7.10.14

Mrkich: Kuunpimennys sytyttää tulemmeKUUNPIMENNYS SYTYTTÄÄ TULEMME

Lunar Eclipse lighting our fire


Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
6.10.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hyvät hyssykät, tämä kuunpimennys Oinaassa mikä on tiistai-iltana tai keskiviikkoaamuna, on vaikuttanut tuntuvasti jo päivien ajan, erityisesti jos syntymäkartallasi on mitään tärkeitä pisteitä tai planeettoja 12–18 asteessa.

Kuunpimennyksissä on usein kyse sisäisistä muutoksista, oivalluksista ja aiemmin tuntemattomien asioiden tulemisesta valoon. Tämä pimennys on yhtymässä Uranuksen kanssa, joten tämä voi tuoda jotain todella odottamatonta ja yllättävää, mikä kaataa sinut kumoon. Tai se voi horjuttaa sinua vähän ja huomaat yllättyväsi onnellisesti siitä, miten pitkälle ole päässyt, kun asiat eivät enää keikauta sinua pois keskuksestasi entiseen tapaan.

Uranus laukaisee myös vapautta kaipaavan ja kapinallisen puolemme, mikä haluaa murtautua vapaaksi kaikista kahleista tai tilanteista, jotka saavat olomme tuntumaan sidotulta tai rajoitetulta. Meidän täytyy tarkkailla tunnereaktioitamme nyt, koska ainoastaan kaikki tämä ei tapahdu impulsiivisessa Oinaassa, vaan kyse on myös suuren tulikolmion käynnistymisestä! Mars Jousimiehessä ja Jupiter Leijonassa lisäävät puhtia ja polttoainetta tuleen, mikä rätisee jo sähköisenä! Sinusta saattaa tuntua siltä, että joku on sytyttänyt tuon tulen allasi ja se tökkii sinua kohtaamaan toteuttamattoman potentiaalin sisälläsi ja laukaisee sinut kyseenalaistamaan elämäsi ja elintapasi. Jos tunnet näin, et luultavasti tunne sitä haaveilevalla ja vetisellä tavalla, vaan kiireisellä "Minun on ryhdyttävä toimeen nyt, pois tieltä!!!" –tavalla.

Kun mukana on Uranus – ja kyse on suurtulikolmiosta – meidän täytyy olla erityisen tietoisesti projisoimatta raivoa ja turhautumista lähimpään viattomaan sivulliseen tai juoksematta pois kotoa, perheen luota, työstä tai suhteesta hetken kuumuudessa – ja kaikki tämä tulienergia herättää paljon kuumuutta, sisäistä tulta, räjähtävyyttä, vihaa, turhautumista, ärtyneisyyttä, epävakautta tai intohimoa.

Meidän kannattaa vetää henkeä ja käyttää tätä vaikutusta tarkistaaksemme sisältä, missä kohtaa olemme pois tasapainosta – tai tunnemme olevamme pois tasapainosta. Missä laiminlyömme tarpeemme, unelmamme, tulemme, luovuutemme tai potentiaalimme ja mitä voimme tehdä asialle? Miten haluamme parhaiten ilmaista tätä energiaa, intohimoa ja tulta, mikä herää sisällämme? Tarvitseeko meidän muuttaa perspektiiviämme? Tarvitseeko meidän keskustella aikataulumuutoksesta pomon tai kumppanin kanssa saadaksemme enemmän aikaa tehdä, mitä tunnemme tarvitsevamme tai haluavamme?

Mikään tästä ei ole helppoa. Tämä pimennys ja kolmio osuvat omaan Kheironiini, joten minusta on tuntunut, että menen edestakaisin jäljellä olevien vanhojen haavojen ja uskomusten kanssa, jotka sanovat: "Tunnetko sen? Tunnetko? Tunnetko? Mitä aiot tehdä asialle?" On ollut erittäin haastavaa vain hengittää (enkä voi sanoa olleeni mestari siinä, kun on ollut melkoisesti tunnevapautusta viime aikoina), mutta samaan aikaan tuntuu joskus hyvältä antaa sisäisen lohikäärmeen karjua ja kiljua ja ilmaista tarpeensa selvästi!

Kysymys meille kaikille nyt on: miten käyttää ja ilmaista tätä energiaa positiivisesti eikä tuhoavasti itseä tai muita kohtaan? Globaalilla ja poliittisella tasolla on ollut nyt paljon projisoimista, erityisesti laadultaan tulista, ja henkilökohtaiset projisointini ovat muistuttaneet minulle ennen kaikkea tästä: vaikka tuntuu väliaikaisesti hyvältä vapauttaa tukahdutettuja tunteita syytämällä niitä itsensä ulkopuolelle, perimiltään tuon tunteen lähde pysyy edelleen sisällämme, kunnes tartumme siihen.

Irtipäästetty sisäinen viha generoi paljon ulkoista konfliktia ja väkivaltaa, mikä vuorostaan laukaisee yhteisön vihaa, ja noidankehä jatkuu ja jatkuu. On luonnollinen ihmisreaktio tuntea vihaa epäinhimillisyyttä kohtaan ja kuitenkin vihaan jääminen pahentaa silmukkaa, mikä on varmasti jo ylittänyt "parasta ennen" –päivän. Viha voi olla ehdottomasti motivoivaa energiaa, mutta meidän kannattaa motivoitua hyviä asioita kohti eikä antaa polttoainetta huonoille. Kun tunnet vihaa tulevan esiin, pyöräytä se ympäri ja tunne se intohimona. Kysy itseltäsi: "Okei, mistä tämä tunne muistuttaa minua? Minkä todellisuuden tai mitä käyttäytymistä näkisin tai kokisin nyt mieluummin tämän sijasta? Mitä voin itse tehdä asialle? Jos en voi tehdä mitään henkilökohtaisesti nyt, mitä ajatuksia, rukouksia, visioita tai rakkautta voin ohjaa tilanteeseen?"

Tämä tulikolmio ja kuunpimennys on voimakas ja monin tavoin rakastan sitä ja olen kiitollinen siitä. Toisaalta se on ehdottomasti aikaa tarkkailla temperamenttiaan, muistuttaa itseään hengittämään, ennen kuin menettää malttinsa tai ryhtyy mihinkään impulsiivisiin toimiin (erityisesti Merkuriuksen perääntymisen tehdessä asioista vähän "päärynänmuotoisia" kommunikoinnin osalta), ja ennen kaikkea: etsi sisältä sen todellista lähdettä, mitä tunnet. Jos tuli räjähtää sinusta, erinomaista – selvitä, mikä tunne, unelma, halu tai tarve sisälläsi etsii huomiota, ilmaisua tai tasapainoa.

Miltä teistä tuntuu?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.