26.10.14

Gorgo: Kosminen ihmishybridi - Jumalaksi tuleminenKOSMINEN IHMISHYBRIDI - JUMALAKSI TULEMINEN

Cosmic-Human Hybrid: becoming gods


Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
22.10.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Oltuamme hyvin monta vuotta tietoisesti matkalla jumaluuteen, olemme riittävän kokeneita pimennysaikojen osalta oivaltaaksemme, että silloin kun olemme syvälle uppoutuneena tuonkaltaiseen merkittävään transformaatioon, emme enimmäkseen kykene tulkitsemaan sitä.

Plejadilaisten perspektiivi. Tähtiolennot ovat hyvin iloisia todistaessaan niitä poikkeuksellisia muutoksia, joita tapahtuu sisällämme - KUN niitä tapahtuu - juuri ennen kun integroimme ja ymmärrämme kyseiset transformaatiot. Tämä jakso ei ole mikään poikkeus.

Osasyy siihen, että ne antavat meidän käydä suurimman osan prosessista, ennen kuin he raportoivat kollektiivitapahtumistamme, on, että meillä on tilaisuus löytää nämä oivallukset ensin itse, nähdä oma sisäinen opastusjärjestelmämme, kun he vavistavat sen.

Juuri nyt monet teistä lukevista viimeistelevät erittäin tärkeitä yksityiskohtia 3D-elämänkokemuksissaan - mitä Plejadien korkea neuvosto sanoo "entiseksi elämäksi nykyinkarnaatiokokemuksessa". Et ehkä täysin ymmärrä koko tarkoitusta myriadien äkillisten tapahtumien pintaan tulemisen taustalla, mutta sillä ei ole oikeasti merkitystä. Sillä on merkitystä, että pidät katseesi itsessä ja tiedät, että ne yksityiskohdat joita kohtaamme kaikki tavalla tai toisella, täytyy käsitellä niin, että olemme vapaita lentämään pimennyskauden päätyttyä.

Jos tunnet olevasi kovasti pois raiteiltasi, se johtuu luultavasti siitä, että olet merkittävän vihkimyksen, ns. testausvaiheen keskellä, jotta nähdään, miten valmistautunut olet viidennen ulottuvuuden elämään. Ja "valmistautuneella" tarkoitetaan ei-reagoivaa. Irrallisuus on nyt avain, erityisesti tämän auringonpimennyksen aikana - jos sallit kaikelle, mitä tulee, sen tarkoituksen vastustamatta, pystyt päästämään irti vanhoista pelkopohjaisista reaktioistasi ja purjehtimaan toiselle puolelle lempeällä tuulenhenkäyksellä. Jos viivytät prosessia kiinnittymällä siihen - uskomalla esitettyihin harhakuviin - et epäonnistu, mutta teet jo päätetystä kohtalosta paljon epämukavamman.

Meitä kaikkia viedään melkoiselle ajelulle omaan vapauteemme. Kiemuroita ja käänteitä riittää - otamme askeleen eteenpäin, sitten yhtäkkiä uusi ja odottamaton reitti ilmestyy. Ajattelemme menevämme tähän suuntaan, ja sitten HUIS! matto vedetään altamme ja meidän täytyy löytää tasapaino uudelleen ja mennä TUOHON suuntaan. Tämä on tavallista arvaamatonta pimennyskäyttäytymistä ja meidän täytyy olla superjoustava selviytyäksemme siitä, mutta riippuen tekemästäsi puhdistustyöstä, ns. oppituntien tiheys todella vähenee, kunnes meistä tulee niin kiintymätön lopputulokseen ja niin ankkuroitunut syvälle luottamukseen, ettei meitä hätkäytä kaikki lisääntynyt epävarmuus.

Riippumatta siitä, mistä löydät itsesi tuolla tiheysasteikolla - ja tiedät tämän siitä, miten kiinnittynyt olet neutraalisuuteen ja miten paljon ponnisteluasi vielä vaaditaan positiivisen muutoksen määräämiseksi elämääsi - kaava on aina sama:

salli se, minkä on tarkoitus olla. 


Jos teet tämän menestyksellä, huomaat, että tie nousee voimallisesti kohtaamaan jokaisen seuraavan askeleesi ja sinua tuetaan täysin korkeimman hyväksi suunnassa. Kuitenkaan - ja tämä on varmaa - sinun ei sallita sivuuttaa, tukahduttaa tai välttää sitä, mitä tarvitset päästäksesi tämän portin läpi. Planeetalla on liikaa valoa seistäksesi enää varjoissa, joten älä viivytä väistämätöntä - 

käytä tämä ennenkuulumaton tilaisuus 
noustaksesi pois kaikesta jäljellä olevasta 
pimeydestä elämässäsi.


Tässä on merkittäviä loppumisia - eikä vain mitä tahansa loppumisia, vaan puhumme eeppisen luokan loppumisista, niistä jotka muuttavat vääjäämättä ihmishistorian koko kurssin - ja se merkitsee myös, että kohta uusia alkuja syöksyy esiin, syntyy raunioita.

Itselläni tämä ilmentyy hyvin kirjaimellisesti merkittävän luvun loppumisena elämässäni, ironisesti "Luvun 13" - se ei ole sattumaa. Viiden vuoden vararikkomatka mille lähdin lokakuussa 2009, saadaan (sykronistisesti) loppuun ja siitä päästään eroon tämän erittäin voimakkaan loppumisten ja samanaikaisten uusien alkujen viikon aikana. Jotkut teistä tietävät, että olin silloin ulosmittauksessa ja kohtasin kotini menettämisen aikana, jolloin minua kutsuttiin todella astumaan esiin ja kulkemaan läpi syvistä turvallisuuteen ja omaan arvoon liittyvistä peloista.

Kun katson taaksepäin siihen, kuka olin silloin - ennen taloudellisen hyvinvointini korjausta ja henkiinheräämistä - muutos tekee minut nöyräksi ja todella hämmästyneeksi. Kaikille teille jotka ehkä tällä hetkellä kohtaatte samanlaisia tilanteita, kerron tyytyväisenä, että tämä henkiinheräämisprosessi on erittäin voimallinen - kun sitä käytetään tietoisesti sisäisen laajentumisen ja kasvun työkaluna. Vanhaan verrattuna uusi vararikon jälkeinen elämäni on tunnistamaton.

Polkumme ovat erilaisia, mutta tällä hetkellä pysyy samana kykymme olla täysin oivalletussa Jumalavoimassamme, päästää irti kamppailusta iäksi - ja myös siunata sen jumalainen tarkoitus meidän auttamisessamme pääsemään tähän - jotta voimme herättää elämämme ja maailmamme sopimaan yhteen tämän vastikään mahdolliseksi tulleen olemistilan kanssa.

Oivalla, että päätös johon pyrimme, ei ainoastaan siirrä meitä täysin aitoon olotilaamme, vaan se kantaa myös potentiaalia polttaa menneisyytemme ehdottomaan muistamattomuuteen saakka. Olemme jo laajentuneet niin kauas 3D-havainnon yli itsestä - ja sen hologrammista - että sitten kun päästämme irti, tulee melkein mahdottomaksi yhdistyä noihin vanhentuneisiin osiimme, jotka ovat kunnioittaneet rajoittuneisuutta hyvin pitkään. Kyllä, tarkastelemme parhaillaan uudelleen menneisyyden monia tilanteita, mutta jos kiinnität riittävän tarkkaa huomiota, huomaat turvaverkon, mitä ei ollut ennen - suojapuskurin 3D-syvyyksiin, mikä estää meitä luiskahtamasta takaisin, putoamasta tuon pohjattoman kaninkolon pohjalle, mitä olemme kutsuneet kodiksi 12 vuotta tai kauemmin.

Itse asiassa jos pysyt kiinni korkeammassa mielessä ja sydämessä, saatat huomata, että siirtyminen tähän uuteen todellisuusjärjestelmään voi tuntua kuin jonkinlaiselta hämmentävältä ja häviävältä näytökseltä - kuin vuosisatojen kärsimystä ei olisi yhtäkkiä koskaan tapahtunutkaan. PUH! poissa. Se on yksi kummallisimmista ja vapauttavimmista kokemuksista nähdä - mikä kuvitellakseni lopulta normalisoi (mitä se merkitseekin), mutta tällä erää tämä dynamiikka, missä menneisyys ja tulevaisuus vetää ja työntää tullen nykyhetkeemme, kehystää raskaasti psykedeelistä puolta - enkelipölytavalla. (Se on PCP:tä - niille yleisöstä, joilla on vaarana ottaa tämä kirjaimellisesti.)

Ja tämä yhteensulautuminen on juuri sitä, mitä minulle kerrotaan tapahtuvan tämän portin aikana. Teille jotka olette edistyneet muuntumisessa poimunopeudella, olemme siirtymässä menneisyyden JA tulevaisuuden integroituun ulottuvuuteen, mikä heijastaa tarkasti nopeasti kasvaa oivallettua Jumalatilaamme.

Tulkinta: emme ole tulossa ainoastaan tietoiseksi todellisuutemme luomisesta Jumalana, vaan kirjaimellisesti kykeneväksi tekemään sen.

"Tällä on hyvin eri merkitys ja vivahde 3D-perspektiivistä, missä erillisyys on pelin henki, mutta yhtenäisperspektiivistä voitte luoda vain JUMALANA, sillä silloin kun paistattelette sielutotuutenne värähtelyssä, luotte Lähteen kautta - ette ainoastaan oman, vaan KOKO luomakunnan Lähteen.

"Tämä merkitsee monia asioita, jotka ovat valtavia ja käsittämättömiä teille tässä kohtaa, mutta tähän uuteen olemassaolotasoon liittyvät tunteenne OVAT käsitettäviä. Sen vuoksi haluaisimme käyttää tämän tilaisuuden puhuen näistä tunteista kanssanne yksityiskohtaisesti ...

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat nettisivuilta.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.