesti, että on aika. Teidän on pelkästään vaikea olla ensimmäinen - ei siksi, että se on väärin, vaan koska ette ole koskaan aiemmin ollut ensimmäinen.

On todennäköistä, että teillä on ollut monia aiempia maaelämiä. Vaikka olisitte havainneet noiden elämien olleen huomattavia historian henkilöitä, ette ole koskaan olleet ensimmäinen. Yksi syy miksi valitsitte olla maapallolla tämän siirtymän aikana, on lisätä "partionjohtaja" maarepertuaariinne. Niin olette lisänneet. Nyt täytätte tuon roolin uskaltamalla olla kaikkea, mitä aioitte ennen tulemistanne maapallolle tässä elämässä.

Olette johtaja. Hyväksykää tuo rooli täysin, katsomatta taaksepäin entisiin elämiin tai eteenpäin tulevaisuuden ennusteisiin. Olette täällä nyt. Roolinne on luoda unelmanne - riippumatta siitä, mitä toiset sanovat tai ajattelevat teistä. He seuraavat riemuiten. Kenties eivät tänään, mutta aivan varmasti huomenna.

Hyväksykää ilomanttelinne, luokaa fyysinen unelmanne ja sallikaa sitten itsenne olla siinä muodossa, mitä seuraava uuden maan roolinne vaatii. Nyt on aika luoda fyysinen unelmanne todistaaksenne itsellenne ja toisille, että olette tosiaankin mitä rohkein ja rakastavin partionjohtaja. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.