22.11.14

Kaskimäki: Mayapäivitystä


Hyvää hämärän hyssykkää sinulle tänään!

Maailma ympärillä näyttää vellovan haasteiden kiemuroissa ja monet ihmiset käyvät prosesseja syvimpien tuntojensa kanssa. Vallitsevat energiat ovat laittaneet liikkeelle synnyt syvät.

Kun olen kuunnellut itseä ja ihmisiä sekä ympäröivää maailmaa, tuntuu että muutoksen tuulet ovat jylläämässä todella voimalla. Vanhaa jää taakse ja uutta otetaan vastaan. Kipeitä ovat monien kokemukset. Ihmeellisiä ovat toisten onnistumiset. Tämä on nyt sitä mitä on odotettu. Käynnissä on tiivistahtinen siirtymä vanhasta ihmisen tietoisuudesta, kultaisen aikakauden tietoisuuteen.

Maya-kalenteri Tzolkinissa olemme sen vahvimman jakson äärellä.

12.11 - 24.11 aaltojakson energiana on Valkoinen Peili. Peilin ydinteemoina ovat rehellisyys, selkeys ja kirkkaus. Kirkkaassa ja rauhallisessa mielessä syntyvä herkkä erottelukykyisyys. Tästä sielun rehellisessä seesteisyydessä syntyy myös puhdistava liekki, joka rehellisyydessään karaiseen sisäisen totuuden miekan! Nyt on aika käyttää tätä miekkaa sydämen viisaudesta käsin.

Peilin alueella ollaan kekseliään ja idearikkaan kosmisen runsauden sarven äärellä! Taivaalla ei ole rajoja, kun kosmoksen runsaudensarvi valuttaa käyttöösi mitä edistyksellisimpiä ja ennennäkemättömiä ideoita ja ratkaisuja. Askel askeleelta avautuvat uudet mahdollisuudet. Asteittain avautuu tietoisuus. Ymmärtämään ja näkemään, tuntemaan ja tiedostamaan yhä puhtaammin. Luonnolliseen tahtiin kehittyvät ideat, jotka nyt on mahdollista saada konkreettiseen muotoon ja toteutukseen.

Rinnakkaiset todellisuudet avautuvat kuin peilien sali. Maailmat maailmoissa avautuvat. Erillään olleet sielunpalaset alkavat yhdistyä. Elämät ennen ja nyt. Elämät muissa maailmoissa ja tähdistöissä lipuvat yhdeksi. Nyt hetkessä eläen kaikki todellisuudet ovat läsnä tässä ja nyt! Unet näyttelevät vahvaa roolia, opettaen meille sitä minkä olimme unohtaneet.

Heart core, sydämen ydin, todellinen minä, havahtuu. Jumalallinen lapsi, iloisena ja valmiina. Rohkeana ja itsetuntoisena, syntyy sydämen lähteeltä. Tälle lapselle mikään ei ole mahdotonta!
Vapauta hänet!

Telepatia on voimistunut ennenäkemättömän herkäksi. Mitä ajattelit, sen toinen kohta sanoo ääneen.
Mitä tunnistit, se pian tulee eteesi.

Miten käytät mestari näitä uudistuneita voimiasi!! Tietoisena ajatuksen ja tunteen megavoimista, kohdista nyt kaikki siihen, minkä tunnistat olevan hyväksi, sydämen intuitiota kuunnellen.

Nyt kaikki on mahdollista. Ei ole mitään, mitä et voisi tai mihin et kykenisi.
Tämä on todellisten ihmeiden aikaa.
Uskallatko avautua vastaanottamaan sitä minkä kuvittelit olevan täysin mahdotonta?

15.11 - 4.12 ollaan keskuskanavassa,
linjauksessa suoraan maan ja taivaan väliseen yhteyteen! Keskuskanava on 7. pyhä ja mestarillinen maya-luku. Se on säätymistä taajuuksille ja sieluitsen viisauden heijastelua maanpäällisen arkiseen tekemiseen. Opettelemme olemaan valoinformaation vastaanottimia ja välittäjiä.

Keskuskanava on mystinen synnytysväylä, jossa voimme säätää itsemme täysin uusille taajuuksille. Peilin energia avaa käyttöömme uusia, tuntemattomia maailmoja ja värähtelytaajuuksia. Olemme syntymässä sisältä ulospäin uusiksi. Tietoisena ajan laadusta ja sen sisältämästä latauksesta, on parasta keskittyä positiivisuuteen ja rakkaudelliseen tekemiseen. Nyt kaikki ajatukset ja tunteet, tekemiset ja aikeet potensoituvat moninkertaisiksi. Kaikki minkä luomme sanoin tai teoin, heijastuu meille takaisin valonnopeudella!

Muurahaisen kuiskaus, joka muuttuu kymmenen ukkosen pauhuksi, kosmisen megafonin vahvistuksessa. Siten toimii tämän jakson energia.

Astele viisasti elämäsi polulla, kysellen sydämeltäsi minne ja miten, on sinulle parasta. Vallitsevan ajan laatu tuntuu myös kehossa, saaden aikaan selän, selkärangan ja niskan alueen kipuiluita. Päänsärkyilyjä, niskan jäykkyyttä ja lantion särkyjä. Huimaus ja hermostolliset tuntemukset, ovat merkki uudistavan energian työstä, sen hakiessa tietään auki, kehomme energia väylissä.

Pää on vähän puuroutunut ja ajatus kenties hiven eksyilevä. Aivoissa sähkötoiminta on muuttumassa.
Vasen ja oikea puolisko fuusioituvat ja prosessi vie aikansa. Antaa ajatuksen kuljetella, selkeät yhteydet intuition ja järjen välille kyllä syntyvät.

Asianmukainen hoito on paikallaan. Jooga tai jäsenkorjaaja voi auttaa parhaiten. Veden juominen on tärkeää, samoin suolatasapainon ylläpito.

Peilin selkiyttävissä energioissa käydään läpi myös haasteita. Peilin jakson haasteissa ovat erityisesti esillä takkuiset ihmissuhteet. Nyt on aika selkiyttää kaikki missä ei virtaa. Tunteet ovat herkässä ja niiden lataus on samaa luokkaa, kuin käsillä olevan selvittelytyön luonne vaatii.

Toisaalta nyt saatetaan olla myös tunteettomuuden ja yleensä tunnekehon äärimmäisyyksien äärellä.

Liika kiltteys ja itsen uhraaminen ovat jakson kasvunlaatuja. Peilin muinainen maya-nimi olikin "uhri veitsi". Kuinka usein uhrataankaan omat unelmat tai tarpeet toisten miellyttämisen alttarille!

Epärealistiset odotukset ja illuusiot näyttävät todellisen luonteensa. On aika selkiyttää itselle ne ideat ja suunnitelmat, jotka toimivat ja viedä ne suotuisaan loppuun. On aika luopua niistä kuvitelmista, jotka ovat epärealistisia.

Perusturvallisuuteen liittyvät asiat ovat vahvassa roolissa. Miten selvitään, onko rahaa, miten ruokaa ja työtä ja koti ..... Olenko todella rakastettu ja saanko luottaa että elämä kantaa...

Kyllä se kantaa. Kaikki sellainen joka ei itselle ole hyväksi, jää vain pois. Tyhjään tilaan virtaa aina uutta, ja yleensä paljon arvokkaampaan, kuin mistä joutuu luopumaan.

Mieli on tietenkin kovilla, mutta lopulta kaikki on hyvin.

Myös identiteettiongelmat ovat ajalle ominaisia, kuten myös kaikenlainen ylireagointi.

22.-27.11 on keskuskanavan ydinalueen aikaa. 22.11 on myös uuden kuun aikaa. Tuleva viikonloppu näyttääkin olevan buuttausta, jonka laatuja en lähde edes arvailemaan. Kukin kokee energiat omalla tavallaan. Toista ei hetkauta lainkaan ja toinen on hurjassa pyörityksessä.

Maadoittuminen on nyt erittäin tärkeää! Juuret syvällä äitimaan keskuksessa, voit olla avautumassa korkeimmille taajuuksille. Herkät ihmiset kokevat unia, visioita tai näkyjä, tunnistaen myös erityiset tähtienergiat jotka virtaavat voimalla.

Toisilla saattaa olla fyysisen kehon tuntemuksien kanssa niin paljon työtä, että meditoinnit ja energia tunnistaminen jää vähemmälle.

Kaiken tämän keskellä toivotan meille parasta, sujuvinta ja ihaninta viikonloppua. Juuret syvällä maassa ja pää korkealla kosmoksessa. Tasapainossa sydämen tähtiportissa.

T. Päivitys

Jose Argüellesia vapaasti kanavoiden:

" Me ihmiset ja planeettamme Gaia, 
olemme galaksin kansalaisia, 
yhtymässä jälleen galaktiseen kulttuuriin 
ja galaktiseen yhteyteen" 

------------------

Päivi Kaskimäki
www.paivikaskimaki.com
paivikaskimaki@gmail.com
Puh: 040-500 0050

Vastaanotto:
Sininen Käsi
Hallituskatu 6,
33100 TAMPERE