20.10.14

Deepthi: Ota kevyesti

Heiii Rakkaat,

Lämpimiä terveisiä täältä Kalifornian kauniista syysaamusta! Täällä teille kirjoittelee väsynyt mutta onnellinen nuhakuumepotilas, joka palasi tänne kultaisen auringon maahan eilen iltapäivällä reilun parin viikon reissuilta Suomesta ja Sveitsistä! ♥Tänä aikana sain nähdä rakasta perhettä ja ystäviä, käydä katsomassa Olga-kultaa uuden äitinsä luona, ja laulaa ystävän upeissa häissä, joissa tanssittiin aamuun saakka niin että hiki virtasi! Käväisin myös laulutunnilla Kokkolassa (jeeee, ääni on jo niin hienosti toipunut!!!), saatiin vihdoin kivi äidin haudalle (josta tuli kaunein hautakivi mitä olen koskaan nähnyt), ja sain tavata mahdottoman ihania uusia ihmisiä EnkeliJumalatar-retriitissä Hartolassa,


...Enkeli-illassa Hämeenkyrössä...
...ja vielä lähtiessä Amma-illassa Espoossa...
Seuraavat tapahtumani ovatkin sitten ensi vuoden puolella, kun palajan täältä Amerikasta ja Intiasta. ♥ 

Ai niin, on minulla teille myöskin pari aivan ihanaa kirjasuositusta, jotka löysin Seinäjoen Suomalaisesta kirjakaupasta:Aivan mielettömän hyviä kirjoja kumpikin, suosittelen erittäin lämpimästi! 

"Doreen Virtue kutsuu "Maaenkeleiksi" ihmisiä, jotka elivät aikaisemmin enkeleinä taivaassa tai jossain muussa todellisuudessa. Heidät on sieltä lähetetty auttamaan ihmisiä ja ratkomaan heidän välisiään kiistoja. Tämä ei kuitenkaan onnistu, ellei Maaenkelillä ole sisäistä lujuutta, jonka avulla hän luovii täällä maailmassa. Horjumaton ja rakastava asenne auttaa selviämään haastavistakin tilanteista. Oletko sinä Maaenkeli, muita auttamaan lähetetty valotyöntekijä? Koetko elämäntehtäväksesi rauhan tuomisen maailmaan? Onko sinulla herkkä indigolapsi, joka ei suostu kunnioittamaan valheellisia johtohahmoja tai kenties vieläkin herkkävaistoisempi kristallilapsenlapsi? Jokaisella sukupolvella on oma tehtävänsä maan päällä. Vielä joudumme hieman odottamaan sateenkaarilasten syntymistä! Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla Maaenkeli hyötyäksesi tästä kirjasta. 

Doreen Virtue on psykologian tohtori, jonka laaja näkemys ihmisluonnosta voi auttaa meitä jokaista vaalimaan sisäistä lujuuttamme ja vahvistamaan itsessämme sitä, minkä tiedämme oikeaksi ja aidoksi. Voimme myös oppia tunnistamaan sisäistä lujuuttamme horjuttavat ajatukset ja tunteet sekä selkeyttämään toimintaamme niin ihmissuhteissa kuin työelämässäkin. Kun opit tunnistamaan omat tunteesi ja luottamaan niihin, sinusta tulee sisäisesti luja. Silloin voit toteuttaa elämäntehtävääsi rauhallisin ja luottavaisin mielin."

Oletko Maaenkeli-kirjan voit osaa esim. täältä, ja Kyllin kirjan täältä Kyllin aivan upeilta sivuilta.

Viime viikolla lensin Suomesta vielä ystävieni kanssa Sveitsiin tapaamaan Ammaa. Oli niin mielettömän ihanaa ja autuaallista saada viettää Amman lähellä kokonaiset kolme päivää. Mantrata, tavata ystäviä, laulaa sydämensä pohjasta... Amma on vain niin täydellisen ihana, ja hänen luotaan lähteminen on aina yhtä vaikeaa. Amma jatkoi nyt Euroopan kiertuetta Pariisiin ja siitä edelleen eteenpäin. Mutta Luojan kiitos hän on tulossa jo kuukauden kuluttua tänne Amerikkaan, vain parin tunnin päähän majapaikastani! Kiitos, kiitos, kiitos! ♥

Kuva: https://www.facebook.com/MataAmritanandamayi?ref=ts&fref=ts

Amman ohjelman jälkeen vietin vielä ystäväni kanssa päivän Zürichissä, mikä olikin ihan hyvä ajatus Amman intensiivisen ohjelman jälkeen. Saada vähän palautua, ennen kuin lähtee lentämään tänne toiselle puolelle maailmaa. Aikaisin sunnuntaiaamuna hyppäsin hotellin lentokenttäbussiin, suuntana San Francisco, Lontoon kautta. Lontoossa koneeseen astuttuani aloin tuntemaan, että nenä vetää tukkoon ja kuume alkaa nousta... Keho sanoo itseään irti intensiivisten reissupäivien jälkeen, ja taitaapa Ammakin jotain puhdistuksia näin laittaa käyntiin. Ei haittaa, on siis levon aika. 

Kiitoradalle Lontoossa päästyämme kierrämme kenttää aikamme, kunnes meille ilmoitetaan, että hups, jonkun matkalaukku oli jäänyt terminaaliin, joten kääntyisimme hakemaan sitä! Mistä lähtien tuollainen iso jumbojetti on käännytetty kiitoradalta takaisin jonkun laukun takia? En ole koskaan kuullut moisesta, niin paljon kuin olen itsekin lentänyt koko elämäni. Mietin vain, että mikäköhän siunaus tälläkin matkan viivästymisellä oli... Mitä olisi ilmassa tapahtunut, jos olisimme olleet siellä ennemmin... No, näitähän ei koskaan saa tietää, mutta uskon myös, että mitään ei tapahdu sattumalta. 

Kun saimme laukun kyytiin, meille ilmoitettiin, että kone täytyy käydä tankkaamassa uudelleen ja jotain paperitöitäkin täytyy tehdä. Niinpä istuimme koneessa lopulta kolme tuntia, ennen kuin olimme lentäneet metriäkään. Oli kyllä jännää huomata ihmisten reaktiot, kun meille kuulutettiin ensimmäisen kerran, että lento myöhästyy. Kun pääsimme takaisin parkkiin, niin kaikki alkoivat syömään!! Suurin osa jengistä kaivoi esiin laukkunsa ja alkoi napostella jotakin. Näinkö me tosiaan reagoimme siihen, kun joku ei menekään niin kuin olimme ajatelleet? 

Lopulta kone kuitenkin hurautti ilmaan ja piiitkä lentomatka sai alkaa. Eilen alkuillasta sitten saavuin San Franciscoon, jossa auringonlasku oli kauneimmillaan. 

Nyt on levon ja palautumisen aika, ja sitten tartun jälleen Pehmeä kuin kukka, kova kuin timantti-kirjani kirjoittamiseen, joka ilmestyy 16.03.2015. ♥ ♥ ♥  

Viime aikoina on tuotu paljon sellaista sisäistä ajatusta, että "pidä asiat kevyenä". Tuntuu, että niin paljon tapahtuu sekä maailmassa että monilla henkisillä tasoilla, että olisi helppoa jäädä mielen kanssa vellomaan yhtä sun toista asiaa, joka saa sitten olon tuntumaan raskaalta. Siis Enkeleiden vinkki meille juuri tähän hetkeen on: 

OTA KEVYESTI


Mitä tahansa kohtaat päivän aikana, niin ota se kevyesti. Se ei tarkoita, että kääntäisit asialle selkäsi tai et ottaisi sitä vakavasti, mutta tee itsellesi palvelus ja jätä draama taaksesi, ja keskity valoon ja keveyteen. 

Aivan ihanaa syyspäivää ja rakkautta sydämeesi!

Deepthi


Kuva: https://www.facebook.com/MataAmritanandamayi?fref=ts