25.11.14

Selacia: Aikavääristymien kanssa eläminen - Working with Time Distortions


AIKAVÄÄRISTYMIEN KANSSA ELÄMINEN
Working with Time Distortions (CLICK HERE)
Kanavoinut Selacia
20.11.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Muutostuulet ovat vaihtuneet tässä kuussa, mikä sallii enemmän liikettä eteenpäin ja hengähdystauon lokakuun ailahtelevista energioista. Jos et vielä tunne tasaista purjehdusta, yksi syy on kokemamme aikavääristymä.

Kello voi kertoa yhden asian, kuitenkin oma sisäinen aikatunteesi voi saada tuntumaan, että olet ajasta jäljessä tai haluat olla edellä. Yleisvaikutus voi olla tunne, ettet ole oikein vireessä sen kanssa, missä sinun tarvitsee olla. Haluat yksinkertaisesti ehkä pysäyttää koko aikakarusellin!

Et oikeasti voi tietenkään pysäyttää ajankulkua, mutta voit tehdä paljonkin pysyäksesi tasapainossa. Itse asiassa tällä vuoden 2014 viimeisellä taipaleella on oleellista, että löydät, miten ystävystytään ajan ja muutoksen kanssa.

Jumalaiset muutoksentekijät ja aika

Voimaantumisesi jumalaisena muutoksentekijänä linkittyy olennaisesti kahden yhdistyneen energian hallitsemiseen – aika ja muutos. Voimaantumistahan koetaan, kun harjaannut navigoimaan elämän vaihteluita – ja löydät lisääntyvässä määrin oman keskuksesi ja sisäisen rauhan olosuhteista riippumatta. Vain tyynestä tilasta voit tehokkaasti kohdata seuraava yllätyksen tai haasteen ja toimia korkeimmalla tavalla. Vain olemalla läsnä ja sydämessäsi voit saada selkeyden siitä, mitä edessäsi on, ja viisautta tietää, miten kohdata näkemäsi.

Kolme muistutusta ajasta

Tässä on kolme muistutusta ajasta. Pidä nämä mielessä tänä hektisenä aikana voidaksesi saada enemmän sisäistä rauhaa.

1. Käsitä, että on tosiaan kellonaika ja monia käytännön syitä synkronoida kellot – kuten ystäväsi tapaaminen päivällisellä tai saapuminen lentokentälle ennen koneesi lähtöä.

2. Kellonaika on lineaarinen mitta. Olet kvanttiolento, joten älä mittaa mahdollisuuksiasi kellolla – ajattele suuremmin. Sovella kvanttiperspektiiviä tuntiin, mikä sinulla on ennen tapaamista, ja tämä sallii valtavan luovuusreservin kuplia tietoisuuteesi – ja teet yhdessä tunnissa sen, mikä olisi voinut kestää sinulta koko aamun.

3. Ota huomioon ajankohta tai vuodenaika. Tähän aikaan vuodesta joulu ja vuoden lopun aikarajat voivat vääristää ajantuntua. On usein kaikenlaista hyörinää ja kaikilla ympärilläsi on kiire jonkin kanssa ja he ovat ehkä kiihtyneitä. Tästä tulee kouriintuntuva tunne ja se voi tarttua!

Kolme vinkkiä aikamestaruuteen


Tässä on kolme tapaa hallita aikaa näinä aikoina. Käytä niitä päivittäin ennen vuoden loppua, jotta sinusta tulee varustautuneempi luomaan unelmiesi elämän!

1. Maadoitu ja palaa keskukseesi parhaasi mukaan useita kertoja päivässä. Jos et ole varma, oletko maadoittunut, et luultavasti ole. Keskity istuen tai seisten sydämeesi ja punaiseen energiaviivaan, joka kulkee kehostasi pyhään maahan.

2. Kun ajattelet ajoitettuja asioita, päätä, että lähestyt kelloa kvanttisesti. Tämä merkitsee, että olet käytännöllinen ja kunnioitat itseä ja toisia, ja se merkitsee myös, että kieltäydyt antamasta luovuutesi tulla ajan orjaksi. Muistat, että luovuutesi ja sisäinen viisautesi, joiden lähde on henki, tulevat rajattomilla tavoilla!

3. Pysy tietoisena lauma-ajattelusta ja taipumuksesta jäädä kiinni vuodenajan järjettömään ryntäilyyn. Jos jollain asialla on todella kiire, hoida se tietysti parhaasi mukaan tärkeänä. Muista kuitenkin, että monet asiat eivät ole oikeasti kovin tärkeitä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.