23.10.14

Hoffman: Hauskuus, pelko ja luottamus - 5 askelta iloon

Fun, Fear, and Faith — 5 Steps to Joy


Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
20.10.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Mitä yhteistä hauskuudella, pelolla ja luottamuksella on? Melko paljon itse asiassa, koska ne ovat sidottuja elämänkokemuksiimme. Emme voi saada hauskuutta ilman luottamusta, emme voi luottaa, kun pelkäämme, ja pelkäämme, kun meillä ei ole luottamusta eikä hauskaa. Ja meillä voi olla hauskaa tehdessämme asioita, joita pelkäämme, kuten tehdessämme benjihypyn, ajaessamme vuoristoradassa, riippuliitäessämme, hypätessämme laskuvarjolla ja muissa ekstreme-urheilulajeissa, mitkä ovat samaan aikaan pelottavia ja riemastuttavia. Hauskuus, luottamus ja pelko ovat osa potentiaaliamme ja jos haluat tietää, miten käyttää luottamustasi pitääksesi hauskaa pelostasi huolimatta ja elääksesi pelotonta, hauskaa ja iloista elämää, löydät tästä viestistä viisi askelta, jotka auttavat sinua oppimaan, mihin keskittää luottamuksesi, jotta käytät sitä parhaalla tavalla.

Luottamus on avain tehdä uskomuksistamme todellisuutta, saada aikaan tuloksia aikomuksistamme ja sallia ihmeiden virtaaminen.
Joskus vaaditaan pelkoa saadaksemme luottamusta. Ajattele tilannetta, missä pelkäsit niin paljon, että sinun oli vain uskottava ja luotettava, että se muuttuisi, ja se muuttui. Mutta vaikka uskomme, että usko Jumalaan tai universumiin saa meidät pois sotkusta, niin todellisuudessa luottaminen on käytössämme oleva, superluonnollinen ratkaisu (mikä on sen ulkopuolella, mitä voimme nähdä tuolla hetkellä) ja voimme vetää sen todellisuuteemme. Vaikka luottamusta hyväntahtoiseen universumiin tarvitaan, oikeasti meidän täytyy luottaa itseemme.

Universumi on jatkuvasti läsnä, se tukee meitä ja elättää meidät aina. Koska olet ihmetellyt aamulla herätessäsi, nousisiko aurinko tuona päivänä? Luultavasti et koskaan - meillä on niin suuri luottamus, että aurinko nousee joka päivä, ettemme koskaan epäile sitä. Kuitenkin yhdistymme siihen samaan voimaan mikä saa auringon nousemaan joka päivä, luodessamme todellisuuttamme. Universumissa on yksi energia, kaikki on samaa. Se on neutraalia ja tuomitsematonta, mikä merkitsee, ettei se valitse, mitä tukee ja voimaannuttaa - se tukee kaikkea tasapuolisesti. Mutta meidän on luotettava ja se voi olla pelottava asia, koska vaikka meillä on luottamusta, kohdistamme sen väärään suuntaan.

Jos emme saa haluamiamme tuloksia, syytämme Jumalaa, universumia tai muita tekijöitä, vaikka niitä ei käy syyttäminen. Koska energia ei tuomitse, se vain reagoi kaikkeen, mitä pyydämme, riippumatta siitä, mitä se on, ja se on aina läsnä kuin aurinko ja tukee meitä kaikin tavoin. Meidän täytyy luottaa itseemme, kykyihimme ja omaan potentiaaliimme. Silloin kun menetämme luottamuksen itseemme, pysäytämme luomisprosessin. Olemme sitten peloissamme tai epävarma tai haluamme lupauksen lopputuloksesta, ennen kuin laitamme sydämemme peliin, niin heti kun menetämme luottamuksen itseemme, astumme pois mahdollisuuspolultamme. Eikä se vaadi, että pääsemme eroon peloistamme, koska pelkäämme aina jotain - meillä täytyy olla riittävästi luottamusta kumotaksemme pelon ja riittävästi hauskuuden alua kannustamassa luomaan sen pelostamme huolimatta.

Tässä on viisi askelta laittaa luottamus toimimaan hyväksesi, tulla pelottomaksi ja pitää hauskaa elämässäsi:

1. Pelkoa on aina, kun harkitsemme jonkin uuden tekemistä. Odota siis sitä, valmistaudu ylimääräisellä luottamusannoksella kumotaksesi sen ja luota, kunnes alat nähdä edistymistä. Muista, että pelko perustuu aina menneisyyteen - et voi pelätä jotain, mitä ei ole vielä tapahtunut, voit pelätä vain sitä, minkä olet jo kokenut.

2. Luota, että universumi on aina puolellasi ja tukee sinua. Mutta se on kuin auton ajamista - ilman kaasun painamista ei tapahdu liikettä. Luottamus on jalka kaasulla, mikä pitää auton liikkumassa tien töyssyjen yli. Vakaa luottamus pitää sinut liikkumassa potentiaaliasi kohti. Eläminen itseesi luottaen on elämää vakionopeudensäädin päällä.

3. Hauskuus merkitsee ilossa olemista ja elämästä nauttimista. Se ei vaadi kovaa työtä - se vaatii uskoa, että ansaitset pitää hauskaa elämässäsi, luottamusta tietää, että kykenet luomaan sen, ja uskoa omaan voimaasi ja potentiaalisi. Jos uskot sen tulevan kovan työn tuloksena, se tulee, mutta mikset tekisi siitä vaivatonta, vapaasti virtaavaa ja helppoa?

4. Mahdollisuus ei koskaan ilmenny ilman luottamusta miksikään. Riippumatta siitä, miten paljon ajattelemme jonkin olevan mahdollista, niin jos emme luota itseemme, sitä ei tapahdu, koska voima ei tue sitä. Energia tarvitsee avoimen astian, mihin virrata, ja luottamus pitää tuon astian avoimena, jotta energiaa voi tulla siihen vakaana ja jatkuvana virtana.

5. Luottamus ei rajoitu Jumalaan tai Lähteeseen tai universumiin uskomiseen, vaikka se on hyvä lähtökohta. Se merkitsee uskomista omaan jumaluuteemme ja henki-ihmisen, itsen ja Itsen täydellisen tasapainon ruumiillistaminen pitää energian virtaamassa, kun hyväksymme potentiaalimme ja annamme itsellemme tilaisuuden luoda sen. Luottamus riippuu siitä, kumman itsen tunnemme - egopohjaisen ja pelokkaan itsemme vai jumaluuspohjaisen, pelottoman ja iloisen itsemme.

Näyttääkö tämä paljolta tekemiseltä? Luottamus on avain ja se on yhtä yksinkertaista kuin muistaa, että niin kuin emme koskaan epäile auringon nousemista, meidän ei tarvitse koskaan epäillä, ettei universumi varmista oman aurinkomme loistamista kirkkaasti elämässämme, kunhan meillä on luottamusta ja uskoa siihen, että se tekee niin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.