2.10.14

Mrkich: AuringonvalovyöhykeAURINGONVALOVYÖHYKE

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
29.9.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Minulle näytettiin sieluni silmissä kuvaa, mikä auttaa meitä ajankohtaisten kollektiivienergioiden ymmärtämisessä. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, kuten sanotaan, joten etsin netistä, kunnes löysin parhaiten sopivan:Lähde: Kiran's Science Fair

Löysin yllä olevan kuvan ja ajattelin "bingo!" Se ei ole ainoastaan visuaalisesti sopiva, vaan myös sanat ja merkitykset ovat täydellisiä. Tässä kuvassa on meriveden viisi vyöhykettä sen mukaisesti, miten paljon auringonvaloa kukin kerros saa. Ylin auringonvalovyöhyke (sun lit zone) saa eniten auringonvaloa. Hämärä vyöhyke (twilight zone) saa erittäin vähän auringonvaloa, kun taas pimeä vyöhyke (dark zone) meren pohjassa ei saa lainkaan auringonvaloa, vaikka siellä on jonkin verran valoa olennoista, joita ui siellä – yllättävän monista! Syvyydet (abyss) on pohja – ei valoa ja paljon vedenpainetta. Haudat (trenches) viittaavat halkeamiin maankuoressa – haudat ja kanjonit. Täydellisestä valonpuutteesta huolimatta sieltä voidaan löytää elämää, mm. meritähtiä.

Tämä peruskuva meren eri kerroksista tuntuu sopivimmalta kuvaamaan niitä voimakkaita ja ristiriitaisia energiakerroksia, joita on tällä hetkellä maailmassa ja henkilökohtaisesti. Niin kuin kaikki nämä kerrokset ovat meressä, ne ovat myös maailmannäyttämöllä ja sisällämme. Niitä on näkymättöminä, ei-fyysisinä värähtelyaaltoina ympärillämme. Niitä on tunne- ja ajatustasollamme.

Joka hetki valitsemme, missä aaltokerroksessa uimme. Teemme valintamme jokaisella ajatuksella. Teemme valintamme päivittäisillä päätöksillämme – suhteet joissa olemme, uudet lähteet joita katselemme, toimet joihin osallistumme, ruuat joita syömme, työ mitä teemme ja ympäristö missä vietämme aikaa jne.

Aivan kuten valitsemme aaltokerroksen, missä vietämme eniten aikaa, tuo aaltokerros vaikuttaa meihin, mitä kauemmin olemme siellä. Tämä on yleislogiikka. Vietä aikaa onnellisten ihmisten kanssa ja olet onnellinen. Vietä aikaa pelokkaiden ihmisten kanssa ja pelkäät enemmän. Jos nykyinen yleisvärähtelysi sopii yhteen tuon värähtelykerroksen kanssa, niin tuo kerros korostaa, voimistaa ja laajentaa sitä tunnetarinaa, uskomusta ja värähtelyä, mikä sinulla on. Jos yleisvärähtelysi ei ole harmoniassa tietyn taajuuskerroksen kanssa, sinusta on erittäin vaikea olla tuossa kerroksessa ja uit kuin kala ylös tai alas johonkin toiseen kerrokseen, mikä tuntuu mukavammalta.

Tällä hetkellä kaikki nämä kerrokset sisällämme ja kollektiivissa loistavat kuin joulukuusi. Jokainen kerros haluaa huomiotamme ja siinä on melkein magneettimainen veto samanlaisia energioita kohti. Pimeässä vyöhykkeessä ja syvyyksissä pelko laukaisee pelkoa, väkivalta väkivaltaa ja ikivanhat haavat ikivanhoja haavoja. Noissa vyöhykkeissä tuntuu siltä, että maailmanloppu pyörii kaaoksen, kontrollin ja hulluuden pyörteessä.

Asteikon toisessa päässä, auringonvalovyöhykkeessä, tuntuu jotain uutta ilmestyvän esiin. Suhteissa on syvempää rikkautta ja tunneyhteyttä – on kyse sitten perheestä, ystävistä, kumppaneista, työtovereista tai ihmisistä, jotka hädin tuskin tunnet tai joita et tunne lainkaan. On syvempi yhteydentuntu omaan itseen. Samaan aikaan maailmannäyttämöllä ilmentyy paljon tiheyttä, mutta myös lisääntyvä keveyden ja tietoisuuden tunne ympäri maailmaa on kiistämätön.

Valtaosa ihmisistä tuntee olevansa hämärällä vyöhykkeellä suurimman osan ajasta. Jaamme aikamme hyvältä ja pahalta tuntumisen välillä. Meillä on toivoa, sitten vaivumme pelkoon. Tavoittelemme valoa, sitten jonkin sisäinen epäilys tai ulkoinen tapahtuma vetää meidät sameisiin syvyyksiin.

Näyttää siltä, että mitä tiheämpi ja pimeämpi kerros on, sitä enemmän sillä on voimaa määritellä kollektiivifokus ja –keskustelu. Kuitenkaan emme ole voineet mitenkään tulla tänne joutuaksemme imetyksi tuohon pyörteeseen. Emmekä ole tulleet tänne elämään hämärän vyöhykkeen jojovuoristoradassa. Jotta elämä jatkuu – eikä vain jatku, vaan myös kehittyy ja kukoistaa – meidän täytyy nostaa peliämme ja uida auringonvalovyöhykkeeseen. Tämä ei ole omien halujensa tyydyttämistä, mistä pitää tuntea syyllisyyttä, kun monet kärsivät. On pyhä velvollisuutemme ja vastuumme elää auringonvalovyöhykkeessä aina kun mahdollista.

Olen ensimmäisenä sanomassa, että rakastan sukeltamista syvyyksiin keräämään energeettistä informaatiota. Aivan kuin meressä, sieltä löytyy kaikkea arvokasta. Varjomme ja kaikki minkä olemme lakaisseet maton alle, ovat näissä pohjakerroksissa. Näiden kerrosten tutkimisesta voi saada paljon vahvuutta ja parannusta, se kuitenkin tuo luonnostaan esiin pelkomme. Kaaos mitä näemme maailmanlaajuisesti, on osittain kollektiivisen varjomme paljastumista.

Sukeltaja menee syvyyksiin, tutkii kanjonia ja sitten palaa pintaan. Syvällä meressä kohtaamasi arkeologiset kaivaukset ovat merkittäviä, mutta ainakaan ihmisille se ei ole paikka, missä eletään tai uidaan liian pitkään. Se ei ole kestävää. Aivan kuten kasvit kasvavat kohti aurinkoa, ihmistenkin kasvu kulkee kohti valoa. Niin paljon kuin monet pelkäävätkin meidän olevan matkalla synkkään tulevaisuuteen, se ei ole mahdollista tässä kehitysvaiheessamme. Näemme pimeyden ja väkivallan selvemmin valon vuoksi. Koemme tunteemme voimakkaammin valon vuoksi. Koemme epämiellyttäviä tunnereaktioita ristiriitaan valon vuoksi. Pimeys on paksua kuin terva ja äänekästä ja näin ollen tuntuu siltä, että se on planeetan valtaenergiaa. Se ei kuitenkaan ole. Valo tällä planeetalla ja sisällämme on nyt hallitseva energia ja se voittaa. Samaan aikaan se jatkaa myös kaiken sen paljastamista, mikä on pohjan varjokerroksissa, ja näin haastaa meidät jatkuvasti sillä, miten kohdataan se, mikä näkyy ja tuntuu.

Jos meillä on yksi vika, taipumuksenamme on helposti tulla imetyksi pohjakerroksiin ja elää noista tiloista, ikään kuin ne olisivat todellinen ja hallitseva todellisuutemme. Tämä ei palvele meitä emmekä myöskään palvele noita kerroksia elämällä siellä. En neuvo laittamaan päätämme pensaaseen. Jos mikään, niin oleminen hämärässä ja pimeässä vyöhykkeessä keskittyen paljon pimeyteen ja pelkoon (tietoisuudesta puhuen, ei viitaten kauniiseen mereemme) on päänsä laittamista pensaaseen. Emme voi nähdä selvästi noista kerroksista, joissa pelko, epäily, huoli, väkivalta, kaaos ja kontrollointi ovat kukkona tunkiolla. Auringonvalovyöhykkeestä voimme nähdä ja kuulla selvästi ja toimia eettisesti ja voimallisesti.

Tästä tilasta voimme solvaamisen sijasta hymyillä jollekin, joka näyttää erilaiselta tai pukeutuu erilailla tai joka valitsee erilaisen elämäntyylin. Voimme sulkea uutiset, jotka tuntuvat häpeämättömän harhaanjohtavilta tiedoilta tai pelon lietsonnalta. Voimme tehdä niin paljon hyvää, kuin voimme, kaikin tavoin millä ja milloin voimme.


Ajattele auringonvalovyöhykkeestä. 
Toimi auringonvalovyöhykkeestä. 
Visualisoi auringonvalovyöhykkeestä.


Eteenpäin!

Rakkautta, Dana

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.