10.9.14

Kaskimäki: Maya-päivityksiä


8.-20.9.2014 PUNAISEN TAIVAANVAELTAJAN AALTOJAKSO

Olemme tänään, 10.9, aaltojakson kolmannessa päivässä ja tästä päivästä alkaa myös Sinisen Kotkan vuodenaika. Kotka kantaa sinistä galaktista kirjoa, myös vuodenajan vartijana on Kotka. Vuodenajan teemoina ovat visiointi, kotkaperspektiivistä asioiden katselu ja ideoiden toimeenpano. Kotkan vuodenaika päättyy 9.11.

8.9 alkoi myös Valkoinen Linna-jakso ja se päättyy 29.10. Tämän jakson ydinteemoina ovat vapaus, oman tekemisen ja rajojen määrittely, sekä asioiden selkiyttäminen. Käynnissä on myös tunnekehon puhdistaminen. Mielen ja sydämen yhteistyön tasapainottaminen. Intuitiivinen puoli fuusioituu entistä parempaan tasapainoon järjen äänen kanssa.

Melkoisesti on tässä syklien taitteita, ja kenties olet huomannutkin energeettisen muutoksen 8.9 tienoilla.

Tälle jaksolle sattuu myös 3 merkittävää energiapäivää.
12.9 Synkronoitumis-, eli linjauspäivä tähtiin ja kosmokseen
13.9 Tuplaporttipäivä, jossa sekä synkronoitumis- että galaktinen portaali energiapäivä
15.9 Synkronoitumis-, eli linjauspäivä tähtiin ja kosmokseen

Näiden päivien aikana yhteydet korkeimpaan itseen, sekä galaktiseen kokonaisuuteen ja tähtiin ovat hyvin auki. Psyykkiset ja uniajan kokemukset voivat olla merkittäviä tai vahvoja. Energia saattaa vaikuttaa niin nukkumiseen, kuin hereillä oloon. Voi olla magneettista väsymystä tai ylivilkkautta laidasta laitaan. Kehon tuntemukset ja kipuilut saattavat aktivoitua. Erityisesti hermosto saattaa näissä energioissa reagoida, sekä tunnetason pulpahduksina, että fyysisen kehon tuntemuksina.

Aistit saattavat olla yliherkät, samoin intuitio ja selvätietoisuus aktiivisessa toiminnassa. Aina on hyvä hoitaa itseään asiaankuuluvalla tavalla, mutta jos lääkärissä ei syytä löydy, vaikkapa sydämen rytmihäiriöihin, niin yhtenä syynä saattavat olla nämä hyvin vahvat energiat.

Lepo, puhdas ravinto, ravintolisät, hivenaineet ja vitamiinit, akupunktio, homeopatia jne. ovat kaikki oivallisia tapoja vahvistaa kehoa. Aivot, sydän, käpyrauhanen, hermosto ja kaikki kehon osat tarvitsevat oikeita ravintoaineita, pystyäkseen vastaanottamaan ja ylläpitämään tätä energia virratusta. Maadoittava tekeminen ja luonnossa itsensä lataaminen, ovat erittäin tärkeitä itsen hyvinvoinnille. Samaan aikaan tietoisuus avautuu ja on opastamassa itseä parhaisiin valintoihin, oman kehon tarpeiden mukaan.

Auringonpurkaus on odotettavissa juurikin tuossa 11.-12.9 tienoilla. Tämä vaikuttaa osaltaan kehon sähkömagneettisiin kenttiin, joten energiakeitosta on tiedossa oikein superbuustilla! Päänalueen tuntemukset ja särkyilyt saattavat olla seurausta sähkömagneettisesta aktiivisuudesta.

Eletään myös revontulien vuodenaikaa.

Tuntuu että olemme nyt tehoaktivaation äärellä. Otetaan siis kaikki irti tästä superajasta ja käytetään sitä hyödyksi, myös oman elämän projektien polttoaineena. Ideat, selkeät visiot ja vahva intuitio auttavat tekemään mitä rohkeimpia ratkaisuja, joiden satoa päästään korjaamaan viimeistään tuolla Vihreässä Linnassa, maaliskuun puolivälissä 2015. Siispä jalka pois jarrulta kun inspiraatio kipinöi. Jos sängyn pohja kutsuu nyt kuitenkin eniten, pysy siellä niin paljon kuin voit. Kaikki liikahtaa eteenpäin kun oikea aika on.

Punainen Taivaanvaeltaja on teemoiltaan suvaitsevaa ja avarakatseista toimintaa. Ymmärtäväinen ja toiset suvaitseva tekeminen on pinnalla. Tämä on myös onnistumisen ja menestymisen aikaa.
Nyt on vain osattava ottaa elämän tarjoamat mahdollisuudet vastaan, vaikka ne tulisivat miten erikoisessa paketissa vastaan. Heittäydytään kuin hannu hanhet tähän mukava avaramieliseen energiaan. Poimitaan synkronismin esiintuomat mahdollisuudet elämän sadonkorjuun koriin, hetkessä eläen. Hyväksytään elämä juuri sellaisena kuin se tässä hetkessä näyttäytyy!

Taivaanvaeltaja on liikkeeseen suuntautunut ja uudistusmielinen laatu. Se on elämän tutkimusmatkoille lähtemistä. Juuri nyt kannattaa ottaa myös tietoisia riskejä. Rohkeat ratkaisut ja uusien elämän aluevaltausten tekeminen on valttia. Siispä kokeilemaan kaikkea uutta, niin työssä, kotona, harrastuksissa kuin vaikkapa omassa ulkonäössäkin.

Jaksolla haetaan myös luottamusta elämänkokemukseen ja päästetään irti aikaisemmista peloista ja tunnetukoksista, jotka piilotajunnan kautta voivat estää meitä etenemästä unelmien suuntaan. Luota omaan viisauteen ja kunnioita aikaisempia kokemuksia, sillä nyt kyllä onnistuu, vaikka joskus aikaisemmin kävi vähän köpelösti!

Haasteina jaksolla opiskellaan paikoilleen jumittumista ja kaavoihin kangistumista. Jos näitä tunnistaa, niin ei muuta kuin purkamaan kaikki kaavat ja kahleet, jotka roikkuvat turhaan mukaan.
Kasvunlaatuina ovat myös tuomitsevaisuus ja kapeakatseisuus, kaavamaisuus, sekä tylsistyminen ja erakoituminenkin. Nämä nousevat esiin, mikäli itsellä on näissä vielä jokin opinto kesken.

Myös muutoksen pelko ja tuntemattoman tulevaisuuden stressaaminen, saattavat nousta esiin. Luovutaan turhasta etukäteen petaamisesta ja järkeilystä. Annetaan synkronismin hoitaa elämän palapelin palaset kohdalleen, kaikki menee juuri täydellisesti. Paremmin kuin olisit itse koskaan pystynyt järjellä suunnittelemaan! Keskitytään miettimään vain sitä, kuinka haluamme että asiat ovat.

Nähdään itsemme hymyilevinä ja onnellisena, rakkaidemme kanssa, ja sitä olemme sitten tilaamassa myös tulevaisuuteen. Kotkan vuoden ajan energiassa visualisointi ja mielikuvituksen käyttö ovat vahvassa roolissa, luodessamme unelmiemme elämää.

Siniset Yöt saattavat olla hivenen tiukemman seulan alla kuin muut merkit. Taivaan vaeltaja on Yön haaste, polariteetti, joka pitää kasvussa ja tönäisee eteenpäin. Joskus reippaallakin otteella. Ole valppaana tällä jaksolla! Jotakin hyvin tärkeää sinulle on käynnissä. Intuition aktivoituminen entistä herkemmälle taajuudelle on käynnissä tällä jaksolla myös.

Keltaiset Tähdet ovat tasapainottavalla ja sujuvalla alueella. Tähti saa salatut voimansa, eli alitajuisen viisautensa Taivaanvaeltajan energiasta. Nyt kannattaa ottaa unet ja intuition viestit hyvin herkästi harkintaan ja edetä sydämen ääntä kuunnellen.

Maailmojen sillanrakentajat ovat kaikkein suotuisimmalla energia alueellaan tällä jaksolla. Taivaanvaeltaja tukee ja toimii samankaltaisesti kuin Sillanrakentajan oma energia. Tasaveroiseen ja lempeään verkostoitumiseen ja uudistumiseen, on nyt mitä suotuisimmat lataukset. Nauttikaatte! Myös haasteet kannattaa ottaa nyt vain positiivisen asenteen kautta, elämän helminä!

Taivaanvaeltajat ovat omalla alueellaan. Jakso saattaa näyttäytyä niin huikeana menestyksenä, kuin kiperinä tilanteina. Jokainen tapahtuma on hyvä ottaa vastaan tietoisena siitä, että tämä ajanlaatu vahvistaa ja voimistaa erityisesti sinua. Avaa ovet uuteen, ja astu kultaiseen tietoisuuteen. Pioneerin tavoin löydä uusia maailmoja ja uudistuksellisia näkemyksiä. Pysy soljuvassa liikkeessä ja luovu turhista taakoista, mikäli niitä mukanasi vielä on.

Lähde luottavaisesti elämän seikkailuun!!!!

Jakson motto:

Tässä hetkessä kaikki on täydellistä. 
Minun ei tarvitse lisätä siihen mitään, 
eikä ottaa siitä mitään pois!!!Parasta mahdollista uudistumista meille kaikille :)

T. Päivi

___________________________________________________________________________

VASTAANOTTONI TAMPEREELLA ja PUHELINTULKINNAT
Paikka: Sininen Käsi, Hallituskatu 6, Tre
Ajanvaraus ja tiedustelut minulta, sekä tapaamiseen, että puhelintulkintoihin.
Esittelyt ja hinnat tulkinnoista ovat sivuillani

www.paivikaskimaki.com

____________________________________________________________________________

13. - 14.9 KOTKA - KÄRKISAARI
KULTAISEN AIKAKAUDEN MINÄ -RETRIITTI

Ilmoittautuminen vielä to. 11.9 mahdollista.
Vetäjinä Hanna Elomaa ja Päivi Kaskimäki
Huikea ja poikkeuksellinen viikonloppu, jossa yhdistelmä maya-astrologiaa ja oman intuition ja tietoisuuden herkistelyä.
Uudistuneiden aistien ja kykyjen käyttöönottoa ja harjoittelua.
Henkilökohtainen kanavointi kaikille osallistujille.
Viikonlopun esittely
________________________________________

23.9 HELSINKI SYYSPÄIVÄN TASAUKSEN 
TÄHTIMEDITAATIO JA INSPIRAATION ILTA
Päivi Kaskimäki JA Maiccu Kostiainen

Tässä ajassa vastavoimat ja vastakohdat fuusioituvat.
Näissä tunnelmissa voimme tasapainottaa oman feminiinisen ja maskuliinisen energiamme.
Valo ja varjo, sekä päivä ja yö, ovat kaikkialla maailmassa yhtä pitkiä.
Syyspäiväntasauksessa aika auringonnoususta auringonlaskuun on 12 tuntia koko maapallolla.

Päivi kertoo tämän Kultaisen aikakauden energioista Maya kalenterin valossa.
Maiccu puolestaan kertoo miten eläinmaailmassa vaikuttavat nämä huikeat tämän ajan energiat.
Nautimme myös musiikillisen tähtimeditaation.

Paikka: Tähtipajat, Aleksis Kiven Katu 17, Alppila.
HUOM! Sisäänkäynti Traverssikujan kautta.
Punaisen Tähden alta ovesta sisään ja portaat ylös.

18.00-20.30
Oviraha 30,-
Sydämellisesti tervetuloa mukaan!
Ilmoittautumiset maiccu@animalstalk.fi
___________________________________________

24.9 ja 28.10 HELSINKI - Tulkintapäivä

Henkilökohtaisia selvänäkö- ja/tai maya-astrologisia katselmuksia.

Paikka: Tähtipajat, Aleksis Kiven Katu 17, Alppila.
HUOM! Sisäänkäynti Traverssikujan kautta.
Punaisen Tähden alta ovesta sisään ja portaat ylös.
Tähtipajat Facebookissa

Ajanvaraus040-500 0050 tai paivikaskimaki(at)gmail.com

____________________

23.10 PORI - Tulkintapäivä

Teen henkilökohtaisia selvänäkö ja maya-astrologisia katselmuksia päivän ajan.
Katselmus voi olla myös yhdistelmä näitä molempia.

Paikka: Porin Henkinen keskus, Vanha Koivistontie 12, Pori
Ajanvaraus: 040-500 0050 tai paivikaskimaki(at)gmail.com

-------------------------------------------------------------------------------------

21.9 PORI - MAYA-KALENTERI KURSSI / TASO 1
Klo 10.00 - 17.00
Paikka: Porin Henkinen keskus, Vanha Koiviston tie 12
Ilmoittautuminen 12.9 mennessä paivikaskimaki(at)gmail.com tai 040-500 0050

Muutama paikka vielä vapaana. Opiskelemme kalenterin käytön alkeet ja maya-astrologian perusteet.
Voit tulla myös kertaamaan aiemmin opittua tälle kurssille.

Kurssiesite
______________________________________________________________________________

18.10 TAMPERE - MAYA-KALENTERI KURSSI / TASO 2
Paikka:Sininen Käsi, Hallituskatu 6, Tampere
Klo: 10 - 17
Olen pitänyt monia kursseja alkeista eripuolilla Suomea.
Nyt on mahdollisuus tulla syventämään ja kertaamaan sitä mitä on aiemmin oppinut.

Syvennetään kalenterin käyttöä ja astrologista osaamista.
Tutkitaan voimamerkin ja syntymämerkin sisältöjä ja vuorovaikutusta omalla kartalla tarkemmin.
Perehdytään kalenterin käyttöön erityisesti henkilökohtaisesta perspektiivistä.
Soveltuu parhaiten niille, jotka ovat jo alkeet opiskelleet.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut: Päivi 040-500 0050 tai paivikaskimaki(at)gmail.com

Ilmoittautuminen 13.10 mennessä

Esittely tarkemmin

_______________________________________________________________________

MAYA-ILLAT JA TAPAHTUMAPÄIVÄT 2015 KEVÄÄLLE
Mikäli haluat koota ryhmän omalle paikkakunnallesi maya-iltaa, tulkintapäivää tai kalenterikurssia varten, ota minuun yhteyttä.
Ensi kevään kalenterin suunnittelu on jo käynnissä :)

_____________________________________________________________________

TÄHTIMATKA UUTEEN-SEELANTIIN
1.11. -15.11.14

Matkaesite: www.paivikaskimaki.com

Vielä mahdollisuus lähteä mukaan,
3 paikkaa vapaana. Kysy Päiviltä lisää.
_________________________________________

Päivi Kaskimäki
www.paivikaskimaki.com
paivikaskimaki@gmail.com
040-500 0050
Vastaanotto:
Sininen Käsi
Hallituskatu 6,
33100 TAMPERE